8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s 26.7.2006 9:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Pro nepřehlednost příspěvků, ten můj předchozí pochopitelně platí pro soudruha jana.

jirka.s 26.7.2006 8:59

Re: Re: Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Ty to, chlapče, asi nebudeš mít jednoduché. Z tvých kydů jsem usoudil, že v této republice v podstatě kromě tebe byl nebo je u komoušů vlastně každý a jenom a pouze ty jsi ten jediný spravedlivý, kterému by vlastně mělo příslušet to tady celé vést. Možná že bys vedle sebe snesl snad ještě tak drátha, to je stejně ujetý narcis jako ty.

Andrst 26.7.2006 8:59

Souhlasím

Ano, takhle to cítím i já ... velmi výstižnéR^!!

balík 26.7.2006 8:57

Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Křupane-ty jsi šibal

Džejpí 26.7.2006 8:57

Re: Re: Re: Uvidíme

Jsem na ten blog a nenapadá mě jiné slovo než sra*ka.

BaLu 26.7.2006 8:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Johne, možná nejsi komunista na papíře, ale zcela jistě máš bolševickou ideologii v krvi ....

Vlali 26.7.2006 8:54

Re: Re: já bych Vám i věřil

Je něco shnilého ve státě dánském, když ti nejlepší nechtějí jít tam, kde se rozhoduje. Několikrát jsem si dovolil poukázat (ve volbách se ukázalo, že správně) na chybné postavy v čele jednotlivých kandidátek. Jediná reakce byla poukazování na kandidáty protistrany. Propříroda snaha o zlepšení je vnímána jako útok na stranu (v tomto případě OdS). Jediná reakce je bolševik, paroubkovec apod. Vážně si modrá myslí, že postavení oblíbeného politika do čela kandidátky jim může uškodit, že neustále obhajují neudržitelné Langry a spol.

lída 26.7.2006 8:53

Re: Re: Re: Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

NO pane, kdybyste tam připočítal 2 % pro SNK-ED + další menší pravicové, tak to tak jednoznačné nebude, že? A ona samotná ODS měla o cca (nevím přesně) asi 200.000 voličů více než ČSSD, ne? Nepočítám do nich zelené a to, že volební systém  je nastavený tak jak je, to je přece práce jak ODS tak ČSSD pokud se nepletu, ne?

fil 26.7.2006 8:53

souhlas

Naprostý souhlas, ale musíte to říct hlavně svým stranickým kolegům!

habit... 26.7.2006 8:53

Re: Re: Re: Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

... sqělý žargon - u některých slovíček je ale dobré znát aspoň mlhavě význam, jinak budete za vola... je dobré se taky porozhlédnout po politické scéně a podívat se, která strana se drží jako stádo za svým vůdcem a nezaslechnete z ní jediný tón, který by dokonale neladil s jeho písničkou - právě to jsou charakteristické rysy leninských stran...

lída 26.7.2006 8:50

Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

To myslíte vážně? V tomto zkorumpovaném a mafií prolezlém státě to má hnát před soud? Na jeho místě bych se bála, že skončím jako už několik  policajtů kteří byli až moc informovaní. S mafií z byv. SSSR  a dalších si neví rady ani  mnohem  zkušenější policisté než jsou ti naší, takže to bych nebrala jako neschopnost našich policajtů. Ruská mafie patří mezi nejkrutější a nejlépe organizované na světě, takže to asi nebude tak jednoduché je zlikvidovat. Za jednu větev, kterou zlikvidují mají v momentě další. Zajímavá je např. kniha od Šámala - Ruské mafie a je spousta další literatury, kde se o ní dočtete. Co se týká toho, že  ukazoval nesetříděný materiál dle Vás novinářům - vždyť Vy neznáte celé pozadí kauzy. Nevíte o co tam šlo, tak jak to můžete hodnotit? Co když to byla jeho jediná možnost, jak zachránit před likvidací své oddělení potažmo sobě vlastní krk? Netroufla bych si hodnotit něco o čem vím kulový, stejně jako víte houby Vy jen tady tlacháte. Předpokládám, že vše znáte jen z médií a realita bývá občas úplně jinde než prezentuje tisk a televize.

John 26.7.2006 8:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Můžu tě uklidnit, ale naštěstí mne volby kandidátky NF o fous minuly. Jinak, ten komunismus máš ve vlastní hlavě příteli.

ferox 26.7.2006 8:43

Re: Re: Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

Jenomže ty parametry si nastavila ODS

Jan 26.7.2006 8:42

Re: Re: Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

Opravdu si myslite, ze zeleni jsou pravice? Do trojkoalice zatahla zelene pouze Bursikova touha po ministerskem postu.

Samozrejme, budu ted ignorovat skutecnost, ze nacionalisticka ODS organizovana na leninskem principu rizeni, nema s pravicovou stranou rovnez nic spolecneho.

Jan 26.7.2006 8:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Pravda ne, ale boli, kdyz mne komunista a celozivotni priposrany volic kandidatek NF jako jsi Ty, nazyva soudruhem.

John 26.7.2006 8:34

Re: Re: Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Hezky se nám rozčilujěš soudruhu. Pravda bolí, že.

lída 26.7.2006 8:34

Re: Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

Jenomže ono to není fifty-fifty, protože pravice dostala o statisíce více než levice. Fifty fifty to je díky špatně nastaveným parametrům přidělování křesel ve sněmovně. Takže vítězem voleb je jasná pravice a levice je ať se jí to líbí nebo ne až druhá v pořadí a z toho vyplývá, že by měla tolerovat tentokrát pravicový způsob vlády stejně jako pravice v předešlých letech byla nucena tolerovat levici. Osobně souhlasím s pisatelem, že Paroubek a jeho nohsledi znevažují hlasy pravicově smýšlejících lidí. Pán to napsal velmi hezky, jen si nejsem tak jistá, zda mají tolik sil, aby zmiňovanou očistu v ODS provedli. Jinak stoprocentní souhlas s tím, co napsal.

jhl 26.7.2006 8:33

Re: Topolánek ?

Tvůj slovník mě děsí. O levicových voličích tak hovořil už jeden "významný zahraniční  politik", který se jmenoval Adol Hitler. Ale to jméno Ti zřejmě nic neříká, že? 

jhl 26.7.2006 8:29

Re: Zase jedna perlicka

Myslím, že není potřeba na takové hloupé názory stoupenců pravice reagovat. Jsou k smíchu. Vítěz voleb si přece poradí bez poražených "socanů a komoušů". Jak to pánové Topolánek, Kalousek a Bursík umí, nám předvádějí už téměř dva měsíce. Jen tak dál pánové, však občané to zaplatí... Vám jde přece o prosperitu.....

Renata D. 26.7.2006 8:26

Re: Zase jedna perlicka

R^

jhl 26.7.2006 8:21

Re: já bych Vám i věřil

ODS má ve svých řadách mnoho schopných a slušných lidí, kteří se těší značnému respektu veřejnosti i jejich politických soupeřů. V Moravskoslezském kraji jsou takovými lidmi například hejtman Evžen Tošenovský, poslanec Jaroslav Krupka.... Ale nemají bohužel takové ambice jako pan Říman.

herdekbabka 26.7.2006 8:20

i když s většinou napsaného souhlasím, nechápu, proč ODS nekoná jak by měla a furt se snaží či pokouší o dohodu a toleranci. Myslím, že kdyby konala jak má a jak se od odpovědných a slušných politiků čeká - bylo by vše už vyřešené.

největší sranda mne jímá, když si uvědomím, že třeba lavírováním prošustrovali i to málo co měli. Není to sci-fi , ale docela dobře se mohlo stát, že kdyby postavili hned vládu - jak patrně měli vymyšleno - možná by ,díky zvyklostem na naší politické scéně - prošla. Ale po těchhletěch tanečcích ... nevím, nevím.  Ale každé zlo je na něcodobré, jak říkávala moje máma. Dovedete si představit ten horor, kdyby se dostali k moci - to lavírování, bez jakékoliv koncepce, TA DŽUNGLE, co by nastala. Já o vidím docela jasně. A  možná se té možnosti vládnout - docela zalekli a taky se jim nedivím - koalice s zelenými a řernými ... hmmm. Ale i tak - pěkné léto

jhl 26.7.2006 8:14

Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

Hlas bezdomovce, lékaře anebo prezidenta má v demokracii stejnou váhu. Vytýkat levicovým politikům, že nerespektují hlasy voličů, kteří svými hlasy podpořili pravici je stejná hloupost, jako vytýkat pravicovým voličům, že by rádi převálcovali levici. Prostě je to fifty fifty. Když se politici domluví, tak to musíme respektovat. Když se nedomluví, pak by to mohly, ale také nemusely vyřešit nové volby. Těžko by to však vyřešily, kdybychom tam volili znovu ty neschopné lidi, jaké jsme volili teď. Divadlo by se mohlo opakovat.

Jan 26.7.2006 8:11

Re: Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Bez nekam, Ty s prominutim kretene. Ja zadny soudruh nejsem, na rozdil od Tebe a soudruhu Tlustych, Uhdeho, Klausove a dalsich jsem v KSC nebyl a komunisty nemam rad. Stejne jako modre svazaky z ODS.

Marta 26.7.2006 8:08

Re: Re: Re: Uvidíme

  Martine, proč tak lžeš? Ty musíš být pokřivená povaha!!!

John 26.7.2006 8:07

Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Tak to jsi měl nahnat k volbám více zapálených soudruhů. Jen tak na okraj, chtěl bych vidět tvůj výraz až ten váš Fatomas Sobotka ze sebe bude soukat kecy o státní sekeře 180 mld. Do bude pokoikáníčko.

Jan 26.7.2006 8:06

Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Pokud ma Kubice dukazy, necht zene pripad pred soud. O tom ale uprimne pochybuji, v minulosti se Kubicem rizeny utvar ukazal jako naprosto neprofesionalni, zejmena pri potirani mafii z byv. SSSR a Jugoslavie.

Nicmene, poskytovat nesetrideny material, ktery udajne nasel u Mrazka, tak jako Kubice s Langrem novinarum, je hodne velka prasarna - v tom se dofam shodneme.

Jan 26.7.2006 8:02

Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Ja nechci, aby v Cesku vladla vsehoschopna parta kolem ODS, kteri jiz jednou predvedli, ze vladnout neumeji. A taky nechci, aby za Cechy hovorili nacionaliste typu Zahradila, kteri samozrejme budou mit na pripadnou Topolankovou vladu velky vliv. Samozrejme, ze vseho nejradeji budu, az se strany typu ODS nebo KSCM vubec nedostanou do parlamentu.

KROKODÝL 26.7.2006 8:02

Re: Re: ??

Vilém je za troubu na více fórech,stačí si přečíst jeho slaboduché výlevy u Škromacha.Člověk,který v životě nedělal,věčný študentík a příjemce našim rodinám a nám ukradených peněz ve jménu solidarity,peněz ukradených oranžovorudou bandou v čele se Škromachem,ví přesně,jak přerozdělit naše daně,ale nějak zapoměl,že je musí někdo do eráru dodat.A to jsou většinou voliči pravice.Z výdělků v manufakturách Hyundai,Phillips Hranice,TCPA Kolín a jiných se těch daní moc nezaplatí,že?

Malý Aston! 26.7.2006 7:57

Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Nemáte pravdu a lžete. 100 poslanců,kterými se ohání soudruh Paroubek je složeno z 74 ČSSD a 26 komunistů. Stejný program,stejné myšlení,stejná touha po moci.Jsem pro nové volby,kdy voliči znovu rozhodnou a to jen na dvě otázky. Chcete aby tady vládli bolševici z ČSSD+KSČM ?Chcete aby již nikdy bolševici nemohli rozhodovat o věcech veřejných? V případě,že občané chtějí vládu bolševiků,nechť ji mají. Pokud řeknou ne,může pan Paroubek a Sobotka,Škromach,Filip a Grebeníček požádat o vycestování do Běloruska a ukázat nám v praxi,že ta jejich ideologie někde skutečně začne fungovat. Na nás to zkoušel bolševik 41 let a nic moc nepředvedl. Společně s nimi může vycestovat i pan Jičínský,Havel,Ruml a jiní zasloužilí pracovníci disendu,kteří připravovali a podporují návrat bolševiků.