28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 26.7.2006 11:55

Re: Re: Odchod

a proč ne? když je platím?

www racek 26.7.2006 11:54

no, názorný případ člověka, který není schopen dohodnout vůbec nic ...

takže, hodně štěstí a dobrou noc, milí ódeesáci. kdyby jste nebyli blbí, tak jste tu vládu už měli. jasně, každýho by rozčílilo, jak si s váma paroub hraje. a s touhle partou si bude hrát ještě víc... než dosáhne svého.

on ten monolit pravice má jen 81 hlasů, víme? sto je levice a zbytek?

Shob 26.7.2006 11:44

Re: Odchod

Laskave mluv za sebe a pouze ke strane, kterou volis. Nerikej ostatnim, co maji delat.

Shob 26.7.2006 11:42

Re: Autor je nedočkavý blbeček

Jako skalni volic ODS s tebou musim souhlasit.

Jinak osobne, bych navrhoval, aby ODS dale tlacila na tichou podporu 3-koalice ze strany CSSD. A kdyz to nepujde oficialne, tak jednoduse udelat tiskovou konferenci a vyzvat "pravicovou" cast CSSD k bojkotovani paroubovsko-bolsevickeho smeru a k podpore vlady.

StandaT 26.7.2006 11:06

Mocenský špunt

Ano, mocenský špunt je skučně velký hendikep ODS. Je to něco, jako svého času bylo tzv. plukovnické želé na GŠ a MO.

Roy Boehm 26.7.2006 11:05

Re: Re: Re: Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

No, to mi prozraďte, proč se Bursík, když tak nezřízeně prahne po ministerském křesle, nespojil s Paroubkem a Filipem? Měli by jistou, levicovou většinu!

Gero 26.7.2006 11:01

Odchod

Chtělo by to již odchod politických partajníků z devadesátých let minulého století, jak v ČSSD tak ODS či KDU-ČSL, my občané a naše země je již někde jinde a nepotřebuje ukazovat politické ego, ale obratnost v zajištění chodu naší země její autority v rámci okolního světa, tak že spíše v mediích se bude propírat chod země než ega politiků.U ČSSD vidím spíše uzkostný strach z rozkrytí jejich kauz a rozhodnutí, je zajímavé jak se semkla dvě křídla v ČSSD.

StandaT 26.7.2006 10:58

Re: Re: Autor je nedočkavý blbeček

A nebude pak Paroubek chtít půlposlance?;-D

franta 26.7.2006 10:54

Z Vašeho nenávistného příspěvku

cítím nostalgii po totalitně-komunistických praktikách, kdy bylo možno nepohodlné občany "vycestovat", když už bylo neúnosné je přímo zavřít, nepovolit jim návrat do vlasti, donutit je k emigraci a pod. Ale vydržte, třeba se toho ještě dočkáte až to vezme pan MUDr. & JUDr. Langer pořádně do ruky. 

franta 26.7.2006 10:46

Také jsem pro nové volby

jen se rozčiluji podstatně méně než Vy. A pokud "Komunisticko-bolševické sjednocení ČSSD+KSČM neumožňuje jakékoliv jednání", pak nechápu proč s nimi ODS jedná. A připadá Vám více demokratické, když si poslanci vzájemně po dvojicích ukazují hlasovací lístky ? Na Vás mi v podstatě vadí jen jedna věc. A totiž že když obě strany dělají totéž, tak Vám to vadí jen u té jedné.    

Banckroft 26.7.2006 10:30

Re: Re: nové volby

Jistě! K těm je ale napřed třeba se dobrat, a to není  tak jednoduché. Také by mělo být všeobecně zřetelné, že je zavinil J.P.

Vilém 26.7.2006 10:14

Re: Re: Re: ??

Pane Krokodýle, stačí si přečíst vaše příspěvky na různých fórech a je jasné, že nedokážete pochopit ani poměrně jednoduchý psaný text, takže vaše potíže v podnikání asi nejsou způsobeny příjemci sociálních podpor, nýbrž vaší neschopností.

Vaše nesmyslné kádrování nebudu ani komentovat.

hodne neRath 26.7.2006 10:05

Karle Vy jste trumbera....

a jeste kecate naproste nesmysly.

Postaveni treba Tlusteho v SC kraji je pevne - on ho totiz furt nekdo v tech tajnych volbach voli... toz vstupte do ODS a volte nekoho jineho.

Jura Jurax 26.7.2006 10:04

Re: Autor je nedočkavý blbeček

Nové volby! A předtím ubrat jednoho poslance - ušetřilo by se) nebo jinak zajistit nemožnost patu.

Jura Jurax 26.7.2006 10:03

Re: Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

Hlas bezdomovce, lékaře anebo prezidenta má v demokracii stejnou váhu.

Hm - paličské otázka: A je to tak dobře? A je to tak správně? Rovnost je hezká věc - ale proč rozhodují o veřejných statcích převážně ti, kdož k nim přispěli minimálně?

http://mfdnes.newtonit.cz/default.asp?cache=786022

http://mfdnes.newtonit.cz/default.asp?cache=241970

http://mfdnes.newtonit.cz/default.asp?cache=489589

Vacek 26.7.2006 10:02

Re: "Komunikát" pana Holáska

Jste hlupák, pane. A vůbec nechápete stav věcí.

Misa 26.7.2006 9:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Johne,vykasli se na ne,jenom jim delas radost.Sedi nekde na uradech,hovno delaji a jen serou lidi :-) Hezky den.Misa

člen ODS 26.7.2006 9:58

Re: každý ať mluví za sebe

no tak to řešení tady navrhněte, když je to tak snadné!

karel 26.7.2006 9:53

ODS probuď se!

Je už podivné, jak se strana ODS drží svých kádrů (zejména těch, kteří na Moravě jako lídři propadli! proč stále máme vidět ty fašizoidní ksichty typu Římana, Langera, Nečase, Němcové Tlustých- těch všech, kteří už na miniaśterských ebo jiných vládních postech byli a podělali vše co mohli! Jestli vy příznivci ODS věříte straníkovi Římanovi, tak se podívejte co dělal a to by měl být navrhovaný ministr průmyslu a obchodu! Todle hovado! a co dát si Langera- fašizoidní ksich , všemu rozumí a nechá vynést Kubiceho zprávu. vydíte jak posloužila kapitánům ODS! a kde je zpráva o vyšetřování kdo za vynesení může_ Odpoví vám Mgr.práv MUDr. Langer. Další idiot! O oblibě Tupého- Tlustého (snad jen ve Slaném) lze polemizovat- hnojař by měl vésti veřejné finance republiky. O Nečasovi totéž- ten již dříve byl navrhován na ministra vnitr- a z toho se posral! Ale je to významný bojovník v ODS proti Paroubkovi. U těchto lidí je zbytečné vzdělání! Teprve v politice se projevilo jejich hulvátství- viz nevzdělaná ,či středně zemědelsko technická maturantka Němcová. Chtěla vést ministerstvo kultury.... podle Modré značky (sračky). Tak vpřed po modré z jeskyně! Ale vykopejte nejdříve ze strany to mizerné vedení. Vojenský gymnazista, později absolvewnt VUT v Brně, vyrůstající v rodině sekretářky MAMULY mně o něm stačí víc než hulvátům proti premiérovi Paroubkovi! Proto ty bojovníky proti antikomunismu neberu vážně. oni se s komunisty domluví vždy! Kdyby to tak mohl hulvát (pamatujete se jak se vyjadřoval- noc dlouhých nožů, evropská smlouva-ústava je shit - tak tomuto volovi píši- nesmíš být ministerským předsedou! nedopusťme, aby tito lidé byli v čele vlády a státu! 

Vacek Jaromír 26.7.2006 9:51

Re: Re: každý ať mluví za sebe

pan Holásek mi mluví z duše. Jen víc takových, jako je pan Holásek. Jsem také členem ODS a když vidím počínání Bémů, Tlustých atd., je mi smutno. Na podzim je volební kongres, nedovolme tedy, aby se podobní opět dostali do vedení strany.

Vacek Jaromír

Banckroft 26.7.2006 9:51

Autor je nedočkavý blbeček

Taky nechci aby moje strana (ODS) vládla se socany, a to na žádný způsob. Ale slinty tohoto typu nic nevyřeší. Natož vyhrožování, že budou špičky vystřídány. Všech hyperkritických chytráků bych se rád zeptal, co navrhují. Než odpoví, ať si napřed pořádně přečtou ústavu a na papír si před sebe velkými číslicemi napíší 100:100.

Joli 26.7.2006 9:47

Re: každý ať mluví za sebe

Autor má svatou pravdu ! Přesně takhle to cítím i já a jsem též členem ODS.  Myslím, že je nás víc !!

terra 26.7.2006 9:44

Re: Re: Re: Paroubek nerespktuje SVÉ voliče?

Jene, opravdu si myslíte, že demokratická levice má ve směnovně 100 mandátů? Ano? Děkuji...

člen ODS 26.7.2006 9:36

každý ať mluví za sebe

Každý má právo na svůj názor, a má také právo ho vyřknout. Ale jedná se o názor pouze jeho a nevím, kde autor bere právo hovořit za jiné lidi! Ještě něco: snadné je kritizovat, ale těžší už je vymyslet něco pozitivního

John 26.7.2006 9:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Bacha, nebo tě také nazvou soudruhem.

John 26.7.2006 9:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priznam se, ze nechapu, proc Holasek nazyva v clanku tri predstavitele CSSD soudruhy.

Pasuji tě na vtip dne. Dnes jsem se opravdu rozesmál.

jirka.s 26.7.2006 9:19

Re: Re: Re: Uvidíme

A co takhle souvislá věta, nebyla by k mání? To, aby vyjadřovala i snad něco rozumného, to po tobě samozřejmě nemůžu při tvém IQ požadovat.

jirka.s 26.7.2006 9:15

Re: Re: ??

Ano,také si nikoho a ničeho nevšímá.

jirka.s 26.7.2006 9:09

Re: Dokud sněmovna nezvolila předsedu sněmovny,

Kdysi, za mých studií ve Zlíně (tehdy Gottwaldově) jsme si ráno na internátě na pokoji neuklidili. Po návratu ze školy soudružka vychovatelka prohlásila: Klíč od pokoje vám dám teprve až si tam uklidíte!  Podobnost čistě náhodná?

Džejpí 26.7.2006 9:04

Re: Re: Topolánek ?

Že by levicový politik takto hovořil o svých voličích? Jestli to nebude tím, že obecně levicoví politici považují voliče pouze za užitečné idioty, kteří jim svou hloupou a naivní volbou odevzdají moc nad svými osudy.