11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vi 30.8.2006 18:59

Pryč s komunisty

Líbí se mi, jak urputně bojuje s bolševiky člověk, jemuž podle vlastního vyjádření, jeho žena rozmluvila vstup do KSČ!

vi 30.8.2006 19:04

Re: Pryč s komunisty

p.s.mimochodem to je ta samá žena, která " leze do politické postele" s bývalým vojenským prokurátorem Kříženeckým! To jsou opravdu, ale opravdu politické parohy!:-D

Lojza 30.8.2006 20:08

Re: Re: Pryč s komunisty

Víte pane docente, hlavním problémem je to, zda Kříženecký, Filip a podobní členové zločinných organizaci získají navrch. Příliš se o to nezajímám, ale pokud vím, Topolánek ošustil nějakou sekretářku, Topolánková mu na to přišla, do toho se připletla ta důra komunistická z tý televize, asi taky v Bruseli načapala starýho souložit někde v prostorách jůroparlamentu, doufejme, že se ženskou - no a je z toho maglajs.

Je to to samý, jako když mě na něco takovýho přijde moje mladá. Akorát holt nejsem premiérem, tak je z toho bordel akorát v baráku.

Netřeba ztotožňovat jména se stranou. Je potřeba říct A nebo B.

Kajan 30.8.2006 18:59

Institucionalizaci komunismu, tedy institucionalizované přípravy na likvidaci civilizace, tedy činnost komunistických stran, je nutno zakázat !!! Jako logické, Je to jako napžíklad s pedofilií ! Dzp.

pf 30.8.2006 18:17

hele Topolanek

moc zbytecne neztracej cas nemudrovanim kdo prohral. Dulezite je kdo volby vyhral. Jestli to je ODS tak proc uz tu neni vlada, implementovana modra sance a Magistr Langer uz hrdinne nezatyka Kocicaky a spol.

Je burt, kdo prohral, dulezite je kdo volby VYHRAL.

Pripominaj, topolanku, borce na zinence ktery si stezuje, ze protivnik si nechce lehnou na zada na zada a furt se vrti a prekazi rukama nohasma, presto ze on ma preci viditelne vetsi svaly.

Psí vrah Čumil 30.8.2006 18:47

Re: hele Topolanek

Pěkné přirovnání, pf. Zdravím!:-)

Kajan 30.8.2006 18:54

Re: hele Topolanek

Pf, sice se u toho také vrtím, jak ten borec na žíněnce, ale musím Vám dát bohužel také zapravdu ! Dzp.

Kajan 30.8.2006 18:55

Re: ach jo

Jděte s tím hnusným Právem do p....Dzp.

StandaT 30.8.2006 17:38

propangandistická kampan

Zajímavé, kolik se v posledních dnech vyrojilo lidí, relativizujících, zesměšňujících a bagatelizujících antikomunismus.  Co se stalo, že se to muselo tak mohutně a kamaňovitě rozjet? Články všech možných SocDem funkcionářů od Kotrby a Čulíka, přes Křečka, Vízka až k Jičínkému? Všude po celém internetu, kde jsou zveřejňovat články SocDem funkcinářů je to takřka totožné, na všech diskusích takřka synchronizovaná záplava téměř zkopírovaných textů...

Na co nás připravujete, soudruzi?

otrok 30.8.2006 18:34

Re: propangandistická kampan

Abyste se konečně podívali do zrcadla.

SAPI 30.8.2006 21:34

Re: Re: propangandistická kampan

Bacha, už zase nastavujou zrcadla! Lidi bděte!

KROKODYL 30.8.2006 17:26

Tohle nepsal Topolanek.

Tohle nepsal Topolanek. To at mi nikdo nerika... Ten se takhle nevyjadruje. Ale podepsal text ktery pripravil nekdo jiny ..

Mard 30.8.2006 17:15

Obdiv a pochvala Topolánkovi!!!!

Je obdivuhodné kolik levičáků si přečetlo text pana Topolánka a následně reagovalo v diskuzi. Text pana Paroubka by tu zapadl a nikdo by ho nečet, já alespon určitě ne, neboť na jeho názory nejsem zvědavý. Myslím že to při tak dobrém vlivu na cílovou skupinu potenciálních voličů jiných stran než ČSSD, musí zůročit v dalších volbách. Gratuluji a divím se levičákům že to čtou a reagují jak diví.

radka 30.8.2006 17:02

Nekecat a sestavit vládu

To je neuvěřitelné, vy máte sestavovat vládu, tratíte čas čtvrt roku, jste znovu na začátku a Vy tu zatím rozdáváte rozumy o Paroubkovi !

B.B.Spinoza 30.8.2006 17:16

Re: Nekecat a sestavit vládu

Plně s tím souhlasím, ale bez Topolánka. Ať už přestane strašit lidi komunismem. Při jeho inteligenci ( pokud nějakou má ) by mu mělo být jasné, že to co bylo nelze vrátit a ani mezinárodní situace to neumožňuje.

Vilém 30.8.2006 16:03

CHCEME KSČSSD!

Vzdemutá vlna pravicových volebních lákadel policejních provokací způsobila historicky nejhorší výsledek voleb v ČR, davy modrých bolševiků se dobývaly do sněmovny, Topolánek doufal, že korupcí získá dlašího poslance. V minulých měsících se stala naše země dějištěm pravicového útoku na demokracii, podporovaného pravicovými publicisty z nejbídnějších plátků.

Ovšem Topolánek není osobnost, která by cokoli dokázala, stoupenci pravice se zmohli pouze na matérský pokus o podplacení Ploce, který skončil blamáží. Topolánek za tři měsíce ztratil koaliční partnery, znemožnil se v očích voličů, plně prokázal svoji nezpůsobilost.

Proto žádám, aby vláda byla předána KSČSSD jako reprezentantům schopnější části národa, lidem, kteří hodntoy tvoří, ne přerozdělují, kteří pracují a neparazitují, kteří myslí otevřeně, demokraticky a kriticky, místo aby jako stádo sledovali neschopné vůdce.

mig 30.8.2006 16:21

Re: CHCEME KSČSSD!

:-DChyba, Viléme. Poslední odstavec prozrazuje, že jste pouhý provokatér od modrých. :-D

Mirek 30.8.2006 16:24

Re: CHCEME KSČSSD!

Vy jste dneska sama legrace a sazite jeden for za druhym. Komuniste vyznacujici se nejvetsim poctem volicu se zakladnim vzdelanim jako predstavitele te schopnejsi casti naroda . Komuniste, mezi jejichz volici je nejvice lidi na socialnich davkach jako predstavitele neparazitujici casti naroda. Dobre, opravdu dobre. ;-D

honza 30.8.2006 21:18

Re: Re: CHCEME KSČSSD!

Není pravda, nejhůře jsou na tom se vzděláním voliči KDU-ČSL

bobos 30.8.2006 16:25

Re: CHCEME KSČSSD!

 

Máte štěstí,dle  Mudr.Davida máte volné místo v Beřkovicích.PS.Beřkovice je blázinec což jistě víte a máte to omáklé..Pracující všech zemí spojte se.

Kinori 30.8.2006 15:53

TOPOLÁNEK JDE OD VÍTĚZSTVÍ K VÍTĚZSTVÍ

Gratuluji !

;-D

gossip 30.8.2006 15:41

Vsichni jsou za!

Nechapu jednu vec!Kam se clovek otoci,vsichni chteji zmenu a nadavaji na Paruba.Kdo ho tedy volil?(Jako expert na socialni vedy jezdim po cele republice.)

Mard 30.8.2006 16:24

Re: Vsichni jsou za!

Jako expert pravděpodobně nenavštěvujete hospody a pajzly nejhorších kategorií. Tam najdete ty správné voliče!

StandaT 30.8.2006 17:23

Re: Re: Vsichni jsou za!

Brácha dělá v DP Hl.m.Praha a byl za černou ovci, když přiznal, že ho Paroubek tak vytočil, že půjde hlasovat proti němu. Z garáží byl téměř sám. Paroubka volí lidi, kteří si myslí, že lépe už bylo a zbytky toho lepšího se snaží prodloužit pokud možno na tak dlouho, než odejdou do důchodu. Těch co se bojí budoucnosti je mnoho a účelové "vykládání a vysvětlování" Modré šance včetně ODS minus byl excelentní marketingový tah.

SAPI 30.8.2006 22:11

Re: Vsichni jsou za!

Moji tchánovci obdivují Paroubka. Je to konečně "vůdce" dle jejich gusta. 

Oba pracovali celý život u soustruhu, oba byli ve straně. Jako mladí, komunističtí dělníci, dostali ihned po svatbě byt 3+1 v paneláčku. S platem na tom byli 2x tak lépe, než lékař ze sousedství.  Nic jim nechybělo - dělali od-do, každý rok jezdili na dovolenou do NDR a v zimě do Krkonoš - na podnikové rekreace, skoro zadarmo. 

Dnes jsou oba v důchodu a žerou se vztekem, protože soused (špičkový neurochirurg) má nesrovnatelně vyšší příjmy, jezdí po celém světě a z paneláčku se přestěhoval do fungl nové vilky s bazénem. Nezajímá je, že ten lékař musel a musí na svých znalostech stále pracovat a vzdělávat se. Že pracuje podstatně více, než 40 hodin týdně.... Oni bydlí v paneláku, mají mizerný důchod, nemají sociální jistoty....

tinkturak 30.8.2006 15:24

Omyl

Celý omyl spočíwá w chybné interpretaci nachlazeného politologa, kterému nowináři rozuměli GENIÁLNÍ WYJEDNÁWAČ, awšak on pouze zahleněn wyslowil GENITÁLNÍ WYJEBAWAČ Paroubek.

Mirek 30.8.2006 16:28

Re: Omyl

Ano. A kdyz Kalousek rekl, potrebujem vybocit, vsichni mysleli ze bude chtit vladnout s komunisty. Jedno preslechnuti a kreslo je v tahu.

Josef 30.8.2006 14:42

Předčasné volby za dveřmi

Pan Topolánek by měl místo psaní projevů o ČSSD přehodnotit svůj přístup k referendu o amerických raketových základnách, protože jinak ty předčasný volby, co nás čekaj, pro něj nedopadnou dobře.

Bruno 30.8.2006 14:50

Re: Předčasné volby za dveřmi

Předčasných voleb bych se opravdu nebál, takoví jako vy se už k nim stejně nepotáhnou, je to pro ně moc práce.