21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Houmer 26.8.2006 7:09

Soudruhu Zombie,

kde se to ve vás bere, ta síla stále otravovat.

Josef 26.8.2006 5:24

Touha starce po moci je bezmezná

Demisi by by jsi měl podat Ty, soudruhu!

martin tamtaky 26.8.2006 4:47

Přání otcem článku - nikoliv myšlenky

Miroslav Zikmund 26.8.2006 4:46

Stejný jako Paroubek

Tento článek pana Jičínského je stejný jako projev pana Paroubka těsně po volbách. Když si člověk s bolševickým myšlením myslí že vyhrál, vyhřezne z něho náhle taková zvláštví směs nadutosti, výhružek a poučování. Rázem má pocit, že je to on, kdo teď bude určovat co je pravda, kam kdo patří, co kdo bude dělat a hlavně kdo je vinnen a kdo bude platit. Páně Paroubek to takto vyzvracel, když si myslel, že vlastní 101 hlasů. Pan Jičínský psal zjevně tento článek s pocitem, že mají Kalouska v kapse.

Patron Divný 26.8.2006 6:57

Re: Stejný jako Paroubek

Od dementního staříka omámeného dojmem triumfu to zase tak nepřekvapuje, ale co předvedlo včera na iDnes několik "politologů" v čele s Doležalem, to bylo kouzelné.

anticom 26.8.2006 21:26

Re: Stejný jako Paroubek

PaneZIKMUND na novinkach pise dnes soudruh bratr Kasal nevim jestli jste to cetl  ale zkuste to kdysi nazval pro miliony lidi nezapomenutelneho JIRIHO HANZELKU STBAKEM A PROTO SI PRY NEZASLOUZI VUBEC NIC NIKDY SE ZA TENTO HANEBNY CIN NEOMLUVIL AMYSLIM ZE ON TO NIKDY NEUDELA VAZIME SI VAS MLUVIM I ZA ME PRATELE JIRKA NEZEMREL JE TADY PREJU VAM TO CO SI PREJETEVY VAZENY PANE Z POZDRAVEM VAS CTITEL A PRATELE :-)

Fuck Socani 26.8.2006 4:39

Mafie CSSD

Ani me neprekvapilo ze jedna s podminek pro toleranci mensinove vlady ODS ze strany Komunisticke strany CSSD byla likvidace Kubiceho a ponechani postu ve statnich podnicich aby po sobe mohli ty zlodeji socialisticky zamest stopy. Dobrej forek od politickych komentatoru je povazovani Paroubka za dobreho vyjednavace. Kdyz ma nekdo jako program setrvani u moci jakymkoliv zpusobem, tezko s nim vyjednavat nejaky program. Nejsem verici, ale Boze chran tuto zemi. Omlouvam se vericim za toto,ale nevim kam se odvolat jinam v tomto "pravnim" :) state.

Fuck Socani 26.8.2006 4:51

Re: Mafie CSSD

Jeste dodatek. Podle me CSSD musi mit vliv na ministerstvo vnitra za kazdou cenu, jinak by taky mohli jit brzo za katr. Proto jim take vadi Langer, at si o nem taky nemyslim nic moc dobreho, ale rozhodne se zmeni fungovani policie a omezi se vliv mafianu, co se shlukli kolem tech "elit" socanskych. Uz konecne nechme vysetrit zlociny CSSD. Chce to proste zmenu. Nedavne ocernovani Alexandra Vondry melo za ucel zmast hlupaky aby se smazal hlavni duvod, kterym je strach z toho , ze zacne fungovat policie, jak by mela.

Mišák 26.8.2006 4:13

Stařecká demence nebo obyčejná hloupost?

Zvolení „provizorního“ předsedy Sněmovny - opět něco, co ústava nezná: aneb jak Jičínský sekýruje vlastní stranu, aniž by si toho byl vědom? A kvůli protiústavnímu jednání ČSSD má podat Topolánek demisi? Není snad Topolánkova vina i to, že Jičínský a spol. si plete parlamentní urnu na hlasovací lístky s Paroubkovou kapsou? Paroubek zase vyhrožuje ODS, že "tohleto teda tu porážku si ODS vypije až do dna" - puč je fuč, za to budete pykat? Rozumí vůbec ještě někdo druhým vítězům voleb? http://www.ateo.cz/frame/phpgal/pict//4.977.jpg

Šumavák 26.8.2006 3:52

No, a navíc Pluto už není planeta !

Za to určitě taky může ODS a Topolánek!

Co von všechno nestihne!

anticom 26.8.2006 21:57

Re: No, a navíc Pluto už není planeta !

 no za to ty jsi hvezda ze sumavy znovu objevena tak jako parub a jeho souputnici vllllhhhhh.......!!8-o;-€;-O(Y)

Jenda 26.8.2006 2:05

Právě jsem se vrátil z hradu! Pan prezident všechny mé návrhy přijal!

uraaaaaaaa, uraaaaa. Jsem zvedavej koho budou za par let gumovat z fotky. Sobotka? Skromach?

Herakleitos 26.8.2006 4:10

Re: Právě jsem se vrátil z hradu! Pan prezident všechny mé návrhy přijal!

Ne TOPOLÁNEK a ostatní z ODS. Všichni ti,co tak perffektně vyjednávají. Je to holt na ručník.

LisakFOX 26.8.2006 10:02

Re: Právě jsem se vrátil z hradu! Pan prezident všechny mé návrhy přijal!

Prá ta slavná věta zněla: "Právě jsem se vrátil z hradu! Pan prezident demižón přijal!"

jura-p 26.8.2006 2:01

Tak starý nejste, pane poslanče, abyste nevěděl, že ústava, kterou jste mimochodem taky,

jako zkušený ústavní recidivista, psal co člen rady pro přípravu ústavy, jasně říká, že Topolánek se stal premierem teprve poté, co jste i vy přestal bojkotovat volbu předsedy sněmovny. A to není tak dlouho. Vlastní obstrukci svádět na jiného, je obyčejná sprošťárna a lež. Stačilo, abyste v první volbě, když už jste nechtěl hlasovat nepřišel pro lístek, čímž byste projevil svou vůli nevolit a bylo by po volbě předsedy sněmovny. A mohla se sestavovat vláda. On vás Topolánek nutil strčit si lístek po prezenci do kapsy. Neukazoval jste ho, při tajné volbě, pro tak starého člověka nedůstojně, vy osobně kontrolorovi?

?? 26.8.2006 2:49

Re: Tak starý nejste, pane poslanče, abyste nevěděl, že ústava, kterou jste mimochodem taky,

Víte jak se řekne křivák a hajzl na osm písmen  (Kalousek a Jičínský /)

Vzhledem k tomu že jste se narodil v první polovině minulého století, máte nárok nejen na důchod,ale i  na to, abyste konečně přestal prudit na NP a šel do  (Y)!! Buďte tak laskav a nedělejte ostudu rodině a vnoučatům !!!

Tomáš Kubín 26.8.2006 7:44

Re: Tak starý nejste, pane poslanče, abyste nevěděl, že ústava, kterou jste mimochodem taky,

Juro, víš přece, že soudruh Jičínský něco jako důstojnost nezná. A ještě něco - "zkušený ústavní recidivista" je geniální obrat hodný velikánů literatury :-)))))

Borek@Exil 26.8.2006 1:38

Znovu opakuji: SERVIT JE GENIUS........VUL JE JICINSKY!

Uprimne a snazne zadam vsechny Psare...piste to po vsech hazlech sveta!!!!!!!!!!!!

Pavel 26.8.2006 1:28

Vrať se do hrobu bolševiku.

Jap 26.8.2006 1:28

Pratele, pratele,

to ze je Jicinsky stara bolsevicka herkato kazdy vi, tak proc s tim unavujete dokola.  Na jedno je ale Jicinsky urcite uzitecny,  vi totiz dost dobre co je v ceske ustave a co tam neni.  A v tomto prispevku prisel Jicinsky zatim nejblize / pokud vim/  rici ze si Klaus s ustavnim procesem dela co chce, ze si vymysli veci, ktere  v ustave  nejsou.   A navic ze zjevne nadrzoval Topolankovi a to je zavazna vec.  To by se melo resit a ne to jestli je Jicinsky komunisticky kriminalnik nebo neni. Zamavat s nim  a strcit ho do basy jsme meli v 1989, namisto toho jsme ho poslali do snemovny a  ted uz je asi pozde

Barclay 26.8.2006 1:31

Re: Pratele, pratele,

Myslím, že Vojtěch Cepl přece jen o Ústavě ví víc a rozhodně má diametrálně odlišný pohled na celou situaci (viz včerejší Události, komentáře). Např. kritizuje Klause, že okamžitě Topolánka nejmenoval premiérem, že poslanci neplní složený slib, když hlasují "v jednom šiku" a když jim jejich političtí šéfové kontrolují hlasovací lístky pro tajnou volbu apod.

spaldings 26.8.2006 4:39

Re: Pratele, pratele,

To co tu už po několikáté předvádíš patří mezi psychiatrické diagnozy - utkvělá myšlenka /fixní idea. Ty nenávidíš Klause (z nějakých neznámých důvodů) a překroutíš jak Ústavu, tak i ohneš zemského škůdce Jičínského, abys jeho prostřednictvím dokázal, že Klaus porušuje Ústavu. Není tomu tak.

Stachanov 26.8.2006 1:25

doufám, že pan Jičínský napíše taky něco o nezdařeném pokusu páně Paroubka o kudlu do zad

jinak ani nejde nazvat aktivita pana Paroubka, kdy jeden den se tváří, že podpora menšinové vlády je skoro hotová, a druhej den přiběhne zčistajasna se svou vládou bez mandátu. Nebo o požadavcích pana Paroubka na likvidaci Kubiceho bez ohledu na výsledky vyšetřování. To přijde panu Jičínskému jako férový postup?

Barclay 26.8.2006 1:19

Nejvíce zapáchal Jičínský

"Nejvíce zapáchal Jičínský" - citát ze slavné České sody blahé paměti se mi neustále vkrádá do mysli po přečtení tohoto "názoru"...

ginANDtonix 26.8.2006 0:48

pane Jicinsky, ze vam neni hanba

Vyrovnany vysledek voleb? Pouze za predpokladu, ze bude CSSD v koalici s komunisty! Jeste pred rokem, nebo pred dvema by jste za clanek ktery by predjimal spolceni se s komunisty dostal vyhazov ze strany.

Ze vam neni hanba. Byt clenem strany, ktera tak hluboko klesla -- no dobra, to se stane. Ale za takove situace se verejne hrde bit v prsa a jeste kritizovat nekoho kdo se odmitnul takto se snizovat. To je opravdovy lidsky eklhaft.

Nastesti tady existuje priklad strany, ktera se nestitila niceho, takze vime, ze ikdyby se vam komunistum (neskryvanym i latentnim) podarilo si usurpovat vladu na dalsi obdobi, docela jiste zkoncite na politickem smetisti jako slavna US.

spaldings 26.8.2006 4:41

Re: pane Jicinsky, ze vam neni hanba

a co na to jednak Fresenius, druhak přátelé soudruhovi  Fierlinger a Evžen Erban (taky ukázková, dodnes nedoceněná svině) ?

Našinec 26.8.2006 0:47

SOS

Po soudružku : heledťe se soudruhu, Vy tu pořád moralizujete a přitom jste rudé hovado  a pokoušíte se tu stále s Paroubkem o bolševický převrat ;-€

Herakleitos 26.8.2006 2:45

Re: SOS

Vy ultrapravičáci nesaháte Jičínskému ani po kotníky. Ústavu někdo scválil debilové. On za normalizaced vyslovil svůj názor na rozdíl od vás vy hrdinové.

spaldings 26.8.2006 4:44

Re: Re: SOS

ale notak, jako všichni ostatní takzvaní reformní komunisté (třeba takový hajzl jako je Šabata, tak pěkně spřízněný s Uhlovými) , byl v jednotce STB, dočasně umístěné v takzvaném disentu.

Petr H 26.8.2006 0:31

Radit teď z řad ČSSDTopolánkovi podat demisi

je jako Keitel radit Žukovovi před Berlínem ať ustoupí nebo je wehrmacht převálcuje.Soudruhu,soudruhu,vy tomu dáváte na prdel.