21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Darja 26.8.2006 16:12

Užívejte si ....

Vážený pane,

užívejte si důchod a přestaňte se točit ve sněmovně.

fafni 26.8.2006 16:30

Re: Užívejte si ....

Jeho duchod by mel byt preveden na stribro,roztaven a nalit do hrdla/jemu/

kako 26.8.2006 15:30

Ty rudej zmrde,

ty kdyby měl protektorát ústavu tak si byl pod ní podepsanej. Ty legislativní Benedeku, buď rád, že Hašek je na pravdě boží. Ten by si s tebou vytřel prdel !!!

honzak 26.8.2006 15:29

je opravdu nutné

poskytovat tomu rudému dinosaurovi prostor pro jeho marxistické kydy?

horduch 26.8.2006 15:22

dnes je 26.

ten článek vyšel 25. takže ta červená  k.....a  už 23. musel vědět , že je to upečené s Kalouskem., a to vesele jednali s ODS.Svině prolhané

Jirka 26.8.2006 14:55

Chcípni bolševiku

karlikblazek 26.8.2006 16:03

Re: Chcípni bolševiku

Ano, tak nějak to cítím, jen jsem nevěděl jak to vyjádřit.

penzista 26.8.2006 14:32

Další projev grafomanie a debility senilis šibala Jičínského

který už ztratil jakoukoliv soudnost. Hlavně, že mu (Rudé) Právo za jeho bláboly platí. :-/

Richard iii 26.8.2006 13:52

Nestydatos podle Marxe!

Soudruhu Jičínský, piš do Rudého práva, tam tě budou možná obdivovat. Tady jen konstatujeme, že komunistický zaprodanec zůstane komunistickým zaprodancem i kdyby ho komunisti popravili. Obdivovat Paroubka dokáže opravdu jen zastánce třídní nenávisti, jíž je Paroubek reprezentamtem.

Přesně podle Marxe obrací Jičínský skutečnost vzhůru nohama a přitom tvrdí, že ji staví na nohy. Nestydatost!

komunisti zasraní 26.8.2006 22:29

z toho psího kadění je znečištěný všechno

se zase rozlízají jak filcky;-O(Y)(Y)(Y)tento geront je pasgrát je toho příkladem;-O(Y)(Y)(Y)

Ken 26.8.2006 13:51

Pane Jičínský

Jste dlouholetým poslancem parlamentu a členem ČSSD proto se nedivím Vašemu stanovisku. Nicméně si dovolím podotknout, že se mi zdá právě tou dlouhověkostí v parlamentu velmi skostnatělé. Po volbách, které jasně vyhrála ODS, pan Paroubek vykopal válečnou sekeru. Na to mu ODS odpověděla, že z jednání nevylučuje i Vaši ČSSD. Z vyjádření Vašich představitelů vyplývá, že panu Topolánkovi chcete nasadit psí hlavu, což se Vám zatím nepodařilo. Navíc bych řekl, že svou slušností, trpělivostí a zásadovým jednáním získává více a více stoupenců. A naopak Vaše strana, která je řízena panem Paroubkem a je se svými kotrmelci čím dál tím nepřijatelnější. ODS, byla kdysi nařčena, že je stranou jednoho muže. V dnešní době je touto stranou ČSSD. Je stranou podržtašků a karieristů, kteří se nebojí sejmout lidi, kteří je do funkcí dostali (pan B. Sobotka) a dále pak servilních lidí, kteří odkývají co jim jediný vůdce přikáže. Paroubkova strana, jak ji dnes říkám, je pro mne absolutně nepřijatelná pro její nesvobodnost a spolupráci s KSČM na jakéko-li úrovni.

Orlický 26.8.2006 13:41

Pane doktore, vy si opravdu nedáte říct........

Již jednou jsem vám napsal, abyste se řídil radou Oliwera Cromwella a vy ne a ne !

Tak když už nechcete odejít, tak alespoň nepište. Ale nepište vůbec nic !

pidra 26.8.2006 17:09

Re: Pane doktore, vy si opravdu nedáte říct........

hlavně ne ústavy

Tomas 26.8.2006 13:40

Různé metry pro různé lidi

To mne pořád víc a víc fascinuje, jak rozdílná jsou očekávání spojená s různými osobami. Zatímco u Paroubka se předpokládá, že, bude-li mít příležitost, sestaví prostě nějakou (rozuměj JAKOUKOLI MOŽNOU) vládu naprosto s kýmkoli, komunisty počínaje a ODS konče, u Topolánka očekávají všichni, že bude sestavovat nějakou pravicovou či kvazipravicovou vládu snad dokonce i s nějakým reálným programem. Všechny Topolánkovy ústupky jsou vykládány jako slabost, Paroubkovo lavírování je vykládáno jako mistrný projev politického talentu.

Jičínský to popisuje celkem přesně - všechny Topolánkovy snahy jsou prostě taková celkem zbytečná obtíž, kterou holt musíme přetrpět, než konečně vznikne stabilní (rozuměj Paroubkova) vláda - menšinová, většinová, s komunisty, KDU, zelenými, ODS - to už je celkem fuk. A tak by to mělo být už napořád. Nejdřív si trochu budeme hrát na demokracii a pak přijde konečně nějaký ten pragmatik a řekne: "Tak konec srandy" a vše najednou půjde jak na drátkách. ČSSD je ideově zcela vyprázdněná. Ta strana se redukovala na fan klub JP. Pokud by velký Jirka nedej bože náhle zemřel, onemocněl, nebo se zbláznil (nestalo se jedno z toho už dávno?), skončila by soc. dem. v té vteřině v propadlišti dějin. Tedy socialisté potřebují Jiřího Paroubka, který je jediným smyslem, programem i důvodem existence té strany. Otázka je, zda Jirka Paroubek potřebuje socialisty, vládu, parlament, prezidenta,... Já myslím že ne. Víte pane Jičínský, já mám dojem, že tak, jako je pro vás Topolánek a vůbec celé to dohadování a obecně vzato celá demokracie celkem zbytečná obtíž, jste i vy osobně a s vámi celý parlament celkem zbytečná obtíž pro Jirku Paroubka. Zkuste na to myslet, až se zase budete dnes večer modlit k tomuto bohu českého socialismu.

anticom 26.8.2006 20:48

Re: Různé metry pro různé lidi

ano takhle nejak to je ja azrejme ani nikdo jiny by to takhle nepopsal ovsem ovecky slisi na neco ato rozhoduje  bohuzel a take bobudik za to jak jste to popsal

Adonis 26.8.2006 13:21

Zdeněčku, za to, jak jsi zkurwil ústavu tohoto nešťastného státečku,

bys měl spáchat opravdu nechutnou a brutální sebevraždu...:-/

VIK 26.8.2006 13:03

Takové

ptákoviny je nejlépe vůbec nečíst, natož na to reagovat. Autor má sedět v parku na lavičce, sypat ptáčkům a neotravovat.

Mílinka 26.8.2006 12:42

Nezlobte dědečka

OIpakuji se ze včerejška. Čím více bude reakcí na dědečkovy žvásty, tím spokojenější bude, protože reakce svědčí o tom, že jeho počteníčka někdo čte a bere snad i vážně. Vykašlete se na něj, nereagujte a ono ho to přestane bavit. Jinak ho tu budeme mít na NP pořád.

Pete Brich 26.8.2006 12:33

Víko rakve se nadzvedá,

zombie vystrkuje pařát.(Y)

PB

F.Vízek 26.8.2006 12:27

Plurailtní systém nechceme ?

Profesor Jičínský vyslovil jsem názor, se kterým mnozí nesouhlasíte, což je v pořádku.  Proč mu ale NADÁVÁTE  a nevyvracíte jeho omyly? 

Na diskusních stránkách se přece musí objevovat názory RŮZNÉ.  Nebo si máme vyměňovat stejné názory? 

Máme pluralitní systém a svobody snad zaručeny ... Chcete to změnit?

pavel 99 26.8.2006 13:24

Re: Plurailtní systém nechceme ?

Pluralitní systém vypadá tak, že při TAJNÝCH volbách ukazují volitelé kontrolorovi hlasovací lístky a volí dle "direkcí"? Tam hledejte toho, kdo to chce změnit. (Ostatně tentýž člověk vyjádřil i snahu omezit svobodu tisku.)

Adonis 26.8.2006 13:27

Re: Plurailtní systém nechceme ?

Proč mu ale NADÁVÁTE  a nevyvracíte jeho omyly? Že by to bylo jen proto, že oponovat nesmyslu je nesmysl?

Máme pluralitní systém a svobody snad zaručeny ... Chcete to změnit? My ne :-), ale on by rád! A jak moc...

to nema obdoby 26.8.2006 14:10

Re: Plurailtní systém nechceme ?

komunista si neda nic vyvratit to snad vite nejlepe ze sve zkusenosti....a pluralita  a zarucene svobody tu budou jen pokud socani a komanci se nedostanou k veslu...ale s tim uz nemusite souhlasit...Rv>-

ladislav 26.8.2006 14:56

Re: Plurailtní systém nechceme ?

Pane Vízku, těžko můžete očekávat diskusi od fanatických pravičáků,kteří ještě nedávno byli fanatičtí levičáci. A až přijdou Číňani, budou to zase oni,kteří budou křičet "Žlutá je dobrá a nejlepší" Prostě takový lidský odpad, myšlenky se štítíci.

Jediný pověřený a odpovědný je Topolánek.Výsledek jeho dvouměsíční práce - NULA. Jičínský má naprostou pravdu. Kdo to nechce vidět, je HŇUP.

ginANDtonix 26.8.2006 17:34

Topolanek to zase tak zle nedela

Jedine co mohl delat lepe je vystavovat na verejnost destruktivitu Soc.Dem. pristupu. To, ze nechce delat kompromisy proti Paroubkovi, mozna povede k tomu, ze nebude premier na dalsi volebni obdobi, ale je to dlouhodoba investice. Dalsi volby totiz zcela jiste vyhraje (at predcasne, ci jine) a z dlouhodobe perspektivy lide budou vnimat predevsim to, ze tady je konecne nekdo zasadovy, ktery stoji na svych slibech (podobne jako Bursik - ten to taky dlouhodobe vyhrava).

Takze mili Stalinisti a Paroubkisti, klidne si stujte za svym vudcem. Budte k nemu shovivavi, promijejte mu jeho chyby i podlosti, tleskejte mu a libejte mu rit. Jak to tak vypada, Paroubek ma jenom dve moznosti: snizit se k totalne nizke podlosti ktera ma blizko nejakemu komunistickemu puci a nebo jit do haje zeleneho nekde na Vysocine a pripojit se ke svemu kolegovi ze dna zumpy na politickem hrbitove.

A tato situace je tu diky panum Topolankovi, Bursikovi, tez lidovcum s vyjimkou pana Kalouska! Tomu ja nerikam neuspech.

jirka.s. 26.8.2006 17:51

Re: Re: Plurailtní systém nechceme ?

Tebe bych chtěl mít jednou po ruce. To už mi také zkusil říct jeden městský policajt a jeden ožralý učitel, že jsem starý komouš. Jenom to, že se mi udělalo velice rudo před očima mne zřejmě zachránilo před správním řízením na MÚ.

anticom 26.8.2006 20:19

Re: Re: Plurailtní systém nechceme ?

ty poslis jestli mas nejaky antibiotika tak si je rychle vem myslim ze mas silenou nemoc zvanou fasobolsevizmus ajeste neco k tomu ale s tou druhou nemoci musis k jinemu lekari rika se mu PSICHIATR!!;-€;-O(Y)>-

vrtal 26.8.2006 16:04

Re: Plurailtní systém nechceme ?

Tak proč tady nediskutujete ? Takovou snůšku drzosti a oplzlosti jsem dlouho nečetl. Snad si pan Jičínský může napsat svůj názor ? Vaše názory mi nevadí, ale proč ta forma ? Když si myslíte, že pan Topolánek si počíná skvěle, tak vysvětlete proč.

fafni 26.8.2006 16:25

Re: Re: Plurailtní systém nechceme ?

pluralitni system predevsim nechce autor ustavne zakotvene vedouci ulohy KSC.A odkdy drive soudruh,dnes pritel Jicinsky a jeho sef Paroubek dovoli mit nekomu svuj nazor.

karlikblazek 26.8.2006 16:26

Re: Re: Plurailtní systém nechceme ?

Snůškou drzosti a oplzlosti je především článek. Považujete-li tyto chlísty na hodny polemiky, pak můžete seriozně polemizovat i s názorem že autor je rudý zmrd. Nevidím v tom rozdíl.