21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Koumeles 26.8.2006 9:47

Ja myslim, za by mel podat demisi Jasimyslim

:-D rychle nez na neho dojde stres a udela zase nejakou paradni tiskovku;-D

M. Zima 26.8.2006 9:47

Jičínský, žádný strach,

mluvíte kLausovi z duše, kudy chodí, tudy přemýšlí o tom, jak v druhém pokusu jmenovat Béma.

Stanislav 26.8.2006 9:36

Bude odejit.

Topolánek podávat demisi nemusí.Svými nedomyšlenými politickými aktivitami po volbách ve stylu "odvolávám,co jsem odvolal"  a aférou s poslankyní Talmanovou,kterou povýšil na post místopředsedkyně PČR se odepsal sám.Vrcholem jeho politické neschopnosti bylo čtvrteční volání po podpoře jeho vlády od komunistických poslanců.Byl to sice výkřik v předtuše politické smrrti,ale jenom dokresluje jeho tápání a bezradnost.Topolánek teď odsuzuje Kalouska,ale zachoval se v postatě stejně.ODS se tohoto člověka ve svém čele musí co nejrychleji zbavit,jinak přijde o podstatnou část voličů,zejména žen.

Pete 26.8.2006 9:33

Zdeňku Jičínský, za tenhle brajgl nese vinu ten, kdo napsal debilní

ústavu. A neměl by jste si trénovat další verzi ústavy, od komunistické ústavy v 60. letech což je vaše dítko, přes polokomunistickou ústavu v 90. letech až snad po první nekomunistickou, normální demokratickou ústavu dnes? Ale pozor - sudý počet poslanců může napadnout jen toho, kdo vůbec neví nic o demokratickém hlasování, což je asi váš případ.

Jeseter 26.8.2006 9:58

Re: Zdeňku Jičínský, za tenhle brajgl nese vinu ten, kdo napsal debilní

Pete, napsal jste to za mne, ano potrefena husa se ozvala a nebo: zloděj kričí chyte

zloděje  !!!

Bravo 26.8.2006 9:04

Jičínský je skvělý. Idiot.

Od jakého roku sestavuje ústavy? Jakým právem si dovoluje nestoudně posílat někoho někam ? Copak už sám nebyl poslán milionkrát někam? Proč už TAM není ????Blb ústavotvornej zapšklej duševně dětinsky imbecilní....:-/

michalj 26.8.2006 8:55

Pane profesore...

....přečetl jsem od Vás už mnoho článků a můžu Vám říct,že mě u Vás fascinuje jedna věc:,,ať udělajíá pravicoví politici cokoli,třeba zvýší sociální dávky, budete je kritizovat,jenom proto,že pochází z ODS .Myslíte si,že je to od Vás férové?;-€

k 26.8.2006 9:49

Re: Pane profesore...

Pane profesore,

děkujeme,odejděte do zaslouženého odpočinku,neotravujte dál mladou generaci svými bláboly,běžte domů,jděte raději krmit na lavečce v parku holuby.Jenže ono je to těžké,viďte,čekat na pošťačku až přinese důchod,je těžké se zbavit pocitu,že ta mladá generace konečně pošle ty komunistické myšlenku k čertu.

LisakFOX 26.8.2006 9:55

Re: Re: Pane profesore...

Neotravujte prosím ani moji střední generaci.

JK 26.8.2006 10:06

Re: Re: Re: Pane profesore...

Neotravujte ani slušné staříky.

děda 26.8.2006 8:24

Vážený

 soudruhu Jíčínský, když už neudržíte tělesné tekutiny,nekydejte své zasmrádle mozkové závity na stránky internetu !

Larus ridibundus 26.8.2006 8:55

Re: Vážený

Souhlas - takový domov důchodců nebo ještě lépe uzavřené oddělení psychiatrie pod stálým odborným dohledem  by bylo jistě  ideálnmí řešením pro tohoto skoročlověka.....(Y)

Kulak 26.8.2006 9:44

Re: Re: Vážený

Znám lepší místo pro tohoto člověka (Y)

xxx 26.8.2006 8:23

Nic není tak staré, jako včerejší Právo

Rudé...

Olinka 26.8.2006 8:20

Jaky rovnovazny vysledek voleb?

..o cem to mluvite? nebo snad KSC a CSSD jedno jsou? Rv

jirka.s. 26.8.2006 9:27

Re: Jaky rovnovazny vysledek voleb?

Vám to ještě není jasné?

občan z kraje města 26.8.2006 8:14

jestli to psal PŘED

tím, než z toho lidovci sebezáchvně cukli, tak mi je jasné jaký měl Paroubek připravený scénář. ČSSD by vyvolala nátlak na Topolánkovu demisi. Kdyby to psal PO je to čirý nesmysl, protože teď už vládu nesestaví nikdo, takže zbývá jen dočasné provizorium.

huhu 26.8.2006 8:16

Re: jestli to psal PŘED

Topol sestaví 3K a budou předčasné volby nebo bezpodmínečná tolerance čssd...

občan z kraje města 26.8.2006 8:42

vždyť říkám provizorium

Relativně stabilní mohla být skrytá duhová koalice 3K tolerovaná ČSSD nebo skrytá 2K - menšinová vláda ODS s tolerancí ČSSD. Druhý případ se však zdál socanům riskantní, protože by ho ODS mohla posunout více k 3K. Je to však stejně jedno, protože parlament bude téměř nefunkční. Před námi je prostě období setrvačnosti a nestability a prakticky to nelze řešit.

bruner 26.8.2006 8:06

to co píše p.Jičínský

má širší rozměr. On popisuje hlubokou neúctu k předem sjednaným pravidlům - k ústavě. Nikde v ní nenajdete, že by měly být nějaké koalice a vyjednávání v kuloárech a kdo s kým a proti komu. I když jsme volili na stranických kandidátkách, přesto byla rozhodující jména, osoby. A ty zklamaly neboť se schovávají za stranu - rozuměj za pár lídrů. Proč to nikomu nevadí. Proč bereme účelové nebo nátlakové koalice jako věc samozřejmou, když to porušuje ústavu v samotném principu. Pak se nedivme že jiná porušení zákona jsou vnímána pozitivně. Jednání vrcholných politiků posvětilo právní marazmus v naší zemi a nadále ho utužuje. A propos. I ti, kteří zde horují za "utopení" komunistů, osvědčují chování, které je dle zákona nepřípustné.

Jistě mi budou mnozí nadávat a to si prosím odpusťtě. Můj názor nezměníte jinak než pádnými a konkrétními argumenty a ty se v nadávkách nenajdou.

Mike 26.8.2006 8:51

Re: to co píše p.Jičínský

Ústavu zatím nejvíc po volbách pošlapává ČSSD, odmítnutí vlády rezignovat a kupčít s tím, i když už nemá mandát, nebo snaha vládu jen rekonstruovat a vládnout dál a hlavně zákaz svobodně zvoleným poslancům svobodně volit v parlamentu. Dokonce včera na ČT to nejvíc kritizoval i tvůrce ústavy prof. Cepl (i když ho jinak nemusím). Bohužel pan Jičínský je už pod vlivem poklelsé morálky Paroubka a jeho neslušnosti, hulvátství a snahy udržet se u moci, což všechno svým chováním bohužel posunuje na jakousi normu a lidem to ani nevadí. Nefér jednání, předstírání dohody s ODS a tajné vyjednávání s KDU o vládě, to vše je neskutečně pokleslé, zákeřné. Kdyby se takhle choval v reálném životě, třeba v obchodě, už by dávno krachoval.

anticom 26.8.2006 21:11

Re: Re: to co píše p.Jičínský

na hruby tytel hrubou zaplatu ten pan to púopisuje celkem srozumitelne ovsem jenom pro nektere vetsina lidicek to prejde a ptejme se proc ovsem to by bylo na hodne dlouhou debatu no aco teda stim ze

skeptik 26.8.2006 7:43

Demisi by měl podat především soudruh Jičínský

a vrátit peníze za zvrzanou ústavu ...

Ota First 26.8.2006 7:41

Pane Jičínský,

nechte si od sestřičky vyměnit pampersky a neblijte voloviny. Váš otylý chlebodárce každým dnem více odhaluje svoji omezenost a připravuje si cestu k čertu. Vy potáhnete s ním. Šťastnou cestu!;-)

Tomáš Kubín 26.8.2006 7:39

BOLŠEVICKÝ LHÁŘ

Soudruh Jičínský asi není dementní bolševik, který blábolí nesmysly. Spíše to je prolhané demagogické čuně, které by se hodilo do Rudého práva začátku padesátých let.

ASTONE, TO FAKT MUSÍŠ ZVEŘEJŇOVAT KAŽDÝ SLIZ, KTERÉ TEN BOLŠÁN VYZVRACÍ?

LisakFOX 26.8.2006 9:59

Re: BOLŠEVICKÝ LHÁŘ

Astone, děkuji, že zveřejňuješ i takový hnus. Je nutné, aby lidi viděli, kdo jim vládne v naší zastupitelské demokracii. I ten zvednutý žaludek za to poznání stojí.

Miloš 26.8.2006 7:28

Jakou schopnou vládu?

Kdo je dnes u nás schopen sestavit schopnou vládu?Paroubek a komunisti s nějakým přeběhlíkem ?Pane Jičínský kde žijete?V tomto stavu naší politické scény už dávno měly být předčasné volby a není žádná slušná výmluva proč to nejde. Je mi smutno z toho,jak Vy a někteří Vám podobní se snažíte dělat z lidí hlupáky a místo toho,aby jste pomohli nahlédnout lidem na nemorálnosti v politice,snažíte se všem namluvit,že co se děje dnes v české politice je běžné,nebo že to k ní patří. Pane Jičínský,myslím,že to už dokonce ani do politiky nepatří,poněvadž to už překonalo míru vkusu i toho největšího  bláhovce.

huhu 26.8.2006 8:17

Re: Jakou schopnou vládu?

kalousek předvedl, co by se přeběhlíkovi stalo. Myslíte že bude další sebevrah ?

Vanek 26.8.2006 7:18

Trockisticky osel zakejhal :-)

Všechno je jinak, ODS a ČSSD se rozešly. Jiří Paroubek už projednává menšinovou vládu, tolerovanou KSČM, také s lidovci. Miroslav Kalousek svým rozhodnutím nechat se raději tolerovat komunisty než zahodit příležitost prosadit demokratické a křesťanskodemokratické hodnoty posunul politické poměry k lepšímu.

Perspektiva je po včerejšku demokratičtější, a to je rovněž významné, méně antikomunistická. Lidovci se svého odporu k levici, k jejímu solidarismu a sociální politice, fingovaného jako odpor ke komunismu, už vzdali. Zbývají zelení.

Cele bliti zde: http://pravo.novinky.cz/p198a07b.php

jirka.s. 26.8.2006 9:23

Re: Trockisticky osel zakejhal :-)

Hádejte, kde už odkaz od Vanka je?  V (Y), stránku již nelze najít.