21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kuliferda 26.8.2006 23:11

kde je soudnost ? kde je morálka ? kam to takhle dovedem ?

Pane Jičínský ve vší úctě k planetám vy jste spadl z Marsu!!;-(;-(

Drakobijce 26.8.2006 23:02

Vazeny pane Jicinsky

Vubec me neprekvapuje, ze prave vy, se svou dlouholetou praxi u vasich komunistickych soukmenovcu, prichazite zrovna s touto myslenkou. Musim s vami souhlasit, ze neprilis mnoho lidi rozumi co se skutecne deje. Vsak na tom vy i nekteri novinari statecne pomahate, ovsem kdo je hlavnim hybatelem, snad musi byt kazdemu jasne - je to nas Pablb, jeho blahorodi a vseosvicenost, on - nejvetsi, nerychlejsi, nejchytrejsi, nejtlustsi, nejprolhanejsi a nejvychytralejsi samokomous. 

kuliferda 26.8.2006 23:19

Re: Vazeny pane Jicinsky

tak, tak že se Jeho Blahorodí Paroubek 1 chová zcela jako diktátor velmi dobře vědí i i jeho spolustraníci a že vládne v ČSSD strach z Něj je jasné každému kdo se jen občas podívá na zprávy  COPAK JSME POŘÁD TAK NEPOUČITELNÍ Z HISTORIE ŽE NEVÍME ŽE JE NEJVYŠÍ ČAS HO ZASTAVIT ? v ČSSD se ho všichni bojí , kde je tedy demokracie ? ¨PROČ VŠICHNI V ČSSD MLČÍ ? KVŮLI KORYTŮM ! VŽDYT TO UŽ PŘEDTÁVÁ BÝT DEMOKRATICKÁ STRANA! kAM TAKHLE DOJDEM ? KÉŽ BY SI ČLENOVÉ  ČSSD vzali příklad z členů KDU-ČSL!!! DOKUD JE ČAS.

mik 26.8.2006 23:39

Re: Re: Vazeny pane Jicinsky

R^

od tohoto 26.8.2006 22:35

geronta jičínskýho

starýho bolševika mě to nepřekvapuje(Y)(Y)(Y)(Y);-O;-€8-o(Y)(Y)

aTeo 26.8.2006 22:01

Chybí vám tam poslední věta:

"A tou je pouze vláda našeho osvíceného, milovaného, zvěčnělého vůdce Jiřího Visarionoviče Paroubka." :-/

Mari 26.8.2006 21:40

Pane Jičínský

píšete, že Topolánek by měl podat demisi a já si zase myslím, že byste měl jít do důchodu, už jste lumpáren za svůj život udělal dost a měl byste rád, že odejdete s vysokým důchodem, takovým, jako Vy a Vám podobní dali českým důchodcům, jistě bydlíte také v regulovaném nájemném a k tomu máte spoustu nemovitostí

josef 26.8.2006 23:44

Re: Pane Jičínský

Drzost kterou tady predvadite nezna mezy. Komunistickou ustavou na ktere jste se podilel jste mi zkazil 40 let zivota a ted se serete do zivota nove generaci? Vy nemuzete byt soudny clovek. To je Vam porad malo na jakem zlocineckem projektu jste se osobne podepsal? Nemuzu dal  o Vas dal psat nebod je mi z Vas k zbliti. Hnus komunistickej bez jakehokoliv studu. Tahni do zapomeni dedku.

Iva 27.8.2006 22:27

Re: Pane Jičínský

Velmi slušně řečeno. Myslím, že by soudruh Jičínský měl jít mnohem dále, než do důchodu.

Sch.glosátor 26.8.2006 20:34

Měl by raději umožnit sestavit vládu schopnou dostát své odpovědnosti ?

Voni takovou vládu znaji ?

Petr 26.8.2006 20:34

Mastodont

Jak dlouho nás bude ještě tento senilní politický mastodont otravovat svými duševními potraty?

Běta 26.8.2006 20:20

mudrc

Ani jsem ten výplod nedočetla, je zřejmé, že autor již dnešní situaci nestíhá. To bude  mimo jiné i tím, že absolvoval práva v 50. letech...

rjl 26.8.2006 19:52

senilita?

;-(

zvědavec 26.8.2006 18:58

Všichni aktéři

probíhajících vládotvorných tanečků se snaží uplést bič z čehosi hodně smrdutého, co bylo původně potravou. Není to však MT, který má od toho ruce zapatlané nevíc, tak jakápak demise, pane profesore.Ostatně,  viděno zvenčí, k prodlužování celého  patlání  výrazně přispívá též  jiný pan profesor, který si nechce s vizí druhého prezidentského období nikoho moc rozházet.  

zlý kukuč 27.8.2006 0:17

Re: Všichni aktéři

Z lejna bič neupleteš.

Když upleteš, nezapráskáš.

Kdyš zapráskásš, za.ereš se.

Pavel Matějka 26.8.2006 18:31

Nejzábavnějším čtením

není tenhle slátaný článek, ale diskuse pod ním. To snad není pravda. O takovýhle hnůj se opírají mandáty ODS? To jsou pravicoví voliči? Opravdu zajímavá sonda do duší pravicově orientované veřejnosti! Jsem rád, že už delší dobu ODS za pravici nepovažuji, než fandit stejné věci jako vy a s vámi, tak to se radši oběsím na nejbližším pouličním svítidle.

divana 26.8.2006 21:22

Re: Nejzábavnějším čtením

v celetné ulici můžete spáchat sebevraždu i za pomoci svítidla plynového

Dáša 26.8.2006 18:09

Soudruh z padesátých let!

Jičínský, jičínský,? Není to ten sodruh, co nám vyškvařil komunistickou Ústavu? To se nedivím, že se mu nelíbí férové jednání Topolánka. Jeho rodná strana i strana růžových přátel strouhá mrkvičku. A není jim nic platné, že je kočíruje Paroubek jak buldozer! Hnusné jednání, hnusný charakter!

Jyrka 26.8.2006 18:02

Panebože kde tohle

bolševicko komunistické moudro neustále bere tu drzost říkt kdo má co dělat a jak si máme vykládat ústavu kterou spolutvořil ? Proč už není zalezlej někde v domově důchodců kam patří ?

Vašek 26.8.2006 17:32

Soudruhu Jičínský,

proč také nezkritizujete zcela flagrantní porušování ústavy ze strany socdem poslanců? Neslibovali náhodou, že budou jednat v zájmu všeho lidu a ne pouze v zájmu ČSSD? Neslibovali též, že budou hlasovat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí? A teď si bez jakéhokoliv odporu nechají nařídit, aby odevzdali své hlasovací listky, protože jim váš guru nevěří? Bohužel, už to vypadá tak, že jediné povolené vědomí v ČSSD je vědomí Jiřího Paroubka. A co je to svědomí, o tom nemají poslanci ČSSD, včetně Vás soudruhu Jičínský, ani tušení.

huhu 26.8.2006 16:55

soudruh Jičínský taky předkládá svůj hlasovací lístek ke kontrole

a žvaní o demokracii. Takhle ne soudruhu Jičínský ! :-D Jinak Paroubek prohrál, kromě komunistů nikoho nemá a volby čssd nevyhrála. Legitimně pověřuje prezident Topolánka a ten vládu sestaví, čssd nemá co nabídnout, kromě vlády s komunisty...a to tedy ne ! 40 let stačilo.

huhu 26.8.2006 16:56

Re: soudruh Jičínský taky předkládá svůj hlasovací lístek ke kontrole

není jen 100:100, ale 3K dostala o 200.000 hlasů více nežli ksčssd

Danda 26.8.2006 17:23

Re: soudruh Jičínský taky předkládá svůj hlasovací lístek ke kontrole

Pošlete tohoto kabátníka Jičínského do damského přirozéní........Topolánek má do důchodu ještě daleko. Lepší by bylo ,kdyby tenhle  soudruh Jičínský uvolnil místo mladým politikům. On ať si zajede do Pelhřimova podívat se na krematorium...

Dodo 26.8.2006 18:11

Re: Re: soudruh Jičínský taky předkládá svůj hlasovací lístek ke kontrole

Lepší by bylo ho vsoukat do pánského!:-D

Honza ze Žižkova 27.8.2006 20:00

Do Pelhřimova na krematorium

To je skvělý nápad, žádný tam není. R^ Než na to přijde, bude od něj pokoj.

tinkturak 26.8.2006 16:49

Dotaz

Ten Jičínský je fakticky tak blbej, a nebo to na nás jen hraje a psal to jako hustou ironii?8-o

CYRIL 26.8.2006 16:36

Vše špatné k něčemu dobré

Situace kolem sestavování vlády je nepříjemná a asi nás všechny bude stát spoustu peněz. Na druhé straně něco přinese. Mně přinesla poznání, že Sociální demokracie je "Strana organizovaného zločinu", zametající pod koberec zlodějny prvního řádu, bojující za udržení koryt, aby se nedalo rozkrýt jejich rozkrádání země v předchozích 8 letech. Chování pana Paroubka je naprosto totožné s jednáním Gottwalda a dalších komunistů v roce 48, jak je znám z filmů a týdeníků. Volil jsem ČSSD jednou. Už to nikdy neudělám. A znám spoustu lidí, kteří se rozhodují v těchto dnech stejně jako já. ČSSD se drze a arogantně spolčila s komunisty, stala se stranou "jednoho muže", stranou kryjící podvodníky a zloděje ve svých řadách (kausy Kraus, Hojdar atd.). Je to strana, drze okrádající podnikavé a pracovité a spoléhající na podporu lenochů a neschopných. Možná to ještě nějakou dobu bude trvat. Nakonec ale musí dojít k novým volbám. A pokud skutečně není většina tohoto národa stejně hloupá a naivní jako v roce 1948, odskáče si to Vás führer a s ním celá ČSSD dost tvrdě. Váše plivání a shazování pana Topolánka je odporné. Nesaháte tomu politikovi ani po kotníky. Samozřejmě, že se mu nedaří za stávající situace sestavit vládu. Pokud jedná se sebrankou kolem Paroubka, nená nikdy šanci. Ale lidé to vidí. A budou se podle toho chovat při příštích volbách. Ještě nikdy jsem nevolil do senátu. Teď poprve půjdu a budu při všech volbách podporovat ODS. Abychom se konečně zbavili lidí, jako jste Vy a Paroubek.

ginANDtonix 26.8.2006 17:53

Re: Vše špatné k něčemu dobré

Vyborne pane kolego, velice pekne receno. Po Kalouskove obratu to na chvili vypadalo, ze politici proste neznaji zadny limit v tom jak nizko lze pri boji o moc klesnout. Nakonec to ale vypada tak, ze zde mame strany, ktere jsou schopne dlouhodobejsiho pohledu na politickou scenu. A jaka je strategie dlouhodobeho uspechu?

V narode, ktery v poslednich 2 volebnich obdobi uvykl tomu, ze politicka reprezentace udela cokoliv pro ziskani okamzitych politickych bodu a klesne libovolne nizko, v tomto narode najit politiky, kteri zasadove stoji za svymi sliby a jednaji slusne, to je jako andelske zjeveni! A lide to vidi a lide to oceni.

Mam za to, ze ac dojde k precasnym volbam, anebo k puci komunistickych stran, ktere uchvati vladu na dalsi obdobi, pri dalsi prilezitosti lid rude zmetky smete. A to bude mnohem hlubsi vitezstvi, nez se dostat hned ted do vlady.

anticom 26.8.2006 19:58

Re: Vše špatné k něčemu dobré

spravne popsane ajen tak dal maji nalomeny vaz anenijim pomoci jde to pomalu ale jiste bozi mliny melou pomalu ale temer jiste tak na zdravi damy a panove opravdu moc dobre J.P CHENET-CABERNET-SYRAH DEKUJU A PEKNY VECER;-)

Zdeběk Kříž 26.8.2006 16:30

A proč?

Komanči mají jen 100 hlasů a to jim na vládu nestačí.... .