10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Historik 6.9.2006 15:12

Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

Máte samozřejmě pravdu, ale blbost našich a evropských levičáků je vskutku nekonečná. Ti dokázali oslavovat i Stalina a svou pomatenou logikou to i zdůvodnit.

 

Doktor 6.9.2006 15:08

Zoufalec v čele státu

Tak máme premiéra, který dva dny po svém nástupu do funkce napíše do novin článek ne o tom, jak bude realizovat svůj volební program, ale o tom, že je zoufalý z toho, že nemůže fakticky vůbec nic. Místo sebevědomého textu pouhé zoufalé kňučení.

Topolánkovi nezbylo z jeho programu již vůbec nic. Teď upíná svoje naděje ke Klausovi, že tento dokáže přeměnit ústavu na trhací kalendář a přivodit nové volby. A jako program mu zbývá jediné - strašidlo komunismu, které ale  objektivně neexistuje.

Po vládách Špidly a Grosse se říkalo, že premier může být velmi lehce úspěšný - ale musí být normální a dospělý. To ze soc.dem. premierů splňoval Zeman (pokud byl střízlivý) a Paroubek. Topolánek je důkazem toho, že dospělost není daná čistě věkem.

Pokud chce být nějkdo úspěšným předsedou vlády nemůže okatě dávat najevo, jak moc se svého hlavního oponenta bojí. Strach z Paroubka čiší z každého Topolánkova činu.

František 6.9.2006 15:01

Re: pane Šejno, je to složitější.

Ale no tak čoveče, tady si někdo do huby nevidí. Vy jste pravičák, ne? Tak proč se stavíte proti liberalizaci a umožnění volného obchodu?

John 6.9.2006 14:58

Re: Vynikající vláda

Němcová je ve vládě, kolik bylo vodky na vašem stolu. Jinak máte úžasný postřeh, ptát se kolik bylo členů vlády v KSŠ, když o tom média už 3 dny píší je otázka hodná inteligenta. 

Dag Badman 6.9.2006 14:50

Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

no, stačilo by, kdybyste přestal lhát. Tato aktivita rozhodně nemůže být zaměřena proti teroristům (protože ti nevlastní mezikontinentální střely) ani proti Severní Korei, protože vystřelené rakety nepoletí přes nás (a pokud náhodou jo, tak se tomu systému to nepodaří sestřelit).

Taky by mne zajímalo, kde jste přišel na krvavou bolševickou revoluci, možná počínající paranoia?

Historik 6.9.2006 14:50

pane Šejno, je to složitější.

Celá slavná EU odepsala domácí textilní průmysl jen proto, aby se na ni soudruzi z Číny tvářili mile. A pak se snaží politickými ústupky přimět tu samou Čínu, aby od nich nakupovala jejich zboží a vedle toho teď financují sociální síť pro nezaměstnané textiláky. A paradoxně, kolaps italského textilního průmyslu zapříčinil pád berlusconiho vlády.

A zdá se, že nám Brusel chystá další podobné dárečky.

petr 6.9.2006 14:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Jistě. Takže když dojdou argumenty, není nic snažšího než obvinit oponenta ze lži?

Buvol 6.9.2006 14:47

Re: Re: Re: Re: premiére Topolánku

... a když někdo a v takovém postavení, jako ten Topolánek, říká takové neskutečné hovadiny, tak se logicky nabízí zkoumání jeho duševního stavu! Nemyslíte?!

Tomáš X. 6.9.2006 14:45

O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

Cizí vojska v roce 1968 sem šly zabránit hrozící demokracii a tomu, abychom nepřestali slepě poslouchat Moskvu i ve vnitřní politice!!! Sovětská vojska sem byla vyslána PROTI českým lidem, i proti obyčejné svobodě slova.

Protiraketový štít USA a obslužní američtí vojáci by sem nešli likvidovat demokracii ani zařídit, aby nám Washington nařizoval cokoliv ve vnitřní politice, hospodářství, svobodě slova, ... Tahle aktivita by byla zaměřena proti šíleným islámským fundamentalistům, teroristům a Severní Koreji. S vnitřní politikou demokratické země by logicky neměla nikdy nic společného.

Tenhle rozdíl je tak obrovský, že nikdo, kdo umí číst a psát a diskutovat na Psu, prostě nemůže být tak neskonale blbý, aby to nepochopil. To srovnání tedy logicky nemůže být z blbosti, ale pouze schválně ze zlého úmyslu, případně jen jako záměrně nesmyslná a úchylná provokace. Opravte mi, pokud se mýlím. Chápu, že může existovat normální člověk, který tu nechce cizí vojáky. Prosím, ale nemůže existovat normální člověk, který srovnává srpen 68 s protiraketovým štítem. To není "noumání Uďo", jak by řekl Kaiser. Pokud to někdo srovnává, tak v lepším případě ví, že je to absurdita, jenom chce provokovat, pak si ale nezaslouží seriózní diskuzi nebo to říká ze zlé vůle, protože to opravdu chápe jako vojenské ohrožení svých představ. Opravdu pouze ten, kdo vážně chce diktaturu proletariátu prosazenou ozborjenou silou, ten může srovnávat srpen 68 s protiraketovým štítem USA.  Pak by mu americká vojenská základna mohla opravdu překážet v provedení krvavé bolševické revoluce. Ale tak ať to řekne rovnou, že chce krvavou bolševickou revoluci a pro tu se mu přítomnost USA opravdu nehodí. Jiný důvod opravdu nevidím, prosím, opravte mi, jestli se mýlím.

Historik 6.9.2006 14:44

pane Topolánku, stačilo tolerovat nový Zákoník práce

z dílny ČSSD a urychlit privatizaci bytů do rukou nájemníků a byl jste premiérem vlády s důvěrou pravicového parlamentu. Možná ne dost pravicového na Váš vkus ale nemůžete chtít všechno.

 

Buvol 6.9.2006 14:44

Re: Re: Re: Pane Topolánku, jestli tohle myslíte vážně

Vypadá to, že prof. Höschla důvěrně znáte! Že by pacient?

Buvol 6.9.2006 14:41

Re: Re: Re: premiére Topolánku

A to je všechno?! Nějaký argument, seniore?! Nic? Nezdá se vám, že když podobné testy musíte dělat, když chcete řídit auto, tím spíš byste je měl dělat, když aspirujete na nějakou funkci ve st. aparátu apod.?! Co je na tom divného? Nejste náhodou vůl Vy?

kolo 6.9.2006 14:41

hhhhhhrrrrruuuuzzzzzzzzzzzzaaaaaaaa

VVVVVVVV  hhhhhrrrrrůůůůůůůůůzzzzzzzaaaaaaa>->-!!!!!!!!!??;-O;-O;-O

Tomáš X. 6.9.2006 14:40

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Cizí vojska v roce 1968 sem šly zabránit hrozící demokracii a tomu, abychom nepřestali slepě poslouchat Moskvu i ve vnitřní politice!!! Sovětská vojska sem byla vyslána PROTI českým lidem, i proti obyčejné svobodě slova.

Protiraketový štít USA a obslužní američtí vojáci by sem nešli likvidovat demokracii ani zařídit, aby nám Washington nařizoval cokoliv ve vnitřní politice, hospodářství, svobodě slova, ...

Tenhle rozdíl je tak obrovský, že nikdo, kdo umí číst a psát a diskutovat na Psu, prostě nemůže být tak neskonale blbý, aby to nepochopil. To srovnání tedy logicky nemůže být z blbosti, ale pouze schválně ze zlého úmyslu. Opravte mi, pokud se mýlím. Chápu, že může existovat normální člověk, který tu nechce cizí vojáky. Prosím, ale nemůže existovat normální člověk, který srovnává srpen 68 s protiraketovým štítem. To není "noumání Uďo", jak by řekl Kaiser. Pokud to někdo srovnává, tak v lepším případě ví, že je to absurdita, jenom chce provokovat, pak si ale nezaslouží seriózní diskuzi nebo to říká ze zlé vůle, protože to opravdu chápe jako vojenské ohrožení svých představ. Opravdu pouze ten, kdo vážně chce diktaturu proletariátu prosazenou ozborjenou silou, ten může srovnávat srpen 68 s protiraketovým štítem USA.  Pak by mu americká vojenská základna mohla opravdu překážet v provedení krvavé bolševické revoluce. Ale tak ať to řekne rovnou, že chce krvavou bolševickou revoluci a pro tu se mu přítomnost USA opravdu nehodí. Jiný důvod opravdu nevidím, prosím, opravte mi, jestli se mýlím.

Em 6.9.2006 14:24

Re: Re: Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Natož lhát.:-)

Herakleitos 6.9.2006 14:24

Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Mohu se k vám jedině připojit a plně se podepsat pod vaše názory. Kdo sleduje diskuzi na NP tak si o úrovni a duchaplnosti diskutérů zajisté udělá úsudek. Máte navrch a já se velice bavím jak vaši protivníci, když jim dojdou argumenty, sahají k totalitním moresům. Jeden trumbera vám vyčítá, abyste nechal rozhodování o základně na odbornících. Asi si představoval ty výhradně z ODS. To jsme již dříve zažili a slyšeli. Chtěl bych toho dotyčného  také napomenout, že on také může hovořit sám za sebe a už vůbec ne za polovinu národa. ODS nezískala polovinu hlasů. A to ještě třetina voličů zůstala doma.

petr 6.9.2006 14:23

Re: Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Masového vraha v této splečnosti představuje Komunistická strana. Exekutorem budou jednou naše děti až dospějí k názoru, že jsme si nechali naplnit kapsy úplatkama v podobě sociálních dávek a žili si nad poměry. Pak si myslím, že není slušné odpovídat na otázku otázkou.

Le 6.9.2006 14:19

Vynikající vláda

Topol se obklopil vynikájícími - možná odborníci jsou k něčemu, ale Tlustý šéf SSM na VŠ a rychlý vstup do KSČ, Langr- věčný kritik všeho bez dalšího názoru, Němcová to samé vyšperkované blbostí , kolik jich bylo v KSČ z této vlády ? Topolánkovi vaděj komouši ale čestnej předseda se díky nim dostal na hrad a to mu to nevadilo,  Určitě jsou mi sympatičtější trvalí komači ( přestože je nemám rád) než přeběhlíci, kteří jsou z levé strany najednou úplně napravo 

qwerty 6.9.2006 14:17

Re: Re: Extremiste u nas a v Evrope

hele Fando nezkoušej to na nás, todle už ti nezbaštíme, bolševici se pomocí demokracie dostali k moci a pak nastala diktatura a rudý teror... A jelikož tohle již máme za sebou tak víme že komunisti NEJSOU demokratická strana tudíž namejí PRÁVO na demokratické zacházení. kapišto? a jelikož jsme demokrati tak vás bolševický póvl nezavřeme do lágrů či kriminálů ale budeme vás tolerovat ale NIKDY vás nebudeme akceptovat jako partnery pro cokoliv... než vám to docvakne a přestanete být bolševiky... chápeš fando?

Kantor 6.9.2006 14:02

Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

A že vy praváci jste tady před časem měli plno řečí o té národní suverénytě, a uplyne pár měsíců a voláte po tom, aby tady zase byli cizí soldáti...

Andy 6.9.2006 13:57

re: nebo alespoň nepřipravil Kubiceho zprávu

vy VÍTE, že ji připravil ?

qwerty 6.9.2006 13:54

Re: premiére Topolánku

ale no tak soudruhu, nemíchat snahy o podporu růstu bohatství a úrovně svobod v komunistických zemích (jako je čína) formou např. obchodní, kulturní sportovní či informační výměny za konečným účelem přirozené likvidace sociál-komunismu v těchto zemích s akceptací těchto zemí jako rovnocenných partnerů či ještě hůře spojenců proti někomu za účelem dočasné inflace vlastního chorobně přebujelého (pupku) pardon ega dotčeného papaláše soudruha soudruhoviče burana stoprocentního budoucího předsedy vlády a ředitele zeměkoule z vyšší moci pověřeného poloboha... kapišto?

Senior 6.9.2006 13:52

Re: Re: premiére Topolánku

Vážený pane Bůvole, podle obsahu vašeho příspěvku vidím,že nejste asi žádný  Rvbůvol, ale docela obyčejný a pořádný vůl.

Vodák 6.9.2006 13:50

Re: Na komunisty kašlu

Jen aby komunisti kašlali na Vás, když by se dostali k moci. Co bych za to před rokem 89 dal.

Psí vrah Čumil 6.9.2006 13:44

Re: ja jo

Nápodobně - tedy zdravím. Však chovající k tomu účelu nafasoval slušivou modrou zástěrku. Zdvořilí hostitelé se nejspíše diskrétně informovali, která barva chovajícímu nejvíce konvenuje...;-)

qwerty 6.9.2006 13:42

Re: Nikoli jardo, já spím dobře. Re: gerontusinzo

pan Paroubek? špatně, mínus 1 bod. Správné řešení: soudruh Paroubek, plus 1 bod, z logiky věci neexistuje pan který by byl zároveň soudruh a naopak (jako např. pan doktor nebo soudruh učitel)... jinak ideální oslovení za 5 bodů (bonusových) by bylo nabubřelý egomaniak soudruh inženýr Paroubek, hovado boží

kolo 6.9.2006 13:38

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Ten geroblb mně už fakt sere!!!!!!!!

Pane Topolánku,máte úplnou pavdu a držím Vám palce.Ta diskuze potvrzuje,že rozhodovat referendem je v této zemi velmi riskantní.

Buvol 6.9.2006 13:35

Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Vy spíš víte hov*o ....

honcek 6.9.2006 13:33

Re: Takže dobře ,pana Wericha mám rád a proto se mu podřídím. Re: Re: Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají

"Vidim ovsem na rozdil od vas, ... " Taky asi budes ten vyvoleny, jako tvuj vzor udavac paroubek!!!! A my prostacci preci musime poslouchat co nam vyvoleni radi!!! :o) Jdi do vole prdele :o) frustrovany jelito :o)

pf 6.9.2006 13:33

ja jo

panda Klausovi pochcala sako. zdravim pf.