28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 6.9.2006 17:10

Opucujte tu jedinou mozkovou buňku co vám zbyla, Re: Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

a buďte rád že můžete psát. Myšlenku nevitvoříte tak vám ji vnuknu. S Topolánkem a USA na věčné časy a nikdy jinak. nebo Zašlapeme rudé nepřátele do moře . Sbohem a šáteček

jirka.s. 6.9.2006 17:09

Re: Re: Re: Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

Asi ti, blbečku, unikl drobný detail. USA jsou totiž členy NATO, dokonce zakládajícími. Šokující zjištění, viď?

Balů 6.9.2006 17:08

Re: Nikoli, udělal jsem si pane čas a dovolenou. Re: to gerontusinza

Kdepak, podle těch barev to bude průjem.

VLK 6.9.2006 17:07

Re: od listopadu 1989 je to jiz 17 roku ...

Pouzil jste parafrazi Kryla zamerne? Dobre vite, co ten neznamy vojin odpovedel. Ale nyni to vypada, ze znacna cast obcanu sere na to, jestli jim bude vladnout komunisticka nebo nekomunisticka vlada. Coz je proti Krylovi dost vyznamny posun.

jirka.s. 6.9.2006 17:00

Re: Re: No ještě aby moje názory byly odrazem myšlení někoho jiného. Re: geronteinzo,

R^R^R^

qwerty 6.9.2006 16:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topolánkem obchází strašidlo, strašidlo komunismu

Je irelevantní jestli jsem pražák nebo vesničan. Popisuji mechanismus který je v pohybu (bohudík). V Praze je ten efekt nejpatrnější tzn. relativně vysoká životní úroveň = relativně nízká podpora KSČSSD. A vyšší životní úroveň přeci chtějí i v Ostravě nebo na vesnici ne? A soudruhu "soc. dem." používají pouze v Rudém Právu tak nám to sem mezi slušné lidi netahejte toto výrazivo.

jirka.s. 6.9.2006 16:57

Re: Myslím a tedy souhlasím. Re: Re: Re: Re: Re: premiére Topolánku

Ježíšikriste, prý myslím a souhlasím. Takhle přesně to chtěl už soudruh gottwald. Zkus někdy myslet a nesouhlasit. Až to někdy zkusíš, zjistíš jaká je to dřina.

qwerty 6.9.2006 16:55

Re: Re: Re: Re: Re: Zoufalec v čele státu

KSČM = KSČ, nástupnická organizace, komunistická ideologie. NEMUSÍME se naučit s ní fungovat. Můseme se pouze naučit trpělivosti a počkat na samovolnou eliminaci tohoto nebezpečného nesmyslu. A je rozhodně dobře že KSČ nebyla zrušena protože ten bordel je zejména v hlavách lidí a ne pouze nějakém názvu. Takhle jste soudruzi alespoň lépe na očích a můžeme si na vás dávat lépe bacha...

gerontusinza 6.9.2006 16:53

Nikoli, udělal jsem si pane čas a dovolenou. Re: to gerontusinza

Musím ty modráky trochu poučit. Hlavně aby pochopili, že svět se skládá z palety barev, a že modrá je sice krásná ale modrá knížka už nic moc neznamená. Ale moc si od toho neslibuji. Vstanou noví přiblblíci.Hezký den.

jirka.s. 6.9.2006 16:52

Re: premiére Topolánku

No tak ale milé lejno jedno! Teď jsi to tedy definitivně pos*ral.  Jestli pan Topolánek zakáže svým ministrům styk s Čínou, to nevím. Ale zcela určitě znám jednoho, kterému ještě neuschl inkoust na jmenovacím dekretu a už chtěl dirigovat svého presidenta, který ho kromě jiného jmenoval, kam může jet a kam nemůže. Jestli na to všichni zdejší diskutující zapomněli, je to smutné, protože už tehdy mělo být každému jasné, jaký bude trojjediný zhovadilec.

Doktor 6.9.2006 16:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topolánkem obchází strašidlo, strašidlo komunismu

Běžte si zahrát, a pak tvrďte soupeři, že jeho červené eso se nepočítá. Prohrajete kalhoty.

Půvab (nebo chyba - jak se to vezme) demokracie je v tom, že stejně platí hlas prezidenta státu, vysokoškolského profesora, multimilionáře i posledního počišťovače.

Česká republika není Praha. Venkov je jiný svět. A na venkově si spojují růst živostní úrovně spíše se soc. dem než s ODS. Dobré si to uvědomit. Pak se jako rodilý pražák můžete bavit v hospodě v malé vsi v lesích s místními i o politice - a bez rizika, že dostanete po hubě.

gerontusinza 6.9.2006 16:48

Bez obav, je to pod kontrolou. Re: Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

kdo nebo co je "benito s falmerem". Asi jsem chodil do jiný družiny.

Kantor 6.9.2006 16:45

Re: to gerontusinza

Za to vy jste zdravý jako řípa...

Doktor 6.9.2006 16:44

Re: Re: Re: Re: Zoufalec v čele státu

Když nebyla komunistická strana zrušena již v r. 1990 (což být měla, ale nestalo se), pak se po 16 letech už musíme naučit s ní fungovat. Komunisti jsou v opozici již 16 let a dá se předpokládat, že zvlášť ti maldší budou chtít do vlády. A bude mezi nimi dost ochotných se od minulé KSČ zásadně oddělit.

Mezi komunisty jsou příznivci diktatury, jsou tam i demokraté. Stejně jako jsou v ODS obdivovatelé Salazara. Komunistická strana je strana parlamentní, stanovy má demokratické. Pokud byste si založil NSDAP (což by asi šlo dost těžko - mám pocit, že politické hnutí nebo strana musí mít název český nebo složený - ale stoprocentně jist si nejsem), sepíšete stanovy, a pokud budou v souladu s našimi zákony, pak by měla tato strana normálně fungovat. Byl by to zajímavý pokus.

qwerty 6.9.2006 16:43

Re: Re: Re: Re: Re: Topolánkem obchází strašidlo, strašidlo komunismu

vadná úvaha, ten váš jeden rudý pár se nepočítá... a tohle nechápou pouze komunismem indoktrinované mozky. A k té podpoře KSČ. S postupným zvyšováním inteligence a informovanosti a tím i růstu životní úrovně a tedy i soběstačnosti obyvatelstva (vedlejší produkt demokracie a kapitalismu) se bude vliv extrémistů snižovat. Srovnejte například volební výsledky v Praze a Ostravě anebo vysokoškoláků a lidí se základním vzděláním

StandaT 6.9.2006 16:42

to gerontusinza

Dneska marně přemýšlím co to je, že tak nepřekonatelně perlíte. Zaražený prdy, ledvinová kolika, žlučník...?

Kantor 6.9.2006 16:41

Re: Re: Re: Re: Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

Japak jste přišel na to, že díky USA není nacismus a komunismus?

jirka.s. 6.9.2006 16:40

Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

Ty kluku jeden mazaná, ty si myslíš kdovíjak jsi chytrý, ale jak tě tak pozoruji, tak doplatíš na svou dobrotu. Nejdříve platíš můj důchod, teď dokonce topolánka, jen si dej hlavně pozor na chvíli, kdy tě začnou kasírovat benito s falmerem. To se teda nachechtám.

Doktor 6.9.2006 16:34

Re: Topolánkův vládní program = nadávání Paroubkovi. No to si užijem!!!!

O zábavu postaráno. Jenom kdyby se omezil na to nadávání a nezasahoval do fungování státu.

Doktor 6.9.2006 16:33

Re: Re: Re: Re: Topolánkem obchází strašidlo, strašidlo komunismu

Kupodivu mají komunisté poměrně stabilní podporu už od r. 1990.

To, že by soc. dem. měla bez dalších podmínek nechat vládnout ODS nemůžete myslet vážně. Když držíte v ruce dva páry a váš protihráč taky, tak to stojí za sázku, obzvláště, když varianta, že dokoupím na fullhouse je docela možná.

gerontusinza 6.9.2006 16:32

Pane vy bezostyšně lžete. Re: Re: Re: Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

Tak to neřekl. Odpověděl dotazem  A proč bychom je platili? To je trochu něco jiného. To  vy nechápete, že část státního dluhu je umořována  inflací,  že když úroky (státní) jsou natolik nízké, a je lze bez obtíží splácet, že je výhodné půjčit si nadalší  výstavbu infrastruktury země. Až to bude obráceně, bude se muset splácet. A o tom to je. Tak nežvaňte vy ekonome a hlavně nelžete. Bůh mě chraň pilných blbců.

qwerty 6.9.2006 16:30

Re: Re: Re: Zoufalec v čele státu

ale tohle je zvrhlá soudružská logika... podle ní bych si tedy mohl zítra založit "novou" NSDAP ne? a to si pište že rok 46 se již nebude opakovat, prostoduchých a naivních pitomců je nyní každým rokem méně. Znovu opakuji, fígl o tom že komunisti jsou demokraté vám už nezbaštíme

Ivan 6.9.2006 16:30

Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

A co takhle uvést, že autor USA ústavy, Jefferson, byl otrokář a spával se svými otrokyněmi?

jirka.s. 6.9.2006 16:29

Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, jestli tohle myslíte vážně

Milé hovězí! Znát profesora Höschla nepředpokládá být nutně jeho pacientem. Stačí umět číst a tuto případnou znalost používat nejen ke slabikování v Blesku.

Ivan 6.9.2006 16:28

Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Co je špatného na ekonomických pracích Marxe?  V ekonomii má postavení odpovídající postavení obdobné jako např.  Einstein ve fyzice.  (Mimochodem, na Einsteina také útočili a stále ještě někteří zpozdilci útočí proto, protože byl žid. Na Marxe se taky vedly a vedou útoky výhradně z ideologických pozic.) Ekonomické zákony odhalené Marxem používá ekonomická věda (neplést s ideologií) stále.

jogurt 6.9.2006 16:25

Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

Ale pan profesor v čele státu dal emeričanům opakovaně najevo, že si žádnou základnou demokracii nabourávat nenechá! Paměť soudruhu!

qwerty 6.9.2006 16:24

Re: Re: Re: Topolánkem obchází strašidlo, strašidlo komunismu

ale v tom je právě jádro pudla... ignorovat nedemokratické strany my demokraté bez problémů můžeme. Paroubek však hazarduje s legitimní levicovou stranou typu "labor party" a otevřenou kolaborací s komunisty z ní tak činí stranu nedemokratickou ve smyslu principu "nula od nuly pojde". Kdyby byla ČSSD demokratická strana tak v rámci ochrany systému samotného bude komunisty ignorovat také. Až se nedostanou do sněmovny může parlament začít fungovat na 100% standardně (každý rok umírá cca 100 000 občanů). Tzn. ČSSD uzná vítěze voleb a bude tolerovat 3-koalici.

jogurt 6.9.2006 16:23

Re: Re: Škoda,že ODS nemá ve svém vedení schopné lidi.

Tak proč se demokratické strany nedohodnou a nezákážou "je?" No hlavně proto, že se jim komunisti hodí! Viz volba p profesora a jeho články o antikomunismu na celou stránku!!! Ale to je dobré, pan profesor může, že?

jj 6.9.2006 16:22

Topolánkův vládní program = nadávání Paroubkovi. No to si užijem!!!!

Ivan 6.9.2006 16:21

Re: Re: Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

To je už jen případ pro psychiatra.