10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Procházka 6.9.2006 11:55

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Jakže to bylo v té páně Batistově Pohlavní zdravovědě? Omývat přirození vlažnou vodou?

gerontusinza 6.9.2006 11:52

Děkuji za jasné vyjádření demokratického myšlení, vám vlastního.Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Jsem rád že má ODS takovédemokratické příznivce.Heil, fašisto.

Procházka 6.9.2006 11:51

Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Sakryš, vy v té vaší hospodě určitě sedíte v čele stolu a máte svůj půllitr ..asi už pěkně otřískaný.

Em 6.9.2006 11:50

Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Nebudu se ho zastávat , ale :  ...tupého udavače Paroubka... Na to jste přišel kde?;-D To jen tak pro pořádek.:-)

gerontusinza 6.9.2006 11:48

Ano a jejich knihy spálíme, a všechny Re: Re: Extremiste u nas a v Evrope

filozofické traktáty s kterých vycházeli taky Marxe, Feuerbacha, ba i Hegela (co kdyby) a Sokratovo učení o Utopii jakbysmet, aby se nikdo nenakazil. Ať žije demokracie a občanská demokratická strana. Heil.

Em 6.9.2006 11:48

Re: Jsou Češi národem bez morálky?

To je všechno hezký, ale tenhleten premiér má v této době řešit jiný věci, ne?

Kantor 6.9.2006 11:47

Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Lidé uvědomělí.To se kdysi psávalo do kádrových posudků.A jestli berete referendum jako hlasování tupých ovcí, tak potom se ráčíte zařadit kam?

honcek 6.9.2006 11:44

Re: Re: Extremiste u nas a v Evrope

Presne to zde provadely komunusticke zrudy!!! Ja to resim tim, ze je nevolim a snazim se, aby je nevlili ani dalsi!! Bohuzel v mem okoli moc prace nemam :o) jak ja se mam a jsem za to opravdu vdecny :o)

gerontusinza 6.9.2006 11:44

Tak si vy troubo toho marxe aspoň přečtěte. Re: Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

Marx nebyl Frankenstain ale Philosof oni vole. Nietsche taky nemoh za to, že si ho přisvojil Hitler.Bože a to má o sobě vysoké mínění.

tic-tac 6.9.2006 11:43

Jsou Češi národem bez morálky?

17 ze 17-ti let po pádu komunistů v této zemi poslouchám, jak již nejsou nebezpeční a že by klidně i mohli znovu vládnout apod.V této zemi stále žijí lidé, kteří díky komunistům museli přetrtrpět mnohé, díky komunistům přišli o svobodu, zdraví, majetek,práci, rodinu, kariéru a bohužel někteří lidé i o život. Spousta z těch, kteří se na tom přímo podílela si tu v pohodě mezi námi běhá a dokonce si je ještě platíme z vlastních daní na místech v poslanců parlamentu a nejen tam. Minimálně z morálnního pohledu nemají komunisté nárok vůbec na nic. Pokud někoho zavraždí, okrade a zmrzačí druhého člověka, je souzen a dostane v případě několikanásobných vražd doživotí. Ne tak rudá partaj. Ta vyvázla ze svých zločinů bez trestů a ještě s tučným odstupným. Je mi špatně z lidí, kteří díky svým hlasům dovolili, aby komunisté seděli v parlamentních lavicích. Jsou to ale z drtivé části lidé, kteří za režimu do roku 89 žili skvělej život. Bohužel na úkor druhých. Takže proč se divit, že jim socialismus seděl a volí dodnes koho volí, že?. Tito lidé, v drtivé většině neschopné individua a navíc bez páteře, měli moc a výhody jen na základě své rudé knížy. Naší neschopností bohužel ani 17 let po listopadu 89 není  a jak to tak vypadá ani nebude, vystaven těmto lidem spravedlivý účet? Minimálně zákaz činnosti KSČM a šíření komunistické ideologie by bylo morálně velmi vhodné. Všichni kdo za komunistů trpěli si toto morální gesto zaslouží a samotní komunisté si to zaslouží také. Odstup 17, 20, 30 či 50 či více let od vražd, politických procesů, zavírání, vyvlastňování, kádrování, šikanování a dalších skutků snad neznamená, že se nic z toho nestalo. Na spravedlivý trest a zadostiučinění není pozdě ani nyní.

Procházka 6.9.2006 11:43

Re: Postkomunistický salonní antikomunismus

No, vsadím se, že v programu Rudých Khmerů nebyla ani zmínka o masovém vyvražďování.

honcek 6.9.2006 11:41

Re: Re: Re: Re: Peníze od socialistů a byrokratů v EU

Naivni tupe telatko. Koukni se na podminky jake maji stare (vyspele) zem a jake maji nove!! Rovnost v nich rozhodne nenajdes!!!!!!

František 6.9.2006 11:41

Re: Extremiste u nas a v Evrope

Ano, pryč s nimi! Uspořádáme na ně hon jako na prašivou lišku. Až je chytíme, budeme je lynčovat před našimi věrnými členy a pravověrnými voliči, oni si tu podívanou zaslouží, jen jejich názor je ten jediný možný, nebude nás tu už více otravovat ta nechutná lůza.

Tak si představuji tu demokracii pánové! Je to ta nejlepší forma vlády.

JE 6.9.2006 11:40

Re: Kdo by vám platil důchod.

Socka jako vy asi těžko.

honcek 6.9.2006 11:38

Re: Re: Momentální ČSSD není žádnou prozápadní politickou stranou,

Protoze tomu sockomunisti v cele s udavacem paroubkem vsi silou a moci brani!!!  viz. posledni mesice!!!

honcek 6.9.2006 11:36

Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Ja vim, ze nic jineho nez reprodukovat cizi myslenky, slova neumite. Tim jsou socani vyznacni. Pouze prehravaji co jim nekdo napovi :o)

honcek 6.9.2006 11:34

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Pevne a silne doufam, ze uz moc dlouho ziv nebudete a s vami pojdou i podobni bolsevici!!!

honcek 6.9.2006 11:32

Extremiste u nas a v Evrope

Pro veschny fanaticke, ale spise pro ty bezne, co se snad v dobre vire nechaji oblbovat KSCSSD, ze navrat komunismu a extremismu u nas nehrozi a ze se jedna pouze o straseni obyvatel, bych velmi rad pripomenul ze, v Evrope tez, jak je velmi casto argumentovano, existuji extremisticke a komunistice strany (Heyder, Le Pen, ...) a ani jedna z nich za sebou nema zverstva jako KSC, dokonce jsou nekde i cleny parlamentu, ale nikde v civilizovane Evrope se nepodili na rizeni statu, lidi, majetku, ... !!! A pokud se snad tak nahodou nebo spise snahou vladnout za kazkou cenu (paroubku!) stalo, vzpomenme jak rychla byla EU se svymi sankcemi, blokacemi, kritikou, ... Myslite, ze by se EU zachovala v nasem pripade jinak? Chceme tuto blamaz podstoupit? Chceme si udelat ostudu? Ja tedy NE!! Pryc s udavacem paroubkem pryc s KSCSSD!!!!

gerontusinza 6.9.2006 11:31

Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

právě že nepatřím mezi vaše tupé ovce s rozhledem maximálně do jejich  peněženky vám sděluji s radostí: jděte  do prd.ele.  takoví ničemové jako vy prodali v 69 tuto repubiku pod nátlakem cizích vojsk, takže měli alespoň nějakou omluvu. Vy ale nemáte ani tuto. A blbce s omezeným rozumem (Vondra) a mandátem (Topolánek a celá jeho tzv vláda) za sebe mluvit nenechám. Nechtěl jsem do EU ale přehlasovali mě, beru to.  Ale nikdy nepřipustím, dokud budu živ, právo zneužívat tuto zemi tlupou lotrů, kteří ani nemají základní důvěru parlamentu s ní a se mnou takto manipulovat. A myslím že na tento názor a konání dle něho narazíte brzy.

Andy 6.9.2006 11:28

Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

přesně tak-

hodne neRath 6.9.2006 11:28

Re: Re: Re: Re: Peníze od socialistů a byrokratů v EU

Alesku, netykame si.

jinak doporucuji napriklad http://cepin.cz/cze/clanek.php?ID=623

a prosim o podobny rozbor potvrzujici Vase tvrzeni.

Buvol 6.9.2006 11:22

Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

"Jste jenom tupa ovce" Nápodobně!

Vlali 6.9.2006 11:22

Re: Re: A pořád dokola

No to je pravé řešení kdo není s námi tomu odebereme volební právo. Modrý bolševik hádám.

Kantor 6.9.2006 11:20

Re: Momentální ČSSD není žádnou prozápadní politickou stranou,

Ano Kajane, proč to Kubicemu tak dlouho trvá?

gerontusinza 6.9.2006 11:18

Pokud tím myslíte Topolánka tak podepisuji.Re: Re: Přestaňte strašit

Zloději a vrazi se vyskytují právě mezi příznivci  tohoto muže a on s tím nic nedělá. Naopak on je na rozdíl od Paroubka obhajuje. Ten alespoň nebrání jejich vyšetřování. To pan Tupolánek říci nemůže.

honcek 6.9.2006 11:16

Re: Pane Topolánku, jestli tohle myslíte vážně

NAPODOBNE!!!!!

Aleš 6.9.2006 11:15

Re: Re: Re: Peníze od socialistů a byrokratů v EU

Jedním z principů financování v EU je zásada solidarity,že bohaté členské země podporují méně vyspělé,aby se rozdíl mezi členskými zeměmi snižoval.Podle tebe my financujeme další rozvoj bohatých zemí EU jako Německo,Anglie,Nizozemsko,Belgie,Francie ap.?Jsou na to statistiky a trochu si je prostuduj.Tvrzení některých politiků ODS,že ČR na členství v EU doplácí je lež jako věž,stejně jako nenávistné výlevy na politiku EU ze strany našeho prezidenta.

honcek 6.9.2006 11:14

Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Rad bych vam pripomenul, ze mate na svuj subjektivni nazor pravo, nicmene nezobecnujte ho na nazor teto zeme nebo jejich obyvatel. Opravdu se desim toho, ze by lide vasi inteligence, charakteru, zodpovednosti a uvedomelosti meli rozhodovat o umisteni zakladen nebo podobne dulezitych vecech. Takto zasadni veci by meli rozhodovat lide uvedomeli, znali problemu, prostredi, podminek, ... Jste jenom tupa ovce v tupem stade tupeho udavace paroubka, ktery zije v omylu, ze toto tupe stado by melo rozhodovat (podle jeho rad a doporuceni, jakozto vyvoleneho!) v zajmu prime demokracie , ktera, jak predpokladam dobre vite, v nasi zemi nastolena NENI!!!!

gerontusinza 6.9.2006 11:12

Kdo by vám platil důchod. Jinak pod most staříku,a žebrat.Re: Re: Komunisti nejsou váš problém.

gerontusinza 6.9.2006 11:06

Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Mě nezajímá jestli budu mít vládu antikomunistickou či ne. Mě zajímá, jestli ta vaše vláda je důvěryhodná, schopná akce  v zájmu země a jejich obyvatel.  Ale vaše vláda není ani důvěryhodná ani schopná akce v zájmu země.  Vaše vláda má tu drzost do této země zatahovat vojska cizích mocností (jako bývalá KSČ) a má ještě tu drzost tvrdit vašimi ústy, že lidé této země  do toho v referendu nemají co kecat a že tomu nerozumí..  Lituji, jste zrádcovská zrůda, která je ještě natolik pitomá, že si to neuvědomuje. Po Kubiceho aféře jste nedůvěryhodný a tím i celá ODS. Odstupte není vám za co děkovat. .