23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pf 6.9.2006 13:32

topolanku

tohle by paradne znelo jeste v druhe polovine devasdesatych let, i kdyz i tenkrat se nam ta mobilizace moc nepovedla.

Buvol 6.9.2006 13:32

Re: premiére Topolánku

Všichni politici by se měli povinně podrobovat celkovému lékařskému vyšetření a zvláště psychotestům .... Pak by někdo takový, jako je Topolánek, nemohl tři měsíce zdržovat sestavení vlády ....

Vocílka 6.9.2006 13:29

Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Máte pravdu. I za minulého režimu bylo nejdůležitější, aby lid byl uvědomělý.

honcek 6.9.2006 13:27

Re: Nechte si ty své žvásty s pohledu mravence. Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Neotravuj tu vzduch, demente!!! Bez se lecit, tohle uz se ambulantne zvladnout neda. Trpis opravdu vaznou poruchou osobnosti s prvky stihomamu a agresivity. Places jedno pres druhe, konzistence a kontiuita tvych nazoru a myslenkovych pochodu se limitne blizi nule. Howg!!! PS. Tusim, ze na jinem serveru se s takovym jako ty vyporadali vetou: " Panove sorry, ale na geronta serem, ze?" Myslim, ze v tvem pripade pouziji podobne reseni!!!! :o)

Em 6.9.2006 13:27

Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Vy někde vidíte exekutora nebo masového vraha? Neměl by ste jít k očnímu?:-)

Modrý pták 6.9.2006 13:25

geronteinzo,

Vaše názory jsou odrazem pouze a výhradně Vašeho myšlení. Nikdo jiný s tím nemá nic společného. Jen Vy sám. Pokud má na Vaše myšlení takový vliv složení vlády pana Topolánka, tak opravdu chápu Vaše názory. Cokoli byste sděloval jiného by bylo šokující.

Pravdu máte v tom, že Vaše svědomí mají ostatní nechat na pokoji. Oni s tím žít nebudou.

jarda O. 6.9.2006 13:25

Re: Nikoli jardo, já spím dobře. Re: gerontusinzo

ad. "Mé svědomí ..." No právě. ;-( Ode mě mu nic nehrozí, vždyť je Vaše. ;-D

Psí vrah Čumil 6.9.2006 13:16

Re: premiére Topolánku

Nojo, pane Šejno, ale ten zločinec si určitě nepochoval malého pandu, za kterýmžto aktem tam božský čestný předseda letěl. Víc jaksi si z výsledků návštěvy hlavy státu nepamatuji...;-)

gerontusinza 6.9.2006 13:15

Nikoli jardo, já spím dobře. Re: gerontusinzo

Myslím že ale toho pičuse pronásleduje v noci pan Paroubek či paní Paroubková (nevím co je pro něj horší).Víte premier nemusí být genius ale musí působit (alespoň)dojmem cílevědomého a relativně zásadového člověka. Kdyby Topolánek vystoupil proti honu na pí Paroubkovou proti novinářům a nebo alespoň nepřipravil Kubiceho zprávu (nebo se od ní přímo distancoval) byl by dnes premierem přes pana Tlustého. Ale protože jednal tak jak jednal, je dnes premierem na baterky a zcela nedůvěryhodný. Mé svědomí nechte na pokoji, mé názory jsou odrazem současného stavu společnosti a skladbou vlády pana Topolánka.. 

gerontusinza 6.9.2006 13:05

Takže dobře ,pana Wericha mám rád a proto se mu podřídím. Re: Re: Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy

Přestaňte sakra už mluvit o nebezpečí komunistů, když vám vykrádají pod prde.lkou poslední aktiva této země a to prosím nejsou ti nebezpeční komunisté, to jsou bývalí komunisté či jejich nohsledi. O mé manipulovatelnosti se můžete přesvědčit z mých příspěvků I ten Werich by vám řekl: pane, když vás okrádají, braňte se a nekafrejte s nimi o tom jak vás okrádali jiní před 50 lety. To je to, o čem stále je řeč. Jinak nechte mé mozkové buňky na pokoji, ne že bych neměl cementozu, ale ještě to není na to abych žil jen ze vzpomínek. Makám a to dost (pokud mě někrdo nerozpálí na netu) a myslím že kvalitně a taky se slušně platím. Vidím ovšem, na rozdíl od vás to co vy již nemůžete, spoustu svinstva, různých podvodů a mizerné legislativy vzniklé hlavně v dobách vlády ODS, která přetrvává právě díky ODS a další rozkrádačky (privatizace) hoši plánují. Podávám ruku k usmíření a přestávám vás rozčilovat. Ale račte laskavě respektovat mé názory (bez změn ODS jsou nezměnitelné) já nebudu glosovat vaše názory. Respektujte laskavě tento fakt. Do roku 94pro mě neexistoval horší nepřítel než KSČM. Od té doby se mým nepřítelem stali zloději rozkrádající a rozprodávající tuto republiku bez placení. Rozkradené a vytunelované podniky mluví za vše. A za to mohou všechny strany v této zemi, mimo KSČM, kterou k lizu nikdo nepustil. TAKŽE?

jarda O. 6.9.2006 13:01

gerontusinzo

ten pičus Vám již delší dobu nedává spát, co? Vaše trable pramení z touhy po formě subjektivního idealismu - poznání významu prosté existence psychických prožitků jako základu bytí, a proto je pro Vás východiskem k vytvoření aktuálního podobenství. Co kdybyste, alespoň na počátku své terapie, zpytoval své svědomí?  

Mirek Šejna 6.9.2006 12:47

premiére Topolánku

Byl to Jiří Paroubek, kdo se snažil vymknout geografické i civilizační logice naší země a učinit z ní "vlajkovou loď Číny v Evropě".;-D;-D;-D;-D;-D  Tedy s Váma bude větší sranda než s Paroubkem. ;-D;-D;-D   Za takovou větu by se nestyděli ani nebožtíci Šimek s Grossmanem.

Doufám, že coby premiér zakážete jakýkoli styk vašich ministrů s Čínou. Nejlépe by bylo rovnou přerušit s ní diplomatické styky. Ale bacha - loni se vymknul geografické a civilizační logice i Váš čestný předseda. Byl tak drzý, že si dovolil tam letět na oficiální návštěvu.

klobouk 6.9.2006 12:45

od listopadu 1989 je to jiz 17 roku ...

a designovany predseda vlady se pta: "budeme mít nekomunistickou, nebo komunistickou vládu?" A co na to neznamy obcan ?

jirka.s. 6.9.2006 12:34

Re: Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Hochu se soplem! Takoví jako ty se nemohou ignorovat, ti jsou totiž nejnebezpečnější, protože jsou nejsnáze zmanipulovatelní. Čím více a čím častěji se jim bude připomínat jací jsou to pitomci,tím větší (i když uznávám, že ne příliš velká) je naděje, že se jim po sedmi letech těch pár mozkových buněk co mají, vymění. Konec konců, už pan Werich říkal, že blbost je sice nekonečná, ale musí se s ní neustále bojovat.

gerontusinza 6.9.2006 12:33

Nechává mě to chladným madam. Re: Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

Ale vás asi ne. Howgh.

gerontusinza 6.9.2006 12:31

Nechte si ty své žvásty s pohledu mravence. Re: Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Račte používat svoji hlavu a ne hlavu jiného pitomce. Pokud si nevěříte a potřebujete aby za vás rozhodovat někdo jiný je to vaše věc. Ale neupírejte právo samostaným jedincům a občanům této země, aby rozhodovali o vlastním osudu, osudu jejich rodiny a země..Nemám rád lži a výmysly ODS,  že nejlépe za občany této země budou rozhodovat zástupci v parlamentu. Zvlášť po zkušenostech, co za póvl  tam  jednotlivé strany kandidují. O senátu ani nemluvím, ty snad už volí jen jejich rodiní příslušníci a přátelé. A v čem žijeme? O tom si rozhodnem sami, k tomu nepotřebuji blekotající ovci.

Andy 6.9.2006 12:29

Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

 R^ představte si místo toho palce prostředník

jekot rádobysocialistů je fakt zábavný. Ten strach z odstavení  od prachů a moci a prozrazení všech šmé musí být děsný, geronte.

petr 6.9.2006 12:29

Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Z logiky věci vyplývá, že není nic důležitějšího než zabránit komunistům v nástupu k moci. Když po vás půjde exekutor i masový vrah před kým se budete bránit dříve?

jirka.s. 6.9.2006 12:25

Re: Re: Re: Re: Komunisti nejsou váš problém.

Nechte ho,  Malý Astone! On už se celý klepe na to až bude dělat domovního důvěrníka.

jirka.s. 6.9.2006 12:21

Re: Kdo by vám platil důchod. Jinak pod most staříku,a žebrat.Re: Re: Komunisti nejsou váš problém.

Tvá starost o můj důchod, ubožáku, je vskutku dojemná, obzvláště když je to už po několikáté. Člověk by i slzu zamáčkl. Bohudík, o SVŮJ důchod jsem se postaral již sám, kdybych to nechal na tobě, to bych dopadl hodně zle. Ale i kdybych měl "bydlet"pod tebou zmiňovaným mostem, dal bych si při volbách zatraceně dobrý pozor, aby mnou do urny vhozený lístek neležel vedle socanského nebo dokonce komoušského.

gerontusinza 6.9.2006 12:18

Vy jste fakt magor s modrým mozkem. Vy nikdy nepochopíte, Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

že by někdo mohl mít odlišný názor a nebyl komunista.  Vás už nečtu, vy jste starý blb. Mladí mají na blbost trochu právo, jenže z mladých blbců taky mou dorůst staří blbci, což je váš připad. Takže vy mě taky a vynechte mne. Heil Tupolánek.

gerontusinza 6.9.2006 12:11

Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

Váš názor na mne mě totiž vůbec nezajímá. Tak si račte zamést na vlastním prahu a neunavujte. Vy si nechte svého pičuse Topolánka a já si nechám své názory. Na vás.  Na názor na článek a jeho pisatele mám právo nejen proto že jej zveřejnil ale i proto, že jej zatraceně platím z daní. A to jaksi dost, že. Takže jako vždy, ......

jirka.s. 6.9.2006 12:11

Re: Re: Pane Topolánku, jestli tohle myslíte vážně

Přece nechcete, aby se prof. Höschl zabýval buvolem. Na toho by snad měl stačit pokoutní veterinář, ne?

jirka.s. 6.9.2006 12:06

Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Před časem jsem se rozhodl, že v diskuzích nebudu používat sprostá slova. Ale na tento (nevím co, protože mne pro to nenapadá ani žádné sprosté slovo) se nedá už jinak reagovat než sprostě. Když někdo napíše, že v roce 1969 jacísi ničemové prodali tuto republiku pod nátlakem cizích vojsk a dává při tom zcela zřetelně najevo, že to nebyly komoušské svině, ale někdo jiný (a je v tomto kontextu úplně lhostejné kdo), tak je buď  zhovadilý demagog s benitovými a falmerovými klapkami na očích a nebo s ním v roce 1969 ještě táta mlátil o plot , když šel z hospody. To by též mohla být jakás takás omluva, ale to by ze sebe nesměl dělat údajně vysokoškolsky "vzdělaného" inteligenta, tudíž individuum schopné alespoň koktavé četby. Ale i kdyby tohoto výkonu nebyl schopen, máme tu ještě dokonce "veřejnoprávní" televizi a pokud by byl schopen pomocí svých neuronů v "mozku" vyhodnotit alespoň část informací poskytovaných ČT po roce 1989, nemohl by zplodit výše uvedenou slátaninu.

Samozřejmě, tuto zemi zneužívá tlupa lotrů, ale ne že by neměla tato tlupa důvěru parlamentu, ale nemá důvěru předvším většiny občanů této země. Soudruzi grebeníček, filip, vondruška, jičínský a podobná banda zločinců ji samozřejmě ani nemohou získat, ale je něco shnilého v takovém státě, ve kterém se oni a jim podobní dostanou dokonce až do parlamentu.

gruntorád 6.9.2006 12:04

Lůza

Lůza nejsou jen ti , co svou vlasní neschopností nebo leností nemají prostředky, ale i ti co mají prostředků dostatek, jen selský rozum se jim nedostává. Copak nevidíte kam jedeme? Uplacený buran ze zasmrádlé čtařky se domáhá po prohraných volbách vlády jen pro vlastní prospěch a prospěch soudruhů, pakujete se? Chci taky! Hned!

 Bude nám na podzim skutečně vládnout SOCKOM lůza?

honcek 6.9.2006 12:03

Re: Děkuji za jasné vyjádření demokratického myšlení, vám vlastního.Re: Re: Pane honcek takové kecy si nechte pro své přitroublé přátele.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Ona vase retorika : "Ale nikdy nepřipustím, dokud budu živ, právo zneužívat tuto zemi tlupou lotrů, ..." take o leccems svedci :o) Republiku si rozvracet nedame!!!! :o)

gerontusinza 6.9.2006 12:03

Vy trumbero, jinu ak myslíte.Není socka jako socka.Re: Re: Kdo by vám platil důchod.

:-P:-/:-/:-/(Y)

Andy 6.9.2006 12:01

gerontusinza

vypadá to, že už jste se absolutně pomátl. Ospravedlnilo by vás snad jen to, kdyby nick gerontusinza patřil Paroubkovi nebo Grebeníčkovi. JInak už jste jen ubohý zoufalec.

honcek 6.9.2006 11:55

Re: Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Tak podivejte se :o) (to nemam ze sve hlavy) On je mozna rozdil v tom, ze kdyz o necem rozhoduje tupa ovce, je mu jedno jak rozhodne! Nepotrebuje zadne informace, zadne znalosti, staci kdyz se mu libi jak ten ci onen mluvi, vystupuje, jak to tem prachacum nandal a ja podle jeho nazoru (nevim, kde se vzal, na cem je zalozen, co ho podporuje co ho zvyhodnuje, co ho znevyhodnuje) tupe zvolim ANO/NE. To je klasicka ukazka populismu!!! Referendum pouze ve vyjimecnych pripadech vyjmecnych pripadu a o velmi obecnych vecech. Mimochodem pripominam ze zijeme v parlamentni nikoli prime demokracii a tim, ze nekoho zvolim, mu davam pravo, aby za me rozhodoval!! Rozmyslete si proto dobre, komu to pravo date!!!

gerontusinza 6.9.2006 11:55

Nikoli, jsem mírná duše.Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají kecy v hospodě.

Jenže tak obrovská blbost dovede obrovsky rozpálit. Slušným lidem se omlouvám, na neslušný no....kašlu. Hezký den.