20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gruntorád 6.9.2006 12:04

Lůza

Lůza nejsou jen ti , co svou vlasní neschopností nebo leností nemají prostředky, ale i ti co mají prostředků dostatek, jen selský rozum se jim nedostává. Copak nevidíte kam jedeme? Uplacený buran ze zasmrádlé čtařky se domáhá po prohraných volbách vlády jen pro vlastní prospěch a prospěch soudruhů, pakujete se? Chci taky! Hned!

 Bude nám na podzim skutečně vládnout SOCKOM lůza?

Dag Badman 6.9.2006 18:49

Re: Lůza

taky by nám mohla vládnou červená-namodroobarvená lůza ;-P

Andy 6.9.2006 12:01

gerontusinza

vypadá to, že už jste se absolutně pomátl. Ospravedlnilo by vás snad jen to, kdyby nick gerontusinza patřil Paroubkovi nebo Grebeníčkovi. JInak už jste jen ubohý zoufalec.

gerontusinza 6.9.2006 12:11

Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

Váš názor na mne mě totiž vůbec nezajímá. Tak si račte zamést na vlastním prahu a neunavujte. Vy si nechte svého pičuse Topolánka a já si nechám své názory. Na vás.  Na názor na článek a jeho pisatele mám právo nejen proto že jej zveřejnil ale i proto, že jej zatraceně platím z daní. A to jaksi dost, že. Takže jako vždy, ......

Andy 6.9.2006 12:29

Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

 R^ představte si místo toho palce prostředník

jekot rádobysocialistů je fakt zábavný. Ten strach z odstavení  od prachů a moci a prozrazení všech šmé musí být děsný, geronte.

gerontusinza 6.9.2006 12:33

Nechává mě to chladným madam. Re: Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

Ale vás asi ne. Howgh.

jarda O. 6.9.2006 13:01

gerontusinzo

ten pičus Vám již delší dobu nedává spát, co? Vaše trable pramení z touhy po formě subjektivního idealismu - poznání významu prosté existence psychických prožitků jako základu bytí, a proto je pro Vás východiskem k vytvoření aktuálního podobenství. Co kdybyste, alespoň na počátku své terapie, zpytoval své svědomí?  

gerontusinza 6.9.2006 13:15

Nikoli jardo, já spím dobře. Re: gerontusinzo

Myslím že ale toho pičuse pronásleduje v noci pan Paroubek či paní Paroubková (nevím co je pro něj horší).Víte premier nemusí být genius ale musí působit (alespoň)dojmem cílevědomého a relativně zásadového člověka. Kdyby Topolánek vystoupil proti honu na pí Paroubkovou proti novinářům a nebo alespoň nepřipravil Kubiceho zprávu (nebo se od ní přímo distancoval) byl by dnes premierem přes pana Tlustého. Ale protože jednal tak jak jednal, je dnes premierem na baterky a zcela nedůvěryhodný. Mé svědomí nechte na pokoji, mé názory jsou odrazem současného stavu společnosti a skladbou vlády pana Topolánka.. 

jarda O. 6.9.2006 13:25

Re: Nikoli jardo, já spím dobře. Re: gerontusinzo

ad. "Mé svědomí ..." No právě. ;-( Ode mě mu nic nehrozí, vždyť je Vaše. ;-D

qwerty 6.9.2006 13:42

Re: Nikoli jardo, já spím dobře. Re: gerontusinzo

pan Paroubek? špatně, mínus 1 bod. Správné řešení: soudruh Paroubek, plus 1 bod, z logiky věci neexistuje pan který by byl zároveň soudruh a naopak (jako např. pan doktor nebo soudruh učitel)... jinak ideální oslovení za 5 bodů (bonusových) by bylo nabubřelý egomaniak soudruh inženýr Paroubek, hovado boží

gerontusinza 6.9.2006 15:32

Mimochodem nebyl jsem nikdy členem žádné strany. takže pane qwendyRe: Re: Nikoli jardo, já spím dobře. Re: gerontusinzo

Vždy a jenom pan a paní. Při ironii dámo. Soudruhy ani bratry nemám. Jinak vy panu inženýrovy Paroubkovi rozhledem a schopnostmi nesaháte ani po p.... vyberte si. Nashle.

jirka.s. 6.9.2006 18:09

Re: Mimochodem nebyl jsem nikdy členem žádné strany. takže pane qwendyRe: Re: Nikoli jardo, já spím dobře. Re: gerontusinzo

Áno, áno. 7+5 jsou 13 anebo 7+5 je 13. Toť otázka, viď, uslintaný buldoku.

Andy 6.9.2006 13:57

re: nebo alespoň nepřipravil Kubiceho zprávu

vy VÍTE, že ji připravil ?

gerontusinza 6.9.2006 15:52

Dámo, prosím, fantazií již bylo dost. Re: re: nebo alespoň nepřipravil Kubiceho zprávu

Nevím proč, ale měl jsem dosud pocit, že vaše IQ není malé. A právě proto nechápu tento dotaz. Takže:  1. pan Topolánek mluvil zasvěceně o věcech z této zprávy o týden dříve v televizi, než Kubice svou zprávu vůbec předložil poslanecké sněmovně.     2. pan Vidím, člen ODS, velice znale zasvěcoval  další poslance Bezpečnostního výboru PS do tajů zprávy místo plk.Kubiceho v přímém přenosu poslanecké sněmovny,  a věděl např. co kde na které straně je    3. pan Langr ,člen ODS, jí znal natolik, že dokonce ji mohl nabídnout novinářům k ofocení na stole přes její označení důvěrné    4. pan Vidím, který na půdě PS zodpvídal za utajení jednání s takovýmto materiálem dělal jako by se ho to netýkalo.      Co teď dámo. ?  Inu zas ta trapná nejistota. co?Chápu je, dělali co mohli a pěkně blbě. Ale vás nechápu, ale to vám může být fuk.

jirka.s. 6.9.2006 16:40

Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

Ty kluku jeden mazaná, ty si myslíš kdovíjak jsi chytrý, ale jak tě tak pozoruji, tak doplatíš na svou dobrotu. Nejdříve platíš můj důchod, teď dokonce topolánka, jen si dej hlavně pozor na chvíli, kdy tě začnou kasírovat benito s falmerem. To se teda nachechtám.

gerontusinza 6.9.2006 16:48

Bez obav, je to pod kontrolou. Re: Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

kdo nebo co je "benito s falmerem". Asi jsem chodil do jiný družiny.

jirka.s. 6.9.2006 20:19

Re: Bez obav, je to pod kontrolou. Re: Re: Madam jako vždy ,vy mě též.Re: gerontusinza

BINGO!!! ZCELA URČITĚ TO BYLA DRUŽINA PAVLÍKA MOROZOVA!!!

tic-tac 6.9.2006 11:43

Jsou Češi národem bez morálky?

17 ze 17-ti let po pádu komunistů v této zemi poslouchám, jak již nejsou nebezpeční a že by klidně i mohli znovu vládnout apod.V této zemi stále žijí lidé, kteří díky komunistům museli přetrtrpět mnohé, díky komunistům přišli o svobodu, zdraví, majetek,práci, rodinu, kariéru a bohužel někteří lidé i o život. Spousta z těch, kteří se na tom přímo podílela si tu v pohodě mezi námi běhá a dokonce si je ještě platíme z vlastních daní na místech v poslanců parlamentu a nejen tam. Minimálně z morálnního pohledu nemají komunisté nárok vůbec na nic. Pokud někoho zavraždí, okrade a zmrzačí druhého člověka, je souzen a dostane v případě několikanásobných vražd doživotí. Ne tak rudá partaj. Ta vyvázla ze svých zločinů bez trestů a ještě s tučným odstupným. Je mi špatně z lidí, kteří díky svým hlasům dovolili, aby komunisté seděli v parlamentních lavicích. Jsou to ale z drtivé části lidé, kteří za režimu do roku 89 žili skvělej život. Bohužel na úkor druhých. Takže proč se divit, že jim socialismus seděl a volí dodnes koho volí, že?. Tito lidé, v drtivé většině neschopné individua a navíc bez páteře, měli moc a výhody jen na základě své rudé knížy. Naší neschopností bohužel ani 17 let po listopadu 89 není  a jak to tak vypadá ani nebude, vystaven těmto lidem spravedlivý účet? Minimálně zákaz činnosti KSČM a šíření komunistické ideologie by bylo morálně velmi vhodné. Všichni kdo za komunistů trpěli si toto morální gesto zaslouží a samotní komunisté si to zaslouží také. Odstup 17, 20, 30 či 50 či více let od vražd, politických procesů, zavírání, vyvlastňování, kádrování, šikanování a dalších skutků snad neznamená, že se nic z toho nestalo. Na spravedlivý trest a zadostiučinění není pozdě ani nyní.

Em 6.9.2006 11:48

Re: Jsou Češi národem bez morálky?

To je všechno hezký, ale tenhleten premiér má v této době řešit jiný věci, ne?

petr 6.9.2006 12:29

Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Z logiky věci vyplývá, že není nic důležitějšího než zabránit komunistům v nástupu k moci. Když po vás půjde exekutor i masový vrah před kým se budete bránit dříve?

Em 6.9.2006 13:27

Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Vy někde vidíte exekutora nebo masového vraha? Neměl by ste jít k očnímu?:-)

petr 6.9.2006 14:23

Re: Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Masového vraha v této splečnosti představuje Komunistická strana. Exekutorem budou jednou naše děti až dospějí k názoru, že jsme si nechali naplnit kapsy úplatkama v podobě sociálních dávek a žili si nad poměry. Pak si myslím, že není slušné odpovídat na otázku otázkou.

Em 6.9.2006 14:24

Re: Re: Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Natož lhát.:-)

petr 6.9.2006 14:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

Jistě. Takže když dojdou argumenty, není nic snažšího než obvinit oponenta ze lži?

Ivan 6.9.2006 16:21

Re: Re: Re: Re: Re: Jsou Češi národem bez morálky?

To je už jen případ pro psychiatra.

honcek 6.9.2006 11:32

Extremiste u nas a v Evrope

Pro veschny fanaticke, ale spise pro ty bezne, co se snad v dobre vire nechaji oblbovat KSCSSD, ze navrat komunismu a extremismu u nas nehrozi a ze se jedna pouze o straseni obyvatel, bych velmi rad pripomenul ze, v Evrope tez, jak je velmi casto argumentovano, existuji extremisticke a komunistice strany (Heyder, Le Pen, ...) a ani jedna z nich za sebou nema zverstva jako KSC, dokonce jsou nekde i cleny parlamentu, ale nikde v civilizovane Evrope se nepodili na rizeni statu, lidi, majetku, ... !!! A pokud se snad tak nahodou nebo spise snahou vladnout za kazkou cenu (paroubku!) stalo, vzpomenme jak rychla byla EU se svymi sankcemi, blokacemi, kritikou, ... Myslite, ze by se EU zachovala v nasem pripade jinak? Chceme tuto blamaz podstoupit? Chceme si udelat ostudu? Ja tedy NE!! Pryc s udavacem paroubkem pryc s KSCSSD!!!!

František 6.9.2006 11:41

Re: Extremiste u nas a v Evrope

Ano, pryč s nimi! Uspořádáme na ně hon jako na prašivou lišku. Až je chytíme, budeme je lynčovat před našimi věrnými členy a pravověrnými voliči, oni si tu podívanou zaslouží, jen jejich názor je ten jediný možný, nebude nás tu už více otravovat ta nechutná lůza.

Tak si představuji tu demokracii pánové! Je to ta nejlepší forma vlády.

honcek 6.9.2006 11:44

Re: Re: Extremiste u nas a v Evrope

Presne to zde provadely komunusticke zrudy!!! Ja to resim tim, ze je nevolim a snazim se, aby je nevlili ani dalsi!! Bohuzel v mem okoli moc prace nemam :o) jak ja se mam a jsem za to opravdu vdecny :o)

gerontusinza 6.9.2006 11:48

Ano a jejich knihy spálíme, a všechny Re: Re: Extremiste u nas a v Evrope

filozofické traktáty s kterých vycházeli taky Marxe, Feuerbacha, ba i Hegela (co kdyby) a Sokratovo učení o Utopii jakbysmet, aby se nikdo nenakazil. Ať žije demokracie a občanská demokratická strana. Heil.

qwerty 6.9.2006 14:17

Re: Re: Extremiste u nas a v Evrope

hele Fando nezkoušej to na nás, todle už ti nezbaštíme, bolševici se pomocí demokracie dostali k moci a pak nastala diktatura a rudý teror... A jelikož tohle již máme za sebou tak víme že komunisti NEJSOU demokratická strana tudíž namejí PRÁVO na demokratické zacházení. kapišto? a jelikož jsme demokrati tak vás bolševický póvl nezavřeme do lágrů či kriminálů ale budeme vás tolerovat ale NIKDY vás nebudeme akceptovat jako partnery pro cokoliv... než vám to docvakne a přestanete být bolševiky... chápeš fando?