30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dag Badman 6.9.2006 15:44

Re: Re: Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

předpokládám, že měl na mysli Felixe Dzeržinského, nebo jak se ten soudruh jmenoval, soudruhu. :-P

jogurt 6.9.2006 16:25

Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

Ale pan profesor v čele státu dal emeričanům opakovaně najevo, že si žádnou základnou demokracii nabourávat nenechá! Paměť soudruhu!

Historik 6.9.2006 14:44

pane Topolánku, stačilo tolerovat nový Zákoník práce

z dílny ČSSD a urychlit privatizaci bytů do rukou nájemníků a byl jste premiérem vlády s důvěrou pravicového parlamentu. Možná ne dost pravicového na Váš vkus ale nemůžete chtít všechno.

 

kolo 6.9.2006 14:41

hhhhhhrrrrruuuuzzzzzzzzzzzzaaaaaaaa

VVVVVVVV  hhhhhrrrrrůůůůůůůůůzzzzzzzaaaaaaa>->-!!!!!!!!!??;-O;-O;-O

Le 6.9.2006 14:19

Vynikající vláda

Topol se obklopil vynikájícími - možná odborníci jsou k něčemu, ale Tlustý šéf SSM na VŠ a rychlý vstup do KSČ, Langr- věčný kritik všeho bez dalšího názoru, Němcová to samé vyšperkované blbostí , kolik jich bylo v KSČ z této vlády ? Topolánkovi vaděj komouši ale čestnej předseda se díky nim dostal na hrad a to mu to nevadilo,  Určitě jsou mi sympatičtější trvalí komači ( přestože je nemám rád) než přeběhlíci, kteří jsou z levé strany najednou úplně napravo 

John 6.9.2006 14:58

Re: Vynikající vláda

Němcová je ve vládě, kolik bylo vodky na vašem stolu. Jinak máte úžasný postřeh, ptát se kolik bylo členů vlády v KSŠ, když o tom média už 3 dny píší je otázka hodná inteligenta. 

pf 6.9.2006 13:32

topolanku

tohle by paradne znelo jeste v druhe polovine devasdesatych let, i kdyz i tenkrat se nam ta mobilizace moc nepovedla.

Modrý pták 6.9.2006 13:25

geronteinzo,

Vaše názory jsou odrazem pouze a výhradně Vašeho myšlení. Nikdo jiný s tím nemá nic společného. Jen Vy sám. Pokud má na Vaše myšlení takový vliv složení vlády pana Topolánka, tak opravdu chápu Vaše názory. Cokoli byste sděloval jiného by bylo šokující.

Pravdu máte v tom, že Vaše svědomí mají ostatní nechat na pokoji. Oni s tím žít nebudou.

gerontusinza 6.9.2006 15:23

No ještě aby moje názory byly odrazem myšlení někoho jiného. Re: geronteinzo,

!To bych si vyprosil.!:-)O mé svědomí se nestarejte. Spím dobře, jím dobře, moč a další udržím. Pracuji, nejsem na obtíž nikomu, jen pár vyčůraným modrým ptákům. Vždyť na světě je tak hezky.:-)Rv

honcek 6.9.2006 15:33

Re: No ještě aby moje názory byly odrazem myšlení někoho jiného. Re: geronteinzo,

skoda, ze ti to nikdo neveri :o) Podle me jsi frustrovane, neschopne jelito, ktere bere prispevky i na svoji debilitu, ktere strili soli po detech na ulici, protoze moc krici a svoje mindraky si leci anonymitou internetovych diskuzi :o) chudacku, maminka pofouka :o)

gerontusinza 6.9.2006 15:57

Typický odkopaný suveréní podnikatel, elita naše.Re: Re: No ještě aby moje názory byly odrazem myšlení někoho jiného. Re: geronteinzo,

?!CELEBRITA!? Ach jo.

jirka.s. 6.9.2006 17:00

Re: Re: No ještě aby moje názory byly odrazem myšlení někoho jiného. Re: geronteinzo,

R^R^R^

Mirek Šejna 6.9.2006 12:47

premiére Topolánku

Byl to Jiří Paroubek, kdo se snažil vymknout geografické i civilizační logice naší země a učinit z ní "vlajkovou loď Číny v Evropě".;-D;-D;-D;-D;-D  Tedy s Váma bude větší sranda než s Paroubkem. ;-D;-D;-D   Za takovou větu by se nestyděli ani nebožtíci Šimek s Grossmanem.

Doufám, že coby premiér zakážete jakýkoli styk vašich ministrů s Čínou. Nejlépe by bylo rovnou přerušit s ní diplomatické styky. Ale bacha - loni se vymknul geografické a civilizační logice i Váš čestný předseda. Byl tak drzý, že si dovolil tam letět na oficiální návštěvu.

Psí vrah Čumil 6.9.2006 13:16

Re: premiére Topolánku

Nojo, pane Šejno, ale ten zločinec si určitě nepochoval malého pandu, za kterýmžto aktem tam božský čestný předseda letěl. Víc jaksi si z výsledků návštěvy hlavy státu nepamatuji...;-)

pf 6.9.2006 13:33

ja jo

panda Klausovi pochcala sako. zdravim pf.

Psí vrah Čumil 6.9.2006 13:44

Re: ja jo

Nápodobně - tedy zdravím. Však chovající k tomu účelu nafasoval slušivou modrou zástěrku. Zdvořilí hostitelé se nejspíše diskrétně informovali, která barva chovajícímu nejvíce konvenuje...;-)

Buvol 6.9.2006 13:32

Re: premiére Topolánku

Všichni politici by se měli povinně podrobovat celkovému lékařskému vyšetření a zvláště psychotestům .... Pak by někdo takový, jako je Topolánek, nemohl tři měsíce zdržovat sestavení vlády ....

Senior 6.9.2006 13:52

Re: Re: premiére Topolánku

Vážený pane Bůvole, podle obsahu vašeho příspěvku vidím,že nejste asi žádný  Rvbůvol, ale docela obyčejný a pořádný vůl.

Buvol 6.9.2006 14:41

Re: Re: Re: premiére Topolánku

A to je všechno?! Nějaký argument, seniore?! Nic? Nezdá se vám, že když podobné testy musíte dělat, když chcete řídit auto, tím spíš byste je měl dělat, když aspirujete na nějakou funkci ve st. aparátu apod.?! Co je na tom divného? Nejste náhodou vůl Vy?

Buvol 6.9.2006 14:47

Re: Re: Re: Re: premiére Topolánku

... a když někdo a v takovém postavení, jako ten Topolánek, říká takové neskutečné hovadiny, tak se logicky nabízí zkoumání jeho duševního stavu! Nemyslíte?!

gerontusinza 6.9.2006 15:25

Myslím a tedy souhlasím. Re: Re: Re: Re: Re: premiére Topolánku

jirka.s. 6.9.2006 16:57

Re: Myslím a tedy souhlasím. Re: Re: Re: Re: Re: premiére Topolánku

Ježíšikriste, prý myslím a souhlasím. Takhle přesně to chtěl už soudruh gottwald. Zkus někdy myslet a nesouhlasit. Až to někdy zkusíš, zjistíš jaká je to dřina.

qwerty 6.9.2006 13:54

Re: premiére Topolánku

ale no tak soudruhu, nemíchat snahy o podporu růstu bohatství a úrovně svobod v komunistických zemích (jako je čína) formou např. obchodní, kulturní sportovní či informační výměny za konečným účelem přirozené likvidace sociál-komunismu v těchto zemích s akceptací těchto zemí jako rovnocenných partnerů či ještě hůře spojenců proti někomu za účelem dočasné inflace vlastního chorobně přebujelého (pupku) pardon ega dotčeného papaláše soudruha soudruhoviče burana stoprocentního budoucího předsedy vlády a ředitele zeměkoule z vyšší moci pověřeného poloboha... kapišto?

Historik 6.9.2006 14:50

pane Šejno, je to složitější.

Celá slavná EU odepsala domácí textilní průmysl jen proto, aby se na ni soudruzi z Číny tvářili mile. A pak se snaží politickými ústupky přimět tu samou Čínu, aby od nich nakupovala jejich zboží a vedle toho teď financují sociální síť pro nezaměstnané textiláky. A paradoxně, kolaps italského textilního průmyslu zapříčinil pád berlusconiho vlády.

A zdá se, že nám Brusel chystá další podobné dárečky.

František 6.9.2006 15:01

Re: pane Šejno, je to složitější.

Ale no tak čoveče, tady si někdo do huby nevidí. Vy jste pravičák, ne? Tak proč se stavíte proti liberalizaci a umožnění volného obchodu?

Historik 6.9.2006 15:14

Re: Re: pane Šejno, je to složitější.

Protože ta liberalizace je JEDNOSTRANNÁ a druhá strana podmiňuje obchod POLITICKÝMI ústupky.

František 6.9.2006 15:19

Re: Re: Re: pane Šejno, je to složitější.

Ale v ekonomii snad neplatí oko za oko, zu za zub. I jednostranné ústupky jsou nám prospěšné. To oni plýtvají svými zdroji, když je vyvážejí jemně řečeno pod cenou.

jirka.s. 6.9.2006 16:52

Re: premiére Topolánku

No tak ale milé lejno jedno! Teď jsi to tedy definitivně pos*ral.  Jestli pan Topolánek zakáže svým ministrům styk s Čínou, to nevím. Ale zcela určitě znám jednoho, kterému ještě neuschl inkoust na jmenovacím dekretu a už chtěl dirigovat svého presidenta, který ho kromě jiného jmenoval, kam může jet a kam nemůže. Jestli na to všichni zdejší diskutující zapomněli, je to smutné, protože už tehdy mělo být každému jasné, jaký bude trojjediný zhovadilec.

klobouk 6.9.2006 12:45

od listopadu 1989 je to jiz 17 roku ...

a designovany predseda vlady se pta: "budeme mít nekomunistickou, nebo komunistickou vládu?" A co na to neznamy obcan ?

VLK 6.9.2006 17:07

Re: od listopadu 1989 je to jiz 17 roku ...

Pouzil jste parafrazi Kryla zamerne? Dobre vite, co ten neznamy vojin odpovedel. Ale nyni to vypada, ze znacna cast obcanu sere na to, jestli jim bude vladnout komunisticka nebo nekomunisticka vlada. Coz je proti Krylovi dost vyznamny posun.