29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Štváč 27.8.2008 8:03

Ano Vlku,

Chceme-li, aby západní Evropa na nás pohlížela jako na stát drbanů, jak píšete, můžeme zůstat v náručí Ruska a přiklánět se na různé strany jak je to výhodné. Přesně stejně srabácky, jak to naši vůdci dělali vdy. Já nic, já muzikant bez názoru - evropský srab a zbabělec. Slovíčkaření Klause do tohoto obrazu plně zapadá a ukazuje na jeho "charakter."

Mirek F. 27.8.2008 8:00

Re: Re: Píše

Chápu, střílí-li se raketomety na město, je to vlastně jen bratrský pozdrav spoluobčanům, nějakých 160 mrtvých vem čert a materiální škody, ty nevznikají vůbec. A nejotřesnější je to, že si Rusko dovolilo napodobit postup Západu v Kosovu:-(

Mirek F. 27.8.2008 7:57

Re: Jen jsme jim

 Kristaboha Halous, tohle už je maniakální posedlost...

Petr Kohout 27.8.2008 7:54

Re: Re: Píše

Oněch 2.000 osetských mrtvých bylo zabito pouze podmíněně. Bez rychlého ruského zásahu by totiž zemřeli v horách. A další tisíce by pomřeli v Severní Osetii, pokud by pro uprchlíky nebyla předem připravena pomoc.

Ten blbec Saakašvili zaútočil,spáchal genocidu a přitom Rusové předem věděli o každém jeho kroku. Jako když policii sleduje zločinecký gang a posbírá ho přímo při přepadení benzínové pumpy.

neverici 27.8.2008 7:53

Pane Vlk

Ona je ta svetova situace trochu slozitejsi nez zapad versus Rusko. Je tu nova velmoc, Cina, ktera vlastni 80% americkeho verejneho dluhu, je tu svet islamu, ktery vlastni ropu a ktery se prostrednictvim fundamentalizmu snazi prosadit ve svete. Je tu natlak africkeho obyvatelstva, ktere tlaci na Evropu masovou imigraci: Zatim v tom plave jenom Italie, kterou EU nechava na holickach a jenom ji kritizuje za nelidske chovani. Ale az se ta masa africanu rozleje po Evrope co bude dal? Multikulturni a multietnicka Evropa?  A Rusove taky maji doma muslimu prave dost. A az se Cina zacne zajimat o Sibir, ploprazdnou e prakticky nevyuzitou, a az predlozi ucet Americe? Co pak bude delat nase male Cesko v tom novem rambajzu? Zacne uvazovat o tom, ze Cina byla vzdycky nasi zastitou a spojencem? Myslim si, ze ani Rusko v tomto svem novem vystoupeni na svetovem ringu si dost dobre neuvedomilo, ze potrebuje zapad jako zapad potrebuje Rusko jako partnera. Zacalo s blbou expanzivni politikou, protoze nevidi dal nez na spicku nosu. Cela debata o tom, kdo vlastne zacal je zbytecna a celkem neunosna-a Cesko v tom muze jen malo pozmenit.

Petr Kohout 27.8.2008 7:52

Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

Saakašvili pokusil vyvraždit JIŽNÍ OSETII. Připomínám, že Abrcházie a Jižní osetie jsou rozděleny pořádným lánem gruzínského území.

Norimberský proces prohlásil, že genocida NENÍ vnitřní záležitostí státu. Proto musíme buďto prohlásit vyvraždění Lidic za legální a zákonné, nebo holt uznat, že gruzínský pokus o vyvraždění Osetského Cchinvali byl mezinárodně uznávaným důvodem pro samostatný či kolektivní zásah člena OSN.

Podstatou postoje pana Klause není láska k Rusku či USA, ale názor, u představitele malého a často nesamostatného národa celkem pochopitelný, že genocida se nesmí dělat.

Hans z dědiny 27.8.2008 7:46

Re: Re: Píše

Tušil jsem to - ruské embargo bylo podezřelé. Byl by odkaz?

liberal shark 27.8.2008 7:45

Re: Ach ty češi

Zmeškal jsi odsun, soukmenovče  ?

Hans z dědiny 27.8.2008 7:45

Re: nechci být hrubý

V jednotnou Evropu uvěřím, až Francie přestane dotovat své zemědělství na úkor ostatních, Německo bude souhlasit s rovnoprávností všech členů bez ohledu na dobu členství včetně pracovních podmínek a Rakousko přestane podporovat ekoteroristy obtěžující sousední stát.

Stanislav Ševeček 27.8.2008 7:44

Užiteční idioti, kteří nevidí,

nejen v této diskusi, však zavedou Česko a jeho lidi opět do pudele.

Pane Vlku, kdybych to uměl, napsal bych to přesně tak.

liberal shark 27.8.2008 7:43

Re: Taky jste byl na operaci?

Ale něco na tom je :-(.

AGO 27.8.2008 7:42

V jedné malé zemičce,

kde komunisté chrochtají blahem nad úspěchy "ruského medvěda",koalice se dlouze radí jaké zaujmout stanovisko,kde socdemácký větrný kohout Kamil sliní prst,aby zaujal pozici ve směru veřejného mínění a kde president po všech těch historických zkušenostech nadále se přimyká k mohotnému dubisku.Zaslouží si opravdu lidé této země takovouto reprezentaci? ZASLOUŽÍ !

liberal shark 27.8.2008 7:42

Re: Jen jsme jim

Oni totiž JSOU fašisté. V Rusku vládne ropná a plynová oligarchie ve spolupráci se siloviky pomocí standardních  fašistických metod. Přestavovovat komunismus jako opak fašismu je jednou z největších lží XX. století.

Krakonoš 27.8.2008 7:40

Pan prezident

se projevil jako velmi moudrý člověk.Vlci vyjí ,ale karavana táhne dál.

liberal shark 27.8.2008 7:38

Re: Píše

Všiml jste si konečného odhau mrtvých v J.O. ? Žádné tisíce, ale 160 lidí. Méně než zabili Rusové při své "mírotvorné akci". A město Cchinvali nezničili Gruzíni, ale ruská 58. armáda. A tak je to se vším. Klaus odmítá vidět, že celý konflikt připravili a živili Rusové už od devadesátých let. Klaus odmítá vidět hlavní příčinu - zájem Gazpromu (s hlavním akcionářem Putinem) na likvidaci konkurenčního ropovodu. Neustále se tu vyčítá USA, že hájí jen své zájmy a jde jim o ropu. V Gruzii máme přesný příklad toho, že rusáci nejsou o nic lepší.

Standa 27.8.2008 7:15

Píše

se rok 2008 a Rusko není CCCP, protože to uniklo autoroví tak se nám asi zbláznil Václav Vlk st., není jasné jaké pohnutky ho vedou ke schvalování vraždění lidí v Jižní Osetii. Václave Vlku st - podívejte se do zrcadla jestli tam na vás zírá ze zrcadla lidská podoba, je možné, že ne. Doufám, že to není vlk, ten by si to opravdu nezasloužil . Prezident Klaus se projevil jako člověk a proto je nad váma a to se vám nelíbí.

Daneš 27.8.2008 7:13

Re: Re: Tak, Gruzie se pokusila "ponekud pitome dobyt sve vlastni uzemi"? Nevíš o Abcházii nic ! Byla tam vždy velká většina Abcházců !

Vlasta 27.8.2008 7:01

Re: Ach ty češi

To jste uhodil hřebík na hlavičku. Vláda zesměšňuje prezidenta, ale jen na oko. Minulý týden přiklepla ČNB licenci dalšímu ruskému bankéři. Kdo za ním stojí se už neví. Je to dost neprůhledné, jako spousta dalších obchodů  v této zemi, které tady  probíhají, samozřejmě s vědomám vládních a ministerských úředníků. Za ten xindl by Vás soudný člověk neměl urážet, protože je to pravda. A postřelená husa nejvíc kejhá. Elitu zničili po bitvě na Bílé hoře a ve 2. světové válce, zbytek odešel po 68 roce. 40 let tu vládli komunisti, tak se není, co divit.

Ašek 27.8.2008 6:52

Re: Pane Vlku st.

Ten kyčelní kloub zajimá jen majitele,problem je s hlavou pana Klause a tvoji.Mam ho rad,jeho postoj mě však připadá hodně vzdalený od zkušeností s Ruskem.

zemepisec a politik 27.8.2008 6:47

Zapad neni Zapad ale "Severo-Zapad - jenom sranda

Politicka satira je ze: Politicky Zapad neni zapad ale Severo-zapad. Nic se nedeje na jihozapade. Londyn, Pariz a Washington jsou/lezi na severu zemekoule. ha,ha. Na Jihu je jenom srab a nestovice (mimo jizni afriky a australie). Take jeste podotknu ze politicky Zapad zacina na Nemeckych hranicich a konci na pobrezi Kalifornie. Agresivni Gruzie je politicky vychod i kdyz se by se chtela Gruzie a Michail Schaisenvili hrozne radi prestehovat na zapad od Nemecka. Proste z Gruzince neudelas  Anglo-Saxona nebo Germana ani za nic -to jiz davno rekl Winston Churchill.........

Netřeba 27.8.2008 6:44

Re: Vypořádali.

Hitler a Mengele jsou již mrtvi. Možná. Všichni generálové a důstojníci SS jsou již mrtvi. Možná.

Myslím ti, kteří nežijí v Jižní Americe.

maiden 27.8.2008 6:41

ekonom

Klaus je predevsim ekonom, kterej vi, ze ropa za chvili potece uz jen jednou trubkou. Gruzie do toho sla radsi s ramusem sama, nez aby se nechala anektovat v tichosti a americani musi ted celymu svetu dokazat, ze se s nima gruzinci nepaktovali zbytecne. Coz je na druhej marshaluv plan. Jediny rusaci z toho maji ze vseho srandu. (pratelstvi nemecko-rusko je sice s podivem, ale i swanzemberk se podruhe ozenil. Treba to ted klapne. Nez dojde ropa.)

Majkkl 27.8.2008 6:31

Taky jste byl na operaci?

Vaše hodnocení Němců a Západu je velmi zvláštní...

Manfred 27.8.2008 6:30

Vlku, mas vlka

Cesky prezident se vubec nezblaznil - naopak je nejbystrejsi z cele vlady.

Klaus vi ze: Nemecti levicaci milujou Rusko. Nemecti pravicaci by potrebovali Rusko aby jim Rusko pomohlo odtrhnout Zapadni Polsko ktere bylo ukradeno Nemecku v 1945. Nemecti super-kapitaliste (Krupp, Thyssen, atd) potrebuji Rusko aby meli kam prodavat zbozi.

Klaus vi ze Nemecko a Rusko byly vzdy kamosove.

Andela 27.8.2008 6:26

Nas dejinny problem

je, ze jsme byli vzdycky pasivnim kabatem. Clovek si musi pomoci sam, aby mohl zacit ocekavat pomoc odjinud.

Frank 27.8.2008 6:24

Re: nechci být hrubý

Můžete prosím napsat, jak se Němci vypořádali s nacismem?

Andela 27.8.2008 6:24

Re: Ach ty češi

Pokud zijete mezi xindlem, prestehujte se nekam jinam.

Halous 27.8.2008 6:23

Jen jsme jim

měli zabít nějakého führera, to byste Vlku koukal, co jsou Rusáci zač, že jsou to stejní šmejdi jako fašisté!:-/

Frank 27.8.2008 6:21

Re: Ach ty češi

A za těch 44 let jste se nenaučil gramatiku? To musíte být opravdový ťulpas.

Josef 27.8.2008 6:09

Pane Vlku st.

Ta kyčel, ne ten kyčel !!!   Taková hrubka v tvým věku.