29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek F. 27.8.2008 9:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

Fakt mi ještě není tolik, abych stihnul být stará struktura. Ovšem třeba u vás, na základě vašich příspěvků, které místo argumentů reagují stylem "každý poctivý pracující musí vidět pravou tvář demagogie nepřátel socialismu a míru" bych si troufnul dát tomu slušnou pravděpodobnost.

Dějepis byl vždy můj koníček, ale nikdo dokonalý není, to uznávám, klidně mi ozřejměte, co z dějin Ruska svědčí proti mým příspěvkům. Konkrétnosti se nebojte, nekouše:-).

lucinapes 27.8.2008 9:28

Re: Re: lživá kritika Německa

a československý tlak na německy mluvící menšiny po r. 1918 tuplem.

libero 27.8.2008 9:28

Re: Pane Vlk, jaképak "zbláznil",

Těžko čekat, že vy pochopíte ........

libero 27.8.2008 9:27

Re: Jak je to s Kosovem a jak s Gruzií?

Neplatí a nikdy neplatilo.

libero 27.8.2008 9:26

Re: Pane Vlku, spoustě lidí se tento váš článek nebude líbit....

Stran Kennedyho máte zcela nepodložené ideály.

A stran lidí, nechcete raději sám za sebe? Nebo vás zvolili?

lucinapes 27.8.2008 9:25

jen hlupák uráží veřejně svoji manželku a svého prezidenta

libero 27.8.2008 9:24

Až na pár výhrad

typu "rozbití Jugoslávie" - IMHO rozpad z vůle většiny členů, podobně jako v ČSR z vůle jednoho člena - docela souhlas.

Ale, to jsou holt určité civilizační okruhy. A silně se obávám, že nelze žít v podmínkách toho liberálního západu, což přes všechny nevýhody chci, a při tom držet kamarádšoft s Rusy. A spadnout do jejich "civilizačního" okruhu bych sakra nerad, to už znám. Asi se budeme muset více starat aby nás nešlo jen tak odhodit, viz třeba radar.

Možná má Klaus dobré úmysly, ale děkuji, nechci.

Budíš 27.8.2008 9:22

Re: Re: Pane Vlku.

Díky.

muf 27.8.2008 9:20

Re: Re: Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

tydlety "informace" máš od objektivního a nestranného pana senátora Štětiny?

gerontusinza 27.8.2008 9:17

Čumíte jako vejr pane.....e: Jak je to s Kosovem a jak s Gruzií?

samozřejmě že platí mezinárodní právo - silnějšího a proto si vymysleli Radu Bezpečnosti a procesní právo veta....;-D No a "humanitární bombardování "infrastruktury  malého drzého protivníka patří dnes do mezinárodního práva de facto a zavedli to naši hoši z USA. To skutečně si myslíte že ten šílenec Saakašvili nebyl ujištěn že Rusové nezasáhnou... hádejte kým..... ? Pak se potom nedivte...... to víte u Guerniky nikoho nenapadla drzost to nazvat humanitární akce... to až teď.....;-D

ok 27.8.2008 9:14

Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

Pamětníku, je to stará struktura, diskuse s ním je ztráta času - snad jen dát najevo, že to vidíme jinak je "povinnost".

Diskuse s lidmi typu Mirek F. je ztráta času, oni mají jasno.

A Mirku, pokud to myslíte "upřímně", prostě si doplňte informace. Třeba o historii ruského státu tak za posledních 200-300 let, včetně Kavkazu.

Mirek F. 27.8.2008 9:10

Re: Re: Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

I kdyby to s tou policií bylo tak, jak říkáte, tak ani to neospravedlňuje gruzínské  plošné ostřelování města.

gerontusinza 27.8.2008 9:09

Pane Vlku, spoustě lidí se tento váš článek nebude líbit....

ani mě se nelíbí...... ale máte veskrze pravdu..... Jen bych doplnil..... Kenedy ve své době dokázal nelhat i v politice, ovšem naši politici již od roku 1948 dodnes lžou tak nehorázným způsobem, že se musí ve svých lžích dokonce sami utvrzovat ...... a když novináři v této zemi nás neseznamují s fakty, ale jen se svými výmysly, které za fakta vydávají, nedivme se, že lidé mají současné vlády plné zuby tak jako za komunistů.... a vy máte chuť psát podobné články o taktice a strategii...;-) Hezký den

Mirek F. 27.8.2008 9:08

Re: Re: Re: Re: Re: psychoanalýza v přímém přenosu :o)

O čemž svědčí i to, že proces vstupu do EU a NATO probíhal i za Klausových vlád, že? jinak ty činy máte na mysli jaké, třeba se vám pro změnu podaří mluvit konkrétně.

jana 27.8.2008 9:07

Re: Pane Vlku.

Já mám spíš dojem ,že se zbláznil Topolánek a spol,lež  by neměla zvítězit!!Pan prezident i když s ním vždy nnesouhlasím má pravdu,je vidět ,že nemá hlavu jen na čepici jako premiér a spo.

Mirek F. 27.8.2008 9:06

Re: Re: Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

Ptal jsem se, do jaké míry lze věřit informacím z Tbilisi, že:-)? Vaše kolovrátkovitost už je únavná. Jinak je mi dost na to, abych nesnášel bolševiky, ale dost málo na to, abych byl stará struktura anebo trpěl nesmyslnou národnostní xenofobií.

Marcela 27.8.2008 9:05

Re: Neuvěřitelné . . .

byl jste někdy v poslední době na Václaváku? Tady se snad jinak než rusky nemluví.

ok 27.8.2008 9:04

Re: Re: Re: Re: psychoanalýza v přímém přenosu :o)

Já jen soudím podle činů a ne podle slov. Je to jednoduchá osvědčená metoda. Nedat na slovíčka a pamatovat si činy - v případě Klause vám z toho vyjde zajímavý a dost jednoznačný výsledek - panslavista bez vztahu k základním hodnotám českého státu, v jádru nepřátelský vůči západu.

Mirek F. 27.8.2008 9:03

Re: Re: Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

Tak mi, milé OK, předestřete, v čem mé otázky byly chybné, mylné nebo zaujaté. Jinak se dostáváte na úroveň bolšánů, kteří s oblibou nálepkovali, aby zastrašili, když jim jako obvykle došly argumenty.  

Výr 27.8.2008 9:02

Jak je to s Kosovem a jak s Gruzií?

Je otázka, jestli se nezbláznil autor článku. Buď platí mezinárodní právo a nebo ne.

M. Zima 27.8.2008 9:02

Pane Vlk, jaképak "zbláznil",

kLaus ještě nikdy neudělal něco pořádného, jeho výkony způsobily sice ztráty v miliardové výši, ale co do kvality si Vy, Doležal a ti ostatní čeští experti s Profesorem nezadáte, děláte spíše dojem, že referujete ze stejného ústavu.

A tomu Saagašvilimu byste měl být vděčný, dokázal, že se i starý kulturní neslovanský národ nechá vesele vést vyloženými idioty od blbosti k volovině. A pochopte také Amis, Saakašvili se vykašlal na varování a rady Rice, potvrdil, že není s jeho partou schopen něco naplánovat a zorganisovat, jakékoli myšlení tvrdohlavě zavrhuje, že má vlastně typicky české vlastnosti. A Amis jsou z toho zase jednou tak zblblí, že mu teď dovezli pitnou vodu, zbaně co dostal už zabavili, nebo zničili Rusové a ti Amis koukají na to, jako když dva úchylové rozbili bez referenda Československo, které Čechům a Slovákům darovali. 

Vzniklá situace si vyžaduje nejenom Vlky, ale i Štětiny, pouze český reportér s odpovídající praxí dokáže v takové situaci nahlásit domů: "Gruzínská armáda hrdinným bojem zabránila obsazení Tbilisi"

muf 27.8.2008 9:01

Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

Vlasti - kdo tě mastí? Teď ale vážně, jaký je rozdíl meti tím jestli při ostřelování zahynulo 200 nebo 2000 lidí? Nebo si fakt myslíš, že je úplně normální použít k dobytí města raketomety - tedy ne zrovna přesnou zbraň jež dovede přeorat  tisíce mětrů k nepoznání? Mimochodem - v našem tisku jsou fotky z Gori(včetně raketou zdemolované auto gruzínských švestek)ale ještě jsem neviděl ani jednu oficiální z Cchinvali - proč asi? Proč asi amíci do poslední chvíle varovali Saakašviliho aby se do tohoto dobrodružství nepouštěl? Nejenže tím přiznali, že o jeho úmyslu věděli dopředu, ale přiznali tím, že Saakašvili se dopustil  nesmyslné provokace, oprotože se spoléhal na pomoc USA . Vlastičko, rozluč se už jednou provždy s názorem, že Rus si donekonečna nechá  kálet na hlavu a bude držet hubu..Dokud byl u vesla  notorik Jelcin a rozdával za babku národní bohatství  tak byl Rus přítel, pašák a demokrat...dnes  je z něho největší zločinec na světě..a svět se diví, že Ivan už není jeliman a koná přesně v intencích USA...

ok 27.8.2008 8:59

Re: Pane Vlku.

Klaus vidí přibližně stejně daleko (a stejným směrem ;-D ) jako Gottwald, Čepička a další prozíraví čeští vlastenci.

Pamětník 27.8.2008 8:59

Re: Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

Kolik Vám prosím je let, že pořád ještě nevíte, že Rusům nelze věřit ani nos mezi očima? Nebo jste stará struktura?

Mirek F. 27.8.2008 8:59

Re: Re: Re: psychoanalýza v přímém přenosu :o)

Sice jsem se ptal na něco úplně jiného, ale vem to ďas. Pakliže patříte mezi ty, co vědí, o co jiným jde, co tím míní, že jejich názory jsou určitě nějaká habaďůra, které nevěří ani ani jejich autor, tak kongretulejšn, vzdávám se.

liberal shark 27.8.2008 8:59

Re: Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

Jenže oni tam Gruzínci skutečně napřed poslali policii, kterou ubozí jihoosetínští občané ostřelovali z děl a minometů, schovaní za zády ruských "mírotovorců". Plošné zničení Cchinvali provedla mírotvorná ruská 58. armáda.

ok 27.8.2008 8:57

Re: Re: Re: Zajímavé je, že z vraždění gruzínských civilistů je obviněna ABCHÁZIE a jako odvetu se

Mirku, přiznejte se, vy prostě máte rád Rusy. Pokud vás nepřesvědčí realita, zdravý rozum a to jak to popsala Vlasta, pak no comment.

Já se jen obávám, že si zaděláváme o občanskou válku tady u nás, v Čechách - vychází totiž najevo, že komunistů a protičeských rusofilů je v této zemi požehnaně.

liberal shark 27.8.2008 8:54

Re: lživá kritika Německa

Dokud nebylo Německo sjednocené, tak to s ním docela šlo. Až po sjednocení Bismarckem (v reakci na tlak francouzského nacionalismu) s ním přestalo být k vydržení. Taky habsburský katolický tlak k tomu docela přispěl.

Budíš 27.8.2008 8:51

Pane Vlku.

Zmotal jste vše a prošel jste názorově celý svět.Přesvědčil jste, že nevíte vůbec o co v současném politickém světě jde.Nesouhlasím se všemi názory Klause na vývoj a budování nové Evropy ,ale s jeho postojem k problémům Gruzie a Ruska souhlasím a chápu ho. Jeho názor právě potvrzuje, že se nezbláznil jako ostatní politici,přemýšlí a vidí trochu dál než  Vy,  pane Vlku.Nejsem příznivec Klause, ale to neznamená, že s ním musím vždy nesouhlasit a, že si ho nemohu pro některé postoje vážit - to je také o politické kultuře a ne vždy za každou cenu rozdělovat (politicky) demagogicky lidi na přítele a nepřítele, ať jsou z Ruska, Německa či z Čech.

ok 27.8.2008 8:50

Re: Re: psychoanalýza v přímém přenosu :o)

Myslete hlavou. Vzpurnost pro vzpurnost přece není žádná hodnota - to je naprosto mylné hodnocení, bohužel dost rozšířené mezi naivními obdivovateli Klause - přitrom Klausovi jde určitě o úplně jiné věci - podle mě je to přesvědčený aktivní panslavista. 

Já myslím, že třeba Putin a Medvěděv a vůbec všecek celičký ruský lid, prostí mužici ne šíré nesmírné Sibiři, dělnice na bavlníkových plantážích na kazachstánské hranici i petrohradští intelektuálové mají teď Klause docela rádi. Měl by se tam přestěhovat, třeba do Jižního Osetínska.