1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dupsy 30.1.2008 23:29

Pane Stejskale

už dlouho mi nikdo svým hodnocením a pohledem na dění na politické scéně "nekápnul" tak do noty jako Vy tímto článkem. Obzvláště Vaše zhodnocení pana Klause je velmi trefné v bodě: "nemohu být současně skalním thatcheristou a v politické praxi „bankovním socialistou“.

Přesně v tomto duchu Vašeho hodnocení jsou páně Klausovy výroky a proklamace o nutnosti nastolení nepokřiveného tržního prostředí v České republice v protikladu s jeho odpovědí na otázku proč není zastáncem trhu v oblasti bydlení, na kterou odpověděl otázkou: "A co by v případě deregulace nájemného dělali takoví staří lidé jako moje maminka?" To, že ke slušnému  politikovi vyznávajícímu hodnoty vyspělé západní společnosti by měla patřit taková samozřejmost jako je postarání se o své rodiče ve stáří a nenechávat tuto starost na bedrech např. svých spoluobčanů - majitelů domů, to tohoto "pravicového" politika vůbec nenapadlo.

Prostě jste to trefil. Na jednu stranu veliký thatcherista a na druhou stranu socialista.

Joska 31.1.2008 0:23

Re: Pane Stejskale

Pan Stejskal byl na Klause ještě moc "milý", upřesňuji rezervovaný. Stejně rozumím tomu co si myslí. Díky za Váš názor!

bacil 30.1.2008 18:36

Výborný názor

Konečně inteligentní  článek k problému volby prezidenta. Naprosto souhlasím a doufám, že i ti, co zr Švejnare dělají téměř komunistu budou tímto osvíceni.

Němek 30.1.2008 17:22

Pane Stejskale, souhlasím.

1) Souhalsím s panem Stejskalem.

2)Nerozumím závěrům, které dělají někteří komentátoři. Stačil jsem zatím mluvit pouze s asi 20 lidmi, ale všichni považovali Klausovo chování za trapné.

Ješita, jájínek, a také nevychovanec. Té sebechvály bylo snad nad únosnou mez.Polovina jeho řečí bylo mlácení prázdné slámy. Navíc z něho pořád trčí zapařené čecháčkovství.

Dalších 5 let na Hradě s Klausem bude znamenat opětné poškozování ČR ve světě.

Rozhodně by bylo lepší, kdyby jako důchodce sepisoval odborné práce o jazykovědě a pěstování  kukuřice.

jeff 30.1.2008 18:15

Re: Pane Stejskale, souhlasím.

2)Nerozumím závěrům, které dělají někteří komentátoři.

potom se ani nedivím blábolu, co jste tu stvořil

Ježek 1 30.1.2008 19:13

Re: Pane Stejskale, souhlasím.

Typický "pravdoláskovnický" názor. Tito lidé se pohybují v omezeném okruhu lidí a proto se diví, že neznají nikoho, kdo by byl pro Klause  

Glock 30.1.2008 19:32

Re: Re: Pane Stejskale, souhlasím.

R^;-D

Velmistr 30.1.2008 15:19

Průběh zápasu Klaus vs. Švejnar. Hraje se Sicilská obrana

Klaus jako obvykle hraje Sicilskou obranu a hraje s bílýma. Kvůli špatnému rozjezdu privatizačních pěšců se dostává do defenzívy. Švejnar jde do útoku ekologickým střelcem a získává převahu. Klaus se rozhoduje pro oběť těžké figury a nabízí restituční věž pro lidovce za vítězství v zápasu. Souboj stále pokračuje, takže vítěz ještě jasný není.

Glock 30.1.2008 19:33

Re: Průběh zápasu Klaus vs. Švejnar. Hraje se Sicilská obrana

hihihihíííííííí R^;-D

kudrna 30.1.2008 20:05

Re: Průběh zápasu Klaus vs. Švejnar. Hraje se Sicilská obrana

malá poznámka, je to časovka>-

Zbyněk 30.1.2008 14:35

Klaus vs. Švejnar 41:1

Skóre se týká disciplíny

„vyznamenání“, konkrétněji čestné doktoráty. Životopisy–VK:http://www.klaus.cz/klaus2/asp/texty.asp?CatID=urCqD2Z5&catP=10&textID=2; (z toho od domácích univerzit 6);JŠ: http://www.jansvejnar.cz/?page=tituly-a-ceny);2005 Čestný doktorát ze Západočeské univerzity v Plzni.Inu, fakta jsou fakta, jen si je najít. Porovnání počtu časopiseckých článků a ohlasů na ně se už do limitu 2000 znaků nevešlo.

Pamětník 30.1.2008 14:14

Soudruhu Vízku, politický turisto, Vy se fakt nestydíte?

To je Vaše cnost, že už pár let nejste v žádné straně? Dříve horlivý člen KSČ, do nedávna člen ČSSd. Přestalo to vynášet, do vysokých funkcí už Vás nechtějí. To, že se pod své názory podepisujete je dobře, protože lidé, kteří Vás měli tu smůlu poznat při Vámi rozpoutaných politických čistkách znají důvod Vašich zapšklých výkřků. Kdyby Vám každý z těch, kterým jste fanaticky ublížil měl dát jednu facku, zbytek života byste strávil v kotrmelcích, soudruhu. Na a pokud by si dříve někdo dovolil psát takové zhovadilosti, jako teď Vy, to byste se o něj uměl postarat! ! Vyndejte raději ze skříně svůj milicionářský plášť, žerou Vám jej moli.

F.VÍZEK 88.100.57 30.1.2008 14:36

Horlivě...

Horlivě po mně bolševici leda šli, to je pravda.  A můj dobrovolný odchod z ČSSD, když jsem neuměl změnit věci, se kterými jsem se nedokázal smířit, to je také pravda.  Že jsem doplatil na první i druhé - to je další pravda.  Pro mne ale rovná páteř, zásadovost, otevřenost jsou cennější než prebendy a funkce - a to už víc než 40 let.

Ale prosím: kádruj, značko pamětník,  když na názor nemáš...  Možná toto není DISKUSNÍ STRÁNKA, ale kádrové oddělení...

Ježek 1 30.1.2008 14:38

Re: Soudruhu Vízku, politický turisto, Vy se fakt nestydíte?

Už jsem to sem jednou psal,  Vízek trpí dvěma obrovskými traumaty. 

1. Že  v 70. a 80. letech nebyl u koryta, neb byl z KSČ odejit, zatímco např. Kočárník či Dlouhý ač pravičáci u koryta byli.

2. Že odešel či byl odejit z ČSSD (b) v době, kdy předsedou byl Gross, jenž stranu směřoval více ke středu. Po nástupu Paroubka - člověka Vízkovy krve - tak již pro něj nebyla cesta zpět, koryta byla obsazována novými lidmi, kovaného levičáka Vízka  Paroubek nepotřeboval, ačkoli Vízek by tak moc chtěl pracovat pro věc socialismu.

Alen\a 30.1.2008 17:01

Re: Soudruhu Vízku, politický turisto, Vy se fakt nestydíte?

Vy jste ale janek. Dejte vy truhlíku už s těma komunistama pokoj. Po takřka 20 letech s tím nálepkováním "soudruhu" fakt vypadáte jako blbec. Všecko už je pryč. Ti soudruzi jako třeba estébák Minařík nebo Mohorita ti už jsou dávno za vodou protože měli ty nejlepší informace a začali podnikat hned v 90 letech. Disidenti resdtituovali a ti ostatní kteří se na disidenty nabalili si vytvořili zákony aby mohli rozkrást státní majetek a byli také bohatí. Vy jste jako pitomec v ochozu fotbalového stadionu, který si s protistranou rozbíjí hlavy zatímco jeho idoly mají miliony.

VLADIMÍR 30.1.2008 18:00

Re: Re: Soudruhu Vízku, politický turisto, Vy se fakt nestydíte?

Alen/a, ani po 20 letech není nic pryč, pokud komouši někomu ublížili, to by potom bylo všechno jednoduché, to by i fašisti měli vše ukončeno.

bacil 30.1.2008 18:40

Re: Re: Soudruhu Vízku, politický turisto, Vy se fakt nestydíte?

R^!!R^

Klára 31.1.2008 1:30

Re: Re: Soudruhu Vízku, politický turisto, Vy se fakt nestydíte?

taky si myslím, sou lidi a lidi ty věčí svině sou za vodou mají se dobře a nikdo se je neodváží brát do huby, když tak jenom potichu a na chvilku a za nějakou dobu jako by nic, a ti druzí co dokážou přiznat chybu, poučit se z ní, jít dál a snaží se si před sebou udržet čistý štít sou stále shazováni a haněni jen proto že udělali něco, čehož následky se dali jen těžko domýšlet?

pokud pudete s hlavou vyvrácenou dozadu, brzo sletíte a rozbijete si nos...to se budeme pořát takhle shazovat? taky nebudu mamce vyčítat že mi před 10 lety nekoupila zmrzlinu nebo mi nespravedlivě nadala, prostě stalo se a když se tomu ještě nejde zasmát tak se můžeme poučit...

nadávat a vytahovat špínu umí každý, ale kdo dnes má čisté triko?

M.LUDES 30.1.2008 13:47

Pár připomínek

Malá poznámka k panu Fischerovi,nevím jak by se tehdy tvářil pan Zeman kdyby měl pan Fischer nahradit socana.Zapomněl jste na to ,jak tvrdil,že nemá problémy a je čestný v podnikání?Poté na něj vyhlásili bankrot(dluh kolem 100 000 000).

Jelikož jsem pravičák,tak mne může těšit,že bude pravicoví prezident.Vadí mě ,že pan Švejnar se uchází o post prezidenta co by občan USA a občanství se chce vzdá až v případě zvolení.Dále mám připomínku k jeho členství v představenstvu ČSOB(kde má velmi slušnou provizi),doufám ,že neradil ČSSD jak se ji zmocnit.Protože krádež IPB patří k těm tunelům,jenž odsuzoval.

Na závěr by mě zajímalo zda by ho socani volili,kdyby byl kandidátem za pět let a podporovala by ho ODS.

adamek 30.1.2008 15:13

Re: Pár připomínek

Naprosto souhlasím se středním odstavcem. P. Švejnar by si měl jasně a před volbou uvědomit, na jekou židli si chce sednout.

mormor 30.1.2008 15:24

Re: Pár připomínek

Docela nechápi pro se otírat o provizi p. Švejdara, nebo snad pí.Livie seděla vessprávních radách docela zadarmo a pro krásné oči,o těchto správních radách se dnes raději nemluví a že tam .,,proteklo,,pěkných pár lorun  a nidko je neochránil a co se týše té debatu v senátu,jen se někdo ozval s jiným názorem než náš nejmocnšější,tak byslo vidět jak vyskočil ze škatulky.Ono je těžké si přiznat,že jsem něco zvarral a že jinak vypadá teoria a jinak praxe

lary 30.1.2008 16:05

Re: Re: Pár připomínek

Ona snad paní Livie kandiduje na prezidenta ?

SOCAN 30.1.2008 16:36

Re: Pár připomínek

Modrý stoupo,ta ODSácká IPB jaksi neměla kapitál.Zato ho měli spřátelení podnikatelé a nějak jim to splácení nešlo.Vy jste pravicoví za cizí peníze.Po vás tu zbyla jen hromada dluhů,sběrny šrotu,herny a zastavárny-průmysl VÁCLAVA KLAUSE.

Alen\a 30.1.2008 17:06

Re: Pár připomínek

Pravičákům děláte ostudu troubo naučte se pravopis. ASi budete spíš ultrapravičák. Klaus,kterého se tak ujímáte by si o takového pitomu jako jste vy neotřel ani špinavé boty. Váš závěr je úplně trapný proč by nějaká politická strana volila kandidáta druhé strany? Vy byste si asi přál návrat jedné strany. Vy budete pravičák pomatenec

Dupsy 30.1.2008 23:51

Aleno

ani nemůžu věřit, že jste ženská. Narazil jsem na vás ve dvou příspěvcích a v jednoum reagujete na pana Ježka - je  u vás janek,truhlík,blbec,pitomec a ve druhém příspěvku poučujete pana Ludese o pravopisu,(u vás také není vše v pořádku - co ta interpunkce?), ale především jste opět nezklamala, protože dotyčný je dle vašeho úsudku pitoma a trapný pomatenec.

Vážená, slušně řečeno zameťte si před vlastním prahem.

P.S. Vyberte si z vašich pojmenování nějaké pro sebe ;-D a nebo že by se vaše ohodnocení vešlo do jednoho sousloví? Volič levice?;-D;-D;-D

vlak 30.1.2008 13:15

Ruší nebo neruší ...

Na to, že vás prezidentská volba vůbec, ale opravdu vůbec neruší ze sna, jste se docela rozpovídal.

F.VÍZEK 88.100.57 30.1.2008 13:06

Svůj názor podepisuji jménem...

Nesouhlasím s tím, aby dalších pět let na Hradě pražském bylo nabídnuto  autoru a ochránci a propagátoru pánů Kožených, Železných, Krejčířů, Pitrů, Mrázků, Šrejbrů....a jak se všichni jmenují...  To si VK a hlavně národ nezaslouží !

PS: Snad si ten názor - navíc podepsaný pravým jménem - mohu dovolit, že ?

Milena 30.1.2008 13:10

Re: Svůj názor podepisuji jménem...

Přečtěte si prosím na Britských listech :otázka,které Klausovi a Švejnarovi měly být položeny,ale nikdo je nepoložil......stojí to za to.!

VLADIMÍR 30.1.2008 13:23

Re: Re: Svůj názor podepisuji jménem...

Musíte zkusit dostat VK na duel do televize a pak se uvidí.

lary 30.1.2008 16:06

Re: Re: Svůj názor podepisuji jménem...

Většina z nás Britské listy a Haló noviny nečte.