21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NP 30.1.2008 12:03

Re: Re: Pro pana i.h., ktery tak trochu lze,

Mickey Mouse má 18000 odkazů. Měl by šanci?

i.h. 30.1.2008 10:27

Re: Pro pana i.h., ktery tak trochu lze,

Pane Jene, ja za to nemuzu, ze jste hlupak a trouba, ktery neumi hledat u Thomsona. Tusim ze jste to byl vy, kteremu jsem nekdy pred tydnem u podobneho clanku napsal presny navod, jak hledat, abyste nasel. Ja vim docela presne, jak jste hledal, kde vam vyskoci jenom tahle publikace.

i.h. 30.1.2008 10:32

Abyste si nestezoval, ze vas zanedbavam, tak tady kopie:

Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN::

Autor: i.h. IP: 130.75.236.xxx Datum: 17.01.2008 17:30

"Pred dvema dny tady v diskusi k Wágnerovu clánku nejaký lhár, myslím, že používal nick i.h, tvrdil nesmysly o údajném velkém poctu Klausových publikací na Web of Science. Dal jsem si tu práci, abych si to u Thomsona overil, mám predplacený prístup. A ejhle, u Václava Klause mi vypadla jedna jediná (!!) práce z roku 1996, kde je uveden jako spoluautor.". Tak ten lhar, to jsem ja. No, pan LN jiste radne nenavidi Klause a miluje Svejnara, ale pokud ma predplaceny pristup na Thomsona, mel by sveho zamestnavatele pozadat, aby ho pro neho vypovedel, ze jsou to vyhozene penize. Pan LN je proste trouba, co se vydava za "cloveka s pristupem", ale hledat neumi. Z predmetu "Hledani v databankach", ktery maji nasi studenti ve 4. semestru, bych ho vyhodil velikym obloukem. Aby si to mohl zopakovat, zde navod, jak najit 69 publikaci Vaclava Klause:

Nahodit Web of Science, Author finder, Last name/First initial, Next, Increase Results with V*, Finish now, Refine/Subject categories, (Economics, PolitSci, PublicAdmin, Business, Finance), View records. Vykoukne 69 zaznamu (AU=(KLAUS V*) DocType=All document types; Language=All languages; Databases=SCI-EXPANDED, SSCI, A&HCI; Timespan=1945-2008 SubjCat=ECONOMICS, POLITICAL SCIENCE, PUBLIC ADMINISTRATION, BUSINESS, BUSINESS, FINANCE ). A tam je mozne najit to, co jsem uvadel pred nekolika dny, Svejnar 37 clanku, Klaus 66 clanku, no, jak uz jsem byl napsal. Posledni clanek POLITICKA EKONOMIE 54 (3): 291-306 2006, prvni POLITICKA EKONOMIE 14 (3): 257-258 1966. Mezi tim treba Havel V, Klaus V, Pithart P: Rival visions. JOURNAL OF DEMOCRACY 7 (1): 12-23 JAN 1996. Zdravim vsechny rozhorcene a neschopne trouby jako je LN.

NP 30.1.2008 11:19

Re: Abyste si nestezoval, ze vas zanedbavam, tak tady kopie:

Citační indexy budou hrát u volitelů prezidenta velkou úlohu. Ovšem za jediného předpokladu, že vědí, co to je.  

i.h. 30.1.2008 11:36

Re: Re: Abyste si nestezoval, ze vas zanedbavam, tak tady kopie:

No, urcite budou. Spousta lidi si zjevne plete post presidenta CR s postem predsedy Statni planovaci komise, a i to jim nejak hapruje. Jak jsem vcera videl ty hruzne postavicky a zjevy socialistickych senatoru, ti v tom urcite maji prehled.

Kamil 30.1.2008 17:04

Re: Abyste si nestezoval, ze vas zanedbavam, tak tady kopie:

I když jsem to takto provedl, našel jsem jenom 45 záznamů.

i.h. 30.1.2008 17:09

Re: Re: Abyste si nestezoval, ze vas zanedbavam, tak tady kopie:

Asi jste nekde neco zanedbal ci nezaskrtl. Zkuste znova. Ja to zkousel za posledni 3 tydny 3x a vzdycky to dopadlo stejne, tak, jak pisu nahore.

Jan 31.1.2008 2:23

Re: Re: Re: Abyste si nestezoval, ze vas zanedbavam, tak tady kopie:

nesmysl

EM 30.1.2008 8:51

Já bych jeden pádný důvod proti Švejnarovi měl:

Jeho naporosto nezykrývané nadbíhání komunistům. 

Jak je to dávno, co spousta rozumbradů otloukala Klausovi o nos, že při jeho volbě v roce 2003 (pravděpodobně) obdržel i několik komunistických hlasů. Ale to už je taková dialektika - když Havla koncem roku 1989 zvolilo prezidentem národněfrontovní FS, nikdo proti tomu neřekl nikdy ani popel.

Ad doplňovací volby do senátu a Fischer: Další vývoj dle mého ukázal, že i v případě tohoto (později poněkud neslavně dopadlého) "úspěšného byznysmena" měl Klaus pravdu. Protože: Jak později coby zákonodárce Fischer hlasoval ? Já ho mám spojeného jenom s jeho podílem na zablokování snah o reformu volebního zákona...

Jan 30.1.2008 8:52

Re: Já bych jeden pádný důvod proti Švejnarovi měl:

"Nekolik" je znacny eufemismus. Filip rikal, ze ho - Klause - volili vsichni z KSCM, protoze je antievropsky, antiamericky a antimilitaristicky.

EM 30.1.2008 9:06

Re: Re: Já bych jeden pádný důvod proti Švejnarovi měl:

Možná ano, možná ne (volby byly tajné) - ale důvěryhodnost p. Filipa bych taky vzal do úvahy. Faktem je, že Klaus byl tehdy zvolen těsně a tzv. "volební aritmetika" ukazuje, že hlasy všech komunistických volitelů ani nedostal, ani nepotřeboval. Těch pár hlasů, co mu tehdy scházelo, pocházelo spíše od "rozpolcených" socanů.

Naproti tomu, pokud bude zvolen Švejnar, může se tak stát pouze díky opravdu masivní podpoře KSČM.  Že by proto, že je "antiamerický" atd. ? Pro mě je ovšem zásadním problémem, že se za tuto komunistickou podporu nestydí - a tahá české komunisty s politického ghetta podobným způsobem, jak to činil Beneš při své volbě v roce 1935...

Jan 30.1.2008 9:10

Re: Re: Re: Já bych jeden pádný důvod proti Švejnarovi měl:

Naopak, v roce 2003 Klaus potreboval hlasy VSECH odeesaku a komunistu + dalsi hlas Rusnoka (ktery se k tomu take priznal).

janoryna 30.1.2008 10:24

Re: Já bych jeden pádný důvod proti Švejnarovi měl:

není dobře zapsán v rusku. a asi už nikdy nedostane od putina metál. a v nadbíhání komunistům v.k. oproti j.š. také není žádné béčko. takže proti š. mám jediné a rozhodující: jeho drzost vystupovat proti v.k. myslím, že kandidovat proti v.k. by mělo být kvalifikováno jako trestný čin hanobení !

Vocílka 30.1.2008 11:49

Re: Re: Já bych jeden pádný důvod proti Švejnarovi měl:

Souhlasím. Už jenom za tu drzost kandidovat proti našemu panu prezidentovi by ho cizáka měli hnát sviňským krokem za oceán.

trojan 30.1.2008 12:33

Re: Re: Re: Já bych jeden pádný důvod proti Švejnarovi měl:

je tragedii českého státu,že má presidenta jako vk.Tento ukňouraný narcis který neumí nic jiného než recitovat sám sebe a svoje pokřivené názory na cokoliv čemu ani nerozumí.

VLADIMÍR 30.1.2008 12:56

Re: Re: Re: Re: Já bych jeden pádný důvod proti Švejnarovi měl:

Prosím nechejte toho staříka, který má rád tuto funkci a sebe, dožít v klidu :-D

VLADIMÍR 30.1.2008 8:38

Stranická zatvrzelost jak za bolševika.

Váš pocit ve střídání stráží na našem hradě se blíží myšlení lidí ve vyspělých státech, u nás bohužel ještě bude dlouho trvat než tento způsob pochopíme.

Kylchap 30.1.2008 8:21

Myslím si, že

Karla VII. ze Schwarzenbergu to ministrování moc nebaví když je pod kuratelou tlustého Saši a návrat Čunka do vlády by se mu velice hodil.

jirka.s. 30.1.2008 11:14

Re: Myslím si, že

Mně se strašně líbí, když ty, soudruhu Zbyňku Honysi - Kokrheli, začneš myslet! To hned všechny vlaky nabírají zpoždění! ;-D;-D;-D

NP 30.1.2008 8:01

Veni, vidi, vici se nekonalo a ani nemohlo.

Vše důležité pro volbu prezidenta sdělil V.K. občanům i politikům v TV na sklonku minulého roku. Vše ostatní je omílání vlastních pravd, které nikoho ze židle nezvedne. V době, kdy monology profesorů zaplňují weby jsou strukturované besídky k ničemu. Možná se někdo domníval, že p. Švejnar dá ze dne na den dohromady novou teorii relativity. Pokud někdo doufal, že se od osoby, kterou zná léta dozví nějaká nová moudra, mohl si to nanečisto ověřit u své manželky.  Prezidentská kandidatura je pro p. Švejnara " antré" do vysoké politiky, nic více. Cesta na Hrad je zarúbaná mnohaletou partajní nádeničinou. Ne každý "džentlmen" o takovou rasovinu bude stát. 

Otázky, na které vám Švejnar nik 30.1.2008 10:00

Re: Veni, vidi, vici se nekonalo a ani nemohlo.

http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/21639/Svejnar-otazky-na-ktere-nedostanete-odpoved.html

http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/21656/Dalsi-zlodej-prezidentem-Ceske-republiky.html

http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/21541/Pochybny-kadrovy-profil-Jana-Svejnara.html

mirek 30.1.2008 5:39

Fischer

Pamatuji si tehdejší "hysterii" o které píše autor. V podstatě jsem se nedivil tehdy a ani dnes neměním názor a historie v podstatě dala Klausovi za pravdu. Politická funkce pana Fischera tehdy vypadala jako třešnička na dortu, či rozmar, superúspěšného podnikatele, reprezentujícího splněný "americký" sen v českých poměrech, stoupajícího nápisy na svých letadlech do nebe.. Jenže dnešní role pana Fischera je nanejvýš trapná, když do omrzení slyším v rádiu jeho hlas, propagující cizí firmu, když současně vysvětlil, že je to závazek z doby, kdy se řítil hlavou dolů na beton a potřeboval zachytit každou záchrannou ruku, když součástí vysvětlení je avízo o návratu k trvalému pobytu v Německu. Takže krach díky špatnému řízení a následný útěk. O nic jsme nepřišli, pane Stejskale, to byl špatný příklad.

MarBal 30.1.2008 9:04

Re: Fischer

A presto si pana Fischera vážím daleko víc než pana Klause. Pan Fischer dokazal vybudovat z niceho slusnou firmu a dobrou znacku, ktera pretrvala i potize. Kdo nezkusil podnikat, nic nedokazal ani nepokazil. Pan Klaus je jen akademik, ktery se opet mini vratit k mudrovani. Pana Fischera si cenim i jako (a to predevsim) jako cloveka.

jensina 30.1.2008 9:39

Re: Fischer

Mirku, naprostý souhlas, pro Švejnara je ČR jen firma, která se mu hodí do jeho portfilia

ginANDtonix 30.1.2008 5:00

si snad delate srandu...

Svejnar byl, zpocatku (kdy o nem nikdo nic nevedel), z nejakeho duvodu prezentovany jako pravicovy ekonom -- liberal.

Jen slepi ale nevidi, ze za tech nekolik tydnu, kdy poskakuje po politickem jevisti otocil tolik doleva, kolik jen od neho bylo zadano (Paroubkem a komunisty... tedy zkracene komunisty). Postoj k radaru, kritika polistopadovych reforem, kritika soucasnych reforem, globalni ozelenovani, - na cokoliv si vzpomenete.

Tedy Svejnar je totalne levicovy kandidat. Ani Dienstbier ani Rychetsky by tak daleko (hluboko) nezasli (neklesli). Kdo ho vydava za pravicoveho politika, je budto magor, nebo ma nekale umysly. Howgh.

jensina 30.1.2008 9:43

Re: si snad delate srandu...

Svejnar není levicový, ani pravicový, ani liberální. Není ani politik. JE POUZE ÚČELOVˇY. Takže je nijaký!

Otázky, na které vám Švejnar nik 30.1.2008 10:01

Re: si snad delate srandu...

http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/21639/Svejnar-otazky-na-ktere-nedostanete-odpoved.html

http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/21656/Dalsi-zlodej-prezidentem-Ceske-republiky.html

http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/21541/Pochybny-kadrovy-profil-Jana-Svejnara.html

Jan 30.1.2008 4:00

No nevim, pane Stejskale,

ale ja opravdu narodoveckeho bolsevika-Putinofila Klause za pravicoveho nepovazuji. Co ten clovek ve svem zivote vykonal pravicoveho??8-o

kolda 30.1.2008 7:22

Re: No nevim, pane Stejskale,

Nevykonal nic, ale ty názory, ty jsou pravicové ECHT.  Já ale mám podezření, že je někdy pořádně zhulenej.

„Jsem celoživotní nekuřák a bojuji pouze proti metodě, jak má člověk zacházet se svobodnými občany. Nevěřím, že je nepřímé (či pasivní) kouření takovou hrozbou pro člověka, aby bylo třeba vytvářet další zákazy, příkazy a regulace, neboli takto omezovat lidskou svobodu,“ napsal včera LN prezident.„Nedovedu si představit, že je možné považovat efekt deset metrů vzdáleného kuřáka na mé zdraví za větší než to, že ve stejné restauraci vypiju za stejnou dobu dvě lahve vína nebo větší počet pohárů mojita nebo že si dám dvojitou porci vepřového kolena. Nebo že je větší hrozbou cizí vzdálené kouření než to, že jsem se už týden nešel proběhnout nebo si zacvičit,“ dodal. Prezident: Zdraví je soukromým statkem Podle Klause totiž „individualistická filozofie vychází z toho, že je zdraví jednotlivce soukromým statkem, že není podřízenou součástí jakéhosi kolektivního zdraví, o které má pečovat někdo jiný než on sám“.

brok 30.1.2008 8:39

Re: Re: No nevim, pane Stejskale,

Zajímalo by mě, co se vám na tom prohlášení nezdá? Já s tím bez výhrady souhlasím. Každý má své právo o sobě rozhodovat. Jsem rovněž nekuřák. Kouření u sousedního stolu v restauraci mi ani trochu nevadí, do zahulených putyk nechodím. Kuřáci mě neomezují, za to však zákaz kouření nepochybně omezením je. Zdraví skutečně je osobní věcí každého a to i v tom smyslu, že se musím starat, aby mi vydrželo a pokud onemocním není "povinností společnosti" se postarat o mé léčení, ale je to v první řadě můj zcela soukromý zájem.