21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 30.1.2008 12:22

Re: Re: Stejskal-Fischer

Ale musíte uznat že to u nás čechůnů funguje.Někdo vytáhne z klobouku někoho,lid zblbnutý Janečkovou televizí a Moravcem na to skočí a pak čučí.My pořád čekáme na nějakého spasitele a ten nepříchazí a když příjde tak i rychle odejde.I v tom Blaníku je jen noclehárna,něco jako u nás v parlamentu a senátu.Když se do parlamentu dostal Jandák a Rath,do senátu Fischer a ten Odborový předák,co si pronajímá ten obrovský komplex budov nad magistrálou,není se čemu diviti.:-D

fairplay 30.1.2008 11:11

Schweinare, Schweinare

hin sa hukaze… do tydne a do dne budes nastupovat se svesenym ocasem do eroplanu na Micigén odkud jsi jako slizky emerycky ouhor vylezl a kam si zas, navic v kabate z ostudy, budes moci zalezt. Vcera jsme byli svedky jak Vaclav Klaus utrel a rozstipal zlutozube bidlo bez vlastniho nazoru, charismatu, vtipu a pohotovosti na cimprcampr. Paroubkuv „vehlasny profesor“ pusobil jako zacek nabiflovany bezobsaznymi frazemi, ktery presto musi kazdych par sekund nahlizet do pripraveneho tahaku. Bida „vehlasneho americkeho profesurka“! Za bezmeznou drzost uchazet se mirnixdirnix bez prupravy, kvalifikace a zkusenosti o nejvyssi post v zemi v domneni ze to na “hloupe Cechacky” udela dojem, si to vice nez zaslouzil. Prepocital se potomek vysokych komunistickych potentatu, kteri zradili sve komunisticke chlebodarce a za jimi ukradene penize nechali sveho fracka absolvovat drahou americkou univerzitu. Bidlo se domnivalo ze to na Cesko postaci. Nuz zklamala se emerycka nula.

Vaclav Klaus ma ted druhe funkcni obdobi jiste. Pote vsak budeme my cestni a rozumni obcane hledat zpusob aby mohl setrvat ve funkci dozivotne - jako Masaryk!

Za jeho nehynouci zasluhy o nasi zemi si to zaslouzi. Nikdo druhy nema ani priblizne tolik schopnosti a predpokladu na takovou poctu a my mu ji dluzime! VACLAV KLAUS FOR EVER!!!

Queribus 30.1.2008 11:21

Fanatizmus,

to je opravdu něco hrozného...

NP 30.1.2008 11:27

Re: Schweinare, Schweinare

Na svěšené ocasy má na tomto webu autorská práva paní Jana Bobošíková. Aby vám OSA to plagiátorství neosladila.

Vocílka 30.1.2008 11:39

Re: Schweinare, Schweinare

Ano i já souhlasím,aby se pan Klaus stal doživotním prezidentem naší nyní již téměř nesocialistické republiky! Mohlo by se uvažovat i funkci dědičné! Ale vážně - stal-li by se Václav Klaus doživotním prezidentem ušetila ba se spousta peněz spojená se změnami. Nepřestavoval by se hrad ani zámek v Lánech, neměnily by se portréty atd.

Ladislav N. :-))) 30.1.2008 12:35

Re: Re: Schweinare, Schweinare

Mohlo by se postavit MAUZOLEUM a byl by prezidentem na věčné časy... ;-)

Vocílka 30.1.2008 12:55

Re: Re: Re: Schweinare, Schweinare

Není potřeba stavět. Zůstalo po Gottwaldovi,jen je potřeba zrekonstruovat.

F.VÍZEK 88.100.57 30.1.2008 10:58

Jedno je jisté...

Volá se po reformách = změny, náprava zlepšení.  A všechno, co se má reformovat, bylo založeno vládami Václava Klause (systém daňový, důchodový, zdravotní, sociální).  S Klausem se v dalších pěti letech dá očekávat spíše stagnace, případně deformace a změny k horšímu. Klaus je za zenitem a další roky s ním = ztracené roky !  Většina zákonodárců to tak ale nevidí, možná až 70% občanů ano.

Václav Klaus už 19 let předvádí, že bude vždy jenom politikem a nikdy státníkem.  Švejnar má šanci jím být právě proto, že nikdy nebyl pouhým politikem (srov. TGM)..

Ale: Ve včerejší debatě mimika, gesta, úsměv určitě 3: 0 pro Klause... Média to zdůrazňují a  ještě zveličují.  V Česku na post prezidenta to je právě "skořápka"  zřejmě mnohem důležitější než obsah, než  slova a hlavně skutečné činy...  Smutné, ale pravdivé. Jsme Češi !

jirka.s. 30.1.2008 11:28

Re: Jedno je jisté...

....zaručeně, francku! Jediný státník, co tady už tak dlouho přesluhuje, jsi jedině TY !! Bohužel jsi zneuznaný, ba co dím, někteří prevíti ( asi šest, sedm) tě dokonce nechutně označují za komoušského zmetka, co přivedl spoustu lidí do neštěstí! Ale nedej se, soudruh falmer už pracuje na tvé budoucnosti!

Je KSČM připravena ideově, teoreticky, ale zejména politicky a věcně vyvolat a postavit se do čela eventuálních revolučních procesů? Ano, či ne?

http://www.kladivo.info/scripts/aktuality_detail.php?id_akt=131 http://data.zpravy.cz/lidovky/pdf/20070226.pdf

xxx Kubeš 30.1.2008 12:12

Re: Re: Jedno je jisté...

K jirkovi s. bych dodal: I Vízek je již dávno za zenitem, kdyby to pochopil, přestal by tady zveřejňovat své "duchaplnosti".

NP 30.1.2008 11:35

Re: Jedno je jisté...

Jako Čech jsem z toho jelen. Mimika, gesta a  úsměv  mají nějakou národnost? Na Rumuna by nezabraly?;-) 

lary 30.1.2008 12:12

Re: Jedno je jisté...

Máš to marný Francku, ještě pět let budeš muset olizovat známky s Klausovým portrétem.

Vocílka 30.1.2008 14:41

Re: Re: Jedno je jisté...

Jenže voni ty syčáci na ty známky plivou!

Ladislav N. :-))) 30.1.2008 12:31

Re: Jedno je jisté...

Vízku, ty předvádíš celý život jenom to, jaký jsi idiot... (A teď sem nakopíruj svou starou písničku o zhrzeném komunistovi a kamenolomu... ) ;-D

F.VÍZEK 88.100.57 30.1.2008 13:09

Pod svým pravým jménem...

si budu vyslovovat názory za Klause - jako za Husáka.  Já jsem se strachy neklepal a neklepu.  Ale ty zůstaň anonymním hrdinou... a kádrovákem.  Co kdyby Topolánkova kvalita opravdu přivedla k moci komunisty, že ?  Raději se schovat !

Hobo 30.1.2008 10:58

Nejvýhodnější stav

"...tak by z praktického hlediska bylo nejvýhodnější ... dosavadního prezidenta ponechat ve funkci doživotně..."

On to p. Stejskal myslel sice ironicky, ale možná nejen jemu jednou dojde, že se nad tou variantou dá zauvažovat i docela bez ironie: viz http://www.zrusmeprezidenty.cz

Doporučuji lidem s nezávislým úsudkem, schopným překročit obvyklé horizonty.

brok 30.1.2008 15:03

Re: Nejvýhodnější stav

Rozhodně by doživotní preident vadil méně než doživotní soudce.

i.h. 30.1.2008 10:40

Moc se mi libi, jak se tady fandove Svejnara

ohaneji "myslenim lidi ve vyspelych statech", jak by byli zdeseni z Klause a jak by milovali Svejnara. No, ja jsem z Nemecka, to je docela vyspely stat, a Svejnar mi prijde jako loutkove vystupujici vychcanek, ktery pruhledne lze jako maly kluk, vystupovat moc neumi (to by jako profesor ale umet mel - Klaus ho v roli profesora strci do kapsy, a ze profesoru jsem prednaset videl docela dost), mluvit spatra taky moc neumi, ve vcerejsi diskusi Klause na konci hloupe a pripravene urazel - ani to neumi, urazit s noblesou a se znalosti veci. Jak jsme rikali kdysi, takovy American z Vysocan, co mluvi o tom, jak on by vsecko udelal lip, kdyby to byl byval delal. Besserwisser, jak rikaji Nemci.

Kadrec 30.1.2008 11:31

Re: Moc se mi libi, jak se tady fandove Svejnara

R^ díky za formulování mého názoru :)

itab 30.1.2008 12:37

Re: Moc se mi libi, jak se tady fandove Svejnara

Je mi záhadou, proč tolik lidí nevidí ten fakt (krásně popsaný v předchozím příspěvku), že pan Švejnar je pouze figurka, nafouknutá nula, nabubřele deklarující "své" názory, což ve skutečnosti jsou pouze oportunistické repliky na Klause.

Máte k tomu nějaké vysvětlení? Je to opravdu taková zášť vůči stávajícímu prezidentovi? Jakože zvolit kohokoli, jen aby byla změna? V tom případě navrhuji dát inzerát třeba do the New York Times, že berem kohokoli na position prezidenta v takové malé zemi, prebendy budou celkem fajn, strava chutná, akorát kdyby jako po zvolení zasadil na hlavním nádvoří banánovník, aby bylo každému příchozímu jasné, kde se jakože nachází...

bacil 30.1.2008 19:06

Re: Moc se mi libi, jak se tady fandove Svejnara

zapoměl jsi  dodat, že jsi z východního ....

hobis 30.1.2008 10:40

Svejnar vs.Klaus

Jsem uz postarsi clovek a zazil jsem germanskou i ruskou okupaci a mam velikou radost,,ze jsem se mohl dozit doby,kdy se verejne mohou projevovat takovto debaty,jak v TV,tak jin de,ze je Svejnar ucelovy pitomec,je jasne davno.Proc by si ho jinak Bursik s Paoubkem vybrali.Ke Klausovi mam tez  sve vyhrady,nicmene,on ma vetsinou pravdu a co rika,to take mysli.Ale hlavne!!!!Proboha!!!At uz je tu ten radar.Az se rozpadne EU,my budeme mit cizi menu,v Rusku bude opet velke risi vladnout silny car a cinani budou letat na mesic atd atd.Tak ten radar bude to posledni,co nam zbude.Mame se ucit nemecky,rusky,cinsky,arabsky,nebo co vlastne.;-(

NP 30.1.2008 11:14

Re: Svejnar vs.Klaus

Jeden významný americký investor doporučoval všem, kteří hledají perspektivu ,čínské chůvy pro své ratolesti.  Na chůvu jste asi už starý, ale přesto se připojuji.  Nikoliv po modré nebo rudé ale po žluté dobrý muži.

Harry 30.1.2008 13:15

Re: Svejnar vs.Klaus

Pesimiste at se uci rusky, optimiste anglicky a realiste - strilet. To byl myslim dotaz radiu Jerevan.

pero 40 30.1.2008 10:06

zase komunistické divadlo

Je paradoxem poslední doby, že ve volbách presidenta zase mají rozhodující slovo komunisté ! Jak dlouho ještě ? jde z toho hrůza !

Kiki 30.1.2008 10:27

Re: zase komunistické divadlo

Budou mít hlas tak dlouho pokud je budou lidé volit. A jak vidno z průzkumů docela dobře jim pšenka kvete. Takže ještě dlouho se budete třást hrůzou

Hobo 30.1.2008 11:22

Re: Re: zase komunistické divadlo

Nejenom třást. Zatím se to bez komunistů "pouze" neobejde, příště už budou rozhodovat i o kandidátovi a o něco málo později nám ho i sami "zvolí."

Otázky, na které vám Švejnar nik 30.1.2008 10:00

Na co Švejnar nikdy neodpoví !!!

http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/21639/Svejnar-otazky-na-ktere-nedostanete-odpoved.html

http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/21656/Dalsi-zlodej-prezidentem-Ceske-republiky.html

http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/21541/Pochybny-kadrovy-profil-Jana-Svejnara.html

Jan 30.1.2008 9:22

Pro pana i.h., ktery tak trochu lze,

tady je jediny Klausuv vystup na Web of Science (Thomson):

Klaus V, Triska D

A polemic with Svetozar Pejovich on the transformational, i.e. non-classical privatization 

POLITICKA EKONOMIE 54 (3): 291-306 2006

Times Cited: 0

Jan 30.1.2008 9:22

Re: Pro pana i.h., ktery tak trochu lze,

Navic "Politicka ekonomie" ma velmi nizky citacni index (velmi slaby Journal) a koneckoncu tento clanek nikdo necitoval. Kde jste vzal, clovece, tech 66 clanku?? Mne tady sice vyjelo 32 odkazu na Klaus, ale to se jedna o jine Klause. Vaclav Klaus - jeden jediny clanek. Slabota.