4.6.2024 | Svátek má Dalibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Peter 21.2.2009 7:56

Re: Co Vám ten VK provedl?

Vazeny jonnas, toto je presne bod na ktery jsem reagoval. Autorovi clanku vubec neni jasne co se stalo v roce 1989 v Cesku nebo nehanebne lze.

MK 21.2.2009 9:05

Re: Co Vám ten VK provedl?

Hanebně lže Gabal, pane Petere, hanebně lže. Koneckonců, vždyť je za to placen.

PAVEL 21.2.2009 3:01

PANE GABALE

ZA 50 LET JEDINE ZAPADNI AFRIKA !!DEMARKACNI CARA NA SUMAVE >-A JA V MOSKVE NA ODPOCINKU DIKY TAKOVIM JAKO JSTE VY(Y)

Oldřich 21.2.2009 2:08

Doporučuji

www.video.google.com    do vyhledávání Bilderberg czech . A nebučte , přemýšlejte.

Karel 21.2.2009 2:00

Vážený pane,

nedělejte si iluze, že všechno, co je na západ od našich hranic, je pouze demokratické, bezchybné, ideální a pro nás nejlepší ve všech směrech. Pokud z nás budou poslušné ovečky a přikyvovači, budeme se Bruselu  líbit . Pokud  si někdo "dovolí"  předložit jiný názor, začne  "vyvolené" stádo bučet.  Inteligence těchto pánů je hodně nízká, o demokracii  v tomto případě nelze mluvit. A bojím se , že bude hůř. 

dfake 21.2.2009 1:49

další

post "mudrlant", problém je, že jste jeden z těch kteří až "v posledních 18 letech věnovali hodně úsilí tomu, abychom zvládli geopolitický transfer z ruské východní sféry do světa západních demokracií", ale bohužel jen salonně, jak je zvykem týpků, kteří tak nanejvýš rok před 89 šli s kůží do světa a to ještě způsobem akcí "Praha-Los Angeles", pžestože jste byl často v médiích, tak jsem nikdy neslyšel, nečetl zdrcující kritiku "zaorálkovo doktríny", která je obludná a sebevražedná. Váš postoj k americkému radaru je typicky salonní, zatímco president jasně řekl, že radar je samozřejmá věc atd., tak týpci, jako např. poslanec Bandit z EP, jsou pro jelita z ČT a odpůrci radaru zajímavější, než to co je obsahem vět, textů, které kriticky posuzují výstupy a činy z EP.Chtěl bych vidět kolik z těch bučících pošetilých šášů by zrovna Vás neposlalo do propadliště dějin, při nejlepším, jako "zpátečníka". Vaše kritika V.Klause je zdrcující, ale bohužel jen tak v oších cypů Zaorálků, Falmerů, Konečných apod. duševních zrůd. Z vašeho textu dostane orgasmus tak nanejvejš Pajerová, Šmídové z ČRO6, jelita z ČT a samozřejmě další nýmandi. Jen houšt a až někde budete používat vyjádčení, že "za posledních 18 let ..., blabla", tak doufám dostanete na budku, ale v EP, to určitě nebude, tam by s Vámi souhlasně bučeli, něktečí, vy prezidente Gabal Consultingu, hahaha.

MK 21.2.2009 9:01

Re: další

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

R.Rybobuch 21.2.2009 1:47

výzva

Pane Gabale, vyzvěte pana Klause do veřejné, časově neohraničené televizní debaty na téma Evropské unie. Rozcupujte už konečně jeho názory argumenty. Do té doby, než se mu dokážete postavit čelem a ne okopáváním kontníků, jste u mne salonní žvanil.

VladimirH. 21.2.2009 2:29

Haha, vy nevite, ze Klaus zasadne nechodi do zadnych debat s NIKYM ???

;-D

js 21.2.2009 5:55

To by nesmel byt Klaus podelany.

Od vyprasku v TV diskusich nejdrive od Zemana, posleze od Spidly (kdy ODS Klaus osobne prohral volby v r. 2002), se Klaus DISKUSIM (pokud se nejedna o jeho monolog) zasadne vyhyba. Je to zbabelec. ;-D

jamo 21.2.2009 6:15

to js VladimrH

vážení brouci pytlíci. Klause jsem viděl v různých TV duelech a ostrých talkshow nesčíslněkrát (v poslední době hlavně v zahraničních). Zato Vaška Havlů nikdy! To jeho lidé prosadili "výjimečnost" prezidenta, protože holt na to neměl. Jinak, ano, pamatuji se na "vítězství" Špidly v debatě. Stačilo mu opakovat dvě slova: zdroje jsou. Tím u vás zvítězil. ;-P

klaus 21.2.2009 1:39

Gabale-Koniáši ty si pošuk.

NobodyWasHere 21.2.2009 1:13

vážený pane Gabal

já zase prohlašuji, že v žádném případě nehodlám tolerovat denuncianty, quislingovce a obecné lháře Vašeho ražení.

mik 21.2.2009 1:28

Re: vážený pane Gabal

Kluas jugend se dnes zblázní :-D

Honza42 21.2.2009 1:08

Četl jsem projev Klause i tento Váš článek a musím konstatovat, že

projev V. Kaluse měl hlavu a patu a byl věcný. Tento Váš článek je ovšem snůškou keců. Zřejmě se jimi živíte za Evropské peníze, což by vše vysvětlovalo.

Dadacos 21.2.2009 1:03

Klasický podvod

I. Gabal předvedl klasický podvod. Polemizuje s něčím, co V. Klaus vůbec nikdy nehlásal, nota bene ve svém projevu v EP.

miron 21.2.2009 0:57

Klause necharakterizuje jeden projev.

Ale fakt, že přestože je prezidentem jen šestý rok, nedokázal svým působením získat nic víc než pozvání k ruskému prezidentovi. To je jeho osobní přínos k vnímání České republiky, kterou má reprezentovat, demokratickým světem. Sobecký, sebestředný, nezodpovědný, neefektivní, urážející a ponižující především občany této země.

jamo 21.2.2009 6:02

Re: Klause necharakterizuje jeden projev.

..vy prohlížíte prezidentovi poštu, že mluvíte o jediném pozvání od ruského prezidenta? 8-o Mimochodem, tím blábolem jste se tady stal rázem trapným šaškem.;-P

lodička 21.2.2009 6:38

Re: Klause necharakterizuje jeden projev.

Ač jsem občan této země,prezident mě neponížil,naopak s jeho projevem souhlasím a díky za něj.Vy možná by jste si jej mohl přečíst ještě jednou,snad porozumíte.

MK 21.2.2009 8:40

Re: Klause necharakterizuje jeden projev.

Mirone, mne by jako občana této země  víc ponižovala servilnost prezidenta. Ale naopak, když nahlas říká slova, jejichž smysl jde proti konformnímu proudu , tak můžeme být na něj pyšní, že nemá lokajské manýry, ale kuráž.

Pamětník 2 21.2.2009 10:58

Re: Klause necharakterizuje jeden projev.

Každý máme právo vyjádřit se ke Klausovu projevu.Jak je vidět někteří to dělají slušně,jiní neslušně.Přesně tak to má vypadat.Já jsem jeho projev četl velmi podrobně,ale opravdu tam postrádám to základní.Tak jako ve většině jeho projevů chybí řešení.Když se přece nějaké najde,už ho většina světa nerespektuje.Pamatuji se na výrok  z doby   válečného Slovenska:"Keď Slovensko zbrojí,celý svet sa trese."Mne zaráží,jak se vyhýbá přímým konfrontacím v diskusích,kde podle novinářů,si klade odpovídat na otázky,na které se připraví.Asi systém:"Ptejte se co chcete,já vám odpovím co chci."Vzdržme chvíli,jak bude EU reagovat na jeho projev a potom debatujme.Já zázraky nečekám.;-)

Damián 21.2.2009 0:41

Pane Gabale!

Není Vám s manželkou trochu stydno? A potlesk pro pana Havla.Samozřejmě!Humanitarní snílek idealista,mír,rozpuštění bloků,zavřít zbrojovky a pod.Tomu se tleská všude avždy stejně jako tomu,že kouření škodí zdraví.Ale jinak nesmysly jako nepolitická politika atd.Projev našeho prezidenta měl hlavu a patu a při nejmenším by měl donutit tu podivnou sebranku v parlamentu EU k zamyšlení.Jinak obdivuji V.K.pro jeho odvahu stát za svým názorem i před tímto forem.A mimo jiné tleskající poslanci  V.Britanie jsou komunisté?

Jirka 21.2.2009 0:49

Re: Pane Gabale!

R^R^R^R^

Eva D. 22.2.2009 23:46

Re: Pane Gabale!

R^R^R^

kvol_www 21.2.2009 0:37

nezklamal

Tedy neco tak tendencniho jsem uz dlouho necetl. Ten Klaus je ale dabel. Kohn Bandita ma fakt asi pravdu. :-D

A.S. Pergill 21.2.2009 0:35

Klaus pouze nahlas řekl,

co je všeobecně známé, akorát se o tom nemluví.

Jekot lidí jako je autor ukázal, že ťal do živého.

EU není objekt nějakého nábožného uctívání. Musíme ji vidět střízlivě se všemi nedostatky, kterými oplývá. Pokud to uděláme, je šance alespoň část z nich odstranit. Pokud místo toho bezhlavě schválíme Lisabon (nebo jakoukoli jinou europtákovinu), tak paradoxně pohřbíme samotnou EU).

Gaston 21.2.2009 0:33

O ambicích, charakteru a "prospěšnosti" Klause není pochyb

Ale přesto.. dnes jsem si v klidu přečetl celý projev Klause a nechal mne vlastně klidným. Fakt jsem v něm neobjevil něco, co bych považoval za nehoráznost. Je fakt nutné k tomu přistoupit demokraticky a uznat, že je to prostě Klause názor. Bylo by hrozivé, kdyby kvůli tomu mělo ze strany "západu" jak píšete dojít k nějakým důsledkům. Jinak s Vaším hodnocením Klause souhlasím a přijde mi velmi pikantní, že zrovna on tak spoléhá na demokratické smýšlení svých oponentů. On-jak jsem jej už poznal,nedemokrat, či spíše příležitostný demokrat, ale v duchu malý diktátůrek, an kterého je třeba si dát velký pozor.

Milan 21.2.2009 15:14

Re: O ambicích, charakteru a "prospěšnosti" Klause není pochyb

R^R^R^R^R^

jája 21.2.2009 0:24

Vždyť my víme, že máš ženu europoslankyni!

Ale snad má dost slušného vychování (narozdíl od mnoha křupanů z EP) a nebučela.

Jinak pro ostatní, udělejte si svůj názor a poslechněte si celý projev presidenta (média se nám ho snaží zatajit). Pak si uděláte svůj vlastní úsudek a nebudete muset polykat předžvýkaná a žlučí natrávená sousta různých manipulátorů.

http://sumavak.bloguje.cz/767827_item.php

Vlad 21.2.2009 0:21

Pane Gabale,

asi nemáte moc zkušeností s Europeische Hunion, sieg heil you das Hunion.

Korupce a svinstva, jež nám vadí doma, jsou v Bruseli množena násobky. V  jedné vědecké poradní skupině (SAG) jsem pracoval léta a v dalších výborech figuroval. pár let Taky jsem připravoval projekty z Česka. Zamítnut, rozdělen na půlky se objevil jnáš výmysl (kde se měli přiživit Němci, Rakušási, Poláci a další), ako nabídnutý (a schválený projekt z Ispry.

Neviditelná ruka krade  efektivněji než ruka viditelná. :-D