5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura 21.2.2009 14:37

Re: Pane gabale Bú..Bú...

PANEBOŽE TY JSI VYLÍZANÁ GUMA NA KVADRÁT!!!! Člověk zvolený do funkce prezidenta nemá zastávat své neskutečně ješitné ego, to opravdu není náplň prezidentování!!!!!!! Jednodušeji TI TO UŽ NENAPÍŠU ASI GUMO!!!!!! Aby jsi neblekotal cosi o intelektuálech, známé to pitomosti zlovolné Klause a jeho podržtašků. Má zastávat zájem státu, do jehož čelní funkce byl zvolen - a ne nabourávat to co bylo pozitivního dosaženo v minulosti!!!!! Nebudu TI TO PSÁT ZÁMĚRNĚ EXTRA SLOŽITĚ - ABY I TEN TVŮJ JEDNODUCHÝ MOZEČEK TO POCHOPIL....JASNÝ?!?!?!?!?

Kalamajka 21.2.2009 15:04

Re: Pane gabale Bú..Bú...

Co je to za póvl co mi tady tyká,? Je to  pod rozlišovací schopnosti takového individua. To je na úrovní prodloužené míchy, nebo bazálních ganglií. Tolik vykřičníků, též otazníků, to svěčí o velkém hysterickém záchvatu, skotské střiky a pak hajat a bude dobře.

Josef 21.2.2009 15:07

Re: Pane gabale Bú..Bú...

Juro, mokrý hadr na hlavu, pak znovu namočit a znovu mokrý hadr, opakovat, někdy to pomáhá.

Pravá Míra 21.2.2009 15:35

Re: Pane gabale Bú..Bú...

zvláště když se přikládá s rozmachem!

?!?!?!?!... 21.2.2009 15:09

Re: Pane gabale Bú..Bú...

Jinak slovní zásoba ze 4 cenové. Juro,dej si ještě jedno pivo a jdi domů!

Plašmuška 21.2.2009 15:20

Re: Pane gabale Bú..Bú...

JASNÝ! Já se na Tebe nezlobím Juro. Mentálně znevzhodnění to mají těžké Blahoslavení mdlého ducha, musíme si pomáhat. Zuřivost ze záchvatu brzy přejte a hlavička bolet nebude.

Jura 21.2.2009 15:48

Re: Pane gabale Bú..Bú...

Hahaha.....koukám, že vás odcela slušně rozlítilo to že jsem zvolil pro vás jednoduchý slovník....ale to je tak - na jednoduché lidi s jednoduchým uvažováním = příslušný slovník. Ti se  z toho pak můžou zvencnout....mám z toho neskonalý lochec, že jste se chytli na tuhle jednoduchou logiku. Klaus patří na vyšetření v pakárně i se Zahradilem. To je asi tak všechno co pro vás mám.....co se  týká aktuální situace:))))));-D;-);-D

Tx 21.2.2009 16:47

Re: Pane gabale Bú..Bú...

Ad Jura: Ale on p. Klaus zastává zájem státu: aby nebylo 68 pravomocí předáno do Bruselu,  kde by místo našeho parlamentu (občas, pravda, pámbu s ním...) rozhodovaly v podstatě Francie a Německo a my bychom to nemohli ani vetovat ( to právo LS většinou taky ruší). To jsou prostě 2 názory: EU tak jak jsme do ní vstupovali a jak v podstatě funguje dodnes (tu Klaus plně podporuje), t.j. jako spolek úzce spolupracujících států, nebo - po přijetí LS - v podstatě jako jeden superstát, který asi bude mít mezinárodně větší váhu, ale jednotlivé státy téměř zaniknou (LS připouští, že vlády mohou i bez souhlasu parlamentů (!) odevzdat další pravomoci, česky: stačí nějak uplatit pár ministrů). Oba tyto názory mají plus a mínus. Jde jen o to,  kdo v čem vidí převahu. Ovšem dehonestovat někoho proto, že má názor opačný  je opravdu výsměch demokratickým principům. To se ale v EU teď děje. Po neúspěchu Ústavy Merkelová pravila, že to byl příliš jasný dokument a každý se v něm vyznal a poznal, v čem je pro něj nevýhodný a proto byl odmítnut. Příště se musí udělat dokument takový, aby byl zcela nesrozumitelný a rozšířit názor, že kdo je proti němu je "proti EU" ba "proti Evropě". To se taky stalo. Proto, když někdo vysloví kritiku LS, "dělá nám ostudu", "brání rozvoji EU, nemohou být přijaty další země" - proboha proč, my jsme klidně za těchto podmínek přijati byli. EU docela klidně funguje. Takže je možno si demokraticky vyjasnit problémy a ne protivníky ukřičet a ubučet.

Václav Kounovský 21.2.2009 12:44

Re: Díky pane Gabale

Nesouhlasím a musím říct, že Vaše kladné hodnocení názorů autora, je pouze automatická reakce člověka, který nepřemýšlí kriticky. Je snadné opisovat, že?

Honza42 21.2.2009 12:49

Obzvláště dlouhý a zcela zbytečný off topic.

MV 21.2.2009 13:30

Re: Díky pane Gabale

??? A jak to souvisi s clankem p. Gabala? NAvic ja s tim clankem nesouhlasim, hned si me soupnete do skatulky :-P

mueller 21.2.2009 12:15

Asi ta Erzsau Gabal necetla

tu spoustu souhlasnych komentaru (souhlasicich s Klausem a tleskajicim mu) v ruznych nemeckych novinach.

brána 21.2.2009 12:26

Re: Asi ta Erzsau Gabal necetla

Hledám a hledám pane Mueller a souhlas nemluvě o potlesku nikde. Pouze FAZ se bez komentáře vyhýbá ostré kritice.

gazan 21.2.2009 13:23

Re: Asi ta Erzsau Gabal necetla

V die Welt, např.

jája 21.2.2009 13:35

Re: Asi ta Erzsau Gabal necetla

V Německu, to nevím, ale v GB např. D. Telegraph:

http://blogs.telegraph.co.uk/bruno_waterfield/blog/2009/02/19/meps_boo_call_for_free_speech_and_eu_debate

jája 21.2.2009 17:07

Re: Asi ta Erzsau Gabal necetla

a tady je i ten Die Welt:

http://www.welt.de/politik/article3236264/Klaus-Rede-provoziert-Tumult-im-Europa-Parlament.html?page=2#article_readcomments

mueller 21.2.2009 18:11

Blbě hledáš,

musíš na sobě ještě pracovat. Kdo chce, najde.

karel-smichov 21.2.2009 12:10

souhlas

P. Gabale  :  Děkuji za Váš článek s kterým 100% souhlasím, pište častěji >->-

janabok 21.2.2009 12:07

no to je perla!

"Jak se asi dařilo v pátek v práci stovkám našich lidí, kteří pracují v nejrůznějších orgánech EU v roli reprezentantů předsednické země?"

socialistickým parazitům se daří při jejich bohulibé činnosti, t.j. okrádání a buzeraci ostatních vždy dobře; těm Eunijním obzvlášť...

Honza42 21.2.2009 12:52

Re: no to je perla!

Vy věříte tomu, že jsou v pátek v práci?? Okrádají nás tak přibližně od úterka do čtvrtka. Po zbytek týdne se věnují utrácení lupu získaného z našich daní.

Jiří Heincl 21.2.2009 20:54

Re: no to je perla!

Já si myslím, že by nás vyšlo levněji, kdyby leckdo z pracantů EU a nejen českých nic nedělal celý týden.

milano 21.2.2009 12:07

jak naivní naši někteří lidé jsou.

Vhodný komentář ke článku pana Gabala zní : Plácání ! Pan Gabal má dost popletené  nazírání na příčiny a následky vývoje EU. Náš president se snaží zabránit sklouznutí naší republiky do posice protektorátu číslo 3. A že se najdou spoluobčané druhu pana Gabala, kteří jsou připraveni strčit krk do chomoutu, který jim LS nabízí, je dosti smutné. A že se dovolává Václava Havla. který je jdnou z hlavních příčin neutěšeného rozvoje naší republiky jen korunuje význam jeho plácání. A pokud se odporu proti LS týká, snaží se francouzsko-německá aliance dosáhnout naprosté a nekontrolovatelné moci v EU a nestydí se používat k tomu účelu drzou aroganci, která jim historicky byla vždy vlastní!  Tento odpor je nezbytný. Je třeba stále zdůrazňovat , že EU nezaniká se zánikem LS, ale naopak s jejím zánikem by učinila první krok k demokratizaci té dnešní nestvůry, která nemá oprávnění se nazývat unie!

Ty dva shora jmenované státy opětovně ukazují, že si dělají, co chtějí, bez ohledu na pravidla, která samy zavedly. Představa, že se LS uzákoní by měla u občanů naší republiky budit hrůzu !

Josef 21.2.2009 12:40

Re: jak naivní naši někteří lidé jsou.

No zatim v Evrope hruzu budi to, ze kdejaka pidizemicka jako Malta, Kypr nebo Litva mohou svym vetem ochromit veskere nalehave jednani a rozhodovani v obdobi krize !

westík 21.2.2009 14:25

Re: jak naivní naši někteří lidé jsou.

no ,pokud ,Josefe, krizí teď máme v Evropě hafo , a nějak se nezdá , že by  někdo svým vetem ohrozil " naléhavá jednání a rozhodování" EU ,když každý členský stát  ty krize   řeší  způsobem "bližší košile než kabát ";-D   A pokud  EU  se probere k činnosti, tak myslí rychlostí artritidou postižené želvy a jedná s rozhodností lenochoda po požití uspávacího prášku - a k tomu žádné veto ani nepotřebuje ;-D;-D NO, až zase vyšťouráte o EU něco, co v nás nevyvolá záchvat smíchu, nám vědět :-/

westík 21.2.2009 14:26

Re: jak naivní naši někteří lidé jsou.

dejte nám vědět

Arthur Longen 21.2.2009 12:05

Souhlas!

>- Klaus je ostudou nejen tramperu.. ten clovek je omyl.. uz od devadesatych let. pouze pokud ho plati KGB davali by veci okolo neho smysl. FUJ hradu

ucitelas 21.2.2009 16:45

Re: Souhlas!

Bugy 21.2.2009 12:04

Nestrašte lidi.

Pane Gabale, nestrašte lidi hloupostma jak škodí projev V.Klause naší intergaci do struktur západní demokracie. Daleko větší hrozbu než tento projev představuje po ČR například tajtrlík Sarkozy a jeho populistická politika. Zajímavé je, že si toho nevšímáte, vy evropští naivisté, kteří neustále a bez mýdla lezete do zadku všem, kteří hlásají jedinou evropskou pravdu. Na jiný názor tady není místo, to je ta vaše evropská demokracie. Nejsem ani komunista, ani krajní pravičák, jsem obyčejný živnostník, který v roce 1989 alespoň troch bojoval  za definitivní zničení socialistických myšlenek. A ejhle, on se nám ten socialismus vrací z druhé strany, ze strany EU, kdy nám šik evropských byrokratů diktuje kdy máme jíst zeleninu a kdy ne, jak se vaří guláš a kdy je nejlepší ho jíst. V takové Evropě si pane Gabale klidně žijte, mě ti vaši slušní představitelé evropského parlamentu, kteří chrochtají jako prasata při projevu hlavy svrchovaného státu jen proto, že nekáže předem dané pravdy, vaše pravdy, uráží. A to netvrdím, že s projevem souhlasím, či nesouhlasím, jde jen o elementární slušnost, která těm podle vás slušným poslancům asi chybí. Kde jste byl pane Gabale, když francouzský prezident Sarkozy prohluboval evropskou demokracii  svými hloupými kecy o francouzských automobilkách, které si dovolují vyrábět ta skvělá francouzská auta v nějaké České republice. Předpokládám, že jste bučel nebo se mýlím?

Martin 21.2.2009 12:10

Re: Nestrašte lidi.

Pěkná glosa z Lidovek, pro pan Gabala šitá na míru:

"Když se postaví továrna koncernu Renault v Indii, aby se auta značky Renault prodávala Indům, to je ospravedlněné. Ale aby se postavila továrna určitého výrobce, aniž bych citoval jeho jméno, v Česku a aby se prodávala její auta ve Francii, to už je neospravedlněné." Tolik Nicolas Sarkozy. Je už nesmyslně pozdě, takže se nebudu obtěžovat s komentářem. Přenechám ho povolanějším. Rád bych uvítal analýzu, namátkou: Lubomíra Zaorálka, Tomáše Sedláčka, Kateřiny Jacques, Moniky MacDonagh Pajerové, Martina Jahna, Josefa Zieleniece, Cyrila Svobody, Pavla Teličky a všech těch dalších, kteří nás léta nabádají, že je třeba se těsněji přimknout k hlavnímu proudu evropské integrace, urychleně schválit Lisabonskou smlouvu a vůbec dělat všechno, abychom osvědčili své dobré evropanství. Nicolas Sarkozy jim právě tak trochu naplival do ksichtu. Ale oni už si určitě najdou způsob, jak si ten flusanec umýt a nastavit druhou tvář.

Malý Aston 21.2.2009 11:58

Nervozita eurohujerů vzrůstá!

Blíží se volby do evropského parlamentu a to naprosto v nevhodnou dobu.Evropa je v perdelce.Místní politici jsou dvojího druhu,jedni to svádí na Brusel a druzí zase tvrdí že jedině Brusel pomůže.Neznám žádného rakušáka,němce nebo francouze který padá na zadnici a je blahem bez sebe když nadhodím problém Brusel a jeho báječné fungování.Nevím jak volby dopadnou ale předpokládám,že těch eurohujerů tam bude podstatně méně než eurorealistů.A to je ten tlak všechno schválit,všechno přijmout,všechno přikázat dokud je převaha eurohujerů v parlamentu i v obsazení komisařů.Myšlenka Velké Evropy není špatná ale každý občan v každé zemi ji posuzuje jinak a to je problém který se žádnými příkazy nedá ovlivnit.;-)