23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
marsion 21.2.2009 7:18

Re: disgustované

Zase jeden ztraceny disgustovany ceski John. 

honzak 21.2.2009 6:24

zvonku to vyzerá, že

v pondělí zpracuje nosné téma Klausova projevu hybášková....

Eva D. 22.2.2009 23:53

Re: zvonku to vyzerá, že

R^;-D

js 21.2.2009 6:00

Souhlas.

Rusky poskok a homose.xual v jedne osobe Klaus je v cele Ceske republiky naprosto neprijatelny. Mohl by nektery z modrych komousu, kteri se Klause tak zastavaji, vysvetlit, proc Klaus nebyl za celou dobu, co je z vule ODS, Sloufa a drive i KSCM prezidentem (od r. 2003) pozvan na oficialni navstevu nikam jinam, nez k Putinovi, Nazarbajevovi a Turkmenbasimu (dokud tento jeste zil)? I GWB si do Washingtonu misto Kikiny pozval radeji Spidlu, Grosse a Topolanka jako premiery.

Červená Karkulka 21.2.2009 6:21

js... uvěřil blábolení pravdoláskové kikiny Holubové, z jejíhož blábolení je evidentní, že zase začala chlastat

Holubová alias strašidlo do zelí evidentně opět propadla alkoholu. Střízlivá by nemohla do světa vypouštět takové bláboly.

js 21.2.2009 6:24

Re: js... uvěřil blábolení pravdoláskové kikiny Holubové, z jejíhož blábolení je evidentní, že zase začala chlastat

Jake blaboly? Ze GWB se Klause stitil jako prasiveho psa, a proto ho nikdy nepozval do Bileho domu? Ale pozval misto nej premiery jak z CSSD, tak i ODS?

To neni blabol, to je skutecnost.

Červená Karkulka 21.2.2009 7:44

Re: js... uvěřil blábolení pravdoláskové kikiny Holubové, z jejíhož blábolení je evidentní, že zase začala chlastat

js, nevymlouvejte se, vy tady úmyslně papouškujete bláboly pravdoláskové ožralé divadelní kiki Holubové. GWB, to myslíte toho amerického válečného zločince, který na základě svých lží přepadá cizí státy?

Peter 21.2.2009 8:08

Re: js... uvěřil blábolení pravdoláskové kikiny Holubové, z jejíhož blábolení je evidentní, že zase začala chlastat

Vazeny js, v tomto smeru s Vami plne souhlasim, pouze pro dokresleni Topolankoveho pobytu bych rad poznamenal, ze slavnostni vecere na pocest hosta se prezident Bush nezucastnil. Zaskocil ho viceprezident. Snad Vam to neco rekne.

jamo 21.2.2009 6:29

to js

jemináčku..odkud tohleto pustili? 8-o:-P

asa 21.2.2009 8:26

Re: Souhlas.

pokud by jste měl v hlavě alespoň jeden mozkový závit pana Klause,mohl by jste si gratulovat.Je mi vás líto

Fafa 21.2.2009 5:56

Proti vuli vetsiny

že se hlava členského státu fakticky postavila jednoznačně odmítavě k dalšímu prohlubování evropské integrace na půdě zvolených zástupců členských zemí a odmítla postup drtivé většiny členských států.

So the hell what? Prezident clenskeho statu EU se vyslovil proti vuli vetsiny ostatnich statu. Co je na tom spatne? Pokud by se premier spolkove zeme vyjadril proti prenaseni dalsich pravomoci  na federalni vladu v Berline, tak je to proste legitimni nazor a pokud kvuli tomu poslanci Bundestagu budou bucet pripadne vyhrozovat, tak to spis neco vypovida o nich samotnych. Mit nazor v rozporu s vetsinou se uz nesmi?   

js 21.2.2009 6:10

Re: Proti vuli vetsiny

Klaus nema zadne opravneni neco takoveho tvrdit. Muze samozrejme vyjadrit svuj soukromy nazor, ale informovat o tom, ze se jedna o soukromy nazor. Parlament ma ponekud jiny nazor, s vyjimkou KSCM a leninskeho kridla v ODS, nez ten rusky kaspar Klaus (ktery ani neumi pronest svuj projev v EP v anglictine).

Co se tyka fraze v anglictine, radeji si to nejdrive zkonzultuj, nez neco napises. Ze to treba rika tvuj polsky nebo mexicky kamarad ze stavby, neznamena, ze je to spravne.

jamo 21.2.2009 6:24

Re: Proti vuli vetsiny

..no ano, ty bolševický trotle. "Oprávnění" jsi přece ty a tvoje partička dali jenom svému salónnímu demokratovi Vencovi Veškrnovi, že?(Y)

Fafa 21.2.2009 6:48

Re: Proti vuli vetsiny

JS, moji mexicti kamaradi pouzivaji lepsi nadavky a priznejme si, spanelstina je na nadavani mnohem lepsi nez anglictina, napriklad Callate idiota de mierda by se na Vas vyborne hodilo.

Na druhou stranu moji mexicti kamaradi neznaji Ustavu Ceske republiky a bezna pravidla ceske konverzace. V tom se Vam podobaji. Zduraznim dva prvky

a)  podle ustavy (clanek 63a) prezident republiky zastupuje stat navenek. Vsimnete si, ustava nic nerika o tom, ze kdyz prezident nesouhlasi s panem JS, tak to musi predem ohlasit.  

b) podle beznych pravidel slusneho chovani je tykani vyhrazeno pro pratele a pribuzne. Jsem velmi rad, ze nepatrite ani do jedne z techto kategorii, takze bych dal prednost vykani.   

Fleischer 21.2.2009 7:00

Re: Proti vuli vetsiny

Nechápu, proč by měl český prezident pronášet svůj projev v EP v angličtině. Podotýkám, že nemám našeho prezidenta příliš v lásce a že mluvím anglicky.

Peter 21.2.2009 7:46

Re: Proti vuli vetsiny

Naprosty souhlas pane Fleishere.

Peter 21.2.2009 7:42

Re: Proti vuli vetsiny

Vazeny js, nejsem zadnym vyznavacem Klause ale je tezko nepripustit,  ze clovek zijici trvale v neanglicky mluvici komunite nema az tak spatnou anglictinu. Sleduji tu Vasi debatu z Kanady a nemohu verit nizkou urovni Vasich dialogu. Prestante se hasterit jako nedospeli , nasadte vice argumentu a rozumni lidi si prectou Vas prispevek s vetsim zajmem. Jinak je mi jasne jiz od pocatku "sametove" revoluce ze Klaus je agentem STB a KGB. Cely clanek je plny velkych nepresnosti, autorovi je dosud nejasny puvod zmeny v Cesku. Samotny Gorbacev na setkani na Malte v roce 1989 priznal prezidentu Bushovi ze provadeji zmenu ve stredni Evrope. Zadal ze strany USA aby do toho nezasahovali protoze cela vec byla v "krehkem" stadiu. Existuje trascript z celeho jednani.

dvd 21.2.2009 8:47

Prosim o

Odkaz

(a) na onen transcript

(b) na ty nepresnosti v clanku

Jinak tvezeni  je mi jasne jiz od pocatku "sametove" revoluce ze Klaus je agentem STB a KGB.mne pripomina oblibene uslovi jednoho spickoveho vedce: Volovi je vsechno jasny.

Peter 21.2.2009 9:29

Re: Prosim o

Kazdy kdo zil v socialistickem Ceskoslovensku  a znal pomery moznosti studovat v zahranici (Klaus v Italii, pozdeji v USA) si musel uvedomit, ze Klaus nebyl "radovy obcan". Jeho pobyt v Prognostickem ustavu  a sdilici spolecnou kancelar s chycenym agentem Kocherem je toho snad dukazem. Na nepresnosti poukazuji v jednom ze svych prispevku. Staci si je pouze precist pokud je zajem. Transcript existuje na Internetu, verim ze ho muzete najit pouzitim "key word" 1989 Malta. Je to v anglictine a ve francouzstine. Konecnou vetou se neda zabyvat, jste hulvat nehodny respektu. Je mi lito. Takto my se tady bavime s lidmi Vaseho kalibru. Bylo to zcela zbytecne. Jdu spat, je cas.

honzak 21.2.2009 5:52

jak již

byli napsali někteří  přede mnou - pravdoláskový šamtala se vzbudil ze zimního spánku a produkuje moudra. Důvodně se obávám, že si chce vykecat teplé místečko v bruseli!

Červená Karkulka 21.2.2009 5:03

Sousedovic koza Líza přežvykuje a z jejího přežvykování je užitek, dobré mléko a sýry

Havlův a Kocábův pravdoláskový posluha Gabal za Stranu zelených přežvykuje jalové Havlovy fráze přežvýkávané a již stokrát přežvýkané havlovskými pravdoláskaři, ale kde je ten užitek?

jája 21.2.2009 10:13

Re: Sousedovic koza Líza přežvykuje a z jejího přežvykování je užitek, dobré mléko a sýry

To je jednoduché, sbírá své ženě - europoslankyni Hybáškové body pro další pobyt v EP?!;-(

Eva D. 22.2.2009 23:50

Re: Sousedovic koza Líza přežvykuje a z jejího přežvykování je užitek, dobré mléko a sýry

R^R^R^ jájo!

Tx 21.2.2009 5:00

Jsou dva názory na fungování EU:

Jeden je, že EU má zůstatv podstatě taková, do jaké jsme vstupovali, t.j. asi jako teď, systém úzce spolupracujících sanostatných států. Tento názor je legitimní a zastává ho hodně lidí, m.j. i p. Klaus. Druhý názor je, že by se Evropa měla stát jakýmsi superstátem, kde by parlamenty měly velmi omezenou pravomoc. To by se stalo v případě přijetí LS. Tento názor je také legitimní a má své přivržence. Ani jeden názor není "protievropský". Oba mají své výhody a nevýhody. Je pochopitelné, že velké státy (zvl. Německo a Francie) podporují názor druhý, protože by jim v podstatě umožňoval vládnout Evropě. Méně pochopitelné je, proč se do LS malé státy tak hrnou, když vlastně přijdou o možnost o sobě rozhodovat. Nicméně, označovat někoho v podstatě za blbce a sabotéra jen proto, že zastává jiný názor je v demokracii dost silná káva. Proto se vůbec p. Klausovi nedivím, že mluvil o "demokratickém deficitu" v EU. Tam totiž, kdo řekne jiný názor než že LS je něco úžasného (i když je to pro lidi kromě několika právníků, kteří to podrobně studovali zcela nesrozumitelný dokument), je ihned "demokraticky vybučen".  Opozice není možná, jiný názor je "protievropský" a tudíž nepřípustný. Ale pravda je, že ani jeden z těchto názorů není protievropský, ba ani proti EU, jen mají lidé jiný názor na to, jak to má fungovat.

dědek 21.2.2009 8:56

Re: Jsou dva názory na fungování EU:

Vám dík za tento, jediný nezaujatý komentář, pro ostatní pěkný den.

Petr H 21.2.2009 4:43

Pravdoláskové čuně

lže,lže a lže.Vůbec bych se nedivil,kdyby měl tento žlučí nasáklý slint autor napsán dávno před Klausovým projevem v Eulamentu a teď ho vytáhl ze šuplíku.

Niky 21.2.2009 4:32

Pravdoláskový Gabal,

je stejný darebák jako pravdoláskový fláterník Halík,který včera řekl,že popírat globální oteplování,je jako popírat holokaust!

Červená Karkulka 21.2.2009 5:16

Niki, fláterníci musejí nějak zakecat církevní pedo- a homo- skandály.... Re: Pravdoláskový Gabal,

Kdoví, co se děje v českých farách a na českých vikářstvích a biskupstvích.

jonnas 21.2.2009 3:07

Co Vám ten VK provedl?

Božínku autore, vždyť jste ten jeho projev snad ani nečetl , ale o ten obsah a fakta asi nejde, vy se řídite svým silným citem , pravdou a láskou -jinak byste v záplavě svých myšlének   nepsal takovou ujetost, jako že "V. Havel přesvědčil Gorbačova o nutnosti odchodu sovětských vojsk"  - tak  tomu říkám  měknutí mozku - V. Havel promluví a vojska prchají ...

BohousB 21.2.2009 4:47

Re: Co Vám ten VK provedl?

Co by mu provedl? Rozšlapal mu zřejmě v dětství na pískovišti bábovičku a to se neodpouští!