12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
olda 24.10.2006 10:05

Re: To je zajímavý,

Nedivím se Vám. Máte jinou logiku.

mig 24.10.2006 10:22

Re: To je zajímavý,

Pazúre, když to nebere Vaše hlava, vypovídá to o Vaší hlavě, ne o problému. Ty čtyři smajlíky jste napsal sám sobě.

AeroKarel 24.10.2006 10:23

"to je opravdu modrá logika, to mi hlava nebere "

Ona toho nebere víc ......

Zkuste uvažovat o výsledcích takového činění......

Anděl 24.10.2006 10:31

Re: To je zajímavý,

Nic si z toho nedělej, a zabývej se tím, na co stačíš.;-)

Historik 24.10.2006 11:34

Jste tak blbej, nebo to jenom děláte

Nebo snad za blbce považujete čtenáře? Pokud by lidovci měli držet dohody, museli by hlasovat PRO Topolánka a NETOLEROVAT Paroubka odchodem ze sněmovny.

Pokud nehlasovali VŠICHNI PRO Topolánka, byl to podraz číslo 1. Pokud by TOLEROVALI vládu Paroubka OPÍRAJÍCÍ SE O PODPORU KOMUNISTŮ, byl by to podraz č. 2.

Ne že by se to od nich nedalo očekávat.

A kdyby Topolánek naivně "nevypároval" poslance ČSSD a lidovci ho podpořili, měla by jeho vláda dnes důvěru.

Lucius Malfoy 24.10.2006 12:32

Re: To je zajímavý,

Logika zjevně není vaší silmnou stránkou, pane. Zkuste nějakou intelektuálně méně náročnou činnost, třeba moderování mítinků velikého ducceho...

Ivan 24.10.2006 14:05

Re: To je zajímavý,

Copak lze od fanoušků modrých ptáků očekávat nějakou logiku? Zkuste při fotbale nějakému skalnímu fandovi Sparty vysvětlit, že jiné kluby hrají líp než Sparta?

mig 24.10.2006 14:59

Re: Re: To je zajímavý,

Ivane, ani Vy nevidíte, že odchodem 3 lidí se zmenšuje NUTNÁ většina (pro ANO nebo NE - to je v této chvíli jedno) na 99 hlasů a protože má Paroubek 100,  je prostě ten odchod dárkem Paroubkovi ?

Mirek Šejna 24.10.2006 8:33

Správně pane Haasi

na tuto skutečnost jsem upozorňoval před 14 dny, kdy lidovci přijali usnesení, že nepodpoří vládu, která by se opírala byť jen o jediný hlas komunistů. Tehdy tady modráci měli málem orgasmus z toho, jak ti lidovci vytřeli socanům zrak. Když jsem upozornil, že lidovci sice nepodpoří, ale to ještě neznamená, že budou proti, byl jsem označen vola. Takže jsem rád, že to konečně už došlo i modrákům, ke kterým pan Haas patří. A já myslím, že to moc dobře tuší i Klaus a proto má obavy jmenovat Paroubka. Paroubek totiž důvěru získá a nepotřebuje 101 hlasů. Bude mu stači i 99. Stačí totiž, aby se ti slavní tři lidovci znovu, stejně jako v případě Topolánkovy vlády, zdrželi hlasování. Nakonec i zelení pouze tvrdí, že Paroubek jejich hlas nedostane. Nikdy ale netvrdili, že budou hlasovat proti Paroubkovi.

AeroKarel 24.10.2006 11:01

Re: Správně pane Haasi

No jasně, vy už jste před válkou s panem okresním hejtmanem ........

A nikoho jiného to nenapadlo .......;-P

Stredocech 24.10.2006 11:17

Jenže opustit hlasování znamená "tolerovat"

Ne že bych předpokládal že to lidovci neudělají...

Petr 24.10.2006 8:20

Dík, za informaci.

To je to, co většina lidí neuvědomuje nebo nedomýšlí, možná ani nemůže, dokud nezná a nemá možnost prohlédnout všechny zákulisní finesy.

Jenom to jasně ukazuje, jak volení zástupci ctí a hájí zájmy lidu.

deda 24.10.2006 8:09

Re: Plojhar a Kalousek

A divíte se? Komunisté vychovyli z lidí lháře a pokrytce, protože sami byli a jsou totéž!

loula 24.10.2006 7:52

Já jsem z toho janek,

Paroubek řve, že by měl být pověřen sestavením vlády, všichni se zaklínají, že Paroubek nemá sebemenší šanci vládu sestavit, prezident chodí kolem tohoto problému jako kolem horké kaše a pohybuje se na hraně ústavy. Proč to všechno? Proč nedat Paroubkovi šanci sestavit vládu (všichni se dušují, že ji nesestaví)? Tím se vyčerpá druhý pokus a zároveň se elegantě zavřou Paroubkovi ústa. Nebo je tady riziko, že by tu vládu přeci jen sestavil? Pokud máme důvod se toho obávat,  tak nekjecejme, že ji nemá šanci sestavit.

Malý Aston 24.10.2006 8:05

Re: Já jsem z toho janek,

Váš návrh není špatný ale má jednu chybičku.Pan Paroubek,pokud bude pověřen sestavením vlády,důvěru nedostane a bude pověřen,jako pan Topolánek k dalšímu vládnutí.Tečka.A máme ho tam na věčné časy.Zavře neposlušné policisty,propustí své zloděje a volby nebudou.Pan Topolánek navrhuje,ať rozhodnou občané voliči v nových volbách.Vyhraje Paroubek a Filip,máme je,vyhraje Topolánek a bývalá tříkoalice,máme je. Který návrh je čestnější? Má rozhodovat ve státě ČSSD+KSČM nebo občané. Maďarské události varují.Občané nechtějí komanče ani socáky spojené pod rudou vlajkou bolševiků.

loula 24.10.2006 8:14

Re: Re: Já jsem z toho janek,

Když byl výsledek 100:100, (a to bylo známé v červnu), tak bych chápal, že by nebyl pověřen nikdo a hned by se vyhlásily mimořádné volby. Problém je v tom, že se ústavní proces rozjel, po prvním pokusu se předpokládá pokus druhý, a najednou se tady z obavy, že by to mohlo dopadnout - v rámci ústavy - jinak než si přejeme, tak se snažíme ústavu ohnout. Někde na NP jsem tady četl, že Paroubka je nutné porazit - důvody uvádíte mj. i vy - ale porazit v politickém boji, silou argumentů, nikoliv obcházením ústavy. Souhlas s tím, že by měly být nové volby, ale od Topolánka by to bylo upřímné, kdyby na to tlačil hned po vyhlášení výsledků, ne po svém neúspěšném pokusu.

jepice 24.10.2006 8:31

Re: Re: Re: Já jsem z toho janek,

"hned by se vyhlásily mimořádné volby" -  ono by se vyhlašovalo, kdyby to šlo. Prezident může rozpustit sněmovnu, ve které sedí předepsaný počet poslanců, až po třech neúspěšných pokusech o sestavení vlády. Jinak by sněmovna musela přijmout speciální ústavní zákon o mimořádných volbách, ale to předpokládá dohodu stran. Máte pocit, že by Topolánek s tímhle návrhem po volbách prorazil? To by bylo všude řevu.

loula 24.10.2006 19:24

Re: Re: Re: Re: Já jsem z toho janek,

Jistě, při stavu 100:100 nemá šanci - pokud poslanci budou disciplinovaní - ani jedna partaj sestavit vládu s důvěrou.  Pak stačí udělat tři pokusy - ty by bez problému proběhly během týdne a jsou na pořadu předčasné volby.

janoryna 24.10.2006 9:21

Re: Re: Já jsem z toho janek,

máte úplně pravdu, pan Topolánek je zárukou demokracie v ČR. a ještě lepší to bude, když bude mít ODS všude absoulutní většinu. Je to reálná šance. Trio Topolánek, Tlustý, Langer jsou příkladem uvážlivých, moudrých politků, kterým je jakýkoliv populismus naprosto cizí. Zatím co takový neotesaný dryáčník Bublan nebo Sobotka zaslouženě působí ztráty své partaji. Pan Topolánek je daleko úspěšnější politik, než pan prezident. Výsledky hovoří. Tak jasné vítězství ODS nikdy dříve neslavila. Pánové Topolánek, Tlustý a Langer jsou ti, které naše vlast potřebuje a voliči si to uvědomují !

jepice 24.10.2006 10:36

No vidíte,

a to je Jiří Paroubek v nejvyšší politice teprve něco přes rok a už takové výsledky. Je vidět, že někdy stačí voličstvu poměrně krátká doba, aby si uvědomilo, co rozhodně nepotřebuje. ;-P

Šedovous 24.10.2006 7:48

Co to vlastně je "....opřít se o KSČM !?"

Že by to znamenalo vzít komunisty za slovo , že skutečně budou hájena práva té trapné příživnické "Většiny " zaměstnanců a námezdních pracovníků, ze které stát i ODS prostřednictvím státních zakázek ve skutečnosti žije !?

Ach Haasi Haasi.....

Xury 24.10.2006 7:56

Re: Co to vlastně je "....opřít se o KSČM !?"

Myslíte asi tak, jak tomu bylo v letech 1948 - 1989, kdy se tyto skupiny měly skvěle a kdy ekonomika státu kvetla tak, že západ jen bledl závistí?

gerontusinza 24.10.2006 10:46

Vy si pane Xury vážně myslíte, že se tyto skupiny měly skvěle? Re: Re: Co to vlastně je "....opřít se o KSČM !?"

Kdyby tomu tak bylo, tak by se  89. nekonal vy trumbero zamindrákovanej. Faktem je, že ten kdo něco umí, se uživí vždy a relativně dobře v každé době a i každém režimu.  

Historik 24.10.2006 11:14

pokud ho ovšem ten režim nezavraždí, nepošle do lágru, nebo mu

"jenom" nezakáže jeho povolání vykonávat.

A to nezávisle na jeho činnosti, stačí se "nevhodně" narodit, či může někdo třeba chtít Váš barák či něco jiného.

gerontusinza 24.10.2006 13:00

Historiku, to dnes hrozí zcela evidentně daleko více než dříve. Re: pokud ho ovšem ten režim nezavraždí, nepošle do lágru, nebo mu

Ani nemusíte porušit zákon. Stačí když se k vám někdo bez vašeho svolení přihlásí (nemáte do toho co kecat - víte). Nebo si někdo zamane a má dost peněz aby vás zničil. Stát vás nechrání, stát vás se soudcovskou mafií podrazí. Tak přestaňte strašit Marbulínkem když máte vedle sebe Satana.

jirka.s. 24.10.2006 11:37

Re: Vy si pane Xury vážně myslíte, že se tyto skupiny měly skvěle? Re: Re: Co to vlastně je "....opřít se o KSČM !?"

Samozřejmě, když má na srdci tu správnou legitimaci jako ty, viď , blbečku?

gerontusinza 24.10.2006 13:07

Vy jste skutečně až dojemně blbounkej co? Re: Re: Vy si pane Xury vážně myslíte, že se tyto skupiny měly skvěle? Re: Re: Co to vlastně je "....opřít se o KSČM !?"

JEDINĚ TA SPRÁVNÁ LEGITKA JE ODS. Zastydlá 50. léta co, ty trumbero? Poděkuj Paroubkovi za důchod a běž už do(Y).

jirka.s. 24.10.2006 16:59

Re: Vy jste skutečně až dojemně blbounkej co? Re: Re: Vy si pane Xury vážně myslíte, že se tyto skupiny měly skvěle? Re: Re: Co to vlastně je "....opřít se o KSČM !?"

Tvý slziček je mi skutečně líto. Ale chlapečku, pláčeš na nesprávném hrobečku. Ušetři si je pro dona Corleona, až konečně půjde do tepláků. Ono, konec konců , těch prapodivných tvorů zvláštního ražení jako jsi ty zase tolik nebude, kteří by pro něho nějakou tu slzu zamáčkli. Marťani, ti se určitě též budou chtít vrátit na svou planetu, protože předpokládám, že určitě nějakou tu inteligenci, na rozdíl od Benitta a podobných přírodních anomalit jako jsi ty, mají, tudíž nebudou riskovat, že se jim budou doma posmívat.

P.S. Nevšiml jsem si doposud, že bych měl donu Corleonovi za cokoliv děkovat, natož snad dokonce za důchod. I když je fakt, že kdykoliv ho spatřím či zaslechnu jakýkoliv jeho výblitek, tak se dost pobavím. A srandy není v životě nikdy dost. Pročpak asi myslíš, že si dopisuji s tebou? Jsem zvědavý, kdy ti to dojde. (Nezapomeň poděkovat panu Wagnerovi za smajlíky a za barvičky, když už zredukoval nejméně o 80% tvůj slovník.) 

kritik 24.10.2006 7:45

Na poradce prezidenta

je to dost plytká úvaha (ale hodí se, že?). Pochybuju, že by kterýkoliv poslanec, chystající se podpořit Paroubka, to zveřejnil, nota bene v deníku, který by ho za to protáhl kanály. 

Esmerald 24.10.2006 7:20

Paralela KALOUSEK - PLOJHAR.

JOSEF PLOJHAR byl zrádce, lidovecký  " poslanec s milostí KSČ " za České Budějovice ( ! ), který pouhých 5 ( slovy pět ) dnů po poslaneckém slibu byl bolševickou vládou a Gottwaldem jmenován ministrem zdravotnictví dne 15.VI. 1948.

MILOSLAV KALOUSEK, lidovecký poslanec za kraj jihočeský ( ! ), je schopen podobné zrady, ke které se již propůjčil s Paroubkem, nechci - li jej již zrádcem nazvat nyní, když i  jeho strana musela sama zakročit. Nejsem na pochybách, že slíbený post třeba toho stejného ministerstva zdravotnictví by dovršil symboliku potupy národa a cynické úšklebky bolševiků obou barev vidím zcela zřetelně.

Zrádci jsou osoby bez morálky a cti.