11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kako 16.7.2008 11:12

Bobobl-ce už je zase cítit s úst.

Ve Švejkovi je, jak od Banzetů vyhodili hosta dveřmi, tak tam vlez oknem. Bobina by se ke korytu prodrala i přes kanalizaci! Ale ony ty její slinty asi nejsou jen plodem chtivosti, nebo hladu(ten určitě nemá), jestli ona nebude taky málo kopulačně saturovaná.

quax 16.7.2008 11:08

Re: vyborně

zapomněl jsi že nejsi v Kotli...

Lída 16.7.2008 11:07

Re: Re: Bobo čte MfD

Hlavně řádových sester (a ještě k tomu se zdravotnickým vzděláním) je tak málo, že se nedá čekat, že by zachránily nedostatek sester ve zdravotnicví.

quax 16.7.2008 11:05

Hle, plamenná bojovnice proti prohnilé, hamižné církvi!

ty miliardy patří přece lidu, stejně jako katedrála!Že to byl majetek ukradený komunisty, s kterými má Bobo jeden kabát, a že byl kdysi podstatně větší, to už se jí nehodí...

říkalo a říká se takovým ženštinám hezky po česku.....

kmotr58 16.7.2008 10:54

zase pozdě

stejně jako paní Džamila, řeši i tato politička problém až se objeví. To o něm neví ? Ví, ale hodí se jej vytáhnout až ve správnou dobu. Vůbec netuším za co madam bojuje v EP, ostatně stejně jako paní Džamila v ČP, ale tady to liská od kandidatury na prezidenta až po LDN, jednou zprava a jednou velmi ostře zleva. A toto my platíme:-(

v modrobílém 16.7.2008 10:54

Re: Bobo čte MfD

Milý pane, v šedesátých létech jsem pracovala v psychiatrické léčebně spolu s řádovými sestrami. Ta Vaše pravda má rub a líc. Řádové sestry pracuji za pakatel, nikdy je však nikdo nedonutil běhat celou směnu jako o závod, aby stihly alespoň to nejnutnější! řádová sestra vždy chodí důstojně a pomalu a udělá jen tolik práce, kolik ji její důstojnost řadové sestry dovoluje. Pro to co nestihla měla odpověď, vice jsem nemohla, Pan Bůh je mi svědkem. To platí dodnes i ve vyspělých zemích.Pamatuji, jak po revoluci všichni čekali jak se řádové sestry vrátí do nemocnic! Proč se nevrátily? Církev si moc dobře spočítala, jak je taková práce neatraktivní, kolik stojí studium a  řádové sestry, snad vyjímečně pracuji v soukromých hospicech, kde finanční účast dovoluje  mít na starosti, 3-4 klienty.  ."

Josef 16.7.2008 10:36

Pravda

Paní Bobo má pravdu

emil 16.7.2008 10:34

Re: Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

Gerontisinza stále kvoká ,stále kvoká, hoďte na něj síť, Chocholoušku !

Harpyje 16.7.2008 10:34

Re: Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

Ten nadbytek teček ve Vašich příspěvcích odpovídá zřejmě počtu vyprsknutých slin. Ve skutečné diskusi se asi spoludiskutující musí chránit před Vašimi "argumenty" deštníky.

Bubranik 16.7.2008 10:33

Re: Slepice bolševická

 Take bych  souhlasil s oznacenim "slepice bolsevicka" Horsi je, ze sedi v Evropskem parlamentu!! Udelali kozu zahradnici! Patrne je srozumena s velkymi loupezemi za casu po "viteznem Unoru"! ODPORNE!  Presrtante s toupolitikou!!  delejte neco prospesnmeho, treba jako osetrovatelka , jako to cini radove sestry!  nepropagujte a nechrante zlodejinu!

  Slava a cest cistemu Ceskemu narodu!>-  Ze se nestydite pobirat vysoky plat z  vydelku danovych poplatniku!

emil 16.7.2008 10:31

Re: ... pani Bobosikova opet na scene se starym ohranym ...

Nezapomeňte, že Bobošíková kandidovala na prezidenta za komunisty ! Odtud vítr fouká !

emil 16.7.2008 10:28

Nevím co

Nevím, co je hnusnější, ale připadá mně dost hnusné, když na  neštěstí s LDN se přikrmuje  další hyena. Opravdu si musí popularitu a hlasy do eurocirkusu získávat tímto sprostým způsobem ? Myslím si, že si dost dlouho hrála na investigativní novinářku. Proč tenkrát nezjistila, jaký je stav v LDN ? Až teď se snaží přihřát polívčičku. Lidi, nevolte tuto eurohyenu. Už jí bylo dost.

Bubranik 16.7.2008 10:28

Re: Bobošice se neštítí ničeho. Právě řádové sestry byly nejčastějšími pečovatelkami o nemohoucí, než je bobošismus zahnal do kriminálů a zničil jejich činnost.

 Jak se mohla jernom ona pani Bobosikova snizit k takovemu clanku! ODPORNE! Prolhane!(Y) Hleda na cirkvi  vady? Kdo je nema!? Ale at je hleda sama u sebe!  Kdyz bude mit potom  spatne svedomi, tak at jde delat uzitecnou praci. Myt nadobi, zametat ulice a pod.  Bubranik (nastvanej..)

AndyO 16.7.2008 10:27

Re: Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

;-D kapou nervíky, kapou?

whaler 16.7.2008 10:25

Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

Geront se ozval. A takový to byl dosud krásný den.

oskar 16.7.2008 10:24

Re: Re: ... pani Bobosikova opet na scene se starym ohranym ...

je to jednoduché... věřící se skládali po staletí na budovy, chrámy, pozemky :-) koneckoncu i dnes se takto skladají na své budovy protestanští  a katotoličtí věřící aby jim za pár desítek let někdo řekl, že to stejně nakradli (duchovní manipulovali přece s blbými ověčkami...) paní Bobošíková má argumentace jako dítě ze základní školy nebo jako růdý bratr :-(

Bubranik 16.7.2008 10:24

Statem posvecene tyrani

 Pani  poslankyne,  je odporne, ze stvete proti cirkvi.  Radeji se venujte, za vas vysoky prijem za penize danovych poplatniku, necemu prospesnemu.  Dbejte na ceske narodni obyceje,   Nasi ceskou  narodni a slavnou historii.  Mluvite do veci, kterym nerozumite.  Podepsan Cech Bubranik>-

gerontusinza 16.7.2008 10:22

Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

ehm (třeba(Y)) a zazpívat si s paní Parkanovou.... Neračte se montovat do mého rozhovoru s hezkou a inteligentní poslankyní vy náno přitroublá ale s názorem

Jura Jurax 16.7.2008 10:21

Re: a ještě něco...

jojo - ale církev zdaleka nejsou jen hospice ;-)

Jura Jurax 16.7.2008 10:19

Re: Re: hm...

Komunismus je "VÍRA" že lidí jsou v době zrození rovni. Víra v to, že silnější by měl pomáhat slabším. Že nikdo nemá právo se obohacovat na úkor druhých. Že zaměstnanci mají nejen povinnosti, ale i PRÁVA. 8-o8-o8-o

K těm zaměstnancům - jaká měli práva? Akorát právo - a ovšem i povinnost - pracovat na budování socialismu.

Že nikdo nemá právo se obohacovat na úkor druhých. Hm - pamatuju, že inženýr z výpočetního střediska pobíral ve třiceti stejně, ba někdy i méně než pomocný dělník ;-)

A o té rovnosti tu už bylo odpovězeno.

meloun 16.7.2008 10:18

Proboha, ony už zase budou nějaké eurovolby?

drban 16.7.2008 10:13

Re: Re: Re: Moje maminka tak umřela-žízní

Jistě, je to otázka volby priorit, a tu si usurpují naši demokraticky zvolení zástupci, a když od nich něco chceme mezi volbami, pošlou nás do háje, neboť naše nápady jsou a)naivní, b)nesystémové, c) demagogické, atd. 

Moje maminka taky ležela v LDN (a nic jiného než ji tam umístit mi opravdu nezbylo), ale starali se tam o ni lépe než na interně velké moderní pražské nemocnice. 

Rdx 16.7.2008 10:05

Re: Re: Komunista mohl církevní hodnostářům říci to, co řekl v Krylovově bajce

viz Polsko...

Jura Jurax 16.7.2008 10:04

Re: Re: Bobo má z velké části PRAVDU - církev se nesnaží v sociální oblasti,

No, taky by se našlo - ale na zbohatnutí by to asi nebylo; ono ti praví věřící komunisté - tedy takoví, co by svůj majetek odkázali své Straně, majetku moc mít z principu nemohli.

Ono jednak komunisti nedokázali lidi tak perfektně oblbnout jako církev (taky na to neměli tisíciletí a mimochodem oheň pekelný po smrti - nedokazatelný, ale taky nevyvratitelný - je dokonalé strašidýlko, za ochranu před nímž každý rád zacáluje - taky co s prachama po smrti a co kdyby na tom něco bylo - kam se hrabou dnešní raketýři vybírající za ochranu), druhak podstatné majetky sebrali komunisté lidem již před smrtí.

Harpyje 16.7.2008 9:59

Re: vyborně

Někde níže na této diskusi postavil nick drak následující otázku: "... jsou v teto republice lidé tak padlí na hlavu, že tam mohli zvolit takovou ambiciozní zrůdu??;-O"

Zde je odpověď. ;-D ;-D ;-D

Jura Jurax 16.7.2008 9:55

Re: ... pani Bobosikova opet na scene se starym ohranym ...

Hm - a jak církev k tomu majetku přišla? Jen prací kněží, kardinálů, jáhnů, mnichů a jeptišek, jakož i opatů a kanovníků? Že by? ;-D;-D;-D

Takže - komu ho ukradla ona? Jakými obmyslnými podvody a uváděním v omyl? Prodáváním odpustků a kšeftem s hrozbou muk pekelných?

Jura Jurax 16.7.2008 9:49

Re: Iniciativě

R^R^R^

Jojo - v LDN by sice dělala užitečnou práci - na rozdíl od teď -  ale zato za cca čtyřicetkrát menší příjem než teď.

Hrad 16.7.2008 9:48

Re: Komunismus je víra, že vládnoucí skupina můlže pro deklarované,

Na ty "zbrojovky" měl armádu podlidí, jedním z jejich  potomků co přežili,  jste možná také vy. Zachráněný čokl, je nepoužitelný čokl. Jenom se lísá.

vancura 16.7.2008 9:48

vyborně

gratuluji paní Bobošikova a děkuji Vám za všechny a hlavně za projev zdraveho rozumu, Hitler   /kradl 7 let komunisti 40 let ale církev svatá odírala tento národ 300 let a parazituje na tomto state bezostyšně nadále a a bože proč to mame my  pohani nevěřící platit ?? Ve Francii jim sebral všechno majetek předal obcím tedy tem kteří jej vytvořili .. a na falaře se skladaj věříci a proč by tonešlo u nás ..

Zdravim Vancura

Jura Jurax 16.7.2008 9:46

Re: Komunista mohl církevní hodnostářům říci to, co řekl v Krylovově bajce

Tak tak - a oblbováním tisíciletí trvajícím majetek také získávala z darů - dnes by se to zvalo sponzoringem a taky raketýringem (dar církvi ochrání před peklem).

Mocná církev není státu, vlasti aniž národu ku prospěchu, spíš naopak.