11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
drak 16.7.2008 7:42

Re: Chucpe na entou!

:-DR^R^R^R^R^;-O

drak 16.7.2008 7:41

Re: Moje maminka tak umřela-žízní

:-D Ale  proč si přihřívá polívčpičku na věcech veřejně známých. Přečetla si to minulé pondělí v  MF Idnes, kde popisuje z této LDN své zážitky redaktor, který tam anonymně pracuje. Je to otřesné a ona toho využívá k vlastnímu zviditelnění! Je to krá.va nebeská a nemá v sobě ani špetku studu!!;-O

bob 16.7.2008 7:37

??

Po přečtení tohoto článku nemohu, než konstatovat, že se s.Bobošíková přejedla třešniček. To, co z ní nyní vypladlo, tomu odpovídá. Beru zpět veškeré kritické připomínky vůči ODS. Než jen náznak, že by se k moci dostali jí podobní, tak raději ústavní většinu ODS. P. premiére, šťastnou cestu na olympiádu a vraťe se zdráv.  

drak 16.7.2008 7:35

Re: A nebo je to přesně naopak.

:-DHONZO 42 a daší odporující tomuto debilnímu článku. Je vůbec v současném světě možné, aby osoba s tak nízkým IQ nás zastupovala v evrpském parlamentu? Ta její nenávist je hrozná. Její sociální cítění je jen předstíraná hra pro oblbnutí jejich voličů. Kdo ji vlastně volil? Či jsou v teto republice lidé tak padlí na hlavu, že tam mohli zvolit takovou ambiciozní zrůdu??;-O

tom 16.7.2008 7:30

vizitka

Ta Bobo. je skutečnou reprezentantkou naší poliitické kultury. Kdo jste ji volil?  

Hamol 16.7.2008 7:25

Re: Další blogařskej článek

Bobo je populistka non plus ultra, nemám rád lidi, kteří uvěřili své vlastní výjimečnosti.(Y)

mirek 16.7.2008 7:05

Bobošíková - persona non grata

Bobošíková zde dedukuje, že poslanci mohou nepřímo za smrt starých lidí v LDN a současně hovoří o "teřichu" církevním. Z mého pohledu by se měla stát u velké většiny lidí v politice osobou nežádoucí, nebo-li jak říkával kdysi jeden známý, od takového si pes ani kůrku nevezme....

Nehledě na to, že její argumentace odpovídá tomu, jako by měla na sobě neustále šaty v barvě rudé s třešničkami v uších z doby prezidentské volby....

honzak 16.7.2008 5:15

přestal bych tu

rudou swini takto nazývat, kdyby na měsíc do té LDN nastoupila jako sestra. Což zcela určitě nehrozí. A to církev katolickou opravdu nemám rád.

Mirek 16.7.2008 5:09

Jdi..

 Obludo od Měděného jdi do pr.ele, a hlavně pžestaň už otravovat.

JH 16.7.2008 3:49

Neff v úvodníku pláče nad pláčem

BoBo, ale stále ty její výblitky publikuje. Musí z toho být ve schýze, nebo NP nečte :-)

Hrad 16.7.2008 1:38

Re: hm...

Pánové, co se tak usilovně strefujete pořád jedním směrem. Komunismus a liberalismus jsou dvě vejce z jednoho kukaččího hnízda. Tak jako komunisté tak i libertariáni(ultraliberálové) mluví o svobodě. Také se ji snaží uskutečnit. Život není o diskusi!!! TAM SE STŘÍLÍ. Ten kdo se "prsí" tím, že individuální svoboda se nedá srovnat se svobodou pro velké skupiny lidí(říkalo se tomu třída), by si měl vzpomenout na své prvotní trauma které zažil, když jej maminka zbavovala jeho individuální svobody tím, že ho láskyplně posadila na nočník, aby se svobodně nerealizoval někde jinde. 

Komunismus je "VÍRA" že lidí jsou v době zrození rovni. Víra v to, že silnější by měl pomáhat slabším. Že nikdo nemá právo se obohacovat na úkor druhých. Že zaměstnanci mají nejen povinnosti, ale i PRÁVA. Že honba za ziskem by neměla mít přednost před kvalitou života. To jsou pro hierarchicky uspořádanou společnost smrtelné myšlenky a ještě nebezpečnější praxe. Nacházíte se někde u vrcholu této pyramidy? Jestli ano, nic jsem nenapsal. Jestli ne, přemýšlejte, ať nevypadáte jak psík, který svýma nevinnýma očima obdivně vzhlíží k svému pánovi. Místo tohoto přizvukování všech duševních nádeníků  "Co je povoleno Bohu, není povoleno volu."

3,14ranha 16.7.2008 1:27

hm...

koukám že jsem bolševiky celou dobu tak trochu podceňoval a považoval je za vymírající druh, ale  teď vidím že mysleli na zadní vrátka, a tím kradeným majetkem si prostě kupovali lidi!, a zároveň je brali jako rukojmí;-€;-€;-€

podotek: na církevní restituce jsem v poslední době slyšel nejvíc nadávat zrovna ty zdravotníky kterým jsou jejich práce i pacienti ukradení...:-(

Horacek 16.7.2008 1:25

Re: Chucpe na entou!

To jste si, Cechackove, zvolil do Bruselu peknou svazacku.  Stat si plete s cirkvi, mnohokrat okradenou, ponizenou, pospinenou a soudruzka svazacka ji spini dal.  Kolipak darovala ze sveho obrovskeho platu na ty ubohe starousky ona?

Benda 16.7.2008 1:21

Další blogařskej článek

Vážená paní euroPoslankyně,

napište ještě další slohové cvičení. Tentokrát bych se chtěl dozvědět něco o výsledcích Vaší práce europoslankyně, zvláště pak se zaměřením na obsah tohoto článku.

Ledaže jsem nedovtipa a pozdě a pomalu chápu, že tyto PíáR články jsou PRÁVĚ TOU prací. Jinak opravdu nerozumím Vašemu rozhořčení nad daným stavem věcí.

Není to žádné hrdinství, ale když jsem se zrovna včera mihnul v jednom DD nebo LDN nebo jaký název to má, tak jsem aslespoň jedné z obyvatelek zavřel okno. Aby na ní a její spolužijící při povídání na chodbě netáhlo. Poprosila mě. Škoda že nemůžu napsat, že zrovna vedly debatu o navracení majetku, vlastněného zlořádským státem, zlatokopecké katolické církvi.

Cifix, když jste psala reportáže jako redaktorka, tak to bylo OK, ale tyhle výlevy byste si jako politicky aktivní mohla odpustit. Pokud ovšem nepatí to o mé nedovtipnosti.

emersonskej 16.7.2008 1:21

A jéje

Koukám, že Bobo zas ve své zviditelňovací mánii pořádně šlápla vedle. To už je pomalu stejnej trapas, jako ta její nedávná prezidentská kandidatůra...;-€

3,14ranha 16.7.2008 1:17

ne chucpe, ale bobo

ano, svým podpisem pod článek vytvořila autorka k tomuto výrazu velmi specifické synoymum

3,14ranha 16.7.2008 1:10

a ještě něco...

zjistěte si paní mysli-TELKO kdo postavil v ČR jen do dnešního dne téměř dvacet hospiců (do hospicu se nechodí jenom umírat) plus na řadě míst už funguje dojíždění zdravotníků (povětšinou věřících) do bydliště potřebných

a že církev žádala aby budovy v restituci byly opravené?  když je komunisti kradli tak to snad byly ruiny????

článek i duševní úroveň autorky hodnotím Rv!!

Kvetla 16.7.2008 1:05

Re: A nebo je to přesně naopak.

Až na to závěrečné expresivum R^R^R^

Dick 16.7.2008 1:01

Kandidátka?

Proč tedy tato fuchtle kandidovala (dokonce na presidenta) za stranu, jež současný marasmus v péči o staré lidi a rozklad jakýchkoli morálních hodnot zavinila? "Dědeček a babička nám ukrajují z chlebíčka?"

Moji katoličtí přátelé babičky do LDN neukládají a pro euthanasii nehlasují, tak nač tohle všecko? Copy + paste z HALO NOVIN? Tady?

3,14ranha 16.7.2008 0:51

????????????

8-o8-o8-o   dneska je nějaké výročí říjnové revoluce, nebo co ten bolševický slint má znamenat?????

1. stát sebral řádům špitály 2. sestřičky tam i přesto dál pracovaly 3. komunistický morálka velela nacpat do 1 LDN co nejvíc důchodců 4. přijde bobo a tvrdí že za to může církev ??????????????

kdybych nebyl věřící, jel bych vám při nejbližší příležitosti rozkopat.(Y) a taky ;-€  """vážená""" paní

Stanislav 16.7.2008 0:45

Re: Re: nevážená paní,

Umíte nepsat? ;-)

Stanislav 16.7.2008 0:44

Re: Re: Re: Chucpe na entou!

To máte odkud? Císařovo bylo císařovo, boží bylo boží ... ;-) ... dívněte se někdy do Pozemkové knihy ...

Jinak zpět k tématu vlákna -- ano, chucpe má své jméno ... :-/

vlasta 16.7.2008 0:38

Re: Moje maminka tak umřela-žízní

Dal jste věc k soudu, když Vaše maminka prokazatelně zemřela v důsledku žízně? Anebo nemohl jste věci zařídit trošku jinak? V každém případě si myslím, že nelze na jednotlivostech zobecňovat. Nedbalých pracovníků je ve všech oborech mraky, tomu nezabrání jakékoliv předpisy , ani EU. Nic jiného než lidi k dispozici nemáme. Bohužel.

Honza42 16.7.2008 0:35

A nebo je to přesně naopak.

Tu nejtěžší práci v LDN a domovech pro debilní děti v minulosti vykonávaly z velké části řádové sestry. Kdo si to zkusil a jen někdy okusil, co taková péče obnáší, tak se tomu ani zas tak nediví. Ono to totiž není povolání,ale řehole, a to doslova. Pak bolševickej stát řády rozprášil, okradl a zničil. Nicméně i za bolševika v těchto zařízeních pracoval z velké části věřící personál. Dosluhovaly tam řádové sestry a spousta mladších sester v "civilu a tajně". Často se poznaly jen podle "růžence" ve formě prstýnku na ruce. No a jak víra v této zemi nadále upadá, sestry vymírají a nikdo je nenahrazuje. Přichází personál, který pracuje za peníze, má doma malé děti, plánuje dovolenou u moře..... Tak se nedivte. Hlavně že víme, že za to může ta proklatá církev. 

Ta Bobo je opravdu neskutečná svi(Ň)e.

Bohata 16.7.2008 0:30

Re: nevážená paní,

Umíte číst?

Bohata 16.7.2008 0:28

Re: Re: Chucpe na entou!

Církev katolická má od všeho co chce nabývací doklady?Vždyť ten majetek by RU státu o oni je jen spravovali-žili z něj rozuměj.

AndyO 16.7.2008 0:26

nevážená paní,

nutno podotknout, že i bez Vašeho zájmu. Ale pro politiku každá žíznivá stařenka dobrá, že?

Vy jste ztělesněné chucpe.

Bohata 16.7.2008 0:24

Re: Chucpe na entou!

Pan Bigvil je katolík?Nebo prostě rapl.Jistě,že to souvisí.

   Bože můj Bože ,chudinka Vatikán.

Kolumbo 16.7.2008 0:21

Ano, církev

je nenažraná. Chce zpět, co jí bolševik ukradl, ubohý stát si má postavit nové budovy a vrátit ty, ukradené, kam si stát náš dobrotivý odkládal léta za metry tlusté zdi své seniory do laskavé péče státních zřízenců. Chucpe! Volá paní europoslankyně Bobošíková. jak se opovažují, preláti hnusní! K čemu je nám taková cirkev? Táže se a hned si odpovídá. K ničemu! Také se táži - k čemu je nám paní Bobošíková, celé její angažmá v televizní kauze i její europoslancování. Za asistence svého manžela. Odpovídám si - ne k ničemu, nýbrž pro ostudu. Co tam ta kráva dělá? Nechce raději kandidovat na post první tajemnice KSČM? Jak se taková koza mohla dostat do europarlamentu. Jestli je tam takových víc, pak pryč z Unie, dokud je čas!(Y)

Bohata 16.7.2008 0:21

Moje maminka tak umřela-žízní

V roce 1999 jsem byl nucen ji předat do péče LDN na dva týdny abych uspořádal jisté důležité věci ne tam kde jsme spolu bydleli.Věděl jsem,že ona dobře ví jak je nutné aby denně vypila aspoň litr tekutin(bylo jí 89let).Řekl jsem to personálu.

Při první návštěvě za týden jsem se od ní dověděl,že má žízeň.Koupil jsem minerálky a poprosil lékařku aby ji dávali třeba obyčejnou vodu ale prostě vodu. Za deset dní zemřela .Bylo horko a do pokoje kde ležela pražilo zářiové slunce.

Tenkrát jsem pojal myšlenku aby byla lůžka pro nemocné vybavena držákem na PET ze které by si mohl nemocný odssát kolik potřebuje pomocí zátky s průchozí hadičkou.

Neuspěl jsem protože těmto lidem se nedává voda proto aby nečurali a tudíž nezvyšovali nároky na práci i materiál.

Paní Bobošíkovou nemám rád ,ale v tomto má pravdu.