23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 16.7.2008 9:32

Re: Jaký důvod asi má Neff propagovat Bobovizi ? Co tyto dva exoty spojuje ?

No, uveřejňováním jejích textů jí dělá znamenitou reklamu. Ovšem negativní ;-D

Jakub S. 16.7.2008 18:55

Re: Re: Jaký důvod asi má Neff propagovat Bobovizi ? Co tyto dva exoty spojuje ?

Ale rozuměj: on se tím jako ptá, jestli není  t a k y  Ž i d o v k a - !

Mejla 16.7.2008 8:49

Bobošice se neštítí ničeho. Právě řádové sestry byly nejčastějšími pečovatelkami o nemohoucí, než je bobošismus zahnal do kriminálů a zničil jejich činnost.

.

Historik 16.7.2008 8:56

Právě řádové sestry byly nejčastějšími pečovatelkami o nemohoucí, než je bobošismus zahnal do kriminálů a zničil jejich činnost.

V to máte pravdu, ale čo bolo, bolo. DNES to neplatí, ani téměř 20 let od sametu ne.

věřící 16.7.2008 9:08

Re: Právě řádové sestry byly nejčastějšími pečovatelkami o nemohoucí, než je bobošismus zahnal do kriminálů a zničil jejich činnost.

První kominista byl Kristus, usiloval o sociální spravedlnost a jak dopadl.

katolička 16.7.2008 9:29

Re: Re: Právě řádové sestry byly nejčastějšími pečovatelkami o nemohoucí, než je bobošismus zahnal do kriminálů a zničil jejich činnost.

A hned druhý po něm byl Jan Hus a jak dopadl....

To jsou ale hloupé vtipy, "věřící". Kde tohle učí, to by mě zajímalo?

Hrad 16.7.2008 9:41

Re: Re: Re: Právě řádové sestry byly nejčastějšími pečovatelkami o nemohoucí, než je bobošismus zahnal do kriminálů a zničil jejich činnost.

To musíš studovat a přemýšlet. Ne se jenom bušit v prsa a s uctivě skloněnou hlavou kajícně huhňat: "Mea culpa, mea culpa, mea maxima  culpa ....." a čekat na spásu po smrti.

Jura Jurax 16.7.2008 9:39

Re: Re: Právě řádové sestry byly nejčastějšími pečovatelkami o nemohoucí, než je bobošismus zahnal do kriminálů a zničil jejich činnost.

Vskutku Kristus usiloval o sociální spravedlnost? A mluvíte o učení Žida Jošuy, zvaného též Christos neboli pomazaný, jednoho z mnoha židovských proroků své doby, nebo o křesťanském učení? Ač neznaboh a ateista, dočetl jsem se, že to zdaleka není totéž! A jmenovitě v bibli jest psáno, že ono spravedlivé království není z tohoto světa (no pochopitelně, jinak by se lid věřící dožadoval spravedlnosti už v životě pozemském, což by křesťanskou církev skrze moc světskou spolehlivě zahubilo v již zárodku)

Historik 16.7.2008 14:32

Moc světská církev potírala tak dlouho, dokud se církev nezměnila

natolik, aby se pokusila ji využít, bohužel, neúspěšně. Věřící křesťané se byli už tehdy schopni pro věroučné spory zabíjet a Konstantinus tomu dokázal bránit jen částečně a závěry jeho Nikajského koncilu nebyly všeobecně přijaty. A už v PÁTÉM století !!! se vedly války mezi křesťany pod záminkou víry (mezi ortodoxními a ariány).

Bubranik 16.7.2008 10:28

Re: Bobošice se neštítí ničeho. Právě řádové sestry byly nejčastějšími pečovatelkami o nemohoucí, než je bobošismus zahnal do kriminálů a zničil jejich činnost.

 Jak se mohla jernom ona pani Bobosikova snizit k takovemu clanku! ODPORNE! Prolhane!(Y) Hleda na cirkvi  vady? Kdo je nema!? Ale at je hleda sama u sebe!  Kdyz bude mit potom  spatne svedomi, tak at jde delat uzitecnou praci. Myt nadobi, zametat ulice a pod.  Bubranik (nastvanej..)

Gandalf 16.7.2008 11:38

Re: Re: Bobošice se neštítí ničeho. Právě řádové sestry byly nejčastějšími pečovatelkami o nemohoucí, než je bobošismus zahnal do kriminálů a zničil jejich činnost.

Pani Bobosikova se prece snizi k cemukoliv, kdyz si mysli, ze by ji to mohlo pomoct ke znovuzvoleni. To vite, koryto je koryto.

Kenavp 16.7.2008 8:40

Slepice bolševická

"Proč bychom jim měli dávat další stovky miliard?" Protože jim byly ukradeny ty huso hloupá. Kdyby tobě byl ukraden majetek, ty bys ho zpátky nechtěla a ještě poděkovala, že tě zloděj zbavil starostí? Není náhoda, že jsi kandidovala za ty zločince, komunisty. Kdyby jsi byla chlap, řeknu že jsi  velké hovado.

Historik 16.7.2008 8:54

Komunista mohl církevní hodnostářům říci to, co řekl v Krylovově bajce

lev vlku, kterému sebral ukradené tele: "Tvoje tele, kjakým právem, tohle se ti podařilo, teď je moje stejným právem, jako dříve tvoje bylo."

Dovoluji si citovat ze Stručných dějin světa H.G.Wellse úryvek, týkající se husitských válek "stejně, jako v případě Valdenských hnala církev sebranku z celé Evropy na malou zemi..."

Církev byla celá staletí součástí vládnoucí moci, odtud ten majetek.

Jura Jurax 16.7.2008 9:46

Re: Komunista mohl církevní hodnostářům říci to, co řekl v Krylovově bajce

Tak tak - a oblbováním tisíciletí trvajícím majetek také získávala z darů - dnes by se to zvalo sponzoringem a taky raketýringem (dar církvi ochrání před peklem).

Mocná církev není státu, vlasti aniž národu ku prospěchu, spíš naopak.

Rdx 16.7.2008 10:05

Re: Re: Komunista mohl církevní hodnostářům říci to, co řekl v Krylovově bajce

viz Polsko...

RomanL 16.7.2008 12:05

Re: Re: Re: Komunista mohl církevní hodnostářům říci to, co řekl v Krylovově bajce

... přesně! R^

Bubranik 16.7.2008 10:33

Re: Slepice bolševická

 Take bych  souhlasil s oznacenim "slepice bolsevicka" Horsi je, ze sedi v Evropskem parlamentu!! Udelali kozu zahradnici! Patrne je srozumena s velkymi loupezemi za casu po "viteznem Unoru"! ODPORNE!  Presrtante s toupolitikou!!  delejte neco prospesnmeho, treba jako osetrovatelka , jako to cini radove sestry!  nepropagujte a nechrante zlodejinu!

  Slava a cest cistemu Ceskemu narodu!>-  Ze se nestydite pobirat vysoky plat z  vydelku danovych poplatniku!

gerontusinza 16.7.2008 8:31

Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

ani se vám nedivím, protože to co nám v současné době vládne, je banda špinavců a kořistníků bez jakýchkoli skrupulí ( tím nechci říci, že ti předchozí byli o moc lepší). Ovšem tito mají propracovanější metodiku a míru arogance v nebetyčné výši..... A skrupule, slušnost? nevědí co to je;-D

karlos 16.7.2008 8:39

Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

Co to meleš o vladě ta má něco společného s ldnkou?že to nenapravili socani zajejich osmileté vlády.

AndyO 16.7.2008 9:08

Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

jistě. Topolánek osobně nařídil sestrám v LDL mučit pacoše žízní...má na to propracovanou metodiku:))

gerontusinza 16.7.2008 10:22

Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

ehm (třeba(Y)) a zazpívat si s paní Parkanovou.... Neračte se montovat do mého rozhovoru s hezkou a inteligentní poslankyní vy náno přitroublá ale s názorem

AndyO 16.7.2008 10:27

Re: Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

;-D kapou nervíky, kapou?

Harpyje 16.7.2008 10:34

Re: Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

Ten nadbytek teček ve Vašich příspěvcích odpovídá zřejmě počtu vyprsknutých slin. Ve skutečné diskusi se asi spoludiskutující musí chránit před Vašimi "argumenty" deštníky.

emil 16.7.2008 10:34

Re: Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

Gerontisinza stále kvoká ,stále kvoká, hoďte na něj síť, Chocholoušku !

v modrobílém 16.7.2008 11:14

Re: Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

Lidský věk se v česku od převratu prodloužil o 5 let. Přibylo nám tedy starých, nesoběstačných lidí. pamatuji si, že dříve umírali v LDNkách, kde nebyly na pokojích ani tekoucí voda, umývali je lavorech, podmínky byly nesrovnatelné a ještě tomu ani není tak dlouhou. Na pečí je třeba ít personál. Lehce budem dávat povely a´t vojsko vyhraje válku, když nebudeme mít vojáky. Brát bič na zdravotníky za to, že na 35 nemohoucích ne mocných, ležících nestačí při stavu dvou zdrav prac na směnu, kteří se mají postarat jen o základní životní potřeby je hyenismu, na kterém chtějí profitovat novináři. je to velmi vděčné téma. ve světě se naše sestry těší společenské úctě i ohodnocení, jen u nás jsou kusem hadru, kterým si media leští svoje image. Proč se nezajímají proč je tak málo zdrav personálu. Ono je to proto, že více o NEZAPLAtÍ. Na všechno úřednictvo , ministerstva, Brusel, kraje, sociální odbory, komisaře pro kontrolu auditů adt je peneěz dost, jen pro ty co mají být vykonyvatele toho co všichni ti úřenici vymysleli, standarty , v životě u lůžka nestrávili den, tak kdo má ty jejich výmysly provádět,  těch není.

Historik 16.7.2008 14:51

Jestli jste si nevšiml, o tom ten článek je

Pro LDN se peníze nenajdou, pro církev svatou ano.

3,14ranha 17.7.2008 22:07

Re: Jestli jste si nevšiml, o tom ten článek je

která postavila nebo podpořila za pár let od revoluce 20X víc (no vlastně co kecám - je jediná kdo je staví) hospiců než stát...

3,14ranha 17.7.2008 22:16

Re: Re: Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

nezlobte se ale zjednodušujete,

jsem zdravotník, a ten problém správné motivace a orientace (na blaho pacientů) je u průměrného zdravotníka rozdělen tak půl na půl: vnější-finance X vnitřní-morálka

zdravotník který cítí že začíná být vyhořelý a nepříjemný na kolegy i pacienty, by měl vyhledat péči a ne si frustraci vylévat na bezbranných stařečcích!!!!

brabus 16.7.2008 12:25

Re: Račte sie pomodlit ke svatému radaru, omést koule panu Topolánkovi a mě případně políbit Re: Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

Vy jste opravdu hodně a hodně vylízané pako. Inteligentní poslankyně;-D;-D Víte včem drží Boboška prim? že to co se nepodařilo rusákům v 68 (vypnout plošně televizi), tak to se podlo týhle krá.....ě. Ale chápu, že u blba jako jste Vy, který v 68 sám zvedal hraniční závory, si velice šplhla. Jak říkám, v 89 se měla dělat revoluce stylem: ke zdi. Věřte, že sám bych rád velel popravčí četě. Sbohem soudruhu.(Y)

whaler 16.7.2008 10:25

Re: Paní Bobošíková , vidím že už také ztrácíte nervy při pohledu z okna......

Geront se ozval. A takový to byl dosud krásný den.