20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Francin 7.3.2007 12:15

Re: Re: Re: svět bez muslimů :o)

navrhuji vyžadovat bezpodmínečné respektování obou našich kultur! Staňme se misionáři míru a porozumění ! Všichni jsme jen lidé !

Každý si vyberme svého muslima, a pozvěme ho na vepřo-knedlo-zelo-pivo. :-)VV

Martin 7.3.2007 12:32

pan adolf h premyslel taky o svete

bez nekoho, taky se mu takovy svet velmi libil

Peter 7.3.2007 11:50

Žasnem....

....nad tým ako autor thoto článku sa stáva ponižujúcim panáčkujúcim posluhovačom fašistickej ameriky. Ak takéto bláboly musíte v ČR čítať pravidelne vo vašich (nielen) printových médiach, tak je mi vás češi ľúto.

Charlie 7.3.2007 12:03

Re: Žasnem....

Nechceš Rudé Právo z dávných časů ? Tady jeden důchodce ho má doma. Třeba ti to půjčí. ;-D

Martin 7.3.2007 12:33

Re: Re: Žasnem....

rude pravo krasne nahrazuje np, ta sama servilita ta sama jedina spravna pravda

BM 7.3.2007 13:49

Re: Žasnem....

Tvoju lutost si strc ku stranickej knizke.

Nevsimajte si idiota, stale ho chytime, dame mu tabletku, ale rano je zas v urade a RADI. 

Milan 7.3.2007 11:39

Chybná premisa

Premisa, že to co je v zájmu ameriky, je také v našem zájmu, stojí mino realitu. To samé lze říci i o debatovaném článku. Doporučil bych autorovi definovat zájem České republiky a až po té přemýšlet o dalších souvislostech.

Francin 7.3.2007 11:38

zájmy

zájmy žádných 2 zemí na světě nemohou být 100%ně totožné. Trochu mi tento způsob uvažování připomíná bolševickou rétoriku, před rokem 89. Taky nebyly argumenty, tak se hrálo na city. A kdo nesouhlasil , byl antikomunista, revizionista, reakcionář. Takže teď většina národa, která se k projektům tohoto typu staví rezervovaně, jsou pro změnu zase komunisté, Rusofilové a búhví, co ještě. Ve frašce se vyměnil Big Brother, převlékly kabáty, bolševické totalitní myšlení, včetně nálepkování, zůstalo stejné.

Že by v USA právě kvůli dobru ČR nemohli politici, propojení s nadnárodními firmami, spát??? Dosud to nikdo nedoložil. Že by nehájili své zájmy na úkor obyčejných lidí po celém světě? Je to absurdní. :)

Zajímavé je, že v USA taky nikdo o radaru nic konkrétního neví, zatím se hraje jen o rozpočet v Kongresu. Přitom se u nás na Psu vyrojilo tolik "odborníků", že bychom je mohli vyvážet.

Situace připomíná absurdní frašku. V ČR existuje skupinka lidí s nesamostatným myšlením, se silnou touhou státi se zase vazaly, nebo otroky. Vší silou se cpou strýčku Samovi do prd*le. A on si přitom ještě ani nesundal kalhoty !!:-);-D

Malý Aston 7.3.2007 11:50

Re: zájmy

To víte,většina američanů ani neví,že nějaké česko je a kde je.Nebýt podpory Havla,když žehlil Levinskou a našeho piva a hokejistů tak to neví 100% amerických občanů.Proti je zásadně Filip a ten je za to placen.Paroubek říká,ano mám zájem o radar ale musí to být v rámci NATO.Ostatní říkají budeme jednat se všemi a pak se rozhodneme.Takže jediný který má zájem o radar je Paroubek,jemu postačí když mu to odsouhlasí Špidla v Bruselu a generálové v NATO.Takže nevím,proč někdo nadává současné vládě.Ještě nic není rozhodnuto,jen je to jasné Moravcovi na Čt1 a Filipovi.:-D

Francin 7.3.2007 11:53

Re: Re: zájmy

milý zlatý. To co říkáte, je sice zajímavé, ale nějak jsem nepochopil, co jste těmito jinak bezobsažnými slovy chtěl říci ;-)

Martin 7.3.2007 12:34

Re: Re: Re: zájmy

nic, maly aston pokud 20x nenapise jmeno paroubek, tak ma spatny den

John 7.3.2007 11:29

To zase bude řevu

Dánsko podporuje protiraketovou základnu USA v Evropě.

Více na iHned.

gerontusinza 7.3.2007 12:32

TAK JIM JI TAM ŠOUPNEM. Re: To zase bude řevu

není nic jednoduššího. ;-) 

Martin 7.3.2007 13:02

nebude

dansko uz totiz je soucasti protiraketove obrany a chce mit kryti pro svuj radar v gronsku a k tomu ma slouzit nase zakladna na zaklade informaci predlozenych kongresu protiragetovou agenturou

klobouk 7.3.2007 11:00

"Vycházím z přesvědčení, že národní zájmy České republiky jsou totožné se zájmy Spojených států"

A jake jsou zajmy USA ?

Size nevim co chce X ale vychazim z predpokladu ze to chci taky.

BERAN 7.3.2007 10:45

Odborník na Vietnamskou válku

"Já mohu hrdě napsat,že mám ve vojenské knížce:účastník  války!"Autor: kNEDEL IP: 81.30.248.xxx Datum: 07.03.2007 10:14

Dovede si někdo představit, že ve Spolkové republice Německo v roce 1963 (18 let po pádu nacionálního socializmu) bude někdo takto hrdě a DRZE vychvalovat sou účast například při likvidaci španělské republiky?

Ne každý se dnes tak hrdě hlásí ke své zločinné minulosti. Je ale zcela evidentní, že antiamerikanisté všeho druhu by měli vědět, komu pomáhají a kdo je zneužívá.

čtenář zdrojů 7.3.2007 11:08

Berane

a ty víš, na které straně barikády kNEDEL byl? Třeba bojoval v americké osvobozenecké armádě na území Vietnamu proti vietnamským agresorům. Případně bojoval v osvobozeneckých vojskách NATO po boku Albánských hrdinů na území Srbska proti srbským agresorům. ;-D;-D;-D

BERAN 7.3.2007 11:14

Že by tak dalece zanevřel na své spolubojovníky?

Nepamatuji se, že by ve Vietnamu překročili Američané nebo nekomunističtí Vietnamci hranici směrem na sever.

Zase jsme u záměrného matení pojmů. Agresoři byli vietnamští komunisté, kteří napadli sousední stát. To se ale nehodí těm co si zvykli vymývat mozky.

xtl 7.3.2007 14:46

Re: Že by tak dalece zanevřel na své spolubojovníky?

Bombardování Hanoje a jiných severovietnamských měst není takovým překročením hranice? Proč tedy Američané dosudz de hledají ostatky svých zestřelených pilotů?

Antonín Hrbek 7.3.2007 10:37

Malé poznámky

Autor článku je "doktor". Nesvědčí to něco o degradaci vysokoškolského vzdělání? Nápad, že by bylo nejlepší postavit radar v Praze je vynikající myšlenka, protože by pak Praha byla ze všech měst na světě nejlépe chráněna, na stavebních pracech by se mohli podílet osvědčení odborníci z magistrátu a jejich spřátelené firmy, našli by tam zaměstnání třeba i bezdomovci z lodě Pavla Béma, stoupl by obrat pohostinství a nevěstinců, byla by to nevídaná turistická atrakce, prostě samé klady. Tak nač váhat!

Ladislav 7.3.2007 10:40

Re: Malé poznámky

"Nesvědčí to něco o degradaci vysokoškolského vzdělání? " - ne nezbytne. Penize potrebuje kady.

čtenář zdrojů 7.3.2007 11:12

pane Hrbku

skromně přiznávám, že to napadlo mě. Mě by tady u nás v Praze radar opravdu nevadil. A za tu srandu by to stálo. A určitě by tu pak bylo bezpečno, jak tvrdí horliví zastánci radaru.

Ladislav 7.3.2007 10:33

narodni zajem

Nasim narodnim zajmem je zachovat dobre vztahy s Ruskem od ktereho dovazime vetsinu ropy a vsechen plyn, zaroven co nejvice omezovat tuto zavislost a pak take to aby se Evropa konecne vzmohla a zbavila se pate kolony uvnitr.

USA jsou velmoc v pozvolnem upadku a centrum jejich pozornosti se premistuje do Pacifiku. Evropa se bude muset vyporadat s naporem muslimskeho svet a tedhy se bude Rusko hodit as si o nem mysli kdo chce co chce - Rusove nemaji muslimy radi a v pripade vojenskeho konfliktu skutecne bojuji, nepredvadeji smesnou operetu jako Zapad. USA bude mit v te dobe dost problemu s Cinou a jihovychodni Asii a moc pomoci se od nich cekat neda.

kNEDEL 7.3.2007 10:27

jo jo ať žije soudruh Aholf Topol a soudruh Josif Bush

na věčné časy a ne jinak!Prece my nelžeme,jen to písnem neúplně ale s velkou pompou!A vy dave plebejský Vám do toho houbec!V Brdech máme základnu po rusákách tam si šoupnem naše čvaňha a radar ten nám schválíte bez reptání!jinak Vám vyvezeme demokracii po našem a tajně!Letíště v Brdech je schopno přijmout Herkula tak co do toho chcete vagínovat,budete plnit co my chceme a ne co si přejí jiní,na to jsme do Vaška kašpárka 1 nenacpali tolik doláčů,Vašek 1 z vůle stb zvolen !

gerontusinza 7.3.2007 10:42

Knedle nemáte tak úplně pravdu. Re: jo jo ať žije soudruh Aholf Topol a soudruh Josif Bush

Tu základnu po Rusech si nechávají jako rezervu pro rozšíření ami základny. Tč je tam zatím naše posádka  s několika vrtulníky, konající kontrolní lety nad voj. prostorem Jince. Radar plánují západněji cca 8 km vzdušnou čarou na Jince. Nechci radar a nechci amíky v sousedství, zvlášť pro jejich současnou doktrínu 1.úderu (i jaderného) a likvidovat pomocí těchto radarů a raket maximum zbytkových raket protivníka . Jejich radar u nás má být vlastně 1. nabídkou po jejich preventivním úderu pro napadeného, aby chránili ostatní již rozmístěné radary, včetně radarů na jejich zájmovém území (např. Aljaška) a jejich raketovou výzbroj. Tato vláda je něco neskutečného, smečka diletantů na jedné straně a haj@zlíků na straně druhé. Hezkiý den.

Arab. 7.3.2007 10:14

Zase jenom sockom.masáž.

Kdy vláda řekla ano?Pokud vím tak řekla že je ochotna jednat.

Petr Zenkl 7.3.2007 9:38

NATO

K článku samotnému nemám výhrad, snad až na jednu. Označovat NATO výrazem "pakt", je - s prominutím - relikt z dob socialistické občanské výchovy a PŠM, to slovo v sobě má cosi pejorativního - viz. např. odvozené sloveso "paktovat se" apod.

Myslím, že vhodnější je používat např. výraz "aliance", příp. "dohoda" či "smlouva" (NATO = North Atlantic Treaty Organisation = Organizace severoatlantické smlouvy).

ptl 7.3.2007 14:56

Re: NATO

Jasně soudruhu, o NATO se již nesmí mluvit jako o útočném paktu (co ale bylo "humanitární bombardování" Jugoslávie, když ne agrese přesně podle definice schválené Valným shromážděním OSN?), zato je žádoucí mluvit o "Varšavské smlouvě" jako o paktu (kde se vojska Varšavské smlouvy jako celek zúčastnila agrese, kromě 21. srpna 1968, kdy ovšem šlo o operaci na území signatářského státu smlouvy?). Děkuji za PŠM - pro neznalé politické školení mužstva.

BERAN 7.3.2007 9:30

Nadávky na demagogii a agitku

Zajímavé je, že se kritika článku soustřeďuje na USA, ale o nebezpečí z islámského fanatismu se zatím nezmínil nikdo. Jako by se vracela Druhá republika (1938 - 1939) se svou nenávistí k (masarykovské) demokracii a k obdivu k hospodářskému zázraku (nacionálně) socialistického Německa.

Skep/ticu/s Maxim/us 7.3.2007 10:41

A kdo to "nebezpečí z islámského fanatismu" vyvolal a vyvolává?

Prozradím Vám to: Bushova sebranka svou idiotskou agresivní politikou ve vleku zbrojních a ropných lobby.