16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cato 7.3.2007 14:03

Jen další proamerické oblbování a holé lži

Přece si nemúžete myslet, že IQ čtenářů je tak nízké

Česká republika i Polsko tak plní závazky vyplývající z jejich členství v Severoatlantickém paktu

Základna nemá s NATO nic společného, je to dvoustranná věc mezi USA a ČR

Připomeňme, že bojkot západních zemí vývozci nafty v letech 1973-1974 rozpoutal nezaměstnanost, kterou pak bylo velmi těžké odstranit.

Přečtěte si Crash 1973 a dozvíte se, že toto způsobili američtí poradci ve službáh tehdejšího saudského ministra ropy Zaki Yamaniho. Nedělejte z nás pitomce! 

J.G. Pašek 7.3.2007 14:31

Cato, nebuď tak domýšlivý o svém IQ . . . .

A k tomu NATO?

Až bude ČR dávat na armádu tolik kolik se zavázalo 2,2% HND a ne jak  dává 1,3% tak potom můžeš vyrukovat s tím bla-bla- bla argumentem o NATO . . . .

kuk 7.3.2007 14:58

Re: Cato, nebuď tak domýšlivý o svém IQ . . . .

bla bla delas moc pekne ale asi nevis kde je sever trubko, ta zakladna bude jen a jen americka a s nato nema nic spolecneho. tak si ted muzes lestit svych sto bodu iq:-)

J.G. Pašek 7.3.2007 15:10

Re: Re: Cato, nebuď tak domýšlivý o svém IQ . . . .

Kuku, já žádný radar v ČR nechci, to ale z jiných důvodů než jsou ty tvoje . . . .

Martin 7.3.2007 15:23

Re: Cato, nebuď tak domýšlivý o svém IQ . . . .

argument o nato pouzil autor clanku a tady se jen jasne dokazuje jaka je to lez

F. Čech 7.3.2007 15:49

Demagogu Catovi

Radar i protiraketová základna je opravdu dvoustranná věc mezi USA a Českem. prospěje ale také dalším státům NATO a vedení NATO nemá proti dvoustranným dohodám mezi svými členy námitky. Zvláště pokud se týká čistě obranných zařízení. Proč nás tady poučujeteo zcela jasné věci, vážený soudruhu Cato? A pokud jde to kdo vymyslel arabský bojkot západních zemí vývozci ropy,po další prohrané válce Arabů s Izraelem v roce 1973, tak to tedy nevím, proč bych si měl číst nějakou obskurní  protiamerickou tiskovinu. Stačí vzít rozum do hrsti a uvědomit si, že tento bojkot znamenal pro všechny odběratele arabské ropy, včetně USA,  problém a žádný americký vládní politik by to nemohl zosnovat. Existují ale jistě i američané působící proti zájmům svého státu - jakýsi lidský plevel. Z toho, že existují i mezi američany gauneři působící proti vlastnímu státu není nic zvláštního a  tyto zrádce přece nelze ztotožňovat s administrativou USA.. Vy milý soudruhu Cato tpřece také působíte proti zájmům obrany českého státu a proti naší demokrtricky zvolené vládě svým podlézáním Rusům a Němcům a svojí předposraností. Přesto, že vy a vaši soudruzi nám tolik uškodili a škodíte i nadále, musíme s vámi bplševiky, žel Bohu, žít v jednom státě. Na Kubu ani do Severní Koreje se vám moc nechce,nám už příliš ublížit nemůžete, tak aspoň svými verbálními zvratky tady kazíte vzduch. 

Yurri 7.3.2007 16:39

Re: Demagogu Catovi

R^R^R^

Pasáček koz ve Vermontu 7.3.2007 18:04

Re: Demagogu Catovi

Pan Čech se ve své naivitě snad opravdu domnívá, že současná americká vláda jedná v souladu se zájmy amerického lidu. Pouze 30 procent občanů považuje Bushe za schopného prezidenta, 65 procent si myslí, že Amerika jde špatným směrem.

To se to diskutuje bez informací !

Cato 7.3.2007 18:58

Re: Demagogu Catovi

Marná řeč , asi si opravdu nezasloužíte nic jiného než vytírat americkou....

richard 7.3.2007 19:50

Re: Jen další proamerické oblbování a holé lži

Představ si, že já dokonce ten rok 1973 pamatuji:))) Takže ":))) Okamžitě poté, co v tzv. Jom-Kippurské válce Egypt a Sýrie zaútočili na Israel, OPEC vyhlásila ropné embargo proti USA a Nizozemí. Pak po příměří OPEC odvolala embargo a zvedla cenu ropy na čtyřnásobek. Žádní  "američtí poradci" se nekonali, pokud tedy nejsi hlupák, co si myslí, že vláda USA má ve zvyku zařizovat u  vlád ostatních zemí embarga proti USA:)))) 

Martin 7.3.2007 13:16

tady neco zajimavejsiho

http://www.extempore.cz/content/view/988/1/

Jura 7.3.2007 14:19

Re: tady neco zajimavejsiho

K tomu by se slušelo dodat, že protiraketový štít se testuje jen za hezkého počasí. Viz. zpráva z tisku: "Test protiraketové obrany se neuskutečnil, protože nad cílovou oblastí byla mlha"

Darebácké státy nebudou čekat na hezké počasí. Ale USA svůj útok (a tím odvetný úder Ruska) si na hezké počasí naplánovat mohou, případně už si ho můžou i upravit.

Martin 7.3.2007 15:26

Re: Re: tady neco zajimavejsiho

a u testovani je take zabavne pouziti navadecich prvku na rakete "utocnika"

F. Čech 7.3.2007 16:02

Re: Re: Re: tady neco zajimavejsiho

Proč vadí vám i Rusku tak neúčinné antirakety. a jak mohou ohrožovat 10 000 ruských jaderných hlavic?

Martin 7.3.2007 17:41

Re: Re: Re: Re: tady neco zajimavejsiho

1. to jsou prozatimni vysledky

2. predstava ze se ten system pokud se podari prekonat jeho prozatimni neuspesnost nebude vyvijet je absurdni

Jura 7.3.2007 21:53

Re: Re: Re: Re: tady neco zajimavejsiho

Za hezkého počasí (tj. když si ho budou moci USA zvolit - tj. jedině při odvetném úderu Ruska) mají docela slušnou úspěšnost (cca 40%), na to, že to jsou zatím testy. Špatnou mají za mlhy nebo v noci (vlastně se vůbec netestujou) tj. v době, když by někdo útočil na USA.

Pokud vím, tak odzbrojovalo ... nepamatuju si, na jakém čísle se to zastavilo ... ale šlo by to dohledat.

Rusko na tom nebylo v posledních 15-ti letech moc dobře ekonomicky a prý zanedbali obměnu. Asi to nepřiznaj, ale právě kolem roku 2010 nebudou mít v plném počtu funkční to co mít můžou. .. Což je teda jejich průser, ale jen do té doby než budeme součástí potenciální agrese proti nim.

F. Čech 7.3.2007 16:01

Vzkaz od docenta Chocholouška

Juro, vraťte se rychle do léčebny!

Jura 7.3.2007 12:49

Náboženských fanatiků se nezbavíme podporou jiných náboženských fanatiků

Vtip: J.W.Bush: "Budu pokračovat v zabíjení těch islámských náboženských fanatiků.... Ostatně tak mi to přikázal bůh."

F. Čech 7.3.2007 13:22

Re: Náboženských fanatiků se nezbavíme podporou jiných náboženských fanatiků

To je opravdu "vtip" hodný kolosálního pitomce. Pokud byste aspoň trošku sledoval situaci, tak byste věděl, že v osvobozeném Iráku vraždí islámské občany - šiity, jiní islámští občané -sunnité. Je to naprostá obdoba situace v Jugoslávii, kde se po jejím vymanění z komunistické totality nějaký čas vyvražďovaly jednotlivé etnické skupiny. Ani Srbové v Jugoslávii, ani Sunnité v Iráku po osvobození svých zemí od diktatury, vykonávané jejich etniky, novou situaci nezkousli a vybíjí si zlost na dříve utlačovaných menšinách. Až to zkousnou, tak tam bude klid i bez diktatury. A slovo - Bůh, pokud se jedná o jediného Boha, v něhož věří stejně tak židé, křesťané i muslimové, tzn. všichni lidé, kteří vyznávají moniteismus (tedy i Bush), je Bůh bez konkrétního jména a proto se píše s velkým B. S malým B ho píší, proti všem zásadám pravopisu, jen komunisté a bojovní ateisté, mezi které patříte. Polepšete se Juro, protože právě vy - bojovní ateisté (v rudém nebo hnědorudém vydání) jste nebezpečím pro ostatní lidi . Právě bojovní ateisté v nacistických a bolševických dresech vyvraždili ve 20 století třetinu Evropy. A začínalo to právě jejich nenávistí k  naší evropské křesťanské kultuře, která i u vás dominuje.

Jura 7.3.2007 13:40

Re: Re: Náboženských fanatiků se nezbavíme podporou jiných náboženských fanatiků

Z chybného pravopisu bych na Vašem místě hned nevyvozoval nějakou názorovou orientaci.

Velká část válek a zvěrstev se koná nebo konala fanatiky právě ve jménu Boha, kterým se např. J.W.Bush ohání minimálně 2x v každém proslovu. A nacistické zbraně byly mnohdy svěceny katolickými kněžími před odchodem na frontu.

F. Čech 7.3.2007 14:05

Re: Re: Re: Náboženských fanatiků se nezbavíme podporou jiných náboženských fanatiků

Vždy se najde pár zbabělců, zrádců a kolaborantů a pitomců i mezi kněžími. I když bychom u nich oprávněně čekali vyšší morální zásady. Zvláště to pak platí o odpadlých kněžích, kteří se na přání Hitlera odtrhli od Vatikánu a v nacistickém Německu založili tzv. Národní církev poklonkující Hitlerovi.

honzak 7.3.2007 14:56

Re: Re: Re: Náboženských fanatiků se nezbavíme podporou jiných náboženských fanatiků

Juro, měl jsem tě za inteligenta!!! Vzpomeň 1. světovou, kde feldkuráti VŠECH stran žehnali zbraním i vojskům, až je od toho bolely pazoury. Z 2. světové byl rozdíl, soudruzi měli místo feldkurátu politruky....

Sch.glosátor 7.3.2007 15:57

v osvobozeném Iráku vraždí islámské občany - šiity, jiní islámští občané -sunnité.

Tomu říkám zajímavý trh ! Určitě tak nečiní holýma rukama...

honzak 7.3.2007 12:44

dneska je rudá

sebranka obzvlášť ve formě! Asi soudruh Filip poslal čerstvé instrukce.

Francin 7.3.2007 12:48

Re: dneska je rudá

většina národa je proti dobrodružstvím typu radaru. Takže většina národa je sebranka? Ty jsi bohem vyvolený? Nebo USA? 8-o;-)

F. Čech 7.3.2007 12:54

Re: Re: dneska je rudá

Většina národa je jako vždy velmi špatně informovaná a také značně zpitomělá bolševickým brainwashingem. Rozhodovat musí lidé, kteří bezpečnostních rizicích něco ví - a to určitě není normální občan masírovaný hloupými novináři. z bulváru, který jedině čtou. Americký radar je pro nás asi stejně nebezpečný jako americký brouk - mandelinka bramborová, kterého k nám, podle vás - komunistů pašovali američtí agenti v krabičkách od sirek, aby nám znemožnili úspěchy v našem "mírovém budování".

Martin 7.3.2007 12:56

Re: Re: Re: dneska je rudá

jo tak si precti bez masirovani medii dokument protiraketove agentury

procpak stavime u nas naprosto bezpecny radar ? protoze agentura chce mit chranene sve radary v britanii a gronsku pred utokem balistickych zbrani. takze agentura se boji o tamty radary ale ten nas bude uplne bezpecny :-D

Ladislav 7.3.2007 13:02

Re: Re: Re: dneska je rudá

Vy zijete v nejakem divnem svete. Vsechny zeme maji sve zajmy (mimo CR, ta okamzite vleze kazdemu do riti) a snazi se je prosazovat. Zajmem USA je prirodni bohatstvi Ruska a proto kolem nej stavi venec zakladen. Bezpecnostnim rizikem je to ze pripadny konflikt se odehraje na nasem uzemi, my budeme biti (pripadne rovnou vypareni) a Americane sliznou ropu.

xtl 7.3.2007 13:32

Re: Re: Re: dneska je rudá

Významné je to, co zdůraznil nedávno v televizním pořadu "Otázky Václava Moravce" Michael Kocáb, znát účel radarové základny v politických souvislostech. Je to nezbytné především vzhledem k současné vojenské doktríně USA vycházející z preventivního útoku proti těm zemím, které nevyhovují americkým zahraničním zájmům. Lživé záminky typu existence zbraní hromadného ničení v případě agrese proti Iráku a bajky o darebáckých státech v současné době jsou určeny pro ohlupování veřejnosti šířením strachu. Státy jako Írán a Korea nejsou a nebudou schopny zaútočit na USA, aniž by se vystavily zdrcující odvetě. Je zřejmé, že USA potřebují pro kontrolu zásob surovin vytvořit celosvětovou síť vojenských základen, jejichž cílem je zajistit beztrestnost, to je dokonalou ochranu vlastního území, v případě, že se rozhodnou "preventivně" napadnout další země. Otázka radaru je v podstatě rozhodnutím, zda se přikloníme k politice, kterou provádí úzká skupina lidí v USA spojená s vojensko-průmyslovým komplexem proti vůli většiny amerického národa, politiku namířenou proti Chartě OSN a rovněž Severoatlantické smlouvě, nebo se přidržíme názoru většiny obyvatel evropských zemí, kteří jsou přesvědčeni, že principy, za kterých vznikla OSN, jsou stále ještě lepší než ničení majetku a zabíjení lidí.

honzak 7.3.2007 14:42

Re: Re: Re: Re: dneska je rudá

"se přikloníme k politice, kterou provádí úzká skupina lidí v USA spojená s vojensko-průmyslovým komplexem proti vůli většiny amerického národa, politiku namířenou proti Chartě OSN a rovněž Severoatlantické smlouvě" - rudá pakáž zůstane rudou pakáží. Ani rudé právo v roce 1970 by takovou vagínovinu nenapsalo .