21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ptl 7.3.2007 15:02

Re: Re: Re: Re: Re: dneska je rudá

Něco se soudruhovi nelíbilo?

Pasáček koz ve Vermontu 7.3.2007 17:01

Přesná analyza

Panu  XTL : Ano to je přesná analyza současných Spojených Států Amerických.

Blahopřeji !       P. K.

Malý Aston 7.3.2007 12:56

Re: Re: dneska je rudá

Ano,máte pravdu.Většina občanů je proti.Jen ČSSD Zelení jsou pro.Pokud jsem dobře pochopil Moravce,Zaorálka a toho Zeleného na Čt1 v neděli,tak pokud dá NATO razítko radary jim nevadí.Pokud jsem pochopil ODS+KDU,tak ti chtějí jednat se všemi a pak po vyhodnocení navrhnou ano nebo ne.KSČM chápu již dlouho,Filip byl rozvědčík proti NATO,takže je pořád proti NATO a při slovu radar dostává vyrážku.Takže se prosím postavte proti ČSSD+Zeleným a radary nebudou.:-D

lis 7.3.2007 12:35

aaa

Spolupráce s Ruskem je v našem národním zájmu už jen kvůli surovinam, ale i dalším záležitostem.

Martin 7.3.2007 12:36

co to pises

prece rusko je fuj a americane nam dodaji vsechno co potrebujeme a samozrejme za nejlepsi mozne ceny, vzdyt toho maji tolik ....

F. Čech 7.3.2007 12:48

Re: aaa

Spolupráce s Ruskem se už vyzkoušela za prezidenty beneše a pak i za dalších šesti bolševických prezidentů. Bilance této 44leté spolupráce bylo: Osubutí Československa z 5. na 45. místo v životní úrovni, zadrátování hranic, šikanování všech nekomunistů, popravy stovek lidí a žalářování dalších 200 000 politických vězňů, úpadek konkurenceschopnosti všech českých firem, vymývání mozků marxistickými nesmysly, které je citelné dodnes (i na vašem případě) a vše posléze vyvrcholilo nočním přepadením republiky ruskými bolševickými hordami a následnou 21 letou okupací celé naší republiky. Nechte si tato svá doporučení, vážený soudruhu, na vaše stranické schůze a neotravujte normální lidi, kteří mají s tím co navrhujete mimořádně špatné zkušenosti!  Většina lidí si dobře uvědomuje že garancí před recidívou "spolupráce" s Ruskem je jedině pevný obranný svazek s NATO a především z USA!

Francin 7.3.2007 12:51

Re: Re: aaa

tý brďo ! A nepletete si náhodou Rusko se Sovětským svazem? Nežijete v realitě studené války 70 tých let? ;-)

Martin 7.3.2007 12:52

Re: Re: aaa

sovetsky svaz to nebylo rusko ale zrudny tzv. komunisticky rezim

vzdyt i jeho nejkrvavejsi vudce byl gruzinem ne rusem

Antonín Hrbek 7.3.2007 13:52

Re: Re: aaa

doufám že jste doma odpojil zemní plyn a nechodíte k pumpě čerpat palivo. A nebo nejste zásadový?

Kubeš 7.3.2007 14:31

Re: Re: aaa

F.Čech to popsal perfektně, souhlasím s tebou do puntíku.

Malý Aston 7.3.2007 12:51

Re: aaa

No vidíte jak Vám to pěkně sluší,když píšete pravdu.Já mám dojem,že spolupráce s Ruskem je v zájmu celé nemohoucí a posrané Evropy.To co nedokázal Stalin pomocí tanků,to zařídilo KGB.Smetlo nějakou blbou komunistickou ideologii,kterou používali stejně jako car ,když vládl imperiálnímu Rusku ale nevzdali se ovládat Evropu.A to se jim podařilo,jsou to pašáci.Dnes postačí otočit kohoutkem a Evropa je na kolenou.Kromě pistolek nemá NATO bez USA žádnou vojenskou sílu a těch pár našich vojáčků a půjčené Gripeny nás neochrání.Proč jít na Evropu s tanky,když postačí socani+komouši+závislost na energiích a jejich finanční kapitál?

Charlie 7.3.2007 12:28

Chcete to ?

Usáma bin Ládin upřesňuje v sedmi bodech, co od Američanů vyžaduje.

1. aby “konvertovali na islám”. 2. aby ”přestali utiskovat, lhát, páchat nemorální činy a oddávat se neřestem...” 3. aby “uznali, že Amerika je národem bez principů ve vztazích s ostatními”. 4.  aby “přestali podporovat Izrael v Palestině, Indy v Kašmíru, Rusy proti Čečencům, vládu v Manile proti muslimům v jižních Filipinách.” 5.  aby “sbalili svá zavazadla a opustili muslimské země“. Tuto radu jim prý dává v jejich zájmu, “abychom je nemuseli posílat zpět v rakvích.” 6. “aby přestali podporovat zkorumpované vůdce našich zemí”. 7. “aby přestali s politikou podřizování, okrádání a okupování”.

 

On to ale vyžaduje nejen od Američanů, ale od všech nevěřících psů. Od Evropanů a i od Čechů. Samozřejmě se nás některé body týkají méně, třeba bod 6.

Ale bod 1. abychom konvertovali na islám, bod 2. abychm ”přestali .... páchat nemorální činy a oddávat se neřestem...”  tedy přestali jíst vepřové, pít pivo, koukat na pornofilmy, šoustat sekretářku nebo sousedku,  holky nosit sukně nad kotníky, atd....  jak se vám to líbí ?

gerontusinza 7.3.2007 12:44

Pane , Usámu jste si vychovali a vyzbrojili vy.Re: Chcete to ?

To jestli vás chce poislamčit je jen vaše bilaterální dohoda. Z jedné strany jste ujařmili "humanitárním" bombardováním (výrok jednoho našeho "genia" u kterého je míra blbosti již i zřjmá na prvn otevření huby) Srby a podporovali (a podporujete) Kosovské Albánce, UČK a rozmělňujete záměrně státy které islámu byli schopné lépe odolávat. Trhněte si Karlíku, když vašeblbost je stejná jako našeho "genia". Jste nedůvěryhodní čím dál víc.

Francin 7.3.2007 12:50

Re: Pane , Usámu jste si vychovali a vyzbrojili vy.Re: Chcete to ?

"humanitární bombardování" bylo na podporu islamofašismu v Evropě, to je dnes jasné. Srbové, vědomi si své historie a islámského nebezpečí, se bránili. Jako jedni z mála v Evropě nekapitulovali předem. Bojovali i za nás ...

Charlie 7.3.2007 13:13

Kosovo

Bylo to svinstvo a blbost. Ale na to jednou Amíci prijdou.

gerontusinza 7.3.2007 15:18

ALE POZDĚ. Re: Kosovo

Jako se vším co poslední dobou podnikají. Tahají za kratší konec.:-/

Francin 7.3.2007 12:46

Re: Chcete to ?

a proč nevyžadujeme my po nich, aby přestali diskriminovat menšiny, ženy, aby rozvíjeli pluralitu na školách.. Aby přestali s otroctvím, aby jejich ženy se mohly oblékat jak chtěly, zákaz kamenování, a tak dále? Co nám brání?

Charlie 7.3.2007 13:14

Re: Re: Chcete to ?

Brání nám politická korektnost a multikulti.

BM 7.3.2007 13:39

Re: Re: Re: Chcete to ?

V prvom rade poiticky kalkul lavice, situacia s Ceskym povolebnym patom hrozi totiz vo vacsine krajin, v ktorych je parlamentna demokracia. Zhruba tretina opravnenych volicov je skor napravo, zhruba tretina nalavo, a tretina su masy bez vyznania alebo notoricki nevolici. Tuto krehku rovnovahu je mozne trvale zvratit imigrantmi, ktori ale k urnam nechodia zadarmo. A s narastajucim percentom zastupenia v populacii vystavuju Europe fakturu za poskytnute sluzby. Lenze ten ucet pravdepodobne zaplatime vsetci, nielen sudruhovia z Bruselu.

Malý Aston 7.3.2007 12:22

Začínám milovat Paroubka,Zaorálka a soudruha KATO!

Ti kteří jsou pro radary je ČSSD.Pokud to bude pod velením NATO souhlasí a nějaké rakety zaměřené od Putina jim nevadí.Další kteří souhlasí jsou Zelení,také nejsou proti radarům pokud budou spojení internetem na generalitu v sídle NATO.Neznám jediný důvod proč ODS+KDU pořád váhají.Pořád hovoří o tom,že je nutné jednat se všemi a potom se rozhodnou.To Jirka Paroubek a Zaorálek jsou jiní pašáci s nikým nejednat.Když dá razítko Špidla v Bruselu a generálové v NATO hned se začne stavět.Začínám toho Jirku milovat.:-D

Martin 7.3.2007 12:30

jako vzdy vis ze bije

ale netusis ktera

rozdil mezi zakladnou NATO a zakladnou USA je  v tom, ze ta prvni by byla nasi povinnosti - v ramci smluvnich zavazku

na tu druhou by se musely tvorit nove pakty, dnes nasi povinnosti neni at si autor clanku lze jak chce

Malý Aston 7.3.2007 12:42

Re: jako vzdy vis ze bije

Radar je radar a rakety jsou rakety.Radar pod NATO nebo radar bez NATO je pořád jen radar.:-D

Martin 7.3.2007 12:44

Re: Re: jako vzdy vis ze bije

v pripade nato mame nejake zavazky, pokud se to odsouhlasi tak je musime plnit

doslo ?

Malý Aston 7.3.2007 13:00

Re: Re: Re: jako vzdy vis ze bije

Radar podle Paroubka pod NATO je jiný radar než bez NATO?:-D

Martin 7.3.2007 13:03

Re: Re: Re: Re: jako vzdy vis ze bije

rikam ze nevis ktera bije

pokusim se ti to vysvetlit jinym prikladem, ale to asi stejne nepochopis - nebo spis nebudes chtit pochopit, protoze plnis normu psani o paroubkovi

kdyz v ramci eu bude predepsana jednotna sazba dane tak to budeme muset splnit, pokud ale nic nebude predepsane tak zalezi jen na nas jestli to udelame

Malý Aston 7.3.2007 13:08

Re: Re: Re: Re: Re: jako vzdy vis ze bije

Ano,již jsem to pochopil.Takže hubou můžeme být proti a když za nás někdo rozhodne,tak jsme pro. Již to chápu,já jen zapmněl že nás neřídí Moskva ale Brusel.Děkuji.

Martin 7.3.2007 13:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jako vzdy vis ze bije

spojenecke zavazky asi nic neznamenaji, tak to jo, uz vse chapu

ale proc se mame spojovat s usa kdyz vlastne dohody jsou k nicemu ?

Charlie 7.3.2007 12:01

svět bez muslimů

Opravdu, svět bez muslimů by byl hezčí svět. Jak to ale udělat ?

Francin 7.3.2007 12:06

Re: svět bez muslimů

v pátek odopedne jsem v Mnichově a mám volno. Co takhle zajít na bírko, a něco vymyslet? ;-)

RomanL 7.3.2007 12:11

Re: Re: svět bez muslimů

Fajn, navrhuji muslimům něco dát.