30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. J. 13.10.2008 10:28

Re: Vyšetřování je na začátku.

Škromach je totiž "rafinovanej",von jen dělá že spí,ale očkem mžourá a hbitou ručkou mohl provést výměnu, již vidím tu scénu, jak Ďurička vyskakuje ze židle, v ruce zapalovač pistolový, a  křičí, "Takhle zapálíme revoluci bratři", Kočka se kácí, krev dělnická teče proudem, a všichni kolem zpívají píseň práce. Do této dojemné scény , přichází matka Kočková, drží v ruce růžovou cukrovou vatu,s kterou mává do taktu a říká" všichni budem ve "vatě". Ježíš marjá, proč jen jsem se nedal k ČSSD, je to tam samý sympaťák, co má upřímný a "lidský" kukuč. A mohl jsem být již ve "vatě", nějak mě zhořkla melta v ústech, jsem to jen idiot.Jednu šanci jsem již prosr...,vstup do strany a milicí,nebo k stbé, dnes jsem mohl být nepostradatelný odborník,a mohl vystřídat třeba Komorouse.Nojo,prošvihl jsem "dějinou" příležitost.

jan 13.10.2008 10:27

:-*)

Sosani zároveň představili při křtu JYrkova veledíla jejich nejnovější

společenskou hru“Kdo má po kapsách milión”, tato napínavá hra končí

třemi výstřely vítěze do těla prohrávajícího a bude navíc odměněna až

patnácti roky v zaopatření státu…:-*):-D(Y)Rv

artur 13.10.2008 10:18

Prostě smůla

Je mi z vás špatně pane Par..... Myslím, že vrah byl najatý ODS. Prosím odejděte!!

-ferry- 13.10.2008 10:17

Nebylo by možné ...

... že se pan Paroubek zná s tou šedí už z doby svého působení na ředitelství RaJ v Praze? Já myslím,že právě tehdejší hoši,co spolu mluvili se po převratu teprve dali do kupy.A nejen s Paroubkem.Vždyť komu dal Klaus a jeho vláda značnou část průmyslu  ? Zelinářům,vekslákům,pinglům a podobným existencím.Dneska jsou stíháni,mnozí jsou v zahraničí.Klaus srší spokojeností,včera v Českém Těšíně mu zase vyznali lásku.Jeho vládní komplici jsou za vodou a když jsou otázáni televizí,mluví radostně,jací byli kanrňáci.Ano,kradlo se,ale to ne my,to oni ... říká radostně jeden z nejděsivějších tvorů tehdejší doby privatizace Tomáš Ježek.

 Četl jsem,že pan Stránský chce dotáhnout své dílo Zdivočelá země do roku 1968. Tímto mu navrhuju: když už jste si z toho udělal slušnou živnost,dotáhněte to až do dnešní doby.Materiálu budete mít dost a dost.Navrhuju ale změnu názvu : Zprasečtělá země. Aby i příští generace při každoročním opakování díla viděly,kam se to dá až dotáhnout,když vládu převezmou prachy a prachy a prachy... a lidská spodina ..!

ok 13.10.2008 10:17

kriminálníci na pražské radnici

pražslká radnice se v současné době také chová kriminálnicky - viz naprosto fantazmagorické změny územního plánu, které radnice prosazuje proti vůli občanů, proti dobrým mravům - vysvětlit toto podivné chování radnice může právě snad navázanost na kriminální struktury. Viz pokusy o změnu územního plánu v Praze 5 na Dívčích hradech, v Podolí u vodárny, v okolí mrakodrapůna Pankráci.

Je to stejný kriminálnický ksindl napříč všemi politickými stranami.

Výsledkem bude, že voliči ČSSD budou volit KSČM.

Malý Aston 13.10.2008 10:10

Re: Žádné chlubení

Zase jeden chytrák.Peníze měli našetřené a bylo to normální vstupné na křtiny. Pokladník to přepočítával a ne jak uvádí bulvár že se hádali kdo má více.A rozepře vznikla,když jeden chtěl toho druhého ošulit o 50 000,00 Kč.Takže toto je pravda Vy jeden modráku.:-D

Igor 13.10.2008 10:06

Žádné chlubení

Ale tam přece nešlo o žádné chlubení. Tam se platilo v rámci nějakého kšeftu a jeden dal málo a nechtěl dát víc. Mně na tom  zajímá jen jedno. Zda  příslušné finanční úřady prověří, kde ty miliony ti chlapy vzali a zda jsou řádně zdaněné, když obyčejné lidi buzerují s částkou nad 1000 EURO .

Malý Aston 13.10.2008 10:04

Re: Vyšetřování je na začátku.

Na Čt 1 ještě uváděli jinou možnost a to,že sice ten střelec přišel s pistolí ale ta byla na zapalování doutníků. V jeden okamžik mu ji vyměnili za normální stříkačku a neštěstí bylo hotové. Dnes se vyšetřuje,zda se náhodou Dalík převlečený za Tvrdíka nevloudil mezi pozvané a neprovedl výměnu.Výměnu mohl provésti i Škromach ale to řada přítomných vylučuje neboť podle jedněch nebyl přítomen a podle druhých spal pod stolem jako vždy.:-D

Malý Aston 13.10.2008 9:59

Re: Proč tolik starostí?

Ale musíte uznat,že se to Paroubkovi vydařilo.Pozval své nejvěrnější a ti se mu postříleli.To je fakt k popukání.:-D

Ale 13.10.2008 9:58

Re: Proč tolik starostí?

Máte pravdu. Ale měl byste uznat, že za to, že za to, jak se chovají krysy vyhnané ze sýpek, může Topolánek jen částečně a navíc většina z toho se pouze přesunula do viditelné polohy

yorik 13.10.2008 9:53

Váš zájem o levicového voliče

je dojemný pane Bárta. Všichni pravicoví praporečníci se mohou přetrhnout ,aby mu naznačili ten správný směr. Volte šťasný domov. Volte ty čisté, nezkorumpované, nebo i ty zkorumpované. Hlavně proboha ne toho Paroubka.   

miláno 13.10.2008 9:53

Re: z toho si nic nedělejte, že nerozumíte psanému textu...podobně geniálních je asi 30% populace....

 Děkuji za ocenění . Z Váší klávesnice si jej nesmírně cením;-D

Brmboš 13.10.2008 9:52

Proč tolik starostí?

Většina normálních lidí spala a bylo jim ukradeno co se děje v nějaké hospodě. Co však začalo zajímat lidi hlavně jak  je možné, že takoví lidi mají zbraň, jak se k ní mohou dostat a proč ji mohou kdykoli vytáhnout. Ožralé prase by zbraň němělo dostat vůbec. Jinak je mi jedno kolik mafiánů se mezi sebou postřílí. Vinu na tom mají obě strany levá i pravá a svinstva se dějí ať vládne ten nebo druhý. Pravdou je že za Topolánka je více vulgarity, špíny a lumpáren. Paroubek jen ukázal, že před svým prahem nemá také zameteno. To, že se stýkal Ďuričko i s některými členy ODS se po Praze povídalo i dříve jen Bárta zase neví nic. Blesk je napadán jako bulvár, ale bulvární je pan Bárta. Jste zaslepený jako bolševický novinář. Vy se člověče musíte hrozně bát, aby ODS neprohrála. Jenže stejně všechna svinstva se jednou sečtou a dopadne to špatně. Na tom nic nezměníte. Arogance této vlády je nechutná a pohrdání názory občanů přímo mafiánské. Kočka i Ďuričko byli jen žabaři. Ti vysocí mafiáni sedí ve vládě a ovládají strany. A novináři místo, aby toto rozkrývali a chovali se padni komu padni tak za mrzký peníz slouží té vysoce postavené mafii. Až na vyjímky.

R. J. 13.10.2008 9:51

Vyšetřování je na začátku.

Z policejních verzí motivů vraždy Kočky.1. Kočka nechtěl svést Ďuričku na lochnesce. 2.Kočka nechtěl ze své střelnice odstranit modré růže.3.Ďurička podvedl se svou dcerou Kočky a vedení ČSSD, již jí bylo 15, chtěli vrátit peníze. 4. Ďurička prodal Kočkům bony,nemohli po Praze sehnat Tuzex.5. Vnitrostranický "boj" , o místo na kandidádtceČSSD. 6. Ďuričko nedostal knihu Roka s věnováním a Kočka tu svoji nechtěl dát z ruky.7. Chlubivost Ďuričky:Táákhle střílel můj fotr na barikádách. 8.Hádka o tom, kdo je větší konfident.9. Kočka nechtěl zaměstnat Ďuričkovu manželku jako biletářku u autíček.  Z dobře informovaných advokátních kruhů se proslýchá, že to Ďurička šeredně odnese, dostane podmínku a pokutu tisíc korun.

Ale 13.10.2008 9:43

Re: a je to...

Klidně to mohla být instinktivní střelba někoho, kdo si s pistolí hraje často a rád.

Mohu si myslet, že Ďuričko měl už dlouho na mladého Kočku pifku (třeba mu krátil dobu svezení na labutích), mohu si myslet, že Ďuričkovo sebeovládání omezil alkohol (i když natvrdo nebyl), mohu vymyslet padesát důvodů, proč mu najednou bouchly saze.

Na druhou stranu, kdyby byl přesvědčen, že je skutečně potřeba šoupnout Kočku do penálu, nejspíš by to řešil jinak a ne osobně (možná by se nabídl Citrón z Vimperka)

Nomen 13.10.2008 9:43

z toho si nic nedělejte, že nerozumíte psanému textu...podobně geniálních je asi 30% populace....

třeba někteří geniální hudebníci, malíři, miláno...atd.

vlasta 13.10.2008 9:42

Re: a je to...

Já se taky nestydím

ver 13.10.2008 9:41

MONARCH

proč si ti sociální bijci své akce nepořádají v podnicích např : Rudá záře , Skromná chýše  . . ., ale Monarch ? To už rovnou muhou jít do Imperialu . Nebo si již připadají jak feudálové ?

Nomen 13.10.2008 9:41

A já ale Jánskému vršku věřím...ale musím se smát....

miláno 13.10.2008 9:40

Re: a je to...

 To jsem si oddychl. Už jsem myslel , že nepříjde nikdo na to, že za zabití Kočky může ODS. Děkuji Vám inocente za Vaš bystrý úsudek, také soudruh zima a soudruh nomen jsou na prahu poznání o přímé vině ODS za tento mord. Jen tak dál soudruzi ,jen tak dál.

Nomen 13.10.2008 9:34

Íčko taky....O Téčku si to myslí sama ODS...

Ale 13.10.2008 9:34

Re: Nevěřím, že by někdo z Jánského vršku znal nějakého mafiána...a když tak jen tak náhodou..Durička znala jen omylem konkubína Tallmannová, jakýsi Klaus, "Ičko"....

Jasně. Až u Chebu někomu spadne na hlavu lustr a některý z politiků vyjádří soustrast, bude důkaz toho, že má něco společného se zemětřesením, případně blbě pověšeným světlem

Inocent victim 13.10.2008 9:31

Re: Nevěřím, že by někdo z Jánského vršku znal nějakého mafiána...a když tak jen tak náhodou..Durička znala jen omylem konkubína Tallmannová, jakýsi Klaus, "Ičko"....

...smajlíkama ani zvednutým prostředníčkem to nespravíte, nomene. ;-)

Tanganjika 13.10.2008 9:28

Nic nového

mafiánská ČSSD pracuje podle mafiánských způsobů:-(

Nomen 13.10.2008 9:28

Nevěřím, že by někdo z Jánského vršku znal nějakého mafiána...a když tak jen tak náhodou..Durička znala jen omylem konkubína Tallmannová, jakýsi Klaus, "Ičko"....

Vlastně pardon oni kondolovali zcela neznámého člověku reasp neznámé rodině.....to se tak běžně dělá...;-D;-D;-D

Inocent victim 13.10.2008 9:24

Re: a je to...

...tř. neupřímnost, tudíž nespolehlivost - docela vražedný povahový rys pro každého politika z jakékoli partaje - ale nemohu upřít, že vám to může nekriticky inponovat. Nemusíte se ale hned stydět, je to stěžejní vlastnost ( oni to cítí jako přednost) celého rádoby pravicového stáda, které kdysi trefně definoval sám Marx a po celé století ho v tom směru citovali všichní liberální myslitelé -lumpenproletariát. ;-)

kerim 13.10.2008 9:15

Re: Paroubkovo svetřík...

Ach bóže....

vlasta 13.10.2008 9:11

Re: a je to...

Co vy z takové kondolence všechno nevyčtete :-/

M. Zima 13.10.2008 9:10

Ano, smutek je na místě,

kdyby totiž Ďuričko nebyl typický český troškař, nehrál by si se špuntovkou, ale postavil kulometné hnízdo na balkoně parlamentu. Dobrý advokát by ho z toho dostal, protože tamní pakáž ohrožuje republiku víc, nežli nějaký pražský komediant.

Inocent victim 13.10.2008 9:09

Re: a je to...

... z veřejných zdrojů. Nikomu nestraním, jenom popisuji skutečný stav věci v jistém časovém úseku, který bude mít dozajista svou velmi zajimavou dynamiku i pro bulvární duše zatížené jednoduchými předsudky.