30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Roman 13.10.2008 11:42

Re: Bude Paroubek na pohřbu mladého Kočky?

Je zajímavé srovnání jak se v Rakousku po smrti Haidera chovají s noblesou. Tady je smrt a tím vše končí.  Prostě se to respektuje a chovají se k mrtvému s úctou. Má to úroveň. U nás právě po smrti, lůza a zamindrákovaní jedinci rozjíždějí anonymně na webu svoje "morbidní tanečky". V reálu by, ale ani nepromluvili, aby na sebe neupozornili.  Tím jen ukazuje určitá část populace co je za křupany a burany.

Martin Vlk 13.10.2008 11:40

Bachorovi kamosi

Mne teda fakt pobavilo, jak se Bachorovi  kamosi hecuji, kdo ma v kapse vice prachu. Tak presne tak si predstavuji stranu, ktera se stara o blaho pracujiciho lidu. ;-D;-D;-D

R. J. 13.10.2008 11:37

Re: Potřebuji já objasnění zločinu?

Není na "výběr", nalačno k volbám, abyste se nepozvracel,ucpat nos  a volit ODS.  Také to tak dělám, již potřetí.Nic jiného zde není k"mání", bohužel.ODS jde po prachách, někteří, ale ostatní jdou po krku a po penězích až následně.Takže, vzhůru do "nevolnosti" žaludeční ,ona časem trochu přejde,nebo socialistickou nevolnost, jako zažil Kočka, toho to fakt nějak sklátilo.

Malý Aston 13.10.2008 11:34

Bude Paroubek na pohřbu mladého Kočky?

Bude pohřeb před volbami nebo po volbách?Přijedou všichni mafiáni i ti z ruska? Bude to přenášet v přímém přenosu Janečkova televize nebo to bude natáčet jen BIS a GRU?Paroubek bude nebo nebude mít projev? O mrtvých vždy dobře říkala má babička ale přesto mi to vrtá hlavou jak to bude Lidový dům organizovat.A přístup na hřbitov bude s pistolemi nebo bez zbraní?Tvrdíku,Zaorálku,Hašku a Rathe jak to máte připravené?:-D

Roman 13.10.2008 11:30

Re: Redakce Neviditelného psa

Veškeré psaní článků tady na psu, je dělané tak pro zhruba třicet až padesát lidiček, kteří si krátí čas v práci, nebo se nudí a různě se tu střídají. Větší část vyšiluje z Paroubka, ale to je tak vše. Je to stále dokola.

jirka.s. 13.10.2008 11:29

Re: Smrt člověka ???

Snad kočky, ne? Ale je fakt, že kdyby umřela naše Micka, tak budu mnohem smutnější! ;-D

Marcela 13.10.2008 11:28

Re: Připomněl mu Tallmanovou a Klause....

Nomene, nejste Vy Paroubek?  Zalkněte se.

j 13.10.2008 11:28

Re: Redakce Neviditelného psa

Já nevím jak Vy , ale já se výborně bavím

jirka.s. 13.10.2008 11:21

Re: tamní pakáž ohrožuje republiku víc

No já bych řekl, že by mohlo být ještě hůř! Naštěstí se ale zima nachází v dojčlandu! ;-)

jirka.s. 13.10.2008 11:18

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

No, konečně na to někdo přišel! Ta osoba co ji zatkli a co vypadala jako Ďuriško, to byl přece DALÍK !!! ;-D;-D;-D

Kristepane, lidi, je tohle vůbec možné! To se máme smířit, že něco takového jako ivan sergejevič mezi námi volně pobíhá? Co dělá, proboha Chocholoušek? ;-(

Tino 13.10.2008 11:10

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Parádní konstrukce! Jen je otázka, komu prospívá. No, když odmyslím politické strany, pak prospívá čistě vám. Hlavně si nepřipustit zklamání, které vás postihlo. Máte pro svůj volební hlas alibi. Vaše strana v tom je nevinně, protože její opozice by z předvolebních skandálů strany čistých rukou(ŠSD) mohla těžit.

Zavřete tedy oči a hoďte jim svůj hlas. Rozhodně nepochybujte, protože jen víra vás spasí. A pamatujte hlavně na černobílé vidění - oranžová je nejlepší, ikdyby byla zašpiněná k nerozeznání barvy!

Ivan 13.10.2008 11:06

Re: VOLTE TRÁVU NEBO LISTÍ, JEN NEVOLTE MAFIÁNSKÝ SOCKOMUNYSTI

Nejlepší jsou ty dámy. Stačí se podívat, co za "dámy" jsou po boku současných podnikatelů kapitalistů i politiků. Dříve si bolševici vystačili se sekretářkami (například Mamula, obávaný krajský tajemník KSČ v Ostravě, který má na svědomí osudy mnoha lidí, měl za sekretářku matku současného premiéra a předsedy ODS, Topolánka (zkuste porovnat podobu Topolánka s Mamulou).

LV 13.10.2008 11:05

vyvrcholení kampaně

Každá předvolební kampaň má mít jistou gradaci a před volbami vyvrcholení. Pro Vás, co jste plně nepochopili grandiosní závěr naší kampaně koncem minulého týdne tedy znovu a po lopatě:

Jsi bývalý STBák, vekslák, šizuňk, mafián, papaláš či tunelářský zbohatlík? Už se přestaň stydět a skrývat! Pojď k nám! ČSSD je strana pro Tebe! Ano, vedeme sice jakési blbé řeči o chudých, o zabránění zdražování, o "modrých strakách", o zdraví, solidaritě  a prosperitě pro všechny. Ale to je přece jen krytí! Někdy až tak dobré, že  i komunisty zbbnem, aby s námi prohlasovali to či ono. A uznej, nějak ty ničemy, loosery a příživníky (říkáme jim teď voliči) musíme dostat z krčmy k urnám...

Neváhej a vstup! Kmotr Rocco má skvělé krytí a dělá co může, aby nás (a další kamarády) dostal k lizu. Vstup, nauč se pár frází o zabránění tunelování, rozkrádání nemocnic či jiný blábol, co ti kmotr na papírku podstrčí, a skvělá budoucnost je před Tebou! Jo, a na akce party si nos vždy něco drobných, tak kolem melounu, u sebe na zapravení drobných příležitostných výdajů. Bouchačka je snad samozřejmostí.

4% 13.10.2008 11:02

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Doporučuji Vám, urychleně se nechat vyšetřit v nejbližší psychiatrické léčebně. Nejspíše trpíte paranoiou ve vysoce pokročilém stadiu.

Tino 13.10.2008 11:01

Potřebuji já objasnění zločinu?

Ve svém městě znám několik týpků, kteří čistým způsobem k majetku rozhodně nepřišli. Nemohu jim to dokázat, nemohu jim pochopitelně ani nic zakazovat. V žádném případě se nepokouším ale dostat do jejich blízkosti, ani si v hospodě nepřisednu. Spíš se vyhnu jakémukoliv možnému kontaktu.

Ne že by mi od nich něco hrozilo, ale prostě jsou mi protivní ze samé podstaty své "existence". A tak nejsem ani jejich přítel, natož známý. Být oni jakkoliv spojeni s nějakou stranou, nikdy bych tuhle stranu nevolil. A nepotřebuji k tomu žádné důkazy o páchání trestné činnosti. Stačí mi můj úzce informovaný pohled.

Já nepotřebuji, aby se dokázalo, že Paroubkova strana je v tom nevinně. Že střílející vrah a pochybná existence oběť mají dokazatelnou souvislost s Paroubkem. Jen se této straně vyhnu na hony a rozhodně jí nedám svůj hlas. Ani jinému příteli "přátel"!

Paroubek je ten, kdo potřebuje něco dokazovat! A kdo má nutnost dokazovat svou čistotu, ten by měl sám odstoupit z politiky. A padni komu padni! Čisté ruce, křišťálově upřímné záměry se prokážou v čase a ne reklamní kampaní!

Jen mám poněkud problém, koho volit.

Ivan 13.10.2008 10:59

Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Vražda v baru určitě neprospěla Paroubkovi, potažmo ČSSD. Proto s ní taky nejspíše nemá nic společného. Zato ale tato vražda mohla prospět jeho politické konkurenci a tam je tedy třeba hledat motivy. ODS hrozí průšvih ve volbách a není proto náhoda, že se znovu objevují aktéři figurující v Kubiceho zprávě, která už jednou posloužila v předvolební agitaci a získala pro ODS upocené vítězství několika desítek hlasů emigrantů připočtených v Českobudějovickém kraji. Protože ODS používá bezskrupulozně vydírání jako prostředek svého mocenského boje, dají se předpokládat jiné scénáře. (Předpoklad, že se jednalo o náhodný efekt je jen pro ty nejhloupější.)  Například:  Měl být zavražděn buďto někdo úplně jiný (třeba zrovna Paroubek a někomu nakonec selhaly nervy a po šeptaném upozornění, jaké následky bude mít nesplnění úkolu došlo k vraždě jiné),  nebo se počítalo s tím, že vrah bezpečně uteče a zaplacení svědci vytvoří legendu o sebeobraně nebo jinou legendu a nečekanou shodou událostí scénář nevyšel. 

Takže snaha využít vraždu v předvolební propagandě ODS proti ČSSD je pak logická.

Baumann 13.10.2008 10:57

Redakce Neviditelného psa

by už konečně měla zvážit trochu obměnu těchto tendenčních pisálků (Bárta,Rázek atp.). Neustálé výpady proti Paroubkovi a ČSSD totiž nudí a autoři nemají co nového čtenáři sdělit.Prostě postrádám také pohled z druhé strany,asi podobně,jako když se odehrál konflikt v Gruzii a všichni se vezli na módní vlně pošpinit co nejvíce Rusko.Ostatně s odstupem se ukazuje,že "zářné" demokracie v Gruzii a na Ukrajině a i v Kosovu mají a měly vážné trhliny. A ani Amerika není to pravé ořechové čím bychom se měli inspirovat.

Sunny 13.10.2008 10:56

Re: Proč tolik starostí?

To jste mě pobavil s tím, že za Topolánka je více vulgarity:-) Tenhle prasácký styl začal v politice aplikovat právě velký Jyrka a Topolánek holt drží krok. ( Ikdyž musím přiznat, že potíže mu to nejspíš nedělá...) Co se týče zbraní, může je dnes mít prakticky každý. Potíž je v tom, že když jdu kalit, bouchačku nechávám doma, poněvadž nejsem nezodpovědné pako. Tohla asi neplatí pro Ďurička, ten - zdá se - má na věc jiný názor. Ale snad bude mít v base dost času na přemýšlení o tom, co udělal. Jinak na Paroubkovi je sympatický ten pevný postoj - před pár lety kamarádi, dnes náhodní známí:-)))) Kámoš k pohledání... A charakter... No, když vám nevadí  to prasečí chování ksindla, jen ho volte. A k té mafii... sedí hlavně v Lidovém domě:-/

Tonda 13.10.2008 10:50

VOLTE TRÁVU NEBO LISTÍ, JEN NEVOLTE MAFIÁNSKÝ SOCKOMUNYSTI

 co tady od roku 1945 provádějí sociální terorismus a sociální inženýrství, tak jak se tonaučili v SSSR (nejlepší je dělat z bohatých chudé, z chudých zbohatlíky, z dělníků domnělý pány a z ku...dámy). ;-O(Y)

4% 13.10.2008 10:46

Re: Paroubkovo svetřík...

Ale bóže, hošo! Co máš proti tomu slaďoučkému růžovoučkému svetříčku? Jiříček byl přímo rozkošňoučký! ;-D 

sigi 13.10.2008 10:45

Re: MONARCH

to pyžamo asi v plánu nebylo :-)

Malý Aston 13.10.2008 10:42

Re: MONARCH

Takže normální pračka na prachy? Kočkovic klan zaplatit za všechny vstupné,prachy vzala Tvrdíková a pomocí Ďuriče již čisté prachy do pokladny ČSSD.Dobře vymyšlené ale proč to dřevěné pižamo nakonec?:-D

dulcibelka 13.10.2008 10:41

Ale hezky se ten Topolánek za Ďurička přestrojil, což?

Eva D. 13.10.2008 10:40

Re: Neni mi lito strany, ktera se necha ovladat pritelem kolotocaru a galerky

V J. Hradci je vždycky krásně, ne?

Malý Aston 13.10.2008 10:38

Re: Vyšetřování je na začátku.

Tak to možná mohlo být.Oni vlastně točili šot,sociální demokraté vybírají na české skláře.A aby dodrželi heslo ODS mínus,měl Ďuričko jako " Na oko" vystřelit na pokladníka a odhalit modrou rubašku,kterou měl oblečenou pod oranžovou rubaškou.A ten Škromach jim to pokazil a místo vaty odvedzli toho pokladníka v dřevěném pižamu.:-D

sigi 13.10.2008 10:37

Re: Proč tolik starostí?

;-DR^

sigi 13.10.2008 10:37

Re: MONARCH

protože to bylo za režijní náklady. (Spolu)majitelkou restaurace je madame Tvrdíková

Áda 13.10.2008 10:35

Re: Proč tolik starostí?

Áda 13.10.2008 10:33

Re: Proč tolik starostí?

To je větší šou než s tím  bezpilotním autobusem, co se při testu svodidel vymkl kontrole a skončil mezi diváky na tribuně.

Malý Aston 13.10.2008 10:31

Re: :-*)

Nemáte pravdu.Přátelé pana Paroubka udělají vše aby z našich daní nebyl pobyt ve vězení toho střelce placen.Ten křik pozůstalých " Zabijte ho" říká vše. Pokud nespadne na policii ve sprše,tak autonehoda ho nemine.Jen se podívejte jak řeší odpadlíky Paroubek,napíše parte a kočkovic kluci se již postarají a dnes je to výlučně problém kočkovic klanu. Já sázím maximálně 7 dní po propuštění z vazby.:-D