30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
KROKODYL 13.10.2008 6:56

PAROUBEK AT TAM ZUSTANE !!!

MOC PROSIM !   Pravicovy volic...

Max 13.10.2008 6:39

Neni mi lito strany, ktera se necha ovladat pritelem kolotocaru a galerky

P.S.: Nejslusnejsi byl samozrejme Spidla, horouci levicacke srdce, ac socialni demokrat, sam nikdy nic neukrad ... :-) To jen problemy s psychikou, jak tvrdil Milos Zeman a odvolaval se pritom na byv. reditele bohnicke psychiatrie Davida.

Brabec 13.10.2008 5:46

Paroubek by měl balit kufry

v politice nemá co dělat. On ani jeho přátelé. Nejsem člen ani ČSSD nevolím, ale té strany je mi líto ! Jsem zvědav na vyjádření Zemana - bude-li mít chuť.  Ale Miloši, ta řada : Špidla, Gross, Paroubek, kdo z nich byl horší, nebo lepší ? Nebo to ta strana má v genech ?

Nomen 13.10.2008 4:11

Kdo zodpovídá za skutečnost, že Kubiceho zpráva nebyla dosud dovyšetřena a Kubice odešel pryč??

Současný ministr vnitra. "Íčko"

Olin 13.10.2008 3:45

Re: FUJ!

Demonstrace je na prd, Paule! Uvažuješ jako Cohn_Bendit zamlada, ale politici takové akce dneska umí přežít a dokonce jako judisti využít té energie proti původci nápadu.

Marta 13.10.2008 3:40

pane Bárto,

 děkuji vám za tento článek!

Olin 13.10.2008 3:40

Nelze očekávat

od diskutující veřejnosti, že odliší podstatné od okolností a realitu od excesů. Lze se nadíti, že to dokážou alespoň někteří publicisti, jako třeba tady pan Bárta. Ale himbajs, dokážou to plantážníci? Nebudeme nakonec doufat, že se v naší zemi zjeví nějaký populista podobný nebožtíku Haiderovi, aby lidi měli konečně pocit, že se něco změní?

Jiří Paroubek půjde za pár dní do parlamentu a bude popáte vyslovovat, že nedůvěřuje vládě. Neměl by třeba ministr Langer využít své imidž klauna vyslovit nedůvěru opozici? Mohlo by se to svést najednou.

Tento netečný národ, schopný akorát sprostě spílat nepřátelským barvám, varuji: náprava populistou je zdlouhavá a riskantní operace. Oranžovým a modrým by nejlépe prospělo, kdyby se vybodli na válečné pořiky typu "doprdelevelraňáci" a obrátili svůj zřetel dovnitř těch stran, jimž fandí. Myslím, že na oranžové i modré straně je dost nevyužitých alternativ i ambicí.

N.Poinsettia 13.10.2008 3:04

Ale no tak, Pajo, uklidnete se ...

neni snad spise hnus a svinstvo to, co lze videt kolem Jiriho Paroubka  ("Zabij ho, zabij ho, zku*vysyna") ? To vam ale zjevne nevadi. Vy byste volil/a Paroubka, i kdyby strilel sam, vidte ?;-)

Pája 45 13.10.2008 2:30

RE: Neviditelný pse

Opravdu je to zde na vašich stránkách, autore, jen hnus, hyenismus a svinstvo, které snad ani netiskne náš bulvár. Zklamal jste mne, čas od času mi neotisknete příspěvek i pro jeden neslušný výraz (používají jej i politici v Parlamentu), proč vám nevatí ty zvratky, které tady vyzvrátí autoři článků a ochotní blbci, kteří si zde léčí své mindráky v předvolebním boji (napříč spektrem).

Paul Sulc 13.10.2008 2:27

Re: FUJ!

A proc? Protoze to je vsem v podstate  fuk ! Sedet u TV, u piva, cumet na fotbal, cpat se veprovym, to jsou jedine prave ceske akce. No a rafat se v nikam nevedouci dicusi. CO proti tomu delate? Kdy byla naposled nejaka demonstrace s , rekneme , 10 000 lidma.  Ale hokej, to je jina , to se sejde 300 000 vitacu. Jako vzdy : cesky problemy musi vyresit nekdo jiny, nekdo z hury.

ook 13.10.2008 1:39

nenapisete podruhu Barto neco

o vyletu Langera s KilKutalem do Afriky?

N.Poinsettia 13.10.2008 1:18

Upad jste na hlavu ? Umite cist ?

:-D

Vlasta.on 13.10.2008 1:17

Re: Slajer taky tady

Od socanů, co? Kolik platěj? Vzal bych brigádu.

N.Poinsettia 13.10.2008 0:59

Slajer taky tady

http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/strelba-v-praze-jeden-mrtvy.html []

vypoved se zasadne rozchazi s vypovedi na policii (verme, ze Durickuv advokat o ni neco vi), vlastne i s tim, co povedela Kockova ("On ho tam voddelal za to,, ze byl drzy na meho manzela").

N.Poinsettia 13.10.2008 0:53

A co jste si naopak nevsiml :

Zasadni nesrovnoasti v udajich o odchodu J.P. z akce v hotelu MONARCH. Srovnejte jeho vystoupeni na mimoradne TK, sdeleni Slajera v LN (11.10.) a tisk.odd. prazske policie. Vyplyva z nej, ze mezi odchodem Paroubka a volanim na tisnovou linku uplynula mozna jen necela pulhodinka. Jak to bylo ve skutecnosti, by mohla byt docela klicova info, souhlasite ?

N.Poinsettia 13.10.2008 0:49

V komentari mate par nepresnosti, pane Barto !

Tak predne, patrne jste prehledl, ze ve veci mnostvi statisicu v kapse se vsazel Duricko a Kocka Vaclav st. (dosvedcil V. Slajer, viz http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/strelba-v-praze-jeden-mrtvy.html []

Za dalsi : Kocka ml., podezrely z prekupnictvi, prodeje drog, vydirani (vypalnictvi, raketeering) mohl byt mnohem spise opakovane ve spolecnosti P. Bema nez Duricko (byl napr. az do rana na Bemovych narozeninach). Prvni zpravy o tom, ze prsty ve vrazde by mohla mit ODS, prinesla do medii Olga Kockova, v dobe, kdy udajne byla zhroucena.

Nedivící se 13.10.2008 0:38

FUJ!

Hodnocení článku:

Ubohý předvolební hyenismus, který se neštítí v politické nenávisti zneužít i smrt člověka. FUJ! Je to HNUS! SUPERHNUS!

No a pokud se týká Topolánkovy zmínky o tom, že politikové nebrali Kubiceho zprávu vážně, pak ji nebral především vážně on. Vždyť spolu s Langerem slíbili, že podezření z této zprávy prošetří. A co prošetřili za více než 2 roky? Nic, vůbec nic! A proč ??

Vodník 13.10.2008 0:07

Doba pokročila

Dříve se soudruzi věšeli po inscenovaných soudních přelíčeních, dnes se střílí veřejně po hospodách, ale je to stejná svoloč. No, ne že by ti ostatní, burani, vlastizrádci a agenti, byli o moc lepší...:-(Rv