29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Laco 27.6.2009 21:02

Re: Kurak v hospode ci restauraci s kazdou cigaretkou

Pane, tato argumentace platí v USA, v svobodymilovné ČR můžete být kuřákům jen pro smích.

miroslavb 27.6.2009 21:08

Re: Kurak

damy a panove:! predstavte si, ze jste na prednasce a vsichni kouri. ja to nesnasim. co jsem udelal? dal jsem novinovy papir do popelniku a zapalil ho. co se stalo? obrovske pozdvizeni; co to vyvadim! reagoval jsem shovivave: mam rad novinovy kour! vznikly dym jsem rozviroval rukou, s potesenim jsem jej nasaval. kourit neprestali, ale aspon otevreli okno.  ---- kuraci provokuji - provokujme my je! vzburme se proti nevychovancum! zahajme akce proti kurakum / tedy nejlepe ve snemovne! treba mym prikladem! bojujme proti komunistickym zaostalcum!

JaS 27.6.2009 23:28

Re: Kurak

To bylo docela dobrý! Nebo taky třeba nasr*t sousedovi kuřákovi do kapsy s tím, že to je přece samozřejmost!

bezocasý obojživelník 29.6.2009 14:52

Re: Kurak v hospode ci restauraci s kazdou cigaretkou

Ten personál předem nevěděl, že nastupuje do hospody?

Myslím, že by se v hospodách a restauracích měla zakázat také konzumace alkoholu. Servírky jsou křehké dámy a každodenní pohlaed na opilé lidi jim působí psychickou újmu.

(Y)

vlcak 27.6.2009 20:36

pane Neffe

Moc si Vás vážím.ale i když jsem nekuřák.tak s Vámi nesouhlasím.Když nechci tak do kuřácké restaurace nepůjdu,tak jako do cukrárny.Podívejte se kolem sebe,to bych musel žít ve skleníku.Je nutno žít s radostmi i starostmi ale hlavně svobodně.Zákazů jsme si snad užili až příliš.

Laco 27.6.2009 20:41

Re: pane Neffe

Pokud kuřáci mohou kouřit v restauracích, proč bychom jim to měli odpírat v cukrárnách, v kinech, ve vlacích, na plovárnách, v nemocnicích, v galeriích, ve školách, v práci, jedním slovem kdekoli se jim zamane. Nekuřáci přeci vždy mohou svobodně odejít jinam, případně se svobodně vystěhovat do některé jiné země .... nebo ne?

Sigmund 27.6.2009 21:03

Re: pane Neffe

A proč by nemohly existovat i kuřácké cukrárny,plovárny,kina,proč neprovozovat kuřácké aerolinie či vlaky? Pokud by byl o takové služby zájem... Jsou to věci,které člověk k životu nutně nepotřebuje a má možnost v případě zájmu vybrat si,co je mu milé.

Laco 27.6.2009 21:07

Re: pane Neffe

Protože kuřáci prokazatelně nemají sílu překonat svou závislost a tudíž by nekuřákům opravdu nezbylo nic než se vystěhovat do některé civilizovanější země.

Protože kouření je dorgová závislost a je třeba ji potlačovat

Sigmund 27.6.2009 21:12

Re: pane Neffe

A bojujete takto i za vykázání konzumentů alkoholu z veřejných prostor? Kritizujete existenci heren? Stavíte se za přísnou kontrolu výdeje léků?

Laco 27.6.2009 21:22

Re: pane Neffe

Rozdíl je v tom, že člověk popíjející alkoholické nápoje nezvyšuje hladinu alkoholu v krvi abstineta, který s ním sedí u stolu. Výdej léků kontrolován je. Otázka heren je zajímavá. Když o tom přemýšlím, jsou větší hrozbou než kouření v restauracích.  Mně se líbilo co na toto téma napsal kdosi kdo žije v USA, zákaz kouření v restauracích, kouření povoleno v barech, kam je vstup povolen od 21 let.  Problém kuřáckých restaurací vidím v tom, že je kouření společensky legitimizováno, což je špatně. Četl jste co tu někdo psal o procentu našich kouřících dětí?

Sigmund 27.6.2009 21:41

Re: pane Neffe

A spousta harantů pije alkohol.. Já v tom nevidím rozdíl. Člověk-konzument alkoholu nezvyšuje hladinu alkoholu v krvi abstinenta,umí ho však často otravovat mnohem horšími způsoby. A já,jako abstinent prostě do míst kde se konzumuje alkohol raději nechodím. Pokud někdy vstupuji do veřejného prostoru označeného jako "hospoda" či "bar",uvědomuji si existenci možnosti,že se tam nebudu cítit dobře,že mohu být obtěžován někým,kdo pije přespříliš. Přesto si nestěžuji,nežádám ostatní, aby ke mně,jako abstinentovi byli ohleduplní a neužívali si,jak je jim milé.Nežádám zákaz konzumace alkoholu na veřejných místech apod. Proto bych očekával,že podobně budou jednat i nekuřáci vůči mně. Nevím proč bych si nezašel do kuřáckého podniku a neužil si příjemně večer, jak bych chtěl. Nechci kouřit nekuřákovi pod nos,nechť je tedy můj oblíbený podnik pořádně označen,aby nedošlo k mýlce (třeba varování přes celé dveře). Proč mi ale upírat možnost užít si dle svého?

Laco 27.6.2009 21:42

Re: pane Neffe

proč ne, ale podle modelu vstup do podniků, kde se kouří až do 21 let

uncle K 27.6.2009 21:52

Re: pane Neffe

Ano souhlasím,kouření je drogová závislost.Stejně jako pití piva a alkoholu obecně!Proto už od středověku udílel privilegia na vaření chlastu král! Posléze si třeba c.k. mocnářství udělalo tabákový monopol.Kdyby na počátku minulého století někdo stihl zachytit a daňově podchytit nástup jiných drog,tak jsme dnes kupovali cigarety hnědé nebo zelené,podle obsahu. Celý humbuk kolem drog je vlastně jen zástěrka na nemožnost vybírání daní,která se vysmekla z ruky a halasně se obrací proti jejímu tvůrci a zároveň příjemci nemravných částek z daní,tedy proti státní pokladně ve všech státech.

A vsichni se radují,jak to těm smraďochům nandali,aniž si uvědomují,že výpadek peněz zaplatí všichni,nboť státy s těmito penězi tvrdě počítají.To už tu někdy bylo - NON OLET...

Karla 28.6.2009 4:30

Re: pane Neffe

Nevšimla jsem si, že by se kuřáci pokoušeli "obsadit" cukrárny ap. Zato to tu vypadá, jako by si nesvéprávní nekuřáci neuměli najít nekuřáckou restauraci a  a mermomocí chtěli tahat svoje kojence do vináren a barů, snad i do kuřáren.. Takže militantní Laco, bojujete s přeludy. Vaše představa demokracie / a vám podobných,včetně našich poslanců a p. Neffa/ se podezřele podobá stannému právu, diktatuře a totalitě. Od těch kuřáků je velmi tolerantní, že dosud nelobují za nějaký zákon, který by OMEZOVAL omezenost!  

miroslavb 27.6.2009 21:12

Re: pane Neffe

pane vlcak - kdyz jdu po ulici a nekdo jda prede mnou kouri, zadrzuji dech; jinak bych se rozkaslal. nekourit je otazka obcanske slusnosti.

JaS 27.6.2009 23:32

Re: pane Neffe

To je důležité! Ten smrad není jen v kuřáckých hospodách, ale všude na ulici! A nejlepší je, když se někdo vyvalí z okna svého pokoje, aby nesmradil dovnitř, a všichni, kdo si chtějí vyvětrat, dostanou dávku jeho smradů.

V 28.6.2009 8:42

Re: pane Neffe

<<nekourit je otazka obcanske slusnosti.>>

To ano, jen by se slusnost nemela vymahat zakonem.

V 28.6.2009 8:08

Re: pane Neffe

<<Je nutno žít s radostmi i starostmi ale hlavně svobodně>>

Tak to ma byt, ale lidi jsou dneska vic a vic militantni, kazdy ma 'pravo' ze ktere se bude bit az dostane infarkt a odnesou ho na lopate... Neff, myslim ten druhy co skolil naseho pisalka dceru, ten nepil ani nekouril myslim, a jak zkratil nekomu zivot, jen proto, ze mel kratkou snuru k zapalovani a temhle militantum proti koureni se taky krati snura az dojde ke vzniceni a zmlati nekoho protoze kouril, ci ho rovnou zabiji.

Minutus 27.6.2009 20:23

Kdo není TŘICETIKORUNÁČ:

ten to jistě teď prokáže tím, že obětem povodní pošle dárcovskou SMS s textem:

DMS POVODNE09  na číslo

87777

více na http://www.darcovskasms.cz/aktualita-115/povodne-09.html

Laco 27.6.2009 20:30

Re: Kdo není TŘICETIKORUNÁČ:

díky za tip!

Minutus 27.6.2009 20:38

Re: Kdo není TŘICETIKORUNÁČ:

Klobouk dolů! Rád pozdravím slušného člověka!

Laco 27.6.2009 20:49

Re: Kdo není TŘICETIKORUNÁČ:

;-)  ...jen abys mě nepřechválil, zkouším to opakovaně a jak se dívam na výpis, tak se mi nic neodečítá,  mám twist kredit

Laco 27.6.2009 20:58

Re: Kdo není TŘICETIKORUNÁČ:

... jo, už to mám odečteno, funguje to OK

Minutus 27.6.2009 21:38

Re: Kdo není TŘICETIKORUNÁČ:

Děkuji.

Fafa 27.6.2009 19:18

Astone

a co byste udelal, pokud by vas navstivil lobbista pan Pavel Telicka? Take byste protestoval? Nebo jej i nadale povazujete za idealniho kandidata na funkci komisare EU?

strejda pedro 27.6.2009 17:56

na ja, to je vsechno krasny, ale ...

... ted se zacina zjistovat, ze ono to s tzv. kourenim z druhe ruky neni zrovna tak zhave ... tohle sdeleni prijde patrne mnohym az obdivuhodne, ale uz je to tak ... a clovek se pomalu, lec jiste, zacina tesit na souboje dvou lobby ...

karel 27.6.2009 19:00

Re: na ja, to je vsechno krasny, ale ...

Pedro, ty jseš ale pitomec.Tak podle tebe já musím trpět vedle sebe někoho,kdo smrdí?Odpověď, tak jdi pryč,je stejně blbá jako ty.

gromh 27.6.2009 17:33

Cesi smrdi

Cesti krupani dnes a denne dokazuji, ze prijeti Ceska do EU byla chyba. Sebranka prolezla bolsevismem povazuje koureni na verejnosti za projev demokracie. Uz abyste i s tim svym vseznalkem Klausem tahli ruku v ruce na vychod kam patrite.

esist 28.6.2009 0:11

Re: Cesi smrdi

TAK TAK !!! Klaus ať se vrátí mezi kamarády do KGB, kuřáci ať se doma udusí a bude trochu radostněji.

advista 28.6.2009 9:11

Re: Cesi smrdi

R^VV