29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Šlachta útočí

Tak jsem se zase dočkali premiéry. Na obrazovce naší jakoby "veřejnoprávní" televize se nám předvedli pánové Moravec, Šlachta a další policejní ředitel (proboha, kolik tam mají policejních ředitelů, sekretářek, tajemníků atd?).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Gavlák 23.12.2013 8:04

Jistě, ono se tady nekradlo,

díky PromoPro se nevyhodily stovky milionů oknem atd. atd. Jestliže jsou ti vaši hoši nevinní, soudy je očistí. Je jen dobře, že už si konečně politici uvědomují, že si nemohou dovolit všechno. A že vy kálíte špínu na Ištvana a spol., je jen jejich dobrou vizitkou...

M. Prokop 23.12.2013 8:52

Re: Jistě, ono se tady nekradlo,

Jistě, řádění ČEKY či gestapa také leckdo chválil (dokud nedošlo na něj).

P. Pokorný 23.12.2013 9:52

Re: Jistě, ono se tady nekradlo,

Podle xichtu dědek, podle psaného debil. Lze napsat lépe? Na Promopro si můžeme pamatovat, jak všichni novináři, jak politici ječeli, ať si neříznem ostudu a ať do toho dáme víc, než na co máme. Eurofanatici ječeli, že na EU nemáme šetřit. Titíž dnes ječí, že se mělo šetřit! To je na rozkopání zadků oněch lidí, co jsou evidentně špíny. A možná lze dohledat!

V. Fürst 23.12.2013 12:40

Re: Jistě, ono se tady nekradlo,

Ujasněte si co to je šetřit "akademiku"!

P. Khail 23.12.2013 9:56

Re: Jistě, ono se tady nekradlo,

Souhlasím s vámi, už to jaký je rozdíl v podání zatčení paní Nagyové panem Nečasem a zveřejněné video, je varovné.

J. Jílek 23.12.2013 10:41

Re: Jistě, ono se tady nekradlo,

ukázali vám jen zatčení, neukázali vám prohlídku, pane Spokojenej :-)))) uniká vám, že té policii slouží tentýž sajrajt, který "dostal" i Jourovou....akorát si Kubice nasypal popel na hlavu

P. Khail 23.12.2013 19:55

Re: Jistě, ono se tady nekradlo,

Proto také, pane Nespokojenej, pišu o zatčení, račte si všimnout.

K. Tregl 23.12.2013 19:01

Re: Jistě, ono se tady nekradlo,

Vážený pane Gavláku,

píšete: " Je jen dobře, že už si konečně politici uvědomují, že si nemohou dovolit všechno." Chce se zvolat: O, sancta simplicitas- Svatá prostoto.

Jedni si to zcela jistě uvědomují, ti druzí jsou naopak ubezpečováni, že si všechno dovolit mohou. Pokuste se nad tím zamyslet, snad to není tak složité.

P. Khail 23.12.2013 7:53

O kopání

do polštářů mluvil pan Nečas v rozhovoru pro Reflex. O kabelkach se v té souvislosti nezmiňoval.

J. Jílek 23.12.2013 10:44

Re: O kopání

to se týkalo prohlídky bytu, tedy jiného dne(pardon hluboké noci), než proběhlo zatčení....

P. Khail 23.12.2013 19:46

Re: O kopání

Oba hovoří o stejné události.

S. Stan 23.12.2013 7:28

Možná si přijdou i pro Vás

třeba, že jste přišli křižovatku na červenou! Potom udělají sestřih zásahu, ale vás jako normálního člověka se nikdo nezastane. Celý pořád bylo cílené vymývání mozku, policie vysvětluje nevysvětlitelné a CT to podporuje.r

M. Prokop 23.12.2013 8:53

Re: Možná si přijdou i pro Vás

Moravec je holá ostuda už dlouho (jako celá ČT - Nova také, ale tam to neplatím).

J. Jílek 23.12.2013 10:58

Re: Možná si přijdou i pro Vás

tam to platíte v jogurtech.... :-)

M. Starý 23.12.2013 7:21

ČT: dvě nechutnosti v jednom týdnu

V pátek v noci mi lezly oči z důlků, když na uměleckém kanále Art v přímém přenosu vystoupila skupina Vanessa a o víkendu jsem žasl podruhé, když v předvánočním čase odvysílala ČT sestřih ze zatýkání paní Nagyové. Obojí bylo průlomové a dalo pojmu "veřejnoprávní" televize nový rozměr. Na co se máme těšit příště?

P.S.. U té Vanessy jsem snahu šokovat mohl brát jako umělecký záměr, v druhém případě to byla demonstrace síly....

E. Sevrát 23.12.2013 6:57

S autorem článku souhlasím

v poslední větě.Opravdu je třeba důvěřovat,ale vědet komu.V tomto případě nedůvěřuji ani Policii,ale ani panu Nečasovi.Pan Nečas o vztahu k paní Nagyové lhal veřejnosti do poslední chvíle tolikrát,že není žádný důvod důvěřovat ani jemu.Cokoliv dělal či dělá v této věci je skrze libido k dnes již paní Nečasové II.Pro libido obětoval svojí rodinu,svoje katolické přesvědčení,vládu ČR,svoje předsednictví v ODS,svoji dobrou pověst.Takže mě už u něj žádné lži nepřekvapí,ono mu již ani nic z jeho původně úspěšného života nezůstalo,pouze nová manželka.I jeho nová image ve stylu bezdomovce svědčí o jeho těžkém duševním rozpoložení.

P. Boublíková 23.12.2013 6:09

Je vidět, že občan je považován za dementa

Asi oprávněně, protože pod včerejším úvodníkem se pár lidí upřímně radovalo, jak dokonale byl Nečas usvěčen ze lži. Setřihem zhruba dvacetiminutového záznamu na desetinu, prosím.

Mně se taková manipulace také hrubě nelíbí, ale uznejte, že si o to jako "všeholid" koledujeme.

L. Novák 23.12.2013 9:26

Re: Je vidět, že občan je považován za dementa

Kdo ten záznam stříhal? Myslíte, že v ČT nikdo nezkrácený záznam neviděl?

J. Jílek 23.12.2013 11:00

Re: Je vidět, že občan je považován za dementa

hlavně policajti nedali čt ten správný záznam, ten z prohlídky bytu.... :-) tam se asi děly wjecy

P. Ficek 23.12.2013 4:55

Pane Šlachta, dobrá práce.

Nevím jak by si někteří místní  "neviditelní " představovali zatýkání zločinců.

P. Boublíková 23.12.2013 6:10

Re: Pane Šlachta, dobrá práce.

Nejde snad o to, jak by si představovali zatýkání, ale jak by si představovali důkazy.

Vážně jste nepochopil o co jde nebo se blbým jen stavíte?

P. Lenc 23.12.2013 8:39

Re: Pane Šlachta, dobrá práce.

Kdo nechce pochopit, nepochopí.

L. Novák 23.12.2013 9:29

Re: Pane Šlachta, dobrá práce.

No právě... :-)

Šlachta s Ištvanem shodili vládu vypuštěním hrubé dezinformace o propojení ... atd. A teď to vypadá, že mají problém se s tím vůbec dostat k soudu, aby měli šanci na úspěch.

M. Zikmund 23.12.2013 7:54

Re: Pane Šlachta, dobrá práce.

Vás by měli ukazovat jako klasický příklad vymytého mozku. Nejen, že se policie a zastupitelství svými praktikami chová jako policie a prokurátoři za komunistů, nejen, že se česká televize svými manipuacemi chová jako komunistická ČST, ale jak se zdá, je mezi námi řada těch, které by Č(S)T mohla ukazovat jako "rozhořčené pracující",  odsuzující zločinné praktiky politiků. Takže:

1/ to, že někoho zatkne policie, ještě neznamená, že je zločinec. Tento způsob komunistického myšlení ve vztahu k obviněným jak se zdá bohatě přetrvává do dnes. Zločincem obviněný začne být, až ho odsoudí soud. Do té doby je nevinný. Chápu, že pro vás je to jen detail a že pokud náhodou obviněný nebude odsouzen, pak je to "chyba v systému", kdy zločinec proklouzl mezi prsty spravedlnosti. Vy jste se evidentně  už dávno rozhodl, že paní Nečasová je zločinec a basta.

2/ jeslti je paní Nečasová obviněná, že domlouvala (podle policie) korupční obchod a že zneužívala pravomoc, pak mohla dostat obsílku s předvoláním k podání vysvětlení a tam mohla být popřípadě zatknuta a ne, že k ní vnikne komando ve čtyři ráno, jako kdyby tam připravovala atentát nebo vařila perník.

E. Tocháček 23.12.2013 8:42

Obávám se,

že se namáháte zbytečně. Většina davu ve skutečnosti kašle na pídění po tom co se skutečně událo nebo jak fungují pravidla a principy prosazování zákonů. Dav si chce hlavně užít trochu těch emocí. Čím hlubších, tím lépe ( proto video s okázalým  zatýkáním dosud netrestané úřednice, spoutané do  " medvěda "  ). A Moravci, Šlachtové a pod. to velmi dobře vědí a poptávce davu mile rádi vyhovují ( co hůř, bojím se, že ji sami vytvářejí ). Děsí mě, jak snadné je nasměrovat si dav směrem který potřebujete, pokud máte dostatečný podíl v médiích a kašlete na skrupule. Proto ten náhlý boom zájmu o koupi celých mediálních skupin. A přitom tak vzdělaný dav a tak snadno dostupné informace tu v celé historii nikdy nebyly. Všechno k ničemu, dav si chce hlavně užít trochu těch svých emocí.

M. Zikmund 23.12.2013 11:05

Re: Obávám se,

Bohužel máte pravdu.

I. Lyčka 23.12.2013 7:55

Re: Pane Šlachta, dobrá práce.

Sorry, vážený pane, ale nebezpečného zločince si přece jen představuji jinak než jako pí. Nagyovou. Jó, kdyby se bránila se zbraní v ruce, odrovnala pár policistů, tak bych pochopil, že ji vedou v "medvědovi". Třeba ale i vás jednou potká to potěšení, tak si to pak užijte.

M. Prokop 23.12.2013 8:56

Re: Pane Šlachta, dobrá práce.

Tak se zkuste podívat na "Panoptikum Města pražského.

Klidně by to tak stačilo.

Vodit ženskou, která ze žárlivosti blbla, v "medvědu" je prachsprostá policejně justiční buzerace.

S. Ševeček 23.12.2013 9:32

Re: Pane Šlachta, dobrá práce.

Sprostých podezřelých - v tomto případě, Ficek.

J. Schwarz 23.12.2013 4:54

Policajt

horší gangstera. Gangster riskuje že ho oběť přizabije a on namísto ochrany bude muset ještě zdrhat a skrývat se. To zakomplexovaný policajt vždycky najde zastání, narozdíl od jeho oběti, takže si může kompenzovat své komplexy bez rizika. Vždycky je v přesile, na té "správné" straně. Ale ještě horší než policajti jsou prostituti z ČT v čele s bordelmamá Moravcem.