29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Šlachta útočí

Tak jsem se zase dočkali premiéry. Na obrazovce naší jakoby "veřejnoprávní" televize se nám předvedli pánové Moravec, Šlachta a další policejní ředitel (proboha, kolik tam mají policejních ředitelů, sekretářek, tajemníků atd?).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Slanina 23.12.2013 14:50

Re: Milý Svobodo, myslíte že fota zde jsou nakreslená?

No měl bys to, soudruhu, dotáhnout až do konce. Možná, že by ti vyšlo, že to zavinil sám praotec Čech.

L. Novák 23.12.2013 14:52

Re: Milý Svobodo, myslíte že fota zde jsou nakreslená?

Jasně, všichni jsou mafie, jeno vy máte přehled, jak to ve skutečnosti bylo... :-D

Já to nevím, ale že ti dva (Ištvan, Šlachta) lžou a vypustili DEZINFORMACI, bylo jasné už v okamžiku, kdy se na veřejnost dostaly podrobnosti o důvodech zadržení a trestního stíhání konkrétních osob. Dohledejte si to zpětně, nemohu za to, že jste byl dlouho někde mimo civilizaci a teď tápete bez základních informací, v horším případě záměrně lžete.

J. Slanina 23.12.2013 14:38

Re: Milý Svobodo, myslíte že fota zde jsou nakreslená?

Evidentně ti, soudruhu, klávesnice nezamrzla. Dočkám se tedy odpovědi na své příspěvky v 13:48 a 14:02? Ne že bych na ně zas až tak moc byl zvědavý, ono z vylízaného mozečku VUMLem se nedá očekávat nic světoborného.

V. Novák 23.12.2013 13:18

Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

veřejně lže a pomlouvá. A když pak jeho lži a pomluvy vyjdou napovrch, objeví se vlkové a prokopové, kteří lži a pomluvy obhajují.

J. Slanina 23.12.2013 13:38

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

To bude prdel, soudruhu podpraporčíku, až vyjdou najevo lži, podvody a pomluvy šlachty , ištvána a soudruhů z ČT. Vím sice, že ty a podobní vopičáci se snaží seč mohou to vše ututlat a zamést včas pod koberec, ale pevně věřím, že to nestihnete.

BTW: Kdepak že to jsou ty kila zlata a stamiliony?

E. Sevrát 23.12.2013 14:38

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Plete dvě věci dohromady.U Nagyové se tak mohly nalézt pouze peníze,které jí zaplatil Nečas ze státního rozpočtu za tu krvavou práci kterou dělala pro stát.Kde by takový nuzák vzal kila zlata a miliony.

J. Slanina 23.12.2013 14:46

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Pokud jsem byl dobře informován našimi "zdělovacími" prostředky, tak Nagyová byla jednou ze tří větví vyšetřovaného případu s návazností na kmotry Janouška a Rittiga. A to zlato PRÝ s nimi úzce souviselo.

Ono to totiž bude ale spíše tím, že Šlachta a Ištvánem se do toho už tak zamotali, že nevědí kudy kam.

E. Sevrát 23.12.2013 15:04

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Ale, to není současným předmětem jejího vyšetřování tedy kauzy zneužití pravomocí atd. To běží po druhé větvi a možná se protne,ale to je otázka.Že je znala a komunikovala s nimi bylo dokázáno,co z toho vyplývá trestně se uvidí.Mimochodem "sdělovacími".

J. Slanina 23.12.2013 15:13

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Uvozovky, pane Sevráte, uvozovky.

E. Sevrát 23.12.2013 16:08

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

OK,špatně jsem je pochopil.

L. Novák 23.12.2013 14:40

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Museli je vrátit původním majitelům, kterým policie "vykradla" majetek z úschovy v bance. A teď musí mlčet, protože majitele, zvláště když není trestně stíhán a odsouzen,  samozřejmě zveřejnit nesmí, porušili by tím zákon. Šlachta s Ištvanem mají z ostudy kabát. A nejspíš ještě z peněz daňových poplatníků budou muste poškozené odškodnit. Těm dvěma bych to nechal zaplatit. Aby viděli, zač je toho loket. Zda a kolik budou vymáhat neoprávněně zadržení a do vazby na měsíc strčení "sprostí podezřelí" na státu odškodného, se dozvíme až s odstupem času.

:-D

P. Pokorný 23.12.2013 13:40

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Naprosto souhlasím. Níkdo neměl kuklu, byly to pouze pletené pokrývky hlav, s beranidlem, jak ho známe z Říma by se po schodech nedostali a tyčka, co si přinesli, byla na podpěru schodiště, protože se tam sešlo hodně přátel pani Nagyové. Tak sprostě lhát se bývalému premiérovi nesluší! Ti přátelé ji ve čtyři ráno přinesli kytičky a někajý Vlk tady ještě lže!

J. Svoboda 23.12.2013 13:47

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Pane Pokorný, podle Vašeho příspěvku máte to beranodlo na krku Vy. Je to tam, kde většina lidí má hlavu s mozkem. Ta tyčka, kterou přinesli zakuklenci, byla rozporka pro násilné vniknutí do bytu v případě, že by nikdo neotevřel. A co se týká toho Vlka, můžete si být jist, že lže.

M. Prokop 23.12.2013 14:04

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Já jsem si tím jist u Šlachty.

Vlk možná někdy také, ale zábavněji a neškodněji.

J. Svoboda 23.12.2013 13:40

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Vážený pane Nováku, tak už to bývá. Bývá to jak na fotbalových utkáních, kam chodí hodně lidí za příležitostí porvat se a podobně je to v politice, kde podobným lidem ani tak nejde o prosperitu státu, ale ve ravčce obhajovat jeho dojiče. Jsou tak hloupí, že jim vypadlo ze zřetele, že se kradou i jejich peníze. Chatrnou omluvou pro ně by bylo, kdyby ty svoje peníze měli nějak kompenzovány.

J. Slanina 23.12.2013 13:51

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

A kurňa, tak Nagyová se prý přímo rvala. Že by to bylo na tom vystříhaném materiálu?

J. Svoboda 23.12.2013 14:29

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Pane Slanino, myslel jsem, že to bude jasné i Vám. Vůbec jsem nechtěl říci, že se rvala paní Nagyová. Těmi hloupými rváči jsem myslel Vás a Vám podobné, když to chcete číst na plné koule.

M. Prokop 23.12.2013 14:44

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Aha, vy jste sem přišel "hladit po duši".

Na fotbal už nesmíte?

M. Prokop 23.12.2013 14:03

Re: Nechutné je, když bývalý vrcholný politik

Škála vašeho nepochopení je skutečně široká.

Nebo vás tak excitovala Tolokonnikova?

J. Veselý 23.12.2013 12:37

A bylo to, co předvedli v TV

vůbec oficiální verze záznamu nebo jen "propagační" video pořízené pro případné šťouraly? Pokud vím, na všech záběrech z různých zásahů policie je na videu vždy vidět datum a přesný čas natáčení. Na tomto videu chybí.

M. Prokop 23.12.2013 12:40

Re: A bylo to, co předvedli v TV

Oficiální v erze, v celé délce a v ČT u Moravce?

Jistěže jen propagace, zřejmě ty jejich "větve případu" nemají kmen, z kterého by vyrůstaly.

Š. Hašek 23.12.2013 20:55

Re: A bylo to, co předvedli v TV

Dobrá poznámka, pane Veselý!

J. Svoboda 23.12.2013 12:21

Nejlepší obrana je útok,

že pane Vlku! Pokud jste jakož i další fanatici nedokázal a ani nechtěl zabránit Nečasovým plkům, divíte se, že se pan Šlachta brání? Že děláte rozdíl mezi minulým a současným povlebním složením Poslanecké sněmovny, je docela věrná ukázka Vašeho fanatizmu a krátkého rozumu. Mluvíte o krátké paměti. Rozpomeňte se prosím, proč to Vaši chráněnci pro..... . Jistě se Vám osobně minulá sněmovna líbila víc, než současná. Mě také. Nikomu to však nedává právo, rozhodovat o tom, která bude respektovanější. Kdyby Nečas se svými spolustraníky hospodařil jako správný hospodář, jeho pakty s paní Nagyovou nepřesahovaly přípustné meze, mohl s podporou bývalé sněmovny vládnout klidně dál. Pokud chcete Vy společně s Nečasem tvrdit, že když krade pravičák, je to něco jiného, než když krade levičák, jste úplně vedle, i když minulá sněmovna by Vám to možná odkývala. Opakuji, že složení snemovny je projev vůle voličů a Vy nemáte právo rozhodovat o tom, která se má respektovat.

Nezapomínejte, pane Vlku, že ten, kdo dlouhou dobu sze trachu držel hubu, byla policie. Určitě jste ještě nezapomněl, že ten strach vyvolával také pan Íčko, požadavkem hlášení tzv.citlivých (mimichodem - jak se podle Vás pozná citlivý případ? nechcete náhodou praktikovat názory pana dr. Kučery?) případů vzhůru.

Nepřipadá Vám jako dezinformace phádka o zakuklencích a beranidlech? Mě ano, Vám bohužel jako fanatikovi ne. Já jsem v ČT viděl opravdu dva zakuklence a slyšel jsem i vysvětlení. Jestli Vám to nestačí, je to Vaše věc. Je, pane Vlku, vidět, že mco vědomostí nemáte, ale co nevíte, si vamyslíte. Píšete, že byla zlikvidována vláda i vedení pražského magistrátu. Víte, kam dospěl DPP? Pokud ano, proč tak mystifikujete, neřku-li plácáte?

Podel mne, když se vrchnost rozhodne krást, zaplať Bůh, že je tady někdo, kdo tomu může zabránit. To si myslím, že není tak těžké pochopit.

M. Prokop 23.12.2013 12:38

Re: Nejlepší obrana je útok,

Nepomohlo by vám přečíst ten článek ještě několikrát?

Takhle totiž "brečíte na špatném hrobě", což vyvolává jisté pochybnosti o vaší schopnosti pochopit psaný text.

J. Svoboda 23.12.2013 12:44

Re: Nejlepší obrana je útok,

Pane Prokope, uhodl jste, že by mi to nepomohlo. Mě by pomohlo, kdyby lidé vašeho ražení začali používat na myšlení mozek a to především svůj. Naopak Vaše reakce svědčí ne o Vaší neschopnosti ale o vaší neochotě pochopit realitu.

I. Lyčka 23.12.2013 12:50

Bože, Bože,

do čehos´ to duši dal. Tohle se ti opravdu nepodařilo.

M. Prokop 23.12.2013 14:06

Re: Nejlepší obrana je útok,

No jo, jen nevím, jak konkrétně vy zaznamenáte užívání mozku.

Ten je totiž k tomu nutně potřeba.

J. Slanina 23.12.2013 13:48

Re: Nejlepší obrana je útok,

Docela by mne zajímalo kde pan Vlk v článku napsal, že když krade pravičák, je to něco jiného, než když krade levičák. Vy jste holt v televizi viděl jenom dva zakuklence a slyšel vysvětlení. Evidentně jste ve svém myšlení zakrněl u Zelenkovy televize.

M. Polák 23.12.2013 11:55

Kdo dezinformuje?

Autor asi pozbyl soudnost, nebo klame záměrně. Jak může srovnávat STB a současnou policii? To, že si tady vydržoval předseda vlády za peníze daňových poplatníků konkubínu a ta řídila, co neměla řídit, je jasné. Spíš je zarážející, že ještě nejsou za katrem. A mělo by jich tam být mnohem více.

K. Frauknecht 23.12.2013 12:17

Anžto

jsou svátky, tak Vám jen řeknu, že Váš příspěvek do diskuze je značně neostrý.