29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Šlachta útočí

Tak jsem se zase dočkali premiéry. Na obrazovce naší jakoby "veřejnoprávní" televize se nám předvedli pánové Moravec, Šlachta a další policejní ředitel (proboha, kolik tam mají policejních ředitelů, sekretářek, tajemníků atd?).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 23.12.2013 16:28

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Vážený pane, v tomto případě uvádí mnoho lidí mnoho svých pravd. Zřejmé je to, že minimálně polovina jich lže. Měl byste být schpen pochopit, že dokud nebude případ uzavřen, dohady jako na fotbalu jsou naprosto zbytečné.

J. Slanina 23.12.2013 16:42

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Takže polovina lidí lže. Vsadím se, že tuším do které poloviny zařazuješ sám sebe, soudruhu. Rozhodně to bude ta druhá, než ta do které tě řadím já.

J. Svoboda 23.12.2013 16:55

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Vleževálený pane, z Vašeho hulvátského chování vidím, s kým mám tu čest. Jsem zvyklý na vykání. Pokud jste se hulvátské způsoby naučil ve službách StB, měl jste to uvést dřív a bylo by úplně jasno. Dohadování s Vámi a vám podobnými je mlácením prázdné slámy.

L. Novák 23.12.2013 17:20

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Vy si o to přímo koledujete i popíráním faktů, která jsou o kauze známa. Je jasné, že pár výstřižků z nějakého videozáznamu nemůže být použito jako důkaz, jako by se jednalo o celý nesestříhaný záznam. Stejně tak ignorujete MEDIÁLNÍ DEZINFORMACE, které Ištvan se Šlachtou vypustili už na začátku celé kauzy - a řeší vlastně jenom jakési podružnosti, k nimž přišli víceméně náhodou systematickým osposloucháváním předsedy české vlády a jeho úřadu.

První, kdo u mě rozhodně důvěru nemá, je Ištvan se Šlachtou. Z výše popsaných důvodů. A z toho jasně odvozuji, že důvěřovat těmto dvěma lze jen s naprostou ztrátou soudnosti.

J. Svoboda 23.12.2013 18:19

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

No dobře, dobře. Doufám, že předpokládám dobře, že oni Vám o důvěru nestojí. Kdyby Vám tito dva začali věřit, byla by to pro mne známka, že začali něco dělat špatně.

F. Navrátil 23.12.2013 18:49

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Pane Svoboda, je mně líto, ale vaše nekontrolovaná nenávist vám zcela logicky zabraňuje myslet. Nezdá se vám nenormální, že dosud se občané, kterým policie a státní zástupci mají skládat účty, nevědí dodnes příčinu té bombastické akce, která položila vládu? Pokud nejsou schopni svoje vyšetřování uzavřít, tak jsou zde pouze dvě možnosti. Celá akce byla pouze bouří ve sklenici vody  a nebo na něčí politickou objednávku. Obojí by mělo být dostatečným podnětem k vyvození trestní odpovědnosti. Já chápu, že lidem vašeho smýšlení se toto jednání státního zástupce a policisty líbí, ale bohužel s demokracií to nemá pranic společného.

J. Svoboda 23.12.2013 21:13

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Pane Navrátile (Navrátil?), vidím, že máte velmi mírně řečeno, zajímavý názor na význam slova nenávist. Pokud si myslíte, že policie a státní zástupci budou skládat účty Vám osobně, bere mě to dech a klobouk. Mám totiž názor, ve kterém mě svými texty utvrzujete, že zaplať Bůh konečně OBČANŮM valná část policie a státních zástupců začala konečně skládat účty. Pokud máte za pravdu, že "bombastická akce" položila vládu, vězte, že vládu položil Nečas s Janouškem, Rittigem, Langerem, Drobilem, Bémem a dalšími kumpány. Hlavně prosím, netvařte se, že Vám jde o demokracii a nenechte se vysmát. Opravdový demokrat by se nesnížil k Vašemu tvrzení, že "Já chápu, že lidem vašeho smýšlení se toto jednání státního zástupce a policisty líbí, ale bohužel s demokracií to nemá pranic společného". V tomto případě bych rád znal Váš názor, jak pohnat lupiče k dpovědnosti. Opravdu si myslíte, že to, co bylo za Langera, že se policisté báli zeptat kdo krade bylo lepší, než současný stav, kdy se ptají? Vezměte si pana Dvořáka, exředitele DPP. Podle vašich slov bych řekl, že je to bytostný demokrat. Opravdu je to tak? Vypadá to tak, že Vy chcete určovat, co má a co nemá s demokracií něco společného. Tato snaha však opravdu s demkracií nic společného nemá.

L. Novák 24.12.2013 0:17

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

A kde je ta kriminalita, kterou vyhlašoval Šlachta s Ištvanem po monstózní policejní akci a zatýkání v červnu 2013? Kde jsou ti pachatelé trestné činnosti? O jakou trestnou činnost se jedná? :-)

P.S.: A jak je možné, že ČSSD, KDU-ČSL, KSČM, US-DEU a Bursík, který ten zákon napsal, ještě nesedí v base za prosazení bilionového tunelu OZE, uzákoněného zák. 180/2005 Sb.?

Teď si, vy jeden troubo, natřásejte krovky, a vysvětlujte, jak je možné, že Ištvan se Šlachtou ještě nikoho ze zúčastněných nestrčili do vazby za vědomé poškozování národního hospodářství ČR?

J. Slanina 23.12.2013 18:50

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Správně, soudruhu. Ištván se Šlachtou nestojí o důvěru kohokoliv, což názorně předvedli oním již pověstným "klipem" v televizi. Důvěra obyčejných lidí je totiž to úplně poslední o co by jim šlo.

J. Svoboda 23.12.2013 21:18

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Pane Slanino, nezlobte se na mne. Logika jako součást vědy je u mne na vyské úrovni. Proto už dále nubudu zutrácet čas v diskusi d Vámi.

P. Pokorný 23.12.2013 18:03

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Pane Slanino, i mě to zarazilo. Proč je tolik rozporů. Ale tyto časy (oboje) jsou často uváděny. Jakoby akce měla nějaké fáze. A viz příspěvky nejsem ten, který hledá nenávist. Toto je fakt divné jako 150 milionů a kila zlata někde v pytli...

B. Rybák 25.12.2013 11:26

Re: Datum a hodina policejního zákroku.

Máte pravdu, ten časový rozpor v těch výpovědích je. Nimcméně vzhledem k tomu, že pro paní Nagyovou si mohli (a měli) přijít maximálně dva nenápadní muži v civilu a určitě už za bílého dne, je to vlastně nedůležité. Způsob jejího zatčení byla "prasárna" sloužící k získání "lůzy" a k demonstraci moci nad nezávislou politikou a dokonce i nad zájmy státu!

P. Pokorný 23.12.2013 15:38

Můj milý příteli Svobodo, jak jste moudrý

při své čisté duši nám určitě vysvětlíte, proč na ženu v nočním úboru vystartuje ix policistů, z nichž jsou někteří zakuklení? Milý příteli, co že to udělala pani Nagyová? Skutečně ukradla 150 milionů a kila zlata? A kde je má? Za výstřihem? Ale toto nám řekl politicky zesnulý Ištvan se Šlachtou a pak že je strčily do pytlů a nemohou je najít. Toto je ta zlodějna? Nebo je zajímavé, že mají jasné důkazy a po půl roce stále studují odposlechy. To je v den přepadení komandem neměli? Nemyslíte, můj milý, že na jednu ženu a dva fízly je příliš mnoho otázek a nevyřčených odpovědí?

Jistě jste moudrý, tak nám to prosím vysvětlete a doložte důkazy. Moc předem děkuji.

S úctou, váš přítel a obdivovatel....

P. Pokorný 23.12.2013 15:41

Re: Můj milý příteli Svobodo, jak jste moudrý

A jenom doplním: zatím jsem jenom četl množství urážek od účesu po postavu, ale to hlavní se jaksi můj milovaný vytrácí. Proč po roce, kdy se o tom psalo, vystartuje komando do malého bytu pro tři osoby, tuším dokonce jedna žena a dvě dívky s kanónama a řvaním. A áno, oni na filmu byli jako myšky. Ale proč tak jemně klepali, když šli proti mafii v počtu fízlů zde zaznamenaných a některých zakuklených?

J. Svoboda 23.12.2013 16:45

Re: Můj milý příteli Svobodo, jak jste moudrý

Pane Pokorný, jediné co mi Vaše texty přinesly, že mám podezření, že jako samice je pro Vás paní Nagyové přitažlivá. Stejně jako Nečas byste si to měl nechat pro sebe.

D. Nowodny 23.12.2013 17:13

Re: Můj milý příteli Svobodo, jak jste moudrý

Svobodo, jste jste obraz nechutneho samce !

J. Jílek 23.12.2013 18:09

Re: Můj milý příteli Svobodo, jak jste moudrý

tomu hulvátství vás učila StB? :-)

D. Nowodny 24.12.2013 2:50

Re: Můj milý příteli Svobodo, jak jste moudrý

Hmmm  o jakem hulvatsvi pisete, mem nebo p. Svobody  ?

J. Kanioková 23.12.2013 15:32

Myslíte, že tento člověk si může dovolit lhát ?

Vy tomu záznamu policie skutečně věříte?- http://jdem.cz/9gdc4

J. Svoboda 23.12.2013 17:07

Re: Myslíte, že tento člověk si může dovolit lhát ?

To víte, paní Kanioková, že věřím. Věřím také, že pochopíte, že si pro uvěření vyberu to, nebo toho kdo nebo co je pro uvěření nejpravděpodobnější. Omlouvám se, ale rozhodně to nebudete v žádném případě Vy.

L. Novák 23.12.2013 17:26

Re: Myslíte, že tento člověk si může dovolit lhát ?

Jasně, takových lidí, kteří věří něčemu bez jasných a ověřitelných důkazů, je v Kocourkově víc než polovina. Tak se k ní zařaďte a nevykládejte nám tady něco o důkazech a způsobu, jakým mají být veřejnosti předkládány. Tyhle Ištvanovy a Šlachtovy totiž připomínají známý seriál 30 případů majora Zemana. :-P

J. Slanina 23.12.2013 15:20

Tož jak, soudruhu Svobodo?

Dozvím se konečně kde že pan Vlk ve svém článku psal, že když krade pravice, není to jako když krade levice? A úplně by mne dostalo, kdybys mi sdělil, kde a jak se pan Pavlíček dožadoval obnovy StB.

J. Slanina 23.12.2013 16:20

Re: Tož jak, soudruhu Svobodo?

Tak nám uběhla hodinka a ticho!!!

J. Svoboda 23.12.2013 16:34

Re: Tož jak, soudruhu Slanino?

Pane Slanino, myslím, že těch hodinek uplyne ještě mnoho. S lidmi, kteří neunesou pravdu se totiž bavím dost nerad. Nemám čas jen na bezduché a někdy sprosté hádky.

J. Slanina 23.12.2013 16:40

Re: Tož jak, soudruhu Slanino?

Aha! Takže nic. Moc hezké je to připomenutí tíže pravdy, ausgerechnet od tebe, soudruhu.

E. Heusinger 23.12.2013 16:52

Tydýte, ty hlavo skopová

běž znova zamést tovární dvůr. Odfláknul jsi to.

J. Slanina 23.12.2013 17:57

Re: Tydýte, ty hlavo skopová

Víš co, Šoustale? Vylez konečně z toho hovna a pořádně si vyper ty laptě, co už ti smrdí i přes monitor.

J. Jílek 23.12.2013 18:11

Re: Tydýte, ty hlavo skopová

udělejte na mašince tú-tú

L. Novák 23.12.2013 15:01

Ištvan se Šlachtou a spol. HRUBĚ DEZINFORMOVALI veřejnost

už na prvních tiskovkách, které pořádali po policejním zásahu.

Těžko lze od takových zaměstnanců státu očekávat, že to podruhé neudělají.

J. Slanina 23.12.2013 15:04

Re: Ištvan se Šlachtou a spol. HRUBĚ DEZINFORMOVALI veřejnost

Jó, říkávala moje babička: "Jednou zalžeš a budeš muset lhát pořád."