30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Síla propagandy

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Aquagenic 6.11.2006 2:30

Re: promiňte,

Ale kdež. Daneš se jenom mstí, že se nedostal ke korytu. A za to koryto (bůh ví proč) považoval ODS, která ho nechtěla. Typický projev poloprimitiva.

Mard 6.11.2006 0:20

Cože?

Autor píše že "Komunistická diktatura není o mnoho horší alternativou než autoritativní režim s opačným znaménkem." Tak nevím, to druhé jsem nepoznal, ale to v tom prvním jsem prožil dvě desetiletí a nebyly to příliš veselé doby. Zdá se, že pan Daneš má jakési problémy se smyslovým vnímáním. Pan Paroubek že nic neblokoval?!? Vždyť bránil svým poslancům jít hlasovat a odmítal navrhnout kandidáta na post předsedy PSČR, aby nemusel podat demisi! Ostatně ve světle dalších kauz šibalů asi všichni tušíme proč se tak zuby nehty, celý zpocený, držel své židle. Teď, když postupně vylézá najevo účast členů ČSSD v různých trestních kauzách, je zřejmé, že není možné dopustit, aby pan Paroubek mohl opětovně zamést některé kauzy pod koberec! Jsem přesvědčen, že jen nepoctivý člověk by mohl souhlasit s tím, aby se k moci dostal člověk podezřelý z kontaktů s mafiány!

Martin 6.11.2006 1:53

jak se meni dejiny

najednou se paroubek zuby nehty drzel kresla jen aby nemohl podat demisi :)))

to ze klaus vyridil, ze ji neprijme uz se zapomina a o povinnem hlasovani ods v parech kontrolujice si listky volici modre strany stale zapominaji, jako zapominaji i o tom, ze kauzy sibalu se zacalo vysetrovat jiz za vlad cssd ktera pry sni o tom aby se nic nevysetrovalo :)

a nepoctivi lide souhlasi s tim ze u moci jsou langer - na vnitru - kamos kutala od lto, a tlusty na financich kamos korupcniku ze synotu, to ze mame premiera, ktery neplati dluhy protoze je nikdo po nem nechce a dluhy mu odpousti firma co dostava spoustu zakazek od modrych radnic je take ok :)))

Mard 6.11.2006 10:34

Re: jak se meni dejiny

Hm, zdá se že zde děláte z pana Paroubka člověka, který se zalekne pár slov pana Klause. Zbytek Vašeho komentáře mi připadá neobjektivní. Sám víte že Borník bránil UOOZ aby vyšetřoval kauzy kde se vyskytovala ČSSD. Ale naštěstí ani vy při Vaši neobjektivitě, nepopřete že Peroubek dloéuho odmítal navrhnout kandidáta na předsedu PSČR, pokud bude protikandidát :-)

Slava 6.11.2006 4:21

Re: Cože?

Vy to máte celé popletené. Daneš má pravdu, autoritativní režim s opačným znaménkem si řada lidí nepřeje. To neznamená, že jsou levičáci nebo komunisti. Se smyslovým vnímáním máte problém vy, neboť vnímáte realitu velmi selektivně. Jinak byste viděl, že na světlo vylézají i různé trestní kauzy členů ODS a že právě tato strana teď usilovně zametá pod koberec. Ta poslední věta by klidně mohla platit i na řadu členů ODS.

Haui1 6.11.2006 8:27

Re: Re: Cože?

Pokud teď vylézají na světlo trestní kauzy členů ODS, tak byste měl být vlastně rád, ne? Protože proč až teď, když je ve vládě ODS? Proč to neřešila ČSAD, která tady vládla osm let? Vy si nevidíte do pusy, mladíku.

Joska 4.12.2006 15:01

Re: Re: Re: Cože?

Dnes je ta byrokracie tak složitá, že některé případy nevyjdou najevo nikdy. Lituji, že Neviditelný pes otvírá své brány takové demagogii. Každý by měl psát jen o tom, co sám zažil beze snahy manipulovat druhými. On si každý svůj názor vytvoří sám. Pozoruju, že největší sklon k manipulaci mají primitivní ješitové a že na tyto stránky vůbec nepíšou ženy - na 1 ženu tak připadá asi 30 ukecanejch chlapů.

AndyO 6.11.2006 9:04

Re: Re: Cože?

ale samozřejmě že to znamená, že jsou to komunisti. Jinak by vůbec o nějakém autoritativním režimu s opačným znaménkem, což, jak bystře podotkl martin, je diktatura fašistického Klause, nehovořili, protože by je taková hovadina ani nenapadla. A nejen že to jsou komunisti, jsou to navíc pitomci a lháři.

AndyO 6.11.2006 0:13

Daneši, tohle jste přehnal.

přeji vám z plného srdce komunistickou diktaturu až do smrti. Užijte si ji.

jirka 6.11.2006 0:18

Re: Daneši, tohle jste přehnal.

a pořádnou. s lázněmi v bazénku s kyselinou jak od saddáma.

Martin 6.11.2006 2:12

Re: Daneši, tohle jste přehnal.

a ja vam preji nacistickou diktaturu s fuhrerem Klausem take az do smrti. Uzijte si ji.

exulant 6.11.2006 5:38

Re: Re: Daneši, tohle jste přehnal.

Kdyz bych si mohl vybrat, tak radeji beru toho Klause. Pres dlouhou radu vyhrad. Ze dvou zel to nebude to vetsi.

JM0 6.11.2006 12:10

Re: Re: Daneši, tohle jste přehnal.

nacistickou, hehe!

Jarda 4.12.2006 14:26

Re: Daneši, tohle jste přehnal.

Proč se pořád vracíte do 50. let? Snad tady byla také léta 60., 70., 80. Komunisti aspoň otevřeně přiznávili, že je diktatura. Dnes je globalistická diktatura, ale musíte říkat, že je demokracie, jinak přijdete o místo. Obětí této ekonomické hrůzovlády už je víc než dost, ale jaksi nejsou tak vidět. Ale těch vymytých mozků! Kašparů v prvotřídních oblecích je plný parlament a lidi dnes choděj oblečený v hadrech, který za socialismu házeli do popelnice. Měli jsme špičkový obuvnický a textilní průmysl - co máme teďˇ? Můžete si svobodně říkat svoje názory na internetu, ale pokud nemáte moc a peníze, tak to nikoho nezajímá. Demokracie je stejná iluze jako komunismus. Dřív sem tam nebylo něco k dostání, o to větší radost, když to člověk sehnal. Dnes jsou zboží plný regály, ale často úplně nepoužitelnýho. Všechno vypadá jako ze sekáče. Z Ameriky a z Asie se sem valí hromady ležáků; na náš úkor si řeší jejich nezaměstnanost. Liberalismus vede nakonec k úplné ztrátě svobody a svrchovanosti, protože je to ve skutečnosti apatie, nepéče a duševní lenost.