2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Robot na Hrad

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stanley 13.11.2008 17:10

Re: Ke Klausovi opakuji svůj názor :

Ach Bože, exsenátore, z Vás ta kantořina přímo čiší. Hezky jste nám na př. vysvětlil adoraci, ale jak nám vysvětlíte, že Vás v politice čekala DEFENESTRACE!!!

D.M. 13.11.2008 17:12

Re: Ke Klausovi opakuji svůj názor :

Pise se dohromady, tj. "napr." - ze ty jsi byl zaskolak ;-D

F.VÍZEK 88.100.57 13.11.2008 17:24

Nešlo o defenestraci...

Ve volbách je to tak, že vyhrává ten lepší, že?   A to se stalo v mém případě.  Našel se lepší kandidát a ten mě porazil.  Nebylo to obtížné, když moje vlastní strana nade mnou "zlomila hůl" poté, když jsem jako senátor odmítl Klaus - Zemanovu novelu volebního zákona a podal v té věci stížnost  k Ústavnímu soudu (a vyhrál). 

Libor.w 13.11.2008 18:02

Re: Nešlo o defenestraci...

To že jste podnítil zamítnutí změny volebního zákona Vás ovšem nijak nectí pane exsenátore.Přičinil jste se pouze o patový stav politické scény což přináší výhody pouze politickým šejdířům a lhářům jako jsou Kořistka a Novotný v těchto časech politického patu stoupá dramaticky jejich cena.Změnou volebního zákona šlo o jejich eliminaci.To jste asi negrajf že?

H.K. 13.11.2008 18:20

Re: Ke Klausovi opakuji svůj názor :

Fanoušci Václava Klause, ze kterých přímo "kapal" obdiv...mu fakticky velice ublížili.  obrostl mechem, ustrnul, "zakopal se" a ztratil tak schopnost vnímat jiné než  souhlasné a obdivné  projevy.....kromě potlesku. 

Je zajímavé jakou rudí intelektuálové mají starost o V.K. a jeho smutný konec. Já nejsem volič rudých ani růžových.  Docela bych uvítal kdyby někdo z Vás, voličů KSČM a ČSSD,  napsal jaké klady vidí na pánech Paroubkovi, Filipovi a p. Vy se nemůžete nabažit Václava Klause. Nějak Vás fascinuje, ale neumím pochopit proč. Vždyť Vy jste ho nevolili, Vám ostudu nedělá, ale taky nemáte žádný vliv na jeho odvolání. Líbí se mi příspěvek 

 pyrhul IP: 193.179.169.xxx Datum: 08.11.2008 08:12

Jako starý praktik na důchodě se za náš stav stydím.Doufám,že se nedožiji doby kdy se rudí změní na krvavé po vzoru bolševické sebranky.není nic horšího než levicový intelektual.P

Jako starý praktik na důchodě se za náš stav stydím.Doufám,že se nedožiji doby kdy se rudí změní na krvavé po vzoru bolševické sebranky.není nic horšího než levicový intelektual.P

zuzu 13.11.2008 19:05

Re: Ke Klausovi opakuji svůj názor :

hele ty vízku, ty už radši do ničeho nemluv. A  kdo si zaslouží být hlavou státu , ty? A nebo nějaký jiný ublížený komouš? Jdi se vycpat ty prde .

Libor.w 13.11.2008 16:20

Hon na prezidenta.

Ať si kde kdo co chce říká Václav Klaus je ve svých názorech konzistentní a od začátku svého působení na naší politické scéně působí dojmem že zastává stálý a neměnný názor.Všichni ti co vystřídali názorové spektrum od komunistů přes lidovce a zelené až po Evropské demokraty mu ve srozumitelnosti a stálosti názoru na věci veřejné nesahají ani po kotníky.Kdo zná jeho názory a čekal že se v Irsku nesetká s vůdci protilisabonské oposice tak je politický trouba.Jiná věc je že Václav Klaus má ve věci EU zejména jejím stálém odklonu od demokratických principů a náchylnosti k byrokratickým řešením speciálně ve věci Evropské integrace PRAVDU.

D.M. 13.11.2008 16:47

Re: Hon na prezidenta.

Prezidenta neni potreba honit, toho "honi" bem nebo letusky;-D

D.M. 13.11.2008 16:49

Re: Hon na prezidenta.

Ano, cirkev take po cela staleti trvala KONZISTENTNE na tom, ze Zeme je stredem vesmiru, dokonce proto to i zabijela. Takze ji muzeme za jeji nemenny postoj jen pochvalit ;-D. Tak to myslite s tou konzistenci nazoru?

Libor.w 13.11.2008 16:59

Re: Hon na prezidenta.

Vážený D.M Vaše reakce je příkladná demagogie hodná Dr.Ratha.Nejde samozřejmě o konzistenci,tu může projevovat i vyznavač názorů veskrze debilních ale o stálost v pravdě.

D.M. 13.11.2008 17:11

Re: Hon na prezidenta.

Nemily Libore.w, cituje te presne "... Václav Klaus je ve svých názorech konzistentní a od začátku ..." a dale nasleduje chvala V.C. z vaseho pera, ktera hranici s blahorecenim!!

Tak si to v te makovici srovnej, aby te zase nekdo nenachytal na svestkach a pri lzi ;-D

Libor.w 13.11.2008 17:15

Re: Hon na prezidenta.

Jste zlý a netykejte mi

D.M. 13.11.2008 17:28

Re: Hon na prezidenta.

Kriminalnikum vzdy tykam, a to i sporostym podezrelym, ty hosiku!

Bořek 13.11.2008 17:45

Re: Hon na prezidenta.

Když dojdou argumenty nastupuje sprostota.

Libor.w 13.11.2008 18:06

Re: Hon na prezidenta.

Nejsem kriminálník a bohužel již ani hošík UŠÁKU.

Hrad 13.11.2008 19:49

Re: Hon na prezidenta.

Konzistence ve vašem pojetí může být také stálost v nepravdě, stálost v čemkoliv. Mezi názory a zanalostmi je pro vás rozdíl jako mezi klukem  a klučkou. Tedy žádný.;-D;-P:-)!!?

Libor.w 13.11.2008 21:34

Re: Hon na prezidenta.

Vlezte mi na záda a pusťte si film Občan Havel Proboha, pak vyprávějte o adoraci a sebestřednosti.Což jste opravdu takové stádo tupců.Mějte se pěkně a jděte v klidu spát.

Magor Milda, Mgr. etc. 14.11.2008 12:39

Slovanský president V. Klaus transformuje po ruském způsobu

nejdřív hospodářství, když se přes jeho balíčky zase zmátořilo, jde na transformaci politickou. Klausův pašalík má být pašalíkem veskrze slovanským, srbským a ruským, Evropa nás takto nechce, tak my nebudeme chtít Evropu, tak jednoduché to je! Topolánek si na to poslovanštění netroufá, proto tam musí Bém!!! Pašalík je pašalíkem pražským, venkovany odtud vyhodíme!

Nám však chybí příjmy z ropy, takže ta rusifikace nemá vyhlídku na úspěch.

Ferda Mravenec 13.11.2008 15:58

Co mi vadí na V. Klausovi

Vadí mi to, že svými konsistentními názory sjednocuje Zelené. ;-)

wandy 13.11.2008 14:23

koho Klaus na sněmu podpoří?

Včera byl před půlnocí v TV pan Tošenovský. Jeho názory jsou jasné: Vinen je hlavně Topolánek, ale musí odstoupit celé vedení ODS (včetně Béma??) a bude úplně nové (pod vedením Tošenovského). Vláda a Topolánek zůstanou až do úplné sebedestrukce, ale ODS se od nich bude distancovat (nepochopil jsem zda Topolánkovi, Julínkovi... po dobu vlády pozastaví členství v ODS).  Přimluví se Klaus za Béma, aby mohl zůstat alespoň místopředsedou? Bude Klaus prosazovat Tošenovského (vlastně by to byl projev sociálního cítění, Tošenovský je bez zaměstnání)?

zoch 13.11.2008 15:04

Re: koho Klaus na sněmu podpoří?

Moravský vliv by neoslabil.  Možná by tudíž měli snahu jej vyměnit. Ale odhadnout se to zatím dá jen těžko. Bude se vyvažovat....

Max 13.11.2008 15:58

V.K. vyhrozoval, ze by na kongres ODS taky vubec nemusel prijet. To by mel udelat.

Bem by se musel obejit bez sve berlicky. A ODS by se mela nejak vymezit proti Klausovym aktivitam z poslednich nekolika mesicu. Je na case postavit se na vlastni nohy !!

Hrad 13.11.2008 20:08

Re: V.K. vyhrozoval, ze by na kongres ODS taky vubec nemusel prijet. To by mel udelat.

V ODS se hlasuje nohama? Tedy ne hlavou. Nohy  ale jaksi nejsou... Nohy jsou nebezpečná věc. Bezdomovci u nás v hospodě se shodli v tom, že už ODS volit nebudou. Já si myslím, že se mi je podaří ukecat, aby nebyli tak radikální a nešli někam jinam. .

Honza42 13.11.2008 14:21

Dneska je to teda síla.

Pokud můj zaměstnavatel chtěl abych říkal  něco "na objednávku", vždycky jsem mu řekl, že za ty peníze co beru, budu vždycky říkat co si myslím. Jinak si může zaměstnat kohokoliv za minimální mzdu, popř. mluvícího papouška a ještě ušetří.

Volbou rozumím vždy volbu osobnosti, nikoliv stisknuté hlasovací tlačítko na objednávku. Takoví lidé jsou totiž zcela zbyteční, ať zastávají jakoukoliv funkci. To si mají uvědomit lidé před volbami, že volí osobnost s nějakými názory, které volba nemůže změnit. Strany si pak musí vybrat, koho chtějí nebo nechtějí do party. Když si někdo zvolí do party psa, nemůže druhý den chtít aby mňoukal.

Proto si vždy budu vážit lidí s konzistentními názory, za které se nestydí. Poslušných politiků zcela bez názoru jsou plné parlamenty i Brusel. Vůbec nemá smysl poslouchat co říkají, protože je to úplně jedno. Až jim místo Franty bude velet Tonda, budou říkat pravý opak.

Klaus si naběhl s privatizací a v poslední době před volbami s "nestraností". Jinak s jeho názory víceméně souhlasím. Že je to namyšlenej ješita s tím nemá moc společného. Poznal jsem už hodně protivných lidí, kterým jsem musel dát časem za pravdu.

zoch 13.11.2008 14:58

Re: Dneska je to teda síla.

Čtyřicátníku !

Konzistentní názory měl i Hitler. Oba asi cítíme,že tudy je to blbě.A zda byl osobnost ? No,jistě ano. Oba jistě tušíme,že tedy ani toto hledisko není to pravé.

Takže v čem s tím člověkem souhlasíte ? V tom,že se má zavedení eura odkládat ? To už se v názoru rozcházíme. Myslíte si,že chobotnice je tragédií pro Prahu ? Já ne,protože každá doba za sebou něco v Praze ponechává jako  hodnotu a vůbec nezáleží na tom,zda se jednomu člověku nelíbí,pokud už projekt našel uznání. Myslíte si,že  zvířecí druhy nehynou po stovkách ? I ba ! Hynou ,a ti,kdož to mají jako profesi, to potvrdí NA CELÉM SVĚTĚ !!. Pouze jen fanclub VK může tvrdit takovou hloupost.Vadí Vám federalizace EU ? Naši Blaničtí rytíři tomu nezabrání ,je to vývoj a nejsme pupkem Evropy - pročež mně to nevadí,na tom nic netratíme,když netratili jiní malí......Pokud souhlasíte s VK,je to Vaše věc a máte na to právo.  Jen Vám potichu radím : snažte se nebýt v cizině takovým šaškem.

karel-smichov 13.11.2008 15:37

Re: Dneska je to teda síla.

Souhlasím 100% a  RÁD >->-

NObody 13.11.2008 15:57

Re: Dneska je to teda síla.

Kdyby šlo jenom o to, aby ze sebe nedělal šášu, bylo by to menší zlo nežli to, čemu napovídá jeho tajemný svazek s komunisty, kteří mu šli ochotně na ruku při kažé jeho volbě na hrad. A on jakoby se jim za to vděčil, tu odporem k Bruselu, tu odporem k euru, dokonce i k NATO neprojevuje kdovíjaké nadšení. Zkrátka je mezi nimi tajemná tu tichá, a tu zjevná shoda. Prej s nimi za totality nijak nepekl, v Cibulkových seznamech ho nenašli, ale co když měl o stupeň vyšší a časově neomezené zaúkolování, pramenící až "zhora", a tím nemá být řečeno od pánaboha. Howg!

zoch 13.11.2008 16:10

Re: Dneska je to teda síla.

Já jsem o tom byl přesvědčen skálopevně někdy před  devíti lety. Vy možná o něco později,ale je dobře,že to tak je.  Já mám k VK jasno. Je to  rezident a jejich president.Já považoval jeho zvolení za větší chybu,než zvolení Husáka. A ještě historikové mně dají zapravdu.

Nesmíme zapomínat,že rezidenti skrze síť agentů mají ty nejcitlivější informace a skrze východní službu potom dokonalý potenciál k ovládání.

Berkowitz 13.11.2008 16:19

Re: Dneska je to teda síla.

ÚPN.SK : KLUK a REK !

kpt 13.11.2008 16:36

Rozumím Vám správně?

Naznačujete, že Klaus vševědný nevytušil CO živelná privatizace, kterou mimochodem nazývám Národ sobě č.2 provede se Stavem věcí v zemi? Že to zvorali jeho spolupracovníci, například? To se pak nedivím, že jste na něho fanda. Já naopak si myslím, že moc dobře Věděl, jak se věci vyvinou a že to byla jeho volba, jak věci veřejné v zemi uspořádat do doby, než bude mít i on i jeho blízcí dost. Čeho? Dosaď si každý sám, čeho asi...