29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Rath zuří

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hnyk 16.4.2009 12:56

Re: Kocourkovský nesmysl

Aha, tak už to není poplatek ale daň za návštěvu lékaře a nebo lékárny;-D;-D;-D. Nevím jak v Kocourkově, ale ve světě neexistuje zákon který by nutil vybírat daň z DPH. Kdo přidanou hodnotu vyprodukoval, ten musí státu odevzdat daň. Jestli si ji dá do ceny a vybere ji od zákazníků, nebo ne to je jiná věc. V Německu dělají prodejci automobilů reklamu pro slevy se sloganem "Zaplatíme za vás DPH" a nikoho nenapadne hnát je k soudu. 

A jestli někdo z peněz vybraných na daních refinancuje poplatky, to zase úplně jiná věc než, že je možné uzákonit povinnost vybírání poplatků.

Vlado Z 16.4.2009 17:13

Re: Kocourkovský nesmysl

Pokud platíte za jakoukoliv státní službu, tak platíte stanovený poplatek, jež příslušný úřad musí vybrat. Ať je to kolek na žádost, nebo "správní poplatek". A je tam to musí, protože úředníkovi, je osobně jedno, zda od Vás úpeníze vybere, nebo nikoliv-je placen státním rozpočtem nikoliv podle toho, kolik toho, vybere (výjimkou jsou snad někdy policajti :-P).

Jirka 16.4.2009 9:11

Doktor Kysa

Jedié, co si doktůrek Rathů za svůj sociáhovadismus křížený s narcisofašismem zaslouží, je to, co mu udělil veřejně doktor Macek - pár facek!

Palivec 16.4.2009 9:07

Hlásný trouba ODS

Rath nezuří - Rath se baví. Zuří hlásní troubové vašeho typu, kteří si nevzpomínají na to, jak Nečas "obešel" rozhodnutí ÚS o neplacení prvních tří dnů nemocenské. Jste právní puritán pouze v případě, že se to nehodí vaší modré tlupě.

jirka.s. 16.4.2009 9:39

Re: Hlásný trouba ODS

;-D;-D;-DdRáth SE BAVÍ !!! ;-D

http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A060228_184715_domaci_nad

Veničan 16.4.2009 10:16

Re: Hlásný trouba ODS

Díky za odkaz, je to konkrétní ilustrace bezcharakternosti obdivovaného Ratha.

Ten (nebo ta ?) Palivec ho stejně nebude číst, má už svoji víru a přesvědčení.

BJ von Wolfenstein 16.4.2009 8:36

Něco na odlehčení

Víte, kdo je nejlevnější ku*va na světě? Volič sociální demokracie: Lze ho koupit za 30,-Kč...

jirka.s. 16.4.2009 10:02

Re: Něco na odlehčení

Nojo, ale ta "zábava" s ní taky podle té "ceny" vypadá!!! ;-(

Rasputin 16.4.2009 8:33

Stop

Stop rátovskému sociálfašismu.

fox 16.4.2009 8:17

Rath zuří

Zlikvidovat oranžové pijavice volbami nedokážeme,na to jsou místní třicetikorunoví voliči příliš hloupí.Musíme doufat,že si začnou jít po krku sami.Paroubek kontra Rath.Jejich povahy a morální úroveň,že se tak stane.Je jen otázkou kdy.Snad už brzy.

ilik 16.4.2009 11:15

Re: Rath zuří

Jen aby tatíčka Roka nevyslal na Hrad a potom ruku v ruce nevládli až do totální emigrace netřicetikorunových. Fuj, strašná představa.

16.4.2009 8:11

Kdo bude dodržovat zákony,

když je nedodržují ani zvolení politikové a vrchní krajští úředníci?

Nemusí-li dodržovat zákony oni, nemusí je dodržovat nikdo.

Marcela 16.4.2009 8:33

Re: Kdo bude dodržovat zákony,

A proč si myslíte, že ten arogantní sprostý hejtman zůstal poslancem. Aby mohl porušovat zákony a zároveň ho chránila poslanecká imunita. Než soudy rozmotají žaloby, které na něj jsou a budou podány, budou v kraji změněna pravidla kdečeho, vyměněny stovky ne-li tisíce lidí na rozhodujících postech (zavázány 4 milionovým slibem poslušnosti), to se potom bude obtížně napravovat a o to mu, hovadu, jde. Navíc to taky sype, a kdekdo mu je zavázán. Kdyby chtěli boží mlýny začít mlet.

mu1. 16.4.2009 9:35

Re:Rath bude brzy premierem vlády, spěje k prezidenství

Zaplatpanbu, až bude prezidentem už nebudu žít. Jestli se demokraté neprobudí , máme ho kluka s fašistickými sklony jak vyšitého a na krku.Všimněte si jeho taktiky: demagogii snoubí sůdajnými starostmi o sociálně slabé, uznává hlavně sebe a zákony které se mu nehodí zdeformuje, či svede to na samotného soudce. Nebojí se těch nejnehoráznějších lží a překrucování , kryt imunitou. Vše používá k jedinému. Uchopení moci, být tím prvním. Chudák Paroubek a další.... ČSSD čeká rozkol.................

Pete 16.4.2009 8:03

Naši současnou ústavu psal stejný člověk, který psal i ústavu bolševickou v 50.letech.

Tak co se divíte, že po 20.letech relativní svobody se pomalu posouváme zpět. Základ naší demokracie je na vodě a demokratický národ češi nejsou, takže je div, že tu ještě nemáme nějakého českého Putina a ruskou politickou kulturu.

jirka.s. 16.4.2009 9:45

Re: Naši současnou ústavu psal stejný člověk, který psal i ústavu bolševickou v 50.letech.

I Vy filuto, že Vy máte na mysli tohodle:

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu, Rudé právo 1956, autor Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii. V socialistickém státě veškerá činnost státních orgánů, tedy i právotvorná činnost socialistického státu, zejména zákonodárství, jsou určovány silou diktatury proletariátu, komunistickou stranou

http://www.lidovky.cz/ln-jicinsky-v-roce-1968-radil-jak-na-cssd-d8z-/ln_domov.asp?c=A080116_213020_ln_domov_fho

vlasta.232 16.4.2009 7:08

Madlo

kdybych se Vás zeptala- kolik myslíte, že mají lékárny z 30 korunového poplatku na receptu?? Co by jste mě odpověděla??  A kdybych se zeptala- zda víte, že vloni v červnu- po vyhodnocení poplatku dostala nemocnice Motol- dětská onkologie- 38% navýšení na nákup drahých ale učinných léku pro poruchu krve tvorby- co by jste řekla na tuto solidaritu?? Docela by mne zajímala Vaše konkrétní odpověd! Chování dr. RÁTHA-  mne nepřekvapuje! Jablko nepadá daleko od stromu!  Docent Ráth - jeho otec byl exelentním spolupracovníkem STB- před nímž se za komunistu třásla celá pražská lékařská obec!

a. 16.4.2009 7:10

Re: Madlo

Madle to nevysvětlíte,Madla je přece ta většina.....

vlasta.232 16.4.2009 7:26

Re: Madlo

To je ticho- vidte???

BJ von Wolfenstein 16.4.2009 8:25

Re: Madlo

Vlasto, obávám se, že "svini perly házíte". Typické pro socany je především jejich sobectví: Co na tom, že na některé operace se tu čeká X let, co na tom, že nejsou peníze na některé léky, hlavně, že já mám paralen "zadarmo". Mimochodem, ze svého okolí znám případ člověka, který trpí mimořádně těžkou formou epilepsie. Za vlády lidumilných socanů ho léky stály ročně více než 30 000,-Kč. Letos vyčerpal ochranný limit již koncem března. Ale to není důležité. Hlavní je, že pan Ráth zařídí, aby si socky mohly koupit "vo dva lahvoně víc"...

Madla 16.4.2009 6:48

My to víme, pane Snaživý, inteligentní, moudrý a určitě i pohledný !

Kiri, už to víme. Bude to ČSSD - a je nás takových většina, jak ukazují volební průzkumy. Máš radost ? Intrikánský a korupčnický spolek hulvátského a arogantního chachara by si měl dát aspoň osm let pauzu a sebereflektovat. A tak je to správné, takto má být !! 

Hubený 16.4.2009 6:50

Re: My to víme, pane Snaživý, inteligentní, moudrý a určitě i pohledný !

:-D:-DR^

Vilda 16.4.2009 6:55

Re: My to víme, pane Snaživý, inteligentní, moudrý a určitě i pohledný !

Přesně takto vítali Henleinovci Hitlera při záboru Sudet. Budete i vraždit?

Karel 22 16.4.2009 8:14

Re: My to víme, pane Snaživý, inteligentní, moudrý a určitě i pohledný !

Zatím "jenom" nedodržují zákony. Pak bude oranžovorudá chátra i vraždit.

ascari 16.4.2009 6:52

Re: My to víme, pane Snaživý, inteligentní, moudrý a určitě i pohledný !

takhle nějak se radoval lid po vítězných volbách r.1933 v Německu.

mu1. 16.4.2009 9:47

Re: Kam se hrabe Fico

Pane A, , bojím se opakování historie. Podívejte se , kolik lidí a co mu odpouští za pár měďáků Jak jsem někde uvedl, čekám jeho kroky: rozštěpení ČSSD, následené ovládnutí, premierství s populistickoiu propagandou, presidentství., přepracování ůstavy, okleštění demokracie.Název republiky však vydrží. Jen se budeme jmenovat České Rathovo. Buh s námi.

a. 16.4.2009 7:08

Re: My to víme, pane Snaživý, inteligentní, moudrý a určitě i pohledný !

Vy budete opravdu Madla.

Bugy 16.4.2009 7:44

Re: My to víme, pane Snaživý, inteligentní, moudrý a určitě i pohledný !

Madlo,

tvá blbost je bezbřehá, jestli si myslíš, že ten STBácký potomek Rath bojuje za zrušení poplatků pro jejich asociálnost, doporučuji ti přečíst si jeho rozhovory z doby, kdy seděl u  jiného koryta, když byl prezidentem Lékařské komory. Jemu a všem ostatním ČSSDákům jde jen o to, ať jim takoví tupci jako jsi ty dáte hlas. Pak, až se dostanou k moci, budou krást minimálně stejně jako ti, které nazýváš korupčnickým spolkem arogantního chachara. Oni pak to kradení zakryjí do půjček od strýců Viků a ty se svým IQ  nic nepoznáš a zůstaneš rudou, stejně jako ten tvůj text. Tvému postoji se nedivím, ona je totiž blbost přímoúměrná sympatii k politické straně - čím větší blb, tím více rudý volební lístek.

Pete 16.4.2009 8:04

Re: My to víme, pane Snaživý, inteligentní, moudrý a určitě i pohledný !

Bravo, to nemá chybu !!R^R^R^

Madla 16.4.2009 8:32

Re: My to víme, pane Snaživý, inteligentní, moudrý a určitě i pohledný !

Ty musíš bý určitě přední člen spolku Mensa. Jen tak pro zajímavost - uveď své IQ - musí být minimálně - 150. Ze dvou vět poznat, že má blbost je bezbřehá, to naznačuje, že bezbřehá je i tvá inteligence. Nejsi náhodou některý okresní předseda ODS ?  Jsi totiž zářný příklad  potvrzující skutečnost, že příznivci pravice jsou výhradně ti správně uvažující a inteligentní jedinci mezi námi se vyskytující. :-)