28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
woka 29.11.2007 22:54

A co porodnost lidovců, panne Mlejnku?

Neuniklo vám, že křesťané a katolíci zejména mají tři, čtyři nebo třeba osm dětí? A každoročně má hodně těch dětí osmnáct a když jsou volby, jde s celou rodinou volit. Kdyby jen polovina z nich volila  lidovce, mají vystaráno. Tedy v Praze asi ne, takže je tento způsob života pro vás asi nepochopitelný, ale existuje a lidi jsou v něm spokojení a mají pocit naplnění možná lepší než "většina"  s jedním dítětem nebo singles lovící zážitky nákupama v hypermarketu.  Asi se vám těžko chápe, že někdo založí život na rodině, nevyhledává nákup zábavy a zážitků...a třeba našetří na chalupu.  Znám rodinu se čtyřmi dětmi a měsíčním čistým příjmem 16 tis. Kč, kde 2 děti už studují v Brně a Olomouci, pěstují králíky a slepice a mají velkou zahradu a  velkou pomáhající rodinu a vrdí mi, že se mají moc dobře a že s penězma krásně vyjdou a ještě spoří pro děti...Tak zdravím Prahu!!

nnn 29.11.2007 21:51

mlejnku ty jsi dobytek

;-O(Y)

vf 29.11.2007 10:03

bláznivý demagogický hon na Čunka

Vždyť jsou ta všechna "obvinění " úplně padlá na hlavu. Jen se nad tím zamyslete.

Kdo neměl v roce 98 milión v nemovitosti nebo hotově a nepobíral mateřskou a přídavky na děti? Troufám si říci že nikdo.

A že s stará o rdinné prachy, když jeho 2 bráchové jsou kněží je zcela logické.

A že Čunek měl chuť podnikat - a proč si půjčovat z banky, když mohu začít s bohatým bratrancem to mi také připadá logické a normální.

Nebo si musíte půjčit u banky abyste nebyl "podezřelý" ???

Karel 28.11.2007 23:08

Re: Hele Mlejnku,

naprosto přesné. Novinářská smečka se může pomátnout, že se čunek nepos.... ale hrál hodně dlouho . Novináři jsou vzteklí jako kojoti, když se jim někdo postaví. Jiní frajeři namátkou Klaus, Zeman a další byli rádi, když s nima uhráli jakous takous plichtu. Čunda je přivedl k naprostému šílenství. Za to mu patří nehynoucí místo mezi českými politiky.

Sokratés 28.11.2007 23:00

Re: Re: Re: Re: Ale Čunek přece nebyl očištěn !

Karlíku, vysvětli národu,jak mohla Marcelka vědět o půlmega, které skutečně Hurtová ten den vybrala a za několik dní Čuník uložil. Pro sichr mimo Vsetín? To všechno, když "se skutek nestal", jak pravil vševědoucí bývalý prokurátor Selichov. Až Hurt své staré zahne s mladší, to podnikatelé rádi dělají, Hurtová se nase-re a Hurta i Čuníka potopí. Jestli si Čuník rád sahne na mladý maso, může to udělat i zhrzená zubařka. Chce to jenom čas. Znáš to rčení o božích mlýnech?

Karel 28.11.2007 22:50

Re: Re: Re: Re: Re: Čunek for president

za minulé éry jsem stavěl se svým tatínkem svépomocí domek. Moje ředitelka mi jednou na poradě položila před všemi spolupracovníky standartně závistivou otázku" soudruhu inženýre, jak vy to děláte, já má přece jenom slušný příjem, manžel také ale  na domek nemáme?" Stoupl jsem si k tabuli a začal psát. Kouříte soudružko? samosebou ameriky 30,-. Pijete kávu, jistě 8,-. večer si dáte něco ostřejšího. Jistě 24,- denně jak vidím 62,- kč. manžel samosebou také, proč ne, tedy to máme 124,- denně, za měsíc 3.720,-, za rok 44.440, za pouhých deset let  je to něco okolo  450.000,-.Kč.Parcelu máme po rodičích, .  Domek vyjde  na cca 250-350.000,-.  A rázem bylo ticho. Nakonec se ujal slova starý komunista z roku 1945  a povídá" Ten mladej nám to dal všem. Máte všichni držky rozežraný a jenom závidíte. Když se o tom dozvěděla kádrovačka, tak mi přidali 150,- měsíčně. Měli jsme dvě děti a žena čekala třetí. Mohu vás vy hloupí počtáři ujistit, že moje žena dokázala vyjít v osmdesátých letech s 1500,-Kčs měsíčně. Měli jsme prakticky všechno svoje a celá širší rodina se navzájem podporovala. Zabijačky, králíci, husy, vejce, víno, opravy aut,pomoc při stavbě, dělat dřevo v lese atd. Čunek pouze reálně i když medíálně velmi nebratně popisuje realitu. Před sametovkou mělo hodně rodin našetřeno milion korun. Dnes žije každý na svém doskočišti a to je pochopitelně drahé. konzumní šílenství vyhovuje státu a kdo mu nepropadne, má obrovskou výhodu a spousty času, který může opět proměnit v jiné hodnoty.

Milan 28.11.2007 21:43

Re: Re: Re: Re: Každému, kdo kauzu sledoval, bylo jasné že šlo o štvanici

Kdybyste měla pravdu,pak by ho přece Vesecká nezachraňovala před soudem a nechala by ho u soudu padnout.

Milan 28.11.2007 21:38

Re: Milane,

Ano,ten místní v Čunkově případu byli vyšetřovatel a žalobce,kterým to politickým zásahem Vesecká odebrala.Ta se do toho vůbec neměla plést.A nepleťte sem prosím dědictví a výhry a podobné nesmysly - Čunek koktal a vůbec nebyl schopen vysvětlit 3,5 milionu.

kuk 28.11.2007 20:34

Re: Re: Měl by si vámi čunek inspirovat, strýcu,

To byl průměr snad od roku 1982 do roku 1998. Tudíž nikdo netvrdí, že v roce 1998 musel utrácet 3000 stejně jako v roce 1982, kdy ještě neměl děti a rohlík stál dvacetník a benzín dvě koruny, že!?

kuk 28.11.2007 20:28

Re: Čunka

Soudy mají dost jiné práce a návladní by je v zájmu jejich nezávislosti a funkčnosti neměli zatěžovat nesmysly :-)

Mell 28.11.2007 20:21

Nevíte někdo co to je tem Mlejnek jr.za pošuka?

Zase jeden, co mu teče mléko po bradě, se dělá chytřejší než zbytek světa. Ještě, že takovíto vykukové nerozhodují o tom, co si udělá nebo neudělá jiná politická strana, než kterou on volí. V normální demokracii je to věc voličů koho si zvolí a komu věří a nějaká  doporučení  nedozrálého komsomolce jim je šuma fuk. V jeho článku zase čtu nesmyslné  pomluvy a manipulace, které už byly dávno vyjasněny. Jeho arogantní podceňování obyvatel z Moravy, to už je i na Pražáka moc. Pokud budou takovíto mluvkové dále pokračovat s podobnými výpady, tak se brzy dočkáme toho, že se na moravské hranici postaví závory a pro Pražáky se budou vybírat cla a pouštět dále jen na víza.

Hogo Fogo 28.11.2007 19:30

Re: Re: Re: Re: Re: Pořád žasnu

Vážený cobaya38, nebylo nic jednodušší pro pana Č., když byli jeho předci za první republiky  "někdo", tak asi se dá předpokládat ,že zdědil nebo restituoval  majetky, které mohl prodat a získat ty 3,5milionu v hotovosti, aby tímto argumentoval na svoji obhajobu? Asi to bude trochu jinak. Jako bezpečnostní technik ve Vsetínské zbrojovce neměl daleko ke zbrojovce Zeveta v Bojkovicích, kde figuroval v nějaké správní radě při likvidaci Zevety a tím i likvidaci výbušnin demontáží. Tato likvidace demontáží byla dotována státem a jednalo se o částku hodně vysokou v milionech. Ovšem  jednodušší bylo výbušniny odvést na Libavu, vyhrábnout jámu a odpálit. Likvidace byla provedena a miliony se rozdělily mezi zůčastněné. Takto to inerpretují bývalí zaměstnanci Zevety  a obyvatelé na bojkovsku. Na každém šprochu pravdy trochu.  A teď, kdo je blb! PS: havránka neznám

Valach Ostravski 28.11.2007 19:04

Re: Re: Nechápající politolog Mlejnek

Náplava... ;-D

Valach Ostravski 28.11.2007 19:03

Re: Re: Koukám, že je tady slepýšů a hlušců jako naseto.

Tož lesi myslíš vymiškovaného koňa, to potém si valach.

Pejzlerka 28.11.2007 18:59

Re: Re: Re: Re: Čunek for president

O  děditstvích,    pravda,  by  se v  žádném  případě  hovořit nemělo.  Přesto  jsem  někde  slyšela,  už  nevím  kde,  ani jestli  je  to  pravda  nebo  ne,  voni  nějaký  Čunkovic  vzdálený  příbuzný, prej, restitutovali  Bílou  labuť,  v  Praze,  Na  Poříčí.  Taky  si  myslím,  že  do  toho  nikomu  nic  není,  o  statisících  dalších  věcí  nepadlo  ani  slovíčko,  tak  proč  mluvit  zrovna  o tomhle,  že  paní  Mileno.

Voříšek 28.11.2007 18:59

Re: Re: Re: Re: Re: Čunek for president

Dobře, že jsi zkončil. Za komančů taky platilo: Všichni máme stejný žaludek (ani to není pravda). Proto taky nikdo nesměl mít víc. Odjeď na Kubu nebo do Běloruska, tam si budete všichni rovni, někdo více, někdo méně.

Voříšek 28.11.2007 18:48

Re: Re: Re: Re: Re: Pořád žasnu

R^R^R^

VLADIMÍR 28.11.2007 18:24

Čunka

múže odprostit od viny, neviny, pouze nezávislý soud :-D:-D:-D,ale u nás :-D:-D:-D.

Valentina 28.11.2007 18:06

Re: Měl by si vámi čunek inspirovat, strýcu,

Jenže poblém je v tom, že strýc Machalík má pravdu. Nejsem sice z Valašska ale z Plzeňska, nicméně vím z vlastní dětské zkušenosti, že pokud přejdete na vesnický styl života se vzájemnou výpomocí sousedů a rodiny, můžete žít skutečně za pár šupů. Králíky a prase máte v chlívku, slepice na dvoře, na zahradě brambory, květák atd., oblečení pro děcka se dědí a koluje  a kupujete vlastně jen cukr a kafe. Nějaký investigativec spočítal, že Čunkovým zbývalo na měsíc 3000,-Kč - já netvrdím, že to tak dělali, ale je možné výše popsaným způsobem takto přežít. Navíc 3000,- v 90.letech jsou o dost víc než 3000,- teď.

Mně to připadá, že jestli se novináři nechytí s kauzou Čunek a sociální dávky, tak se ještě dočkáme kauzy o tom, jak Čunek opisoval  na základce při písemce od spolužáků a proto má rozhodně odstoupit z politiky.

Pupík 28.11.2007 18:04

Re: Koukám, že je tady slepýšů a hlušců jako naseto.

Ani to kolo a jsem VALACH!!!!!

;-( 28.11.2007 16:37

Re: Re: Něčím se i "novinář" musí živit, že.

Brblale: omen nomen.

Ludva 28.11.2007 16:29

Re: Koukám, že je tady slepýšů a hlušců jako naseto.

Naprosto souhlasím, ale představte si, že spousta diskutujících by za něho dala prsty do ohně. Třeba minule na Primě, na přímou otázku moderátora, jak mohla jeho  šestičlenná rodina vyžít ze 3 tisíc měsíčně (ty by mu zbyly, kdyby naspořil z oficiálních příjmů milion) odpověděl : "Taky jsem měl jiné příjmy, třeba cestovní náhrady a diety". No, nežerte mu to.

;-) 28.11.2007 16:24

Re: Re: Dvě věci politik lokálního formátu, jako je Čunek, nepatří do vysoké politiky

Rodí se, a to jen a jenom, v Praze.  ;-(

Rubín 28.11.2007 15:59

Re: Pana Čunka nemusím ale nějak se mi to nezdá!

Především lidovešcký Kalousek námn vykládal o morálce, když měl Gros vysvětlit své peníze. Tso se ale nedá srovnat s tím dobytkem Čunkem.  Bylo by dobré, nechat si vysvětit svoje stranické sekretariáty. Je tam plno špíny a falše. 

MLOK 28.11.2007 15:59

Re: Pana Čunka nemusím ale nějak se mi to nezdá!

Akorát, že měl šanci x-krát promluvit a vysvětlit, jak to bylo, nemusel všem vyhrožovat a čekat na objednaného státního zástupce. Jak prosté.

Rubín 28.11.2007 15:55

Re: jak to dělají na valašsku

A k takovému "bohactví" se dostal i automechanik se zubařkou.

MLOK 28.11.2007 15:51

Go Čunek Go

Bojuj Čunku, bojuj. Unie svobody a další Vaši bratři ze čtyřkoalice mají před vámi stále 4 roky nádskok.

cobaya38 28.11.2007 15:05

Re: Re: Re: Re: Každému, kdo kauzu sledoval, bylo jasné že šlo o štvanici

Jaroslavo,prima,prima,prima, sláva Ti. Jedna z mála rozumných dam tady na netu.VR^R^R^

cobaya38 28.11.2007 14:11

Re: Re: Re: Re: Pořád žasnu

havránku, blbe, pokud nejsi ze Zlína a nevíš, kdo byli Čunkovi za první republiky, tak se  do těchto debat vůbec nepouštěj. Jsi blb a blbem zůstaneš.

cobaya38 28.11.2007 14:01

Pane Mlejnku,

také patříte k oněm „osvíceným“ investigativcům, kteří si cucají z prstu obvinění kohokoliv z čehokoliv, jen aby ho vydali všanc lůze,(vlastně vřejnému mínění) podle hesla -není šprochu, aby na tom nebylo pravdy trochu. Vy, opit vlastní mocí, vyrobíte „šproch“ a vhodíte mezi dav a ten dotyčného zlinčuje, aniž by se jakkoli mohl přesvědčit o vašem zlém úmyslu a zda to, co je davu předhozeno se zakládá na pravdě. Čím se vy lišíte od komunistických prokurátorů padesátých let minulého století...??? Chybí jen ta šibenice.

Styď se, Mlejnku !!!