12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Milan 28.11.2007 11:23

Re: Re: Re: Re: vina - nevina

Novináři navyslovili vinu,ale podezření,vinu vyslovil vyšetřovatel a p.Vesecká do toho politicky zasáhla,aniž dala Čunkovi možnost se u soudu obhájit.Tím to podezření ještě zesílilo.

F. Čech 28.11.2007 11:21

Jen houšť a větší kapky

Kdyby si denně člověk nepřečetl nové a nové "objevy" o zvěrstvech jiřího Čunka, který se opovážil pobírat v době, kdy byla jeho manželka na mateřské dovolené  pro svoji šestičlennou rodinu 50 000 Kč ročně ve formě měsíčních minivýplat pro manželku starající se o malé dítě, přídavků na děti a 40 Kč měsíčního příspěvku na bydlení (těch 40 Kč bral jeden rok a pak 120 Kč měsíčně na totéž další dva roky -vše vypočteno přísně v souladu ze zákony). Tento zlosyn se také opovážil nechat zbořit vybydlený zdevastovaný dům plný neplatičů ve středu města Vsetína a najít všem recidivistům, kteří ho obývali náhradní bydlení. Nebylo to ale ve vilových čtvrtích a to se neodpouští. Doufám, že za to bude po právu odsouzen na doživotí. pokud ne tak musí Čunkobraní nadále pokračovat. Co bychom jinak v novinách četli?

Gonzales 28.11.2007 11:20

Re: Re: Re: Každému, kdo kauzu sledoval, bylo jasné že šlo o štvanici

Rozumný názor R^

Karel 22 28.11.2007 11:17

Re: Re: chytrej až na půdu

Prosil bych nějaký ten důkaz, že Čunek vzal úplatek dle popisu svědkyně. Ten případ je totiž docela jednoduchý a tahá se celé měsíce. Takže - víte něco o důkazech v této kauze? Četl jste spis? A ještě k těm důkazům - jestli nikdo nechybí a není nalezena žádná mrtvola, vražda se nestala. Jestliže je ale někdo z vraždy přesto obviněn, soud ho asi těžko očistí.

erre 28.11.2007 11:17

Re: Re: Re: Re: Čunek for president

za milion si tak stěží koupíte pozemek. Vidím, že diskuse nemá cenu, proto ji končím.

erre 28.11.2007 11:14

Re: Re: Re: Re: Čunek for president

asi Vás paní Mileno naštvu. Stravuji se střídmě jako průměr, oblečení-konfekční obleky, za auta nic-služební, sportovní oblečení-zanedbatelné, alkohol průměr-občas s kamarády pár piv v hospodě. Restaurace mě otravují neboť tam musím vysedávat se zákazníky a platí firma. Nacestovaný služebně přes rok jsem tolik, že mě zahraniční dovolené nelákají. Ostatní naprosto irelevantní, neboť člověk, který má výdaje jako p. Čunek a je na soc. dávkách (a oprávněně) nemůže ani kdyby žil o chlebu a vodě našetřit za pár let to co našetřil. To musí být každému soudnému člověku žijícímu v této zemi jasné. Jestli ano pak platí to můj nadpis do písmene. Pan Čunek je Jesus a měl by nám dělat presidenta. Jakékoliv keci o vypěstované zelenině na zahrádce, domácí drůbeži a podobně přeci nemůže brá nikdo vážně.

Lubajs 28.11.2007 11:11

Re: Re: Každému, kdo kauzu sledoval, bylo jasné že šlo o štvanici

Problém je v tom, že pan Čunek nic nevyřešil. Jen problém hodil na krk někomu jinému. Věřím tomu, že na Vsetíně ho oslavují. To je ale pro post ministra dost málo.

ja 28.11.2007 11:07

Re: Re: Re: vina - nevina

No jo, ale co potom právní stát? To potom justiční aparát je zcela zbytečný, když o vině rozhodují novináři.

Psí vrah Čumil 28.11.2007 11:01

Z toho pohledu je přítomnost Čunka v jakékoli vládě destabilizujícím prvkem. .

Vřele souhlasím. Ale kdo chce kam...:-)

ja 28.11.2007 10:53

Re: Re: Re: Čunek for president

Tak tedy jinak: Vy tvrdíte, že jste stavěl dům,  a tudíž jsete nemohl našetřit. Čunek tvrdí, že šetřil, a až našetřil, stavěl dům. Já bych si jen dovolil tvrdit, že kdybyste to, co jste dal do stavby, uložil do štrozoku, tak ten miliónek (asi i více) v hotovosti teď máte a můžete začít stavět.

Milena 28.11.2007 10:49

Re: Re: Re: Čunek for president

Jak můžete tvrdit, že jste se chovali s Čunkem naprosto stejně? Kupovali jste stejné potraviny,  oblečení, auta, sportovní potřeby, chodili jste na oběd do stejných restaurací, konzumovali stejné lahůdky, alkohol, cigarety, jezdili jste na stejnou dovolenou, kupovali svým manželkám, milenkám, dětem stejné dárky, byli stejným způsobem (např. např. vypěstovanými zemědělskými produkty) dotováni svými rodiči, žili ve stejném městě, měli děti na stejných školách, atd. atd.? Je každého věcí, jak nákladně nebo naopak skromě žije, a pokud jste s tak vysokým platem nic neušetřil, tak se nemáte čím chlubit a divím se, že tak rozhazovačného člověka vůbec někdo zaměstnává na nějakém řídícím postu.

A proč by o dědictví mělo být hovořeno? Do toho přece nikomu nic není. Určitě je tisíc dalších věcí, o kterých nebylo hovořeno. No a?

pertinax 28.11.2007 10:48

Bude docela zábavné sledovat naše volené zástupce

až budou svoji neschopnost vyčerpat z EU peníze, které nám byly přiklepnuty, omlouvat Čunkovou nepřítomností ve vládě.

Gonzales 28.11.2007 10:47

Re: Zajímavý bude výsledek trestního stíhání svědků.

To co říkáte by se klidně v kocourkově mohlo stát. Mám spíš ale dojem, že to dopadne cestou "do ztracena" 

Milan 28.11.2007 10:45

Re: Každému, kdo kauzu sledoval, bylo jasné že šlo o štvanici

Vy jste asi nikdy nebydlel v blízkosti domů s cikány,že ne.Náš systém vydávání sociálních dávek těmhle t.zv. nepřizpůsobivým je veskrze špatný.oni si myslí,že ze soc dávek se nemusí nic platit a úřady na nich ani nevyžadují potvrzení o zaplacení nájemného.Co udělal Čunek bylo to jediné správné.To ale nemá nic společného se záhadně získanými miliony a jeho lživým výkladem o způsobu jejich nabytí.

erre 28.11.2007 10:29

Re: Re: Čunek for president

Já Vám pane ja nerozumím. 1. chovali jsme se s p. Čunkem naprosto stejně stavěli jsme dům měli děti na studiích. To stojí ať chcete nebo ne peníze čili vracíte to co jste vydělal zpět do oběhu. 2. O tom, že se nesmí něco dělat v mém příspěvku není ani zmínka, naopak chci to tajemství jak naspořit, jak žít skromě prozradit, abych se něčím obahatil a uměl to taky. Ať dělám co dělám nejde mi to. O dědictví nebylo nikdy hovořeno.

Schumacher 28.11.2007 10:23

Jistěže. Kdo naříká pozdě, naříká špatně.

Kdo se  přiřítí s pozdním nářkem, že kdosi mu před lety udělal něco ošklivého, je na místě ho posuzovat s krajní nedůvěrou. Nepochybně dotčená dáma, oběť údajné Čunkovy  "vochmatiky" by udala všechny jeho hříchy včetně úplatku. Protože platí další zásada : Každého kdo svá podání dávkuje, třebaže všechny údajné skutečnosti mu byly zmámy od počátku, je na místě přijímat s krajní nedůvěrou.  

qwert 28.11.2007 10:19

Každému, kdo kauzu sledoval, bylo jasné že šlo o štvanici

Kdy začali jistí novináři vyšilovat? Když Čunek řekl pravdu o nepřizpůsobivých občanech.

Milan 28.11.2007 10:15

Re: Re: vina - nevina

Cecile,to co napsala není prasečí logika,ale 100% pravda a 90% lidí to takhle vidí.To,co udělala Vesecká se Salichovem,to je prasečina!!!

JH 28.11.2007 10:14

Ale Viktore čističi!

Čunek se nevyjadřoval k rase! Opálení nejsou rasa a Cikáni (české slovo od 14. stol.) jsou stejná rasa jako my! Tak kdo tady co blábolí za nesmysly? Debilní novináři a vy!

Schumacher 28.11.2007 10:14

Zajímavý bude výsledek trestního stíhání svědků.

Budou-li zproštěni obžaloby pro křivé obvinění a křivou svědeckou výpověď svědci vypovídající v neprospěch Čunka, a to nelze vyloučit, budeme tu mít dvě proti sobě stojící rozhodnutí. Vyjdou-li v řízení před soudem nové důkazy v jeho neprospěch, přichází v úvahu obnova řízení. Zákonnými podmínkami jsou nové důkazy a neuplynutí poloviny promlčecí doby. Z toho pohledu je přítomnost Čunka v jakékoli vládě destabilizujícím prvkem.

ja 28.11.2007 10:11

Re: Čunek for president

Pane vzdělanče, dvě poznámky:

1. Úspor jste nedosáhl, protože jste nechtěl. Jako ekonom jste zvolil variantu podpory ekonomiky (čili vracení peněz do oběhu) místo spoření. Určitě pro to máte dostatek fundovaných argumentů.

2. Jako vzdělanec byste mohl vědět, že argument ve stylu: "já to neumím, tudíž to nikdo nesmí dělat" je sprostou demagogií.

Gonzales 28.11.2007 10:11

Re: Re: Dvě věci politik lokálního formátu, jako je Čunek, nepatří do vysoké politiky

A vám se zdá "rychlokvašený" politik jako je Čunek (a to i když si odmyslím tu aféru) vhodný na post místopředsedy vlády? Jinak nevím co řešíte otázkou - je snad jasné kde se berou. Ale nezlobte se, o podobné figurky jako Gross nebo Čunek snad nikdo nestojí.

Antonin.Valenta 28.11.2007 10:07

Re:

Víte, pane Viktore, ono  je módní dělat ze sebe (psoudo)humanistu a zastávat se těch, kteří ve své většině ostatním škodí a nějakým způsobem na většinové společnosti parazitují. Pokud ovšem ti lidé bydlí v jiném městě,ulici, nepřepadli mě nebo neokradli. Tyto proklamace jsou z 90% neupřímné.

 

Ccecil 28.11.2007 10:03

Soud není Viktor čistič

žádný soud není Viktor čistič ani nikoho a nijak neočišťuje. Volání po očištění soudem je iracionální. Jediné co soud může, tak na základě předložených důkazů rozhodnout, zda-li se skutek stal a je-li to restný čin, či nikoliv. Pokud důkazy chybí, nemůže soud rozhodovat, nemá totiž o čem. A už vůbec nemá co očištovat. Na to lze doporučit snad třeba SAVO, ale protože to dezinfikuje a bělí, mohlo by to zase býti považováno za politickou nekorektnost, takže čistit se nebude.

VladaPing 28.11.2007 9:59

Re: Re: Re: Nejsem prase, jsem člověk.

Jste ŽENA.

Tím je řečeno vše.

Jak zajisté víte, u žen se nedá mluvit o nějakém duševním životě a to z jednoho prostého důvodu, ženy nemají duši. Předpokládám, že při vašem vzdělání jste alespoň dokázala přečíst první knihu Starého zákona (Genesis), popisující vznik lidského rodu na Zemi. Jak zajisté víte, Hospodin vytvořil z bláta člověka (k obrazu svému), vdechl mu duši a nazval jej Adamem. Nudící se Adam, poflakující se pod stromy v ráji připadal Hospodinovi nějaký smutný a proto dostal nápad (samozřejmě, nápad šílený - i Bozi mohou být šílení) a Adama uspal (první operace v dějinách mediciny, prováděná v umělém spánku), vyňal mu žebro a z žebra vytvořil Evu (aby se Adam měl nějak zabavovat). Eva měla různé (samozřejmě šílené) nápady - například se chodila koupat do moře, když se jí zdálo, že potřebuje očistu. Dodnes se zachoval (nikoli v knize Genesis, tam to nehledejte) nešťastný Hospodinův výkřik : "Proboha, teď  se ten smrad z těch ryb už nikdo nedostane !" Skončilo to tím, že Eva sežrala ze stromu poznání jablko - jí to bylo samozřejmě houbeles platné, leč zapříčinilo to vyhnání lidstva z ráje.

Jak jste si jistě mohla povšimnout, Hospodin Adamovi vdechl duši. U Evy podobný postup nebyl dodržen, ergo ipso ŽENY DUŠI NEMAJÍ

Ccecil 28.11.2007 9:53

Re: Re: Re: vina - nevina

tak se tak chovej, jinak je to nerozlišitelné.

Lena 28.11.2007 9:43

Re: Re: vina - nevina

Nejsem prase, jsem člověk.

xxx 28.11.2007 9:42

Sláva Čunkovi

Čunek by se měl opět vrátit do vlády, to je nepochybné, vždyť je to nevinný andílek, pravý křesťan a ochránce chudých a nemocných. Zajisté jeho kladné vlastnosti najdou odezvu u obyvatelstva a voličská podpora lidovců se radikálně změní, a to ze současných 5,5 %  na  max. 1,5 %.  

Ccecil 28.11.2007 9:39

Re: Čunek for president

co třeba dědictví, to se nepočítá?

Kylchap 28.11.2007 9:38

Re: Re: Re: Re: Ale Čunek přece nebyl očištěn !

Karle to jste s vodpuštěním tak blbej? Jak tohle mohl někdo vyslovit, když se Čunek k soudu nedostal.  Přečtěte si to celé pořádně!!!