24.6.2024 | Svátek má Jan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Věra 8.2.2009 20:30

Blob

Demonstrace nebyla proti Bémovi ani Klausovi , ale byla za  stavbu Národní knihovnu arch.  Kaplického na Letné.  Zúčastnil se jí například mimo jiné profesor Kellner, ministr zahr. věcí Schwarzenberg, Michal Horáček, Jan Svěrák, Olga Sommerová a další. Na demostraci  bylo věcně zmíněno, že soutěž o projekt Národní knihovny, kterou vyhrál se svým projektem arch. Kaplický byla nejdřívě panem Bémem podpořena  výstavbou na Letné a po té co stavbu Blobu odsoudil prezident Klaus,  pan Bém otočil, což všichni víme i skalní voliči ODS. Také se na demonstraci  prohlásilo, že nechceme,  aby nám naši zastupitelé vládli ale,  zastupovali nás  a dodržovali regulerně pravidla soutěže na projekt NK. Osobnosti ,  které se zúčastnili   mimo jiné zdůrazňili  čest našeho národa,  potřebu nové Národní knihovny, kterou bohužel tito pánové kazí a stavbu blobu  zablokovali.  Jeden , tím,  že se mu něco nelíbí  a musí se neustále vymykat a ten druhý ho halt musí poslechnout. To je tedy opravdu politikaření. Pan Bém měl za svým rozhodnutím státá neměnit ho , respektovat pravidla soutěže.   To že pan Bém musel podlehnot svému tatíčkovi před volbou na předsedu strany před blížícím se sjezdem ODS je snad každému, byť i voliči ODS jasné,  akorát si to nechce přiznat. Nechceme ani Paroubka ani Ratha, chceme jen rovné a čestné politiky, nikoliv vypočítavé.   

milan007 8.2.2009 21:50

Re: Blob

Když mluvíte o soutěži, vite, že Kaplický nedodržel zadání (umístění knižního fondu nad úrovní terénu) :-D

Uncle K 8.2.2009 21:54

Re: Blob

Potřebu Národní knihovny,bohužel, neumím posoudit. Ale k poslední větě: Richtig,ale kde je vzít? Honza z pohádky si tuším vzal princeznu...8-o

Láďa 8.2.2009 22:35

Re: Blob

Věra : demonstrace nebyla proti Bémovi , byla ale proti Klausovi / jako vždy, když se jí zúčastnili tito lidé / a proti pravicové vládě. Píšete, o nějakých osobnostech, ale každý si osobnost představuje jinak. V milionové Praze, by se našlo tisíce osobností a statisíce občanů, kteří s tou opičárnou nesouhlasí a nebo ji doporučuje postavit na okraji města, nebo na pozemcích těch osobností za jejich peníze. Pan president nerozhodoval o tom, jestli se ten flus postaví, pouze prohlásil, že se mu projekt nelíbí a s nadsázkou že by se mohl přivázat k bagru, jako to dělají batůškáři ze strany zelených / kamarádi demonstrantů /, když se přivazovali k jaderné elektrárně, nebo když někdo z osobností spal ve spacáku při televizní stávce. Věruško, nenechte se od této býv. hradní strany opít rohlíkem, ať se o vás neříká že jste hloupá jako Kateřina Konečná / mladá poslankyně za KSČM /.  

Jura 8.2.2009 22:42

Re: Blob

S nadsázkou ti říkám - flus jsi ty a meleš a nevíš o čem.....jinak se s pitomcama totiž nedá bavit.

Láďa 8.2.2009 22:59

Re: Blob

Jura : když se dospělí baví, tak poslouchej ať něco pochytíš ! Dle tvých dalších příspěvků vidím, že tápeš a že pocházíš z Moravy a jsi starého vola pitomec. Jestli jsi si přihnul, tak jdi radši spát a nezesměšňuj se !

Jura 8.2.2009 23:31

Re: Blob

ááááááááá...pán Ládík se urazil....méně bohorovnosti.....a více rozumu používati....domůžeš se k lepším výsledkům mozkovny své a svého snažení :)))))....na Moravu se vykašli ty přitroublý blbe.....to nemá totiž s podstatou věci vůbec....ale vůbec nic společného. Podstata je, že Klaus zavelí, že se přiváže k bagru jak nebude po jeho.....a celá ODS, rádoby strana myslících lidí....převrátí svoje dosavadní myšlení a uvažování a jsou jak ty hovada boží v jeho vleku. A aby bylo jasno - Paroubek a Drát a jeho kumpanie je ještě daleko nižší sorta. Nicméně, je ta ODS a Bém vůbec svéprávná? To je ta bída.....chápeš ty chytrolíne, při tvém vzdělání...máš-li jaké. A vůl a pitomec...tak to jsi tady ty...protože fakta nepředěláš, kdybys dělal co dělal...ty  geňo z Práglu.

Láďa 9.2.2009 1:24

Re: Blob

Jura : Ty cápe, jaké máš vzdělání Ty ? Nahánění beranů ? To není nic moc. Kde jsi zařazen Ty ? Koho Ty hňupe volíš Ty ? Já asi vím, tvoje IQ  /dle příspěvků / je na úrovni houpacího koně. Asi to těžko pochopíš, to bude na tebe moc, ale přesto Tě ponaučím i když jsi z komunistických rájů, ale nevím zda ze Znojma, nebo Havířova. Dle statistik a průzkumů 70 % lidí ze stř. a vysokoškolským vzděláním volilo ODS do parlamentu. ODS získala téměř 2 miliony hlasů. A ty Véno od houpaček, na revers asi puštěný z léčebny, se ptáš, jestli jsou svéprávní. Jak si vůbec můžeš brát do tvý bolševický huby dr. Béma a presidenta profesora Klause ? Bém vystudoval medicinu, ovládá několik jazyků, zdolal nejvyšší horu světa. O p.Klausovi , o jeho čestných doktorátech z předních světových univerzit a jeho práci , Ti nemá cenu vykládat. Co umíš Ty ? Moravsky , vylezl jsi možná na svou starou a té asi ženský ve vsi závidějí, viď ? Něco takového každá doma nemá. Konečné resumé : jsi nula všech nul a tzv., v Čechách to nazýváme póvl.

frelon 12.2.2009 17:26

Re: Blob

Omlouvám se, že se do vaší debaty pletu. Ale již delší dobu sleduji názory toho blbečka s nickem Láďa, a nezbývá mi nic jiného doporučit mu,aby si dal obklad na ten jeho dutý útvar,kterému se říká hlava. Nejsem z Moravy, jsem z velkého českého města, ale z tebe, ty hovado Láďo, přímo trčí ten modrý pražský centralismus a nekritický obdiv ke každému, o kom se domníváš, že něco vystudoval, zatímco ty se  můžeš pyšnit pouze diplomem z učňáku. Už dál sem nepiš, já tě sice už číst nebudu, ale mohl bys svými přiblblými žvásty ohrozit i budoucí úroveň vzdělání naší mládeže. Dělá se mi z tebe špatně ty kreténe !!!   

Jindra 8.2.2009 23:26

Re: Blob

jak si spravne pripomel, vice nez polovina ucastniku te demonstrace podepsala antichartu...

tihle lide se shromazdi kdykoliv pro cokoliv.

A- Z 8.2.2009 23:30

Re: Blob

Věro, Ti všichni co tam byli jsou hezky za vodou a chtěli by  za prachy z našich daní,z veřejbých prostředků  stavět megalemeabnickou stavbu,zatím co my, co nežijeme v Praze k vůli recesi můžeme  chcípnou .., že ! Už je mi zle z té pražské pravdoláskové intelektuákní sebranky. Pan Kaplicky náhodou pro ty co to neví ani nedodržel pravidla zadání a projekt si udělal podlr sebe, je velebnost si myslet , že on si to může dovolit. Je mi z Vás Kellnerů, Swarrzenebwergů, Svěráků, profláknutí Somerové, Kocába velmi špatně. Měli by řešit krizi a ne pořádat mejdamy na náměstích a pořád nátlakové klientelské a lobistické praktiky ! 

PROKOP BUBEN 8.2.2009 20:20

JE S PODIVEM

Že při soudech s Koženým vyšlo najevo, že byl v době svého úprku a přijetí irského občanství, doporučován Amíkům kLausovým nohsledem Weiglem, jako odborník na privatizaci a jinak schopný a bezúhoný......Průšvihy, začínají vyplouvat na povrch.....

milan007 8.2.2009 21:51

Re: JE S PODIVEM

pět českých na stole :-D

františek 8.2.2009 19:36

A knihovna?

Souhlasím s názory pana Vlka na architekturu i na hlupství demonstrujících. Navíc dnes mladí téměř nečtou, většina mých studentů je pologramotná. Tak si říkám, k čemu jim ta knihovna bude?

strejda 8.2.2009 19:57

Re: A knihovna?

Co a kde učíte? Student není automaticky žák jakékoli školy. Jinak máte jistě pravdu, valná většina žáků je skutečně na nízké úrovni. Ve svém oboru a hlavně ve všeobecných znalostech. Už před lety technici s maturitou nedokázali napsat technickou zprávu. Musel jesem ji proto změnit na jakýsi formulář a i s ním měli a mají velké problémy. Stejné je to i s počty (pouhopouhé sčítání z hlavy je nepřekonatelný problém) .

Robert 8.2.2009 20:51

Re: A knihovna?

Knihovna je pro neustále přibývající svazky,na které není ve stávájící Národní knihovně v Klementinu místo. Každá vyspělá  metropole má svoji Národní knihovnu, každý Čech by ji měl podporovat a nejen pivo a fotbal...

Je to ohromná škoda, že to politika jedné strany takhle zazdila, to už tu jednou bylo!!!! Já na bráchu , brácha na mě!

Projekt je nadčasový a nemá ve světě obdoby, lepší je jí zakonzervovat dosavadní  mocenskou politikou , ale určitě se v budoucnu najde vyspělý a rozumný politik, který stavbu podpoří, a 12 letá Johanka Kaplicky  i třeba Váš vnuk na ni budopu pyšní....

Jindra 8.2.2009 23:29

Re: A knihovna?

kdyby ses lip ucil, mohl ses taky slusne zivit a neblejt tu svy frustrace..

františek 8.2.2009 19:25

Moravec nebýval špatný

Ale stoupla mu sláva do hlavy a přestal se učit. Dnes je z něho primitiv jako je velká část žurnalistů. Nemám rád Klause pro jeho samolibost. S jeho názory na globální oteplování a na Lisabonskou smlouvu nelze nesouhlasit.

strejda 8.2.2009 19:59

Re: Moravec nebýval špatný

S názory pana Klause na změnu klimatu, EU, EURO a Viktora Koženého nelze než nesouhlasit.

zeb 8.2.2009 19:04

servilita na kvadrát

příště si nasaďte ještě špičakou čepičku

V.Topinka 8.2.2009 18:48

Jako vždypane Vlku

vtipné a pravdivé - díky

Jožin 8.2.2009 17:17

koho za Béma?

Dám vám pane typ.A zadarmo!Dejte tam Marka Bendu!A pokud se vám to nezdá,tak poproste p.dr.Cimického,ať ho někam zavře.Všichni vám budou děkovat.;-D

standa 8.2.2009 18:49

Re: koho za Béma?

To je škoda.....Já si tajně myslel na Víťu Jandáka. Ten má přece ke kultuře tak blízko....

Láďa 8.2.2009 22:51

Re: koho za Béma?

Pánové, zřejmě dle příspěvků, nebudete dvakrát chytří, to ani moc nevadí, těch je tady víc, ale když otevřete vaše bolševické huby, tak ten pach , to musí být jak tajfun z mamutí řítě. Proto si tam neberte pana presidenta.

figo100@seznam.cz 8.2.2009 17:07

"blob"

;-( . když si  všichni ti demonstranti na ¨"blob" vyberou, ať si ho postaví, ovšem ne na Letné.   ¨Jsou všichni dost majetní včetně Paroubka, tak by to pro ně neměl být probém.  Peníze z daní použít na ¨důležitější věci  ..................

 

JKKK 8.2.2009 16:42

moc sem nechodím pane Vlk

ale asi buduR^

J 8.2.2009 16:31

j

trefný článek ale asi nenajde pochopení

čm 8.2.2009 16:02

teda ty Vás vytočili

a to je Ańa taková křehoučká. Škoda, že tam nepřišla Švorcová;-D;-D

Kvetla 8.2.2009 15:58

Tyhle nedělní pořady prostě patří k nenáročné nedělní siestě a měly by poslechovost,či sledovanost,i kdyby je moderoval Robot Emil

Až to jednou p.Moravcovi a ČT dojde,dojde i na jiné moderátory.:-D

Pavel 8.2.2009 16:48

Re: Tyhle nedělní pořady prostě patří k nenáročné nedělní siestě a měly by poslechovost,či sledovanost,i kdyby je moderoval Robot Emil

Robot Emil byl vynikajícím moderátorem a po nakrmení šroubky šlapal jak švýcary. ČT za něj dodnes nenašla odpovídající náhradu a myšlenka, že p. Moravec by ho mohl předstihovat, či jen nahrazovat, je absurdní. Vaše srovnání jsem jako neslyšel.