28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kajan 7.2.2009 11:21

Havloidi zase řídí !!! Otravové ! Dzp.

Kajan 7.2.2009 11:20

Hezký, pane doktore Vlku ! Dlouhodobě ! Dzp.

kacir 7.2.2009 11:19

...

Londýn má okurku, Barca Torre Agbar a Praha maloměšťáky Knížáka s Klausem... bohužel. :-(;-P

Santini a jiní byli ve své době  odmítáni jako novátoři, přesto se jim povedlo své plány uskutečnit...naštěstí

Pedro 7.2.2009 11:34

Re: ...

Blob sice nebude, ale mrakodrapy na Pankráci zřejmě ano. Vždy se mi příspěvky pana Vlka st. líbily, ale dnes mi při čtení bohužel vstaly vlasy hrůzou na hlavě ......

janoryna 7.2.2009 11:05

pana klause vždycky odstrkovali

když v roce 1988 přijel francouzský prezident mitteranddo prahy, sešel se s aktivními bojovníky proti komunismu. na truc režimu pozvaltakové lidi, jako pana havl atakové nicky jako pana dienstbiera, pitharta a takdále. nebylo náhodou, epana klause nepozvali. holt již tehdy se ta socialistická eustavěla proti němu. jistě věděla proč ho jako člověka pravicových názorů ignoruje navzdory jeho zásluhám o pád režimu.

yorik 7.2.2009 11:16

Re: pana klause vždycky odstrkovali

Až přijede do Prahy Malý Korsičan, dopadne to stejně.

Pišta 7.2.2009 13:57

Re: pana klause vždycky odstrkovali

Putin a Castro s Ho-či- Mimem by takové faux pas nikdy neudělali To víte ti nevzdělaní zamindrákovaní blbci z jakési Francie.  Nevíte někdo , kde to vůbec je?

Plašmuška 7.2.2009 14:52

Re: pana klause vždycky odstrkovali

Posbírejte si tam v té Praze ty miliardy a postavte si co chcete. My co nejsme z Prahy potřebujeme úplně něco jiného, zváště když nám na dveře klepe bídá, a to si Praha a ti intelektuální snobi chtěji v době krize stavět megalomanskou stavbu z našich daní. Spoustá lidí přišlo  o práci nemá na nájem, jsou v  těžké existenční situaci. povídejte to nám, co jsme oba přišli o práci v porcelance...a vy nažraní pražáci tam skáčete po náměstích....Je to výsměch nám lidem kteří se dostáváme do nouze, pane Kocábe a ostatní...

Bava 7.2.2009 11:02

Pane Vlku

Děkuji za výstižný a pravdivý článek, a ještě doplňuji, že Ti, co byli napadeni  jsou povzneseni nad krákoráním neférových útoků  "Uměleckými mysliteli ", které stejně uvažující člověk příjímá s pohrdáním a  ví  kdo je kdo.. .

David Karow 7.2.2009 10:51

Vážně si to myslíte?

Vážený pane Vlku, chatů na netu se zásadně neúčastním, neboť jejich úroveň mi připadá pokleslá. Váš článek mne ale přimněl, abych udělal vyjimku. Je to proto, že se mi vaše příspěvky líbí a skoro se vším, co píšete, shouhlasím. Tentokrát jste mne ale zarmoutil: opravdu jste tak pevně převědčen, že duševní ubohost pánů Rátů a Paroubků, či intelektuální jednoduchost zelených opravňují, nebo dokonce přikazují, zavírat oči nad korupčnickými manýry ODS a arogancí pana Béma? Váš příspěvek působí tímto dojmem. A je to škoda, protože když demonstraci za blob - na které jsem mimochodem také byl ač se mi blob nelíbí, jen si myslím, že by se o něm nemělo rozhodovat způsobem, kterým se tozhodlo - odsoudíte títo způsobem, otevíráte tím jen zbytečně prostor pro reakce typu twinIP viz níže.

Joun 7.2.2009 10:56

Re: Vážně si to myslíte?

Odpovězte prosím na otázku pana Vlka. Koho budete volit?

janoryna 7.2.2009 11:08

Re: Vážně si to myslíte? pravici volí ten,

kdo je proti blobu tak jako nejpopulárnější politik pan bém a pan prezident. dyť kaplického paroubek jmenovalsvým poradcem ! ještě, že je volí aspoňv praze takže pražané blob nechtějí.

darny 7.2.2009 11:09

Vážně si to myslíte?

Já za sebe - Národní stranu. Ale jinak......., že pana Vlka st. moc nemusím, vcelku s ním souhlasím. Koho chcete volit? Dvě největší politické strany jsou prosáklé korupcí a touhou po moci za jakoukoliv cenu a s nimi se vezou koaliční partneři. Nejmarkantněji je to vidětu u Strany zelených. Spousty slibů před volbami a nic se nenaplnilo. Jen svatá dvojice jaksi vystupuje do popředí - Káťa a Burš.... Džamila byl úlet hned od začátku a její nástupce Kocáb hledá zdroje nějakých zaručených příjmů, když mu nejde muzika. O knížeti raději nemluvit, ten má jen "své" zájmy, které nějak prapodivně korespondují se zájmy mocných směrem přes Atlantik. O jeho informovanosti ani nemluvím, o mezinárodní politice toho ví stejně, jako všichni, kteří čtou denníky a sledují TV, radiožurnály a internet.

jan 7.2.2009 11:25

Re: Vážně si to myslíte?

volím vždy menší zlo - řada stran od nejzlejších a tedy pro mě nevolitelných až po přijatelné - ksčm (nikdy) čssd (kdyby byla blairovského typu - mmtálně nevolitelná) kdu-čsl (trošku hadi ve velké nouzi se skřípěním zubů) ODS (dávají naději po odstřihu od klause - ještě setřást pražskou ODS co je nechutná sbírka vyžírků a exotů) Zelený (stalo se čeho jsem se bál - ekofundamentalismus kuchtové a spol. na druhou stranu díky nim máme opět po letech opravdového ministra zahraničí - takže tak - strany se sem tam prohodí protože některá mě ještě víc znechutí a začne se posouvat směrem ke komunistům - alternativu mezi malýma stranama zatim nevidim - chtěl bych vznik pravostředové strany která by se vmáčkla mezi vyhrocené ptáky a socany a vyluxovala racionálnější část voličstva (oba extrémy levý i pravý považuju za malichernost- nelze tvrdit o něčem že je to apriory špatně - pozitiva se najdou skoro všude naopak vlastní názory bych měl prohnat konstruktivní kritikou - tito extrémní voliči jsou a budou, chtěl bych však alternativu pro lidi přemýšlivé

yorik 7.2.2009 11:07

Re: Vážně si to myslíte?

Na demonstraci" za blob" jsem nebyl. Byl jsem jeho příznivcem  za života pana Kaplického. Jsem přesvědčen, že ten projekt zemřel i s ním.  Pan Klaus přispěl k jeho neuskutečnění nemalou měrou. Už jen tím, že ho veřejně odsoudil. To nesvědčí o jeho všemocnosti ale spíše o nemohoucnosti politické "elity, která se za ním schovávala. 

robils 7.2.2009 11:22

Re: Vážně si to myslíte?

Vy tedy chodíte demonstrovat za něco v co se Vám nelíbí.No vlastně za komunistů jsme "manifestovali" aniž bychom souhlasili.

jan 7.2.2009 11:27

Re: Vážně si to myslíte?

on totiž vzhled neni všechno - jde taky trošku o demokracii a o tom že jeden prezident a jeden primátor nemaj moc co kecat do veřejnejch staveb

H.K. 7.2.2009 11:31

Re: Vážně si to myslíte?

....jeden prezident a jeden primátor nemaj moc co kecat do veřejnejch staveb

Každý má právo se "k věci " vyjádřit. V.K. i Bém, mají taková práva jako Vy nebo já.

jan 7.2.2009 11:44

Re: Vážně si to myslíte?

jak se zdá mají větší stačila jedna klausova věta a blob nestojí - to nebyl demokratický postup ale vlezdoprdelismus nejvyššího řádu

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 10:50

Klaus kontra Slunce

"A jiní vědci jsou zase nasraní,že ty skvrny na slunci ne a ne přijít a odhadují,že nás čeká malá doba ledová. Takže doporučuji počkat a když se bude oteplovat nemá pan Klaus pravdu a když bude zima jako v Rusku tak doufám,že se všichni panu Klausovi omluvíte a řeknete jasně byli jsme volové"  Ani pak by Klause neměl pravdu , protože nikdy neargumentoval proti teorii glob.oteplování argumenty o nadcházejícím vlivu (též zatím pouze v úrovni teorie) snížené sluneční aktivity.  Hoří-li les za domem lze zvolit 2 varianty řešení :  a/HASIT (zastánci teorie GO)  nebo  b/ČEKAT na NÁHODNY DEŠŤ (snížení slun.aktivity)  c/ NIC NEVIDĚT(Klaus).   Klaus by měl pravdu jen tehdy kdyby se nakonec ukázalo  že vlastně nehoří. S náhodností varianty b/ to však nemá nic společného.

 

yorik 7.2.2009 10:57

Re: Klaus kontra Slunce

Takže nebudeme jen poroučet větru a dešti, budeme korigovat i sluneční aktivitu. Apropó, nevíte, jaké počasí bude v dubnu?  

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 11:02

Re: Klaus kontra Slunce

Blbě jako vždycky - kde v příspěvku vidíte v náhodném (časově) vlivu sluneční aktivity něco o jejím korigování?

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 11:05

Re: Klaus kontra Slunce

Navíc ještě - když skutečně dojde vlivem Slunce k době ledové, já se pokusím (bude-li po čase čím) zatopit.  Nedám na Klause,který bude říkat , nejde o vliv člověka tak zmrzněte.

yorik 7.2.2009 11:14

Re: Klaus kontra Slunce

Berte to po řadě. Zatím Klaus může jenom za oteplování. Ochlazování  se bude věnovat až ve druhém sledu. ;-)

grr 7.2.2009 11:05

Re: Klaus kontra Slunce

...počasí bude aprílové... a protože meteorologům stát ještě prý nekoupil nový počítač za 80M, nutno se spokojit s pranostikami ......

janoryna 7.2.2009 11:10

Re: Klaus kontra Slunce. jen

nevím jak aktivity zastánců GO ovlivní sluneční aktivitu ?

Náhodný kolemjdoucí 7.2.2009 11:32

Re: Klaus kontra Slunce. jen

Zastánci GO o snižování slun.aktivity nic neříkají - proč si myslíte že ji chtějí ovlivňovat?:-P

janoryna 7.2.2009 11:59

Re: Klaus kontra Slunce. proč si myslíte že ji chtějí ovlivňovat?

protože chtějí snížit GO milý kolmjdoucí

furtdokola 7.2.2009 14:13

Re: Klaus kontra Slunce-Blbost

Kontra blbci!

A-z 7.2.2009 15:00

Re: Klaus kontra Slunce-Blbost

Všem eroobčanům povině  měřiče  prd  ů a platit ekologickou daň!! Kdo hodně sežere, plýtvá zdroji a ještě vypouští plyny. tak to pak dopadfne s těmi deštními lesy.