28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mmm 7.2.2009 10:39

Re: Pane Vlk, díky, opět se Vám podařilo

8-o8-o8-o;-O;-O;-O

Tis 7.2.2009 9:37

V době internetu žádnou novou knihovnu nepotřebujeme

Dnes vědci a studenti do knihoven nechodí, vše si najdou na internetu. Na uskladnění knih, které nikdo nečte, nepotřebujeme žádné monstrum. Na podzim se otevírá nová Technická knihovna, v areálu vysokých škol a jsou obavy, že tam nikdo nebude chodit. Počkejme do roka a do dne - hin se hukáže kdo z nás míl praudu.

Malý Aston 7.2.2009 10:06

Re: V době internetu žádnou novou knihovnu nepotřebujeme

Podívejte se na to jinak.Naši intelektuálové,umělci a ti co chtějí být v záři televizních kamer mají jiné mínění.Prostě chtějí aby sklad na knihy byl ve tvaru plivance.S tím nic neuděláte.Tak jako požadují stovky milionů korun z našich daní pro divadla není problém požadovat několik miliard aby se jim udělalo dobře.Někdo to zaplatí a oni to nebudou.Já například platím daně a jsem zásadně proti aby z těchto daní byla podporována umělecká pakáž toulající se po Praze.Mohu s tím něco udělat? Nemohu.Potřebujeme sklad pro knihy? Kolem Prahy je dostatek místa pro postavení krabic jako Teska,vybavit je automatikou,zakladači,vykladači a můžeme tam uložit knihy celé Evropy za pár šupů. Ty staré knihy maji v Klementínu dostatečně reprezentativní prostředí. Jenže naše inteligence požaduje plivanec nad Prahou a ekonomika jim nic neříká.A kníže,který tam promluvil? Klidně může věnovat některý svůj zámek nebo hrad jako skladovací prostory,co mu v tom brání?:-D

Eva D. 7.2.2009 19:05

Re: V době internetu žádnou novou knihovnu nepotřebujeme

R^

Petr Brok 7.2.2009 9:35

Diky

Dekuji pane Vlku. Mluvite mi z duse.

Uz od voleb kdejaky radoby intos vznesene pinda, ze Topolanek je pro nej absolutne neprijatelny kvuli jeho hulvatstvi a aroganci. Mohl by mi nekdo tedy rici, jakymi slovy by se melo nazvat chovani Paroubka a Ratha? Protoze proti tem dvema je Topolanek s Dalikem a celou ODS jen particka ruzovouckych andilku.

Dalik je pro tyhle lidi horsi nez Mefislofeles, zato cela ta slavna parta Mafianskych Kockovcu je nechava klidnymi.

Tak koho tam misto toho Topola s Kalouskem a Klausem chcete? Ratha ?Paroubka? Stareho Kocku? Pilipa? Reknete mi to prosim...

ozd 7.2.2009 9:47

Re: Diky

souhlasimR^R^R^

PROKOP BUBEN 7.2.2009 9:51

Re: Diky

No ano, vy kLausmodrý andílku......

sci 7.2.2009 10:05

Opravdu

jste skvělý diskutér.

Anonym 7.2.2009 10:08

Re: Diky

Nevím, jestli jsem ve Vašem pojetí ten správný Intoš, který vznešeně pindá o tom, že Topolánek je hulvát a arogantní, ale je to pravda: pan Topolánek je hulvát a je arogantní. A abych Vám řekl pravdu, je mi jedno, jak vystupjí Paroubek a Rath, protože oni mi nevládnou, a hlavně mě nereprezentují.

Volil jsem ODS a nějak se mi nechce věřit, že pan Topolánek je jedinou alternativou v čele strany. Kalousek je ze strany jiné, prezident Klaus dal na srozuměnou, co si o současné politice ODS myslí.

Jsem přesvědčen, že by se v ODS našly desítky slušných lidí, kteří mají přiměřenou inteligenci a uhlazené chování. Jaký smysl má jmenovat jako Topolánkovu alteranativu pár (ne více než deset) jmen politiků, kteří si s ním nezadají, nebo jsou dokonce horší? To přece není argument pro to, abychom pana Topolánka a jeho melodyboys chválili za vztyčené prostředníky!

Petr Brok 7.2.2009 10:44

Re: Diky

Priznejte si otevrene:

Po pristich volbach mate Paroubka premierem a Ratha prezidentem. Nebo opacne. Ja nepropadam nadseni z cehokoliv, co Topolanek vypusti z ust, ale fakt nevidim nikoho z te spousty JINYCH a SLUSNYCH o kterych mluvite. Vidim jen druhou, nebo spise treti garnituru, ktera se klepe na sve vysnene korytko.

Nejslusnejsi pravdolaskovec se jmenoval Pithart. Dodnes si pamatuji jeho vyjednavani s Meciarem, ktery si jeho slusnym nearogantnim vystupovanim vytiral hadejte co. Tak takhle ne.

Neplette si schopnost hajit vlastni nazor (odporujici stadni vetsine) s aroganci. Mne nevadi vztyceny prostrednik, ale nepotrebuji, aby nase zalezitosti spravoval tupy politicky korektni prikyvovac.

Pišta 7.2.2009 14:20

Re: Diky

Já chci Koženého!! Celý svět nám ho závidí a mluví se o něm i v Kazachstánu!! Pitra s Krejčířem jsou také fajn! A což  takhle Soudek , Junek , Stehlík, Macek , Čermák, bratři Helbigové a další a další , samí  fajn klucí to sou,  A je jich  jako máku , jeden krásnější než druhej. A Švorcová je také ještě holka jako lusk. A což ta Polednová ,až jí pustěj Zkušeností holka má na rozdávání .

batys62 7.2.2009 9:31

Píšete mi z duše. Děkuji!

etanol 7.2.2009 9:28

miliardy nelze realizovat sbírkou ani na Wall Streetu

Národ sobě. Inspirativní zvolání i pro Blob, i když určitě nebude poplatné stavbě Národního divadla, kdy největším dárcem byl tehdejší představitel mnohonárodnostního soustátí Franz Josef der Erste, a tedy zřejmě nelze uvažovat o Klausovi jako pokračovateli tohoto osvíceného panovníka. Toho jsem si byl vědom a proto jsem oslovil své spolustolovníky v mojí restauraci, by přispěli na Blob, ale se zlou jsem se potázal. Tak byla ukončena moje iniciativa na profinacování Blobu.  

yorik 7.2.2009 9:17

Nejen pan Moravec

je odborník na nálepkování. Podle jednoho emeritního kandidáta na prezidenta a předsedu NERVU, jsou všichni diskutéři na síti samozvaní extrémisté. Pokud jde o střelbu na Klause tak nic nového pod veřejnoprávním sluncem. Využívá se všeho, dokonce i to obludárium v Bruselu si pan uhlobaron zaplatil, aby se mohl do Klause strefovat. Až účastníci čajových dýchánků z vily Amálie získají ve vládě početní převahu, zbydou ODS jen oči pro pláč.

horduch 7.2.2009 9:10

mnoho "demokratů"

v tomto státě zastává názor ,že nejlépe se vyvrací názor oponenta, likvidací toho oponenta

Ada 7.2.2009 9:08

Díky ra ranní dávku úsměvů...

Skvělý článek, výstižné formulace... R^:-)

Jarda 7.2.2009 8:56

souhlasím

K článku není co dodat je to pravda bohužel dnes přebíjená různými uniformními názory v mediích

Malý Aston 7.2.2009 8:59

Re: souhlasím

Není co dodat,souhlasím.R^

Úžaslý 7.2.2009 8:54

Blahopřání

 k myšlenkám a především k odvaze autora správně pojmenovat a označit avantýry exbolševiků a tlučhubů, kteří  si hrají na bojovníky á la Sarkozy, Cohn-Bendit, Rath a jiní -  ty už  nebudu jmenovat, protože se nechci zařadit mezi ty, kteří bez skrupulí urážejí  svého demokraticky zvoleného prezidenta, jedno kterého,  hm, že -, a skutek utek. Jak ta česká meziválečná zlatá mládež, která nám  po kavárnách vydržkovala bolševizmus. 

Pamětník 7.2.2009 11:01

Re: Blahopřání

Vždyť jste se tam už zařadil.Když jste označil českou meziválečnou zlatou mládež,která nám vydržkovala bolševizmus.Copak v současnosti nedržkuje další éra zlatá mládeže i když neví proč?Ale držkuje jenom proto,aby byli zajímaví a máme demokracii.Jste přesvědčen,že mezi těmi co držkovali pro bolševizmus nebyl třeba Klaus,Paroubek,a řada jiných?Dnes se každý hlásí k bijcům bolševiků,ale v podstatě jich bylo daleko méně a ti většinou mlčí.Bohužel tlučhubů máme dnes tolik,že se divíme.A nejsou to jen mládežníci odkojení bolševizmem Uvědomte si,že dnešním třicátníkům bylo v roce 1989 deset let a jak se brzy naučili držkovat.

grr 7.2.2009 8:49

tzv. bloboví blouznivci se vyznačují tím,

že jim nikdy moc nešly počty, většinou se tedy věnují humanitním oborům. Proto je snadno zmanipulují lobbisté, kterým zase počty jdou nejlépe ze všeho. No a pokud na Staromáku znělo, že Klaus nemá co rozhodovat o blobu, protože není architekt, nechápu, proč se ten shromážděný dav diletantů domnívá, že právě oni všichni architektuře rozumí nejlépe ze všech. Tristní to byl pohled na ty klausobijce, neb místo slov zurčely z nich čůrky nesmyslů a oči třeštili jak vzorní pionýři v muzeu Gottwaldově.

Martin 7.2.2009 8:59

Re: tzv. bloboví blouznivci se vyznačují tím,

:))) Máte v lecčems pravdu. Skutečně mi připadá, že není rozdílu mezi klasickým mladým "klausobijcem", typu Stropnický jr., a mezi mladým svazákem. Oba tyhle typy lidí měly (mají)  v očích ten zvláštní plamen vlastní "pravdy"  - a přitom jsou jen vláčeni ve vleku zájmu největších sviněk světa. Stejně jako Polednová s přesvědčením posílala na smrt odpůrce jejího světonázoru, tak dnes jsou dnešní svazáci ve vleku ekolobbistů a podobné havěti, které jde jen o osobní profit, i když se halí do pláštíku vyšších a morálních zájmů. Jak vždy říkám - průmyslníci jsou pěkná pakáž, ale alespoň si nehrají na světlonoše, jako to dělá zelený ekoprůmysl a ekopolitici.

Jéé 7.2.2009 20:53

Re: tzv. bloboví blouznivci se vyznačují tím,

R^R^R^

Josef K. 7.2.2009 8:43

Pane Vlku,

intošové a jim podobní byli vždy považováni za nepřátele totalitních režimů. Z dikce Vašeho článku trčí sláma a naprostá "normalizační neintelgence" , navíc značně přihnědlá.  To, co je skryto ve Vašem článku, je hodné putinovského Ruska či Andersenova nahého císaře...

PetrM 7.2.2009 9:03

No

jenze take v naproste vetsine stali na pocatku tech totalit. Ideje to jsou krasne, akorat ta realizace se vzdycky nejak po****.

Vy proste budete vesele ignorovat historii abyste mohli dokazat platnost hesla: ti co neznaji svou historii, jsou nuceni ji opakovat. A tim "svou", myslim evropskou. A historii nemyslim sucha data, ale kazdodenni veci, pricinu a dusledek ruznych deju. To vsak ve skole neuci a tak ma spousta lidi problem s tim, aby si dala veci do souvislosti

fox 7.2.2009 8:33

pryč s tyrany

Pane Vlku-přesné,bohužel.

MK 7.2.2009 8:33

Intoši a hlupáci

Máte ve všem pravdu, pane Vlku. A než dojde většině, že máte pravdu, bude již asi pozdě.R^R^R^

Pišta 7.2.2009 8:28

Plíživý kontrarevolucionář?

Mohu pana Vlka uklidnit. Ti co  používali zmiňované výrazy, jsou právě ti, co nám ho zvolili na Hrad. A "samozvanci,"  "zaprodanci " a vůbec jiná verbež byli ti, kterým se dnes říká provdoláskovci. Národní umělkyně kdysi se vyskytující pod pultem to jistě ráda dosvědčí. Už jste někdy zahlédl nebo dokonce zaslechl komunistu spílajícího Klausovi? To musí být přírodní úkaz , který je asi tak častý jako současné zatmění Slunce i Měsíce.

Úžaslý 7.2.2009 8:59

Re: Plíživý kontrarevolucionář?

Plácáš, jen co chceš. Už jen volby prezidenta Ti  potvrzují ty nesmysly, které blábolíš, jen abys špinil. O ulici - kam asi patříš-,  nemluvím

Pišta 7.2.2009 9:10

Re: Plíživý kontrarevolucionář?

Bingo! Pán je modrý nebo červený komunista? To je asi to jediné nejasné. Že se díky komoušům dostal  Klaus po druhé na Hrad nevíte nebo nechcete vědět? Všimněte si jak jsem tolerantní!  Žádná špína , žádné nesmysly a bláboly. Co vám vadí na ulici? Ve straně jsme spolu také nebyli , tak co to tykání?