28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Franta 7.2.2009 6:17

Re: Geislerová je jako Bobovize, taky nesmí chybět nikde, od akcí proti radaru až po stavbu blobu. Reklama zadarmo, no který komediant

Geislerová je dementní chudinka, nic než komediant. Vymaštěná slepice.

I-Worm 7.2.2009 8:18

Re: Geislerová je jako Bobovize, taky nesmí chybět nikde, od akcí proti radaru až po stavbu blobu. Reklama zadarmo, no který komediant

kde je ten Bubik, aby napsal: Franto, co ty jsi zač a co jsi dokázal?

herby 7.2.2009 10:49

Re: Geislerová je jako Bobovize, taky nesmí chybět nikde, od akcí proti radaru až po stavbu blobu. Reklama zadarmo, no který komediant

68 7.2.2009 3:12

Když už jsme u toho extremismu,

tak tohle je extremně dobrý článek o extremních exhibicionistech a jejich veřejných exhibicích.

Josef 7.2.2009 2:55

Plizivy nastup totalitni diktatury !!

Pekne jste to Vlku popletl !! Nas Pan President nikdy nerekl  "Pliziva Kontrarevoluce"   !!!

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 7.2.2009 2:50

Klaus je extremista

Klaus je extremista, nebo se za nej alespon vydava. Jeho veta "Zadne niceni prirody nevidim." je proste skvost ;-P Nerikam, ze v mnoha vecech nema pravdu, ale on hlasa opravdu extremni nazory. Mozna, ze se klima otepluje, mozna se ochlazuje, mozna za to mohou sopky, slunce, rozsahle lesni pozary. Ale mozna, ze za 1/10 z techto zmen opravdu muze clovek se svymi tovarnami, auty, kacenim lesu, vypoustenim jedovatych odpadu do rek a mori. Jenze Klaus nepripousti ani tu 1/10. On zadne niceni prirody nevidi. Mozna by mu meli z letadla ukazat vykacene destne pralesy nekde v Jizni Americe a pak satelitni fotografii toho sameho mista z doby pred 5, 10 lety. Jenze by to asi nepomohlo. Klasu nikdy neni ochoten uznat, ze se nekdy mylil.

dzanny 7.2.2009 2:59

Re: Klaus je extremista

No tak je extremista - no a co? Je to přesně člověk kterého potřebujeme!

vrata 7.2.2009 3:27

Re: Klaus je extremista

Měl jste ještě napsat, že za kácení pralesů, výrobu biolihu na úkor potravin, stavění větrníků, zákazy výstavby jaderných elektráren, lovení velryb a smrt Kaplického může Klaus.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 7.2.2009 3:36

Re: Klaus je extremista

Ale ne, to samozrejme nemuze. Jenze me obecne vadi lide, kteri nejsou ochotni uznat, ze v necem nemaji pravdu a hlasaji extremni nazory. Napriklad mnozi tvrdi, ze VSICHNI Romove kradou. Mozna, ze z 50000 Romu jich 49000 krade, ale to prece nejsou vsichni. Zrovna tak by Klaus mel uznat, ze "trochu te prirode ublizujeme, ale neni to vyznamne". Jenze on radeji prohlasi, ze zadne niceni prirody nevidi. Aby bylo jasno, nevolim ani Zelene, ani zadne socialisty nebo komunisty, ale Klaus, Bem a podobni "radikalove" mi v ODS hodne vadi a myslim, ze i pro mnoho dalsich lidi delaji z ODS nestravitelnou stranu. Znate to, padesat malych chyb dokazete prehlednout, ale jednu, dve obrovske chyby neodpustite. Zrovna tak par "trochu nevhodnych" lidi v ODS by lide odpustili, ale jeden "blbec v čele" dela z cele strany neprijatelnou stranu.

Fafa 7.2.2009 4:31

Re: Klaus je extremista

"Zadne niceni prirody nevidim."

Petre, tohle ovsem neni veta extremisty, ale naopak veta opatrneho svedka nebo opatrneho experta pred soudem.  Ona totiz v logickem dusledku znamena: "Netvrdim, ze niceni prirody neexistuje, ale ja osobne jej nevidim."

paštun višnu 7.2.2009 5:49

Re: Klaus je extremista

Nevím, zda Klaus řekl nebo ne, že žádné ničení přírody nevidí a je mi to jedno, protože z nesčetných jeho vyjádření mi utkvěl především názor, že míra vlivu lidstva na oteplování není dostatečně prokázána, aby odůvodňovala brutální zásahy do svobody a trhu. V tom tkví těžiště jeho argumentace, ne v tom, jestli vidí nebo ne ničení přírody. Argumentace možná extremistické, (protože extremistické je zdá se vše, co není mainstreamové), ale navýsost potřebné. A jestli jste na extremismus citlivý, nechápu, co hledáte na NP. Inspiruje-li Vás mainstream, budou Vaším šálkem kávy spíš Novinky. Mezi vtipné bonmoty typu Vašek - šašek Vaše názory na prezidenta - blbce v čele - dobře zapadnou.

MK 7.2.2009 8:46

Re: Klaus je extremista

R^R^R^R^R^R^R^

Niky 7.2.2009 6:31

Re: Klaus je extremista

Vileta je snad největší debil,který se na NP vyskytuje!

PetrHuba 7.2.2009 9:45

Re: Klaus je extremista

No jo, všiml jsem si jak jste toho debila utřel. Fakt hustý. Jste kvalita, všechna čest.

důchodce30 7.2.2009 3:55

Re: Klaus je extremista

Vychází-li Václav Klaus z předpokladu, že podmaňování si přírody je výsostně lidská činnost  (a jako taková zajisté dočasná)  umožňující mu stále bohatší život, nemůže z principu připustit, že by poškozování přírody bylo člověku jakkoli na škodu. O "přírodu" již dávno jistojistě nejde, jde toliko o její úplné "vytěžení" a "vykořistění". To se zdá být úkolem člověka na této zemi. 

Jinak není ani třeba se dívat na snímky Amazonie, stačí vidět a srovnat satelitní záběry postupující pouště, vysychání,  středomořského pobřeží blízkého Španělska.

nosál 7.2.2009 14:12

Re: Klaus je extremista

hele a co se takhle kouknout že za poelsdích 100 let vzrostla plocha lesů v té odporně zničené Evropě o 30% ? He?!?

Jenda 7.2.2009 21:55

Re: Klaus je extremista

Amazonie? Nerad vam kazim nadseni, ale znacna cast tech amazonskych pralesu byla vykazena kvuli biopalivum.

důchodce30 7.2.2009 4:17

Re: Klaus je extremista

Jistá přezíravost Václava Klause vůči přírodě se koneckonců projevuje i v rozhodné distanci vůči blobu. Jako racionalista pochopitelně upřednostňuje tvary klasicky geometrické před tvary, jež přiznaně navazují na křívky "přírodní" a jsou jimi inspirované.  

Jenda 7.2.2009 21:57

Re: Klaus je extremista

Podivejte se nekdy do prirody. Ostrych uhlu najdete spoustu. Nehlede na to, ze na budovu jsou kladeny ponekud jine pozadavky nez rekneme na telo ryby nebo geparda. O meduze nemluve.

Kapplicky prohlasil, ze lidi nejsou krabice. Nanestesti uz mu nemuzu pripomenout, ze lidi taky nejsou budovy.

honzak 7.2.2009 7:06

Re: Klaus je extremista

Až do dnešního dne jsem Tě považoval za realisticky myslícího člověka.... Ty si opravdu myslíš,že omezení CELOSVĚTOVÝCH emisí CO2 v Evropě, realizované za STRAŠLIVÉ  peníze něčemu prospěje??? Jediný znatelný efekt bude masový odsun zbytku průmyslové výroby z Evropy do Číny a Indie!

Jinak si přečti nějaké diskuse s Trofimem Denisovičem Metelkou, doktorem politické klimatologie. Pan doktor už pomalu brzdí a řekl bych že naměřené hodnoty prokládá jinými polynomy. K těm vykáceným pralesům - v posledních letech se kácí kvůli  NESMYSLNÝM BIOPALIVŮM!!!

Ať je Klaus takový nebo makový, nebojí se vystoupit proti eurosocialistickým kravinám. DObže dělá, případné následky bys totiž platil i Ty!!!!

Sýček 7.2.2009 7:36

"Zadne niceni prirody nevidim."

Tedy Péťo, pokud něčemu nerozumím tak o tom taky nepíšu. Přopomínáš mi naštvanou hysterku, která, může-li co pochopit špatně, tak to taky špatně pochopí. Václav Klaus uznává, že člověk je  součástí přírody. Žije v ní vyvinul se před několika sty tisíci lety a nechová se jinak než ostatní tvorové - žít a přežít, přizpůsobit .... člověk - součást přírody - ničí přírodu třeba jako slon, termit, .... Věta "Termit ničí přírodu" jistě může mít nějaký smysl, ale když uznáme, že je součástí přírody, nebudeme jej přeci likvidovat.. Ekologové vycházejí z předpokladu, že člověk je na Zemi  a v přírodě cizorodým prvkem, stojí mimo přírodu, takovým vetřelcem z vesmíru. A proto má být izolován, zredukován, nejlépe vyhlazen (Hlubinní ekologové, hnutí Země především,.... a následníci myslitele Arnee Naesse). Tento názor je již dávno zdrojem našeho ekologického práva. Porazte si na vlastní zahrádce stromek, když jeho kmen přesáhl průměr 15 cm i když jste jej sám zasadil. Snažte se o poražení starého umírajícího stromu, který ohrožuje váš dům, nebo lidi v parku., na zastávce..... Vyber si, který názor je extrémní a přitom si opakuj klausovy vlády dávaly na ekologii historicky největší podíl HDP.

Vytrhnout větu z kontextu, vyložit ji dle svého jo v tom jsou všichni demagogové mistři a ti socialističtí především. 

Ekologové zastávají a prosazují řadu extrémních (hloupých, bez racionální opory) názorů: "rovnováha v přírodě", "škodlivost invazních druhů".... a provedli řadu dobře míněných zásahů (k obnovení "rovnováhy"), které měly (z jejich hlediska) katastrofální vliv na místní ekosystém. A přesto nejsou nijak vysmívaní.

Ekologové zastávají

honzak 7.2.2009 8:30

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

"ekologové" jsou banda vyděračských hýzlů - dovolil jsem si poněkud zhustit Vás příspěvek. K moci je vynesla pravdoláska a u moci je drží ČT. Volit melounisty může jen opravdu hodně alternativně inteligentní jedinec.

Vaše věta "klausovy vlády dávaly na ekologii historicky největší podíl HDP" by měla vejít do učebnic češtiny! Dnešní žáci by v ní nasekali spoustu chyb. A nenásïlnou formou by si zapamatovali, jak že to vlastně je:-D

Pišta 7.2.2009 9:33

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

Až jsem slzu uronil! Jenom pořád ještě nevím z kterého úsporného balíčku to finacovali.Nemohl by ste to upřesnit? Nebo , že by švýcarské konto? Nebo Božský Viktor? Co ho bylo tak málo?

honzak 7.2.2009 9:44

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

lehni, frištenský!

Niky 7.2.2009 9:27

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

Klausovi vlády dávali na ochranu životního prostředí 40 miliard,vlády socanů dávali miliard 15!

KK 7.2.2009 9:35

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

Naprostý souhlas R^

Jen malé připodotknutí:  Ekologové jsou vědci, ekologie je seriózní věda. Vy mluvíte spíše o ekologistech, což jsou doktrináři, zaštiťující se zcela neprávem ekologií. Jejich cílem je redukce lidské svobody a v konečném dopadu vydání lidského druhu zcela napospas rozmarům přírody.

Sýček 7.2.2009 10:14

Re: "Zadne niceni prirody nevidim."

Jistě, ale zatím jsem nikdy neslyšel, že by se kdy vědci ekologové, distancovali od nevědců ekologů - a to "obnovování rovnováhy" mají na svědomí ekologové vědci. Až se vědci ekologové začnou distancovat od nevědců ekologů, bude je rozlišovat i veřejnost a také moje maličkost.

Fafa 7.2.2009 16:51

Sycku,

asi takhle. Ne kazdy, kdo deklaruje zajem o prirodu a zivotni prostredi je ekolog. Stejne jako ne kazdy pan se zajmem o slecny je gynekolog. A k pochopeni tohoto rozdilu neni nutne, aby se v televizi profesor gynekologie verejne distancoval od tech ostatnich panu. ;-)

Jenda 7.2.2009 21:53

Re: Sycku,

Jeste toho trochu. Gynekolog je clovek ktery hleda problemy tam, kde ostatni hledaji poteseni.

Sýček 8.2.2009 9:03

Ale fáfo, pánové se zájmem o ženy se vydávají za všechno možné,

nejlépe za pány od filmu, od módy, s klíčky od mercedesu, či toho moderního offroadu, porápěče, parašutisku a ..... a ti co ženám ublíží jdou za to právem sedět. Kdežto nevzdělaných arogantních hloupých a sebevedomých ochránců přírody, kteří svou prací poškodí nejen přírodu, ale i spoluobčany, těch je. A zajímavé na nich je i to, že za své činy nenesou osobní zodpovědnost. A proto prosím všechny vzdělané ekology, vyžeňte ze svého spolku idioty. Jinak jste za idioty považovaní právem.