26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Brmboš 8.2.2007 12:41

Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

Kdy pochopíte že zničit tuto zemičku s radarem či bez radaru, s raketami či bez raket by netrvalo ani deset minut. Nebylo by pro nás lepší být zemí, která nebude nepřítelem, ani USA, ani Ruska, ale ani Německa, Anglie či Francie. Chcete mě namluvit že je ostuda být státem, který se snaží o udržení míru? Myslíte si, že je správné to jak jsme se zachovali k Srbsku, které bylo našim přítelem po staletí? Myslíte si, že nás něco s USA spojuje pokud odmyslíme naše eskapády při amerických velmocenských výpadech. Já si myslím, že už pro svého údajného spojence platíme víc jak za sověty po celém světě. Za sebe mohu říci jediné než hulváti z Ameriky raději Eskymáky.

Tomáš X. 8.2.2007 12:51

Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

Pořád jsme byli se všemi přáteli a nikdy to nebylo nic platné, protože nás nejprve zotročovalo Německo, pak Rakousko-Uhersko, pak zase Německo a pak Rusko. Na samoztatné přátelské Česko si každý zaútočí rád, diktátoři a demagogové nevyznávají čestné jednání, ale na základnu a spojence USA se až tak beztrestně neútočí.

přečteno 8.2.2007 12:57

Těší mě, že dokážete být tak asertivní a s každým přtelsky vyjít

Kdy pochopíte, že toto nefungovalo ani v prvobytně-pospolité společnosti ??

Kdy pochopíte, že zavírat oči před realitou je už tisice let překonaná filosofie?? (co zrovna nevidím, neexistuje!)

Kdy pochopíte, že napadnout zemičku bez spojenců, bez přátel a bez armády je něco jiného, než napadnout základnu USA?

Ale co se ptám... Vy asi nikdy !

Brmboš 8.2.2007 13:22

Re: Těší mě, že dokážete být tak asertivní a s každým přtelsky vyjít

V této době není doba prvobytně pospolná, ale doba elektroniky a jaderné energetiky, kdy lidi rozhodují minimálně a vše obslouží počítače, jejichž výkon se rok od roku zvětšuje. Takže napadnout tuto zemičku nikdo nemá v úmyslu co by s ní jako dělal? Tuto zemičku si prodáváme sami bez boje tu Rusům v Karlových Varech, tu Němcům na Ústecku, tu Rakušákům na Znojemsku a tu Polákům na Karvinsku. Jsme už takoví, ale o to nejde, jde přece o úplně něco jiného a to o udržení panství pro zloděje z kuponové privatizace. Jenže se stejnou logikou sem nevstupují Američané, těm jde jen o jejich bezpečnost a budeli to nutné obětují komunisty, socialisty ódeesáky, lidovce i zelené. V tom jediném jsou amíci opravdu čitelní. A navíc proč by někdo po nás pálil, když na našem území nic nebude. I když znovu s radarem i bez radaru jen mžik a přestáváme existovat. Přestalo by existovat vše co člověk potřebuje nezbytně k životu.

honzak 8.2.2007 13:10

Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

To je sqost! To jsi vymyslel sám, nebo Ti někdo pomáhal? "Srbsku, které bylo našim přítelem po staletí" znamená v hovorové češtině co?

Brmboš 8.2.2007 13:28

Re: Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

Že to byla právě Jugoslávi a hlavně Srbsko, kdo se postavil za naší zemi v roce 1968. To ty nepochopíš pokud jsi to neprožil a mnoho lidí i v Srbsku.

AeroKarel 8.2.2007 14:35

Re: Re: Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

Jo, tak to jsou ta staletí. A co ostatní státy Jugoslávie, ty nás nepodporovaly? Ty, na které Srbové později zaútočili?

fdvsd 8.2.2007 14:56

teda Karlíku

nevím, jak nás mohlo v předvečer II světové podporovat klerofašistické Chorvatsko, nebo islamofašistické obyvatelstvo Bosny, nedej bože Albánci. Máš radost, že agresivní islám zapustil v Evropě kořeny?

Já vím, vždyť jsi to viděl v bedně, a četl T.Mjartanoviče v MFD. Jsi opravdu tak prudce inteligentní, nebo to jenom děláš? ;-D;-D

Honza 8.2.2007 19:34

Re: Re: Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

Ja to prozil jako malej kluk, a ano, souhlasim, ta podpora v r. 1968 byla uzasna. Jenze to nebyli Srbove, ale Chorvati (byli jsme tenkrat prave v Rijece)...

Stejne si myslim, ze ty zachvaty slavjanofilstvi pochazeji z toho, ze si lide pletou Srbsko (ktere v Cechach skoro nikdo nezna) s Chorvatskem (kde naopak byli skoro vsichni, a rikali to mu Jugoslavie).

jepice 8.2.2007 13:42

Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

Když byl Brmboš malé sele, neměl v světě nepřítele. Když vyrostl na dva centy, dělali mu komplimenty. A když vyrost ještě více, dělali z něj jitrnice.

Bart 8.2.2007 14:24

Re: Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

když larva jepice žila ve vodě, bez tohoto v*la, bylo dobře v národě.

Vylezla z vody a pak v mžiku, dala se na Psovi na politiku.

Se svým rozoumkem, ráda si zakvičí, naštěstí její blbost, má život jepičí. ;-)

AeroKarel 8.2.2007 14:33

Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

Bylo by to krásné (až na ty Srby, to je magořina), ale není to možné.

bart 8.2.2007 17:00

Re: Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

proč je to na Srby magořina? Dokažte, že se mýlí !

Oliver 8.2.2007 15:27

Re: Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

Pane Brmboši, já bych Vám chtěl spíš namluvit, že je ostuda být státem, který nikdy nejde do deště, který se vždycky mazaně schová pod okap a až se nepohoda přežene, vynoří se na vítězné straně. To není stát, který se snaží o udržení míru. To je stát, který nikdy nic pro nikoho neudělá a proto také nemá pro nikoho cenu.

johan 8.2.2007 14:09

Re: Zajímalo by mě, zda někdo domýšlí

Ta myšlenka výcviku obyvatelstva vůbec není špatná, podívejte se jak cvičí teroristé. Zrušit vojnu chtěl někdo, kdo má zájem na bezbranném obyvatelstvu.. Rakety jsou houby platné, když v každém paneláku budete mít podezřelé přistěhovalce. K Vašemu strachu z ozáření - myslíte si, že Írán, případně Sev.Korea chtějí po USA střílet anebo od nich mít pokoj ?

Brmboš 8.2.2007 12:22

Pane Havel už dejte pokoj.

Této zemi jste za svého prezidentování ublížil více než dost. Na vaše řeči po revoluci a jejich odvolání poté co jste si čuchl k moci si pamatuji.. Proč nedáte už pokoj a nenecháte lidi, aby se sami rozhodli co chtějí. Co je na tom nedemokratického. Proč se i vy dnes bojíte hlasu lidu, kterého jste se stále dovolával. Dnes najednou je ten lid snad méně vzdělaný než tehda, kdy jste ho potřeboval pro svoje hrátky na náměstích? Proč stále měníte názory? Já si myslím, že na to, abych posoudil zda chci mít na dvorku cizí husu nepotřebuji vaše rady.

F. Čech 8.2.2007 12:32

Bimbošovi

Jistě zase, jak je u vás komunistů dobrým zvykem, mluvíte jménem "všeho pracujícího lidu a socialismu oddané inteligence". Děkujeme vám za příspěvek a můžete slézt z rudé tribuny a zapojit se do budování komunismu - ale v Česku už ne. Vyzkoušejte to tentokrát napřed na zvířatech (pokud vám to ale ochránci zvířat dovolí).

Brmboš 8.2.2007 12:45

Re: Bimbošovi

Ty jsi pracující lid? Tak ahoj soudruhu v kolektivu BSP.

Bimbác 8.2.2007 12:47

Re: Pane Havel už dejte pokoj.

Dobrý příspěvek, jen by potřeboval být vyhlášen hodně hlasitě a ve všech synagogách..... 

Bimbác 8.2.2007 12:48

Re: Pane Havel už dejte pokoj.

Dobrý příspěvek, jen by potřeboval být vyhlášen hodně hlasitě a ve všech synagogách..... 

Jéňa 8.2.2007 17:20

Re: Pane Havel už dejte pokoj.

Jenže Brnboši ten dvorek není jen tvůj, tam si nech navézt fůru hnoje a za něj zalez!

starosta 8.2.2007 12:21

Václav Havel zase mlží

Václav Havel povídá o svém vazalství na Buschově rodině. Mluví stejně zmateně, jako kdysi jako prezident (!!!) obvinil Petra Cibulku, že svými seznamy oagentů a spolupracovníků STB způsobil sebevrždy dětí z rodin obiňovaných - uveřejnil to tehdy polský tisk.  Petr Cibulka Havla obžaloval, konal se soud, směšný průběh, žalující se stal obžalovaným a protože to bylo zralé na propad pravdivosti presidenta Havla, tak se z toho stal přestupek, pak se to zametlo pod koberec... Mám celé záznamy z toho soudního jednání, kde Petr Cibulka označil v rozčilení Havla za prase. Lidičky vzpomínáte?? A nyní jsou seznamy podle Cibulky mnoha lidmi žádané a špatně dostupné.

už zase Havel 8.2.2007 12:43

Re: Václav Havel zase mlží

R^

Perun 8.2.2007 12:19

medzinárodný hochštapler Havel zabudol odpovedať na tieto otázky

a/ako môže radar+rakety ochrániť česko (polsko)? Prečo POlsko požaduje ešte patrioty (ktoré naozaj môžuz Polsko ochrániť)b/prečo sú radar aj rakety v P a CZ, ked letová dráha s tzv.darebáckych štátov ide inakadial?c/prečo by tzv.darebácke štáty útočili na CZ? (povedzme žeby mali aj čím)d/prečo poliaci na rovinu vravia, že chcú patrioty proti rusom? Prečo aj rusi vravia, že je to proti nim (monitoring úzeia) ? Sú tak blbí? Prečo rusi vravia, že im američnaia odmietajú opovedať na ich otázky? Prečo sa rusi chcú s USA teraz dohodnúť o vzájomnýách garanciách neútočenia?e/prečo Nixon a Brežnev podpísali dohodu o zákaze budovania protiraket.systémov? Boli úplne blbí? Prečo ich zrušil až evidentný blbec z IQ 91 Bush? (tj. ani nie Carter, Reagan, Bush st. či Clinton - ludia s vyšším IQ ako Bush jun. ) napriek protestu rusov, EU, Činy atd.f/kto je vlastne posledné roky a desťročia naväčší vsetový agresor? Kto má najviac ZHN, najväčiu armádu, najväčši zbrojný priemysel, kto viedol najvac vojen, kto reálne použil ZHN?Tolko pár otázok, určite by sa našlo aj viac. Ani na 1 Havel - čírou náhodou pečený varený s tými najmilitantnešjími americkými kruhmi- neodpovedal. Iba polemizoval s neexistujúcimi výhradami a problémami, skôr mlžil, než vyjasňoval. Ako vždy, ehm, hm, že jo, hm.

F. Čech 8.2.2007 12:27

Soudruhu Perunovi

Odpor vás bolševiků k Havlovi, který vám vždy pil krev a proti USA, které hlavní měrou přispěly k vašemu odchodu na smetiště dějin je logický. Vy osobně byste se měl vrátit do své jeskyně nebo vystěhovat do Běloruska. Máme tady tisíce chytrých Slováků, kteří jsou pro Česko velkým přínosem a je škoda, že pověst Slováků tady kazí bolševický fanatik vašeho ražení! 

Brmboš 8.2.2007 12:50

Re: Soudruhu Perunovi

Tak Čechu jak se říká na hrubý pytel hrubá záplata. Co je na tom pravdy, že ty jsi byl členem zakázaného spolku mladých komunistů? Ty si myslíš že utajíš svoji tvář. Prý máš za úkol psát takové prasárny proti lidem v diskuzích, neboť jsi údajně placený provokatér?

Hugos 8.2.2007 13:02

Re: Soudruhu Perunovi

Místo vyvracení argumentů osobní útok - je vidět jak jsou chabé argumenty pro, když musíte použít toto.

lola 8.2.2007 12:35

Re: medzinárodný hochštapler Havel zabudol odpovedať na tieto otázky

Perune,vrať se domů bačovat a neraď nám ,co a jak.

Jéňa 8.2.2007 17:29

Re: medzinárodný hochštapler Havel zabudol odpovedať na tieto otázky

Perune, vrať se rychle domů, Slota vyhlásil mobilizaci, bude bojovat s Maďarama aje potřeba zaplnit první linii a takoví jako jsi ty jsou proto nejvhodnější. Když budete prohrávat Američani vás vytáhnou z brzndy, nebo z brynzy , tak nevím. Mezi Čechy se buď tak laskav nepleť! 

demokrat 8.2.2007 12:17

Dočasné umístění vojáků bratrské americké armády na našem území ?

Proč ne. S USA na věčné časy a nikdy jinak. Tak za tohle v podstatě volá V.Havel ve svém příspěvku. Něco podobného jsme ale již slyšeli, neníliž pravda?   A právě V. Havel proti tomu vehementně bojoval No není to absurdní ?