10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
analytik 6.10.2007 8:40

Souhlas :o)

To se normální pracovník po výplatě u podnikatele, co mu dá jen minimální mzdu staví na sociálním odboru, a pokud správně vyplní papíry a odbor dostane od centrální kasy - státu přerozdělené peníze na sociální dávky, tak dostane doplatek na přežití místo těch peněz, co mu měl vyplatit za práci podnikatel, čímž je tento podnikatel ve svém podnikání sanován také od všech poplatníků a může jet na dovolenou do Dubaje či na Kanáry. ;-D Tohleto je častější případ, glosátore :-)

Sedrman 6.10.2007 8:37

proč platíme hlupáky ?

to se ptá ta pravá. Proč platíme Bobošíkovou ?

PetrH 6.10.2007 8:26

Re: Re: Já nechci žádné peníze z EU.

A kruci, zásah! Na ten východ si dávejme bacha. Ještě že vy uvědomělí máte svého západního Marxe.

PetrH 6.10.2007 8:24

Re: Re: Re: Jéžíš, proč to píšete?

Zahradil ví, o čem mluví. A je schopen to vysvětlit i většině dalších. Kromě těch, kdo si to dát vysvětlit nechtějí. Můžete s ním nesouhlasit, ale těžko můžete tvrdit, že je neschopný. Ale kdo je Vlasák, netuším...

PetrH 6.10.2007 8:20

Re: a stone from a glass house

Hoďte sem link, to je zajímavé, rád bych si to přečetl celé;-D

PetrH 6.10.2007 8:19

Re: Co Cech to bolsevik nebo hlupak

U jiného článku jste nalepil totéž pod nickem Bohemia. Když sám nevíte, co jste zač, proč myslíte, že by se o vás měl někdo zajímat? Kromě psychiatrů, of course...

Alice 6.10.2007 8:16

zase kvaka slepice

O penize neprijdeme , dostaneme je pristi rok!!!! Zkratka se nestacej vybrat letos, a co ma bejt, vy byste asi vedela jak je ziskat, ze jo, pani chytra. A sebrat penize co lezej na ulici a stat se bohatcem _ no to je kumst! Nekdo je asi ztratil , tak sup s nima do Ztrat..A mimochodem veprove maso je stale levnejsi, to nemuzete vedet, protoze  nakupujte v Bruselu lososy a jak jsou mastny, je to na vas  taky videt Rv 

PetrH 6.10.2007 8:14

Re: Co je směrodatné?

Je. V takovém případě se na dotyčného podívám ještě jednou, a pokud jsem měl dřív stejný názor, jako paní Bobošíková, často ho musím přehodnotit;-D;-D;-D

Olinka 6.10.2007 8:10

Re: Re: Je to systém postavený na hlavu

přesně takR^

Kobylka Lajda 6.10.2007 8:10

Co je směrodatné?

Je vůbec směrodatné, koho paní Bobošíková označí za hlupáka?;-D;-D

VLADIMÍR 6.10.2007 8:09

Jaký je v tom rozdíl?

Komouši rozkradli republiku ve jménu lidu, tito novodobí lapkové ve jménu sama sebe, viz.letiště do kterého se nalily peníze, nebo nemocnice za směšnou cenu, viz.UH. Peníze z EU jim prostě nejsou zapotřebí. 

jepice 6.10.2007 7:47

Re: Re: Proč platíme hlupáky?

Teď mě napadlo: ledaže by to zkusila u KSČM.

jepice 6.10.2007 7:44

Re: Proč platíme hlupáky?

Moc hezky řečeno.

Jen dodám, že Bobošíková skončí, i kdyby se rozkrájela. I populismus má totiž své limity. Ta dáma už jen zamraďuje vzduch.

jepice 6.10.2007 7:37

Re: Re: Jéžíš, proč to píšete?

Zapomněl jste na Zahradila.

Chris 6.10.2007 7:30

a stone from a glass house

"Bobosikova (unaffiliated) is yet another Czech MEP who arouses interest anytime she enters the hall, though not for her criticism of the EU constitution, but rather for her high black shiny ladies' boots and black mini skirt." Seznam placenych hlupaku zahrnuje i tuto obezni damu v mini skirt.

taky Honza 6.10.2007 5:59

Re: Co Cech to bolsevik nebo hlupak,

nebo čtenář Vaňkových zvratků!  Už jsi s tím linkováním otravný. Blbe.

Jan 6.10.2007 5:46

Re: Já nechci žádné peníze z EU.

Nastesti vas takovych v Cesku moc neni.

Pokud se Ti nelibi referendem posvecene rozhodnuti ceskych obcanu o vstupu do Evropske unie, tak to zkus nekde na Vychode - Ukrajina, Belorusko nebo tak neco, takove staty jeste dlouho v EU nebudou. A koneckoncu rudi i modri komunisti se vzdycky radi inspirovali nesmysly pochazejicimi z Vychodu, jako je leninismus nebo rovna dan.

Jan 6.10.2007 5:43

Re: Je to systém postavený na hlavu

No, mensi dil asi ne. Evropsti danovi poplatnici budou na chude Cesko jeste pekne dlouho doplacet.

Ty prvni dve vety plati tak pro obcany Nemecka, Holandska nebo Svedska a dalsich bohatych zemi, ale rozhodne ne pro Cechy. A neni chybou Bruselu, ze vyuceny automechanik Cunek nebo jihoceska matka Kuchtova nezvladaji svou praci.

klus 6.10.2007 5:40

Co Cech to bolsevik nebo hlupak

http://tinyurl.com/3b7xcw

Kotas 6.10.2007 4:52

Clanek Bobosikove

Clanek od hlupaka, trpici pocitem zneuznani. Shrnuto, hloupa a zamindrakovana BOBOzenska.

Ladislav N. 6.10.2007 4:15

Z nadpisu ale plyne otázka: PROČ PLATÍME BOBOŠÍKOVOU?

 ;-P  Rv:-/

Šumavák 6.10.2007 2:09

Re: Jéžíš, proč to píšete?

to je správná otázka.

Z nebývalé publikační aktivity některých europoslanců jako je pí.Bobošíková, p.Vlasák či pí Hybášková usuzuji, že se blíží nové volby do europarlamentu, ve kterých se bude volit v ČR o dva poslance méně......

Jirka13 6.10.2007 2:02

Jéžíš, proč to píšete?

Vždyť i Vy víte, že je to blbý! Já Vám nezávidím, ani plat ani manžela, ale Vy vždycky odněkud vyjuknete a hodíte pár populistických vět, jako pokusný balonek, jestli by stálo za to zrovna do tohoto ten populismus napřít. Jděte do háje. My v tom Bruselu nesedíme, ale to neznamená že jsme blbí. Třeba nejsme jen drzí. Možná, že méně pijete. ale v mnohém se skutečně začínáte podobat panu Slotovi. Ta unie nestojí za nic, ale musíte také řící, že i Vy na tom máte vinu. Podílíte se na tom a navíc Vás to živí.

Milan 6.10.2007 1:35

Já nechci žádné peníze z EU.

Nechci ani jedno bruselské euro.

Chci, aby ČR vystoupila z EU.

Aleš 6.10.2007 1:01

Proč platíme hlupáky?

...jsme si zvolili nové vládce a ti na ohýbání nemají čas. Mají v oblibě zcela jiné způsoby trávení pracovní doby placené z našich daní. Mění manželky, vychovávají nemanželské děti, řeší své korupční aféry, nadávají novinářům či se věnují podivným nákupům terénních vozů. Svatá pravda paní Bobošíková, ale ještě lepší je brojit proti "těmto" a zároveň s pomocí těch samých (blahé paměti V. Železný) se dostat do politiky EU a pak náhle "procitnout", včetně soudního guláše. A nebo vůbec nejlepším skutkem je, když jste před volbami založila politickou stranu Politika 21, ve které jste tak hezky jako loutky vodila jistou zhrzenou manželku v rozvodovém řízení nebo bývalou moderátorku na práškách s nějakými problémy.

Traduje se "hlas lidu, hlas Boží", a tak nějak se dají označit politické komentáře paní Bobošíkové. Dnešní vyčůraný politik raději nemá vlastní názor, nýbrž odečítá svým voličům jejich přání z úst. Takové názory přinesou totiž nejvíce hlasů a těch je paní Bobošíkové nejvíce třeba, protože co naplat, pionýrák zvaný Bruselský parlament pomalu končí.

kat mydář 6.10.2007 0:51

Voco gou?

Taky si říkám, proč paltit vychcané hlupáky. Třeba Bobo.

Jirka 6.10.2007 0:45

Re: Je to systém postavený na hlavu

Kam se hrabe RVHP:;-€

glosátor 6.10.2007 0:34

Je to systém postavený na hlavu

Z daní vybraných českým občanům se uloupne kus a pošle se obligatorně do Bruselu. A možná, když se podaří žádosti vypracovat v předepsané podobě, se část těchto v ČR vytvořených peněz vrátí zpátky. Ten systém je stejně zvrácený, jako kdyby zaměstnanec odevzdal povinně část své mzdy nějaké centrální instituci a musel pak vyplňovat přiblblé dotazníky, aby menší díl z onoho ukradeného- odevzdaného krajíce  možná dostal zpět. Naskýtá se proto zcela logická otázka. K čemu ta slavná EU vlastně je ? Odpověď zní k H....

Komenský 6.10.2007 0:10

to se Janě bude hodit

Podle obvyklého receptu se falešná želví polévka

dělá z částí telete, které se navíc nepoužívaly nutně vždy všechny: z hlavy,

kopyt a ocasu. Užít bylo možno též ty kousky masa, které nepocházely ze

svaloviny, čímž se napodobovalo maso želví.