10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
6.10.2007 15:11

Re: Re: co řekla špatně?

to máte pravdu. Tak v čem se mýlí? Že jsme pro tento rok nebyli schopni vybrat ani euro? ;-D;-D;-D

6.10.2007 15:10

Re: zase kvaka slepice

nu, jste určitě chytřejší (a hezčí) ;-)

Ti lososi jsou z farem, krmí je sójou, tak jsou už i levní. A ti z Aljašky mají i u nás dumpingové ceny. Protože je zpracovávají za otřesných podmínek gasarbaiteři. Z rozvojových zemí, i z ČR. Nemusíte závidět, taky si je můžete za cca 70 - 80 Kč kilo kuchaného koupit. ;-D

Jan H. 6.10.2007 15:08

Re: co řekla špatně?

Nema ani tuseni o tom, ze cerpani predmetnych fondu je dlouhodoba procedura, ktera zacina na mistni urovni a prochazi vsemi ridicimi urovnemi az po Brusel. Ani zazrakem to neni otazka mesicu.. Ale pro populisticke blaboly je to dobre tema.. ;-D;-D;-D

Kenval 6.10.2007 15:08

Re: Bobošíková nemá právo

Dá se to najít někde?Jestli je to pravda,tak to by byla bomba.Takhle lhát!!!!?!!!!

6.10.2007 15:04

Re: Re: diskuse ad personam

Její povinnost je na to upozornit. Proč je jedna z prvních?? Komu současný stav vyhovuje a všímá si jiných věcí, než prospěchu ČR?

Jde o to, že při troše šikovnosti dostaneme z Bruselu o hodně víc, než tam dáváme. Že se tak neděje, je neschopnost naše, ne paní Bobošíkové. Rv

Corsini 6.10.2007 15:03

Re: Re: Je to systém postavený na hlavu

O kolik že to dostáváme víc, než dáváme? Opravdu se k nám budou sypat peníze dokud nedosáhneme úrovně hospodářství s vedoucími zeměmi EU? A co je tím Vaším měřítkem úrovně hospodářství? Máte nějaký odkaz na jiný zdroj informací než je deníček soudružky Hybáškové?

6.10.2007 15:01

Re: Platíme hlupáky!

kteří v Bruselu, co kopou za ČR, jsou lepší? :-)

6.10.2007 15:00

Re: protože jinak

obávám se, že nemáte pravdu. Milá paní vzhledem ke své vystudované profesi, znalosti jazyků, schopnosti za věc bojovat, i ženskému šarmu, by v zahraničním businessu mohla mít daleko víc. Kam se na ni hrabete:-)

Corsini 6.10.2007 14:57

Re: diskuse ad personam

"Zdá se, že si opravdu pro neschopnost, hloupost a dogmatičnost ty peníze nezasloužíma a nepatří nám."

Jste další z ubožáků žijících s pocitem vlastní méněcennosti. Nehledě k tomu, že ty peníze nám patří! Jsou to peníze, které přímo či nepřímo posíláme do Brusele a poté se jich musíme doprošovat.

6.10.2007 14:56

Re: Spravny postreh

nerozhodují schopnosti, ale původ a knížka v kapse. Pokud to bude pokračovat, není naděje na zlepšení.

Jste trochu nelogický. Pokud ten postřeh je správný, tak huba je také správná a na svém místě. :-)

Aneb naše "správné" neschopné huby nejsou správné, třebaže mají správnou knížku v kapse a správné kontakty, ale špatné, protože nemají správné výsledky. Pokud to pochopíme, bude po problému. ;-D Jen, jestli to pochopí ti "správní" lidé ?:-/

6.10.2007 14:49

Re: Pani Bobosikova je expertka na oblbovani

jistě byste uspěl v televizní cause proti všem lépe. ;-)

jerry 6.10.2007 14:48

Buďte ráda, že tomu tak je,

aspoň se máte dobře.;-D

Juggle Fred 6.10.2007 14:47

Re: Bobo je boží

;-)R^

6.10.2007 14:47

co řekla špatně?

co řekla špatně?

6.10.2007 14:45

Re: diskuse ad personam

paní Bobošíková řekla pravdu. Vulgarita na tom nic nemění. R^

loula 6.10.2007 14:20

Re: Je to systém postavený na hlavu

Myslím, že se silně pletete. Ano, dáváme příspěvek do Bruselu, stejně jako ostatní země, a dostáváme zpátky více než tam dáváme. Tato situace - kdy budeme čistými příjemci peněz z Bruselu - bude trvat tak dlouho, dokud nedosáhneme srovnatelné úrovně hospodářství s vedoucími zeměmi EU. Teprve potom se staneme čistými plátci a příjemci se stanou chudší země, kterým ty peníze pomohou ke vzrůstu. Pochopitelně+ za předpokladu, že o ty peníze budeme stát, že je dokážeme racionálně využít a že je nerozkrademe.

Kubeš 6.10.2007 14:15

Re: Naše milá BOBO opět zaperlila

nevím, proč je bobo vůbec placená.

nepolitik 6.10.2007 14:12

Naše milá BOBO opět zaperlila

aneb hlupák se ptá kdo platí hlupáky. RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

green 6.10.2007 14:09

diskuse ad personam

je jednou z příčin, proč si na strukturální peníze nesáhneme, a možná ani v příštím roce. Neviditelný pes je jedním z prvých internetových deníků. Dnes propadl, pokud jde o úroveň diskuse ke dnu, hrubostí, vulgárností a demagogií diskutérů. Je lhostejno, že to řekla Bobošíková, protože důležité k dskusi je obsah sdělení, který je pravdivý a který byl řečen již dávno před ní. Jistě nepatří mezi nejvýkonější poslance, ale nenese odpovědnost za to jak nejdříve rudo-černá a nyní modro-černo-zelená koalice zpackali obsah, zaměření i vyjednávání strukturální pomoci. Zdejší diskutéři, ale raději budou chválit Vondru či Zahradila za spolupráci katolickými fundamentalisty v protievropském tažení, budou urážet všechny kdo poukazují jak z členství přímo a nepřímo benefitují a když jim někdo řekne, že jsme hloupí když si neumíme dojednat čepání peněz ve výši jednoho celého rozpočtu, začnou nadávat i této novinářce momentálně v poslaneckém postu. Zdá se, že si opravdu pro neschopnost, hloupost a dogmatičnost ty peníze nezasloužíma a nepatří nám. Bobošíková jistě byla tendenční a sloužící novinář, ale zdejší diskuse je hluboko pod úrovní tendenčnosti, protože je v pásmu zamindrákované zabedněnosti. Nevím, co by mohlo Neviditelnému psovi pomoci před náporem hrubé a vulgární modré pěchoty.Rv 

Siola 6.10.2007 14:06

Bobo,

je mě líto, že žiji ve státě, kde jsou stejní hlupáci co Vás zvolili do té obskurní funkce v tom zcela nadbytečném "parlamentu". A na druhou stranu, jsem rád, že jste sama sebe pasovala ro role hlupáka. Tak upřímné vyznání se hnad tak někde nenajde.

S/kepticus M/aximus 6.10.2007 13:46

Je mi zle z toho, že tu vychcanou nánu platím ze svých daní :-(

TBB - falešný mormonský kněz 6.10.2007 13:41

Re: tak nač tam jste vy?

Jelïkož mám dnes volno a mohu si ho užívat po libosti, čtu si i Psa. A musím konstatovat již nejméně 2 Vaše zásahy do černého (třeba toho bude i trochu více). Lucina je lucidní - a tak to má být.R^R^R^

Jednoho potěší, že není každý zadubenec oakman a jemu podobní. Přeju hezké odpoledne. TBB

TBB - falešný mormonský kněz 6.10.2007 13:37

Re: Spavny postreh z nespravne huby

Dokonalý postřeh, je vidět, že víte, o čem píšete. Možná je skutečnost ještě mnohem horší - a proto z našich programů do EU zatím neprošel a ANI JEDEN a vše bylo vráceno. U nás by se to nejraději bralo tak, aby se nasypaly peníze a už se nikdo nestaral o to, co se s nimi stalo. Pokud to nejde, stěžujeme si na bruselskou byrokracii. Ale ti, co o tom něco vědí, by uvažovali o několika desítkách pražských defenestrací.

TBB - falešný mormonský kněz 6.10.2007 13:30

Bobo je boží

Nicméně pro tento národ je spíše trochu drahé zboží, byť je jinak velmi laciná. Jelikož v tom Bruselu pro ČR vůbec nic neudělala.  Jejímu kriticky naladěnému článku v deníku Metro se nedá nic vytknout, klidně bych se pod něj podepsal sám, kdyby ho napsal kdokoli jiný. Ale jak už jiní výstižně poznamenali, titulkem článku Bobo popsala sama sebe. Ta dáma je podobně jako většina našich politiků jalová (v jejím případě to platí doslova, někteří fertilnější se naopak nemanželsky čile množí a pak jsou aspoň "prázdní").

Kromě osobního prospěchu z ní nikdy nic pozitivního nevypadlo. Její tu arogance, tu servilita v pořadech, které moderovala (dle příslušného zadání), jsou profláknuté, její nejprve bezmezná loyajalita ke zmetkovi obdobného ražení Železnému a posléze nenávist k témuž (není divu, že sedí v jednom baráku, ale už spolu nemluví) tu dámu mezi inteligentnějšími lidmi už hodně dlouho diskvalifikují.

Jenže ona potřebuje být znovu zvolena. A tak píše do Metra - to totiž dostávají lidi zdarma a je jich mnoho.  A spousta jich nečte nic jiného - ale je jich mnoho a aspoň někteří půkdou k volbám. A to korýtko v Bruselu je ještě lepší, než v ČT nebo na Nově. A byl by v tom čert, aby my, co máme zvládnuté PR relations a nějaké prostředky, nebyli zvoleni znovu.

Jenom přemýšlím, zda Metro taky chce, aby nové a lepší kariéry udělali také majitelka nevěstince paní Barková nebo ředitel NG. pan. Knížák (ale ten aspoň píše tak, že se automaticky dostává kvůli jisté provokaci mezi nevolitelné).Jediná rada - BOBO nevolit a vůbec při volbách používat hlavu a předchozí zkušenosti.

A panu Wagnerovi doporučuji a prosím - chcete-li rozpoutat diskusi, tiskněte příspěvky těch, kteří většinu čtenářů na zbytek dne nenaštvou jen pouhou svojí příživnickou existencí.

krkavec 6.10.2007 13:26

Pani Bobosikova je expertka na oblbovani

Pani Bobosikova je expertka na oblbovani. ;-€ Jeji BOBOvize byla lekce, ani bolsevicka normalizacni televize nelhala jako BOBOzpravodajstiv ;-D;-D;-D;-D

TBB - falešný mormonský kněz 6.10.2007 13:10

Re: Re: Trefný nadpis...

Máte na mysli "krytí" ve smyslu biologickém, používají se co technický termín u některého zvířectva?

Rudolph 6.10.2007 12:45

Bobošíková nemá právo

Bobošíková nemá právo cokoli komentovat. Jediné, na co má názor je její kariéra. Lidé, vzpomeňte si: "Je právě 18 hodin a na Václavském náměstí je klid." Kdo to řekl? Jakási Bobošíková. Postavila si ve 3 hodiny odpoledne kameru pod svatého Vencu a tohle vypustila do světa. Protože na 18. hodinu byla svolaná demonstrace.

Takhle se to dělá, amatéři! ;-D

lucina 6.10.2007 12:30

Re: Paní Bobošíková......

Zdá se, že na Milenu americký radar působí už preventivně. Kromě (zřejmě pouze jejího) snížení životní úrovně jí snížil i rozpoznávací funkce.

Nestranny pozorovatel 6.10.2007 12:18

Spavny postreh z nespravne huby

Nejde ani tak o ceskou lenivost zvednout penize, jako spise neschopnost napsat projekty v prijatelne forme pro Brusel. Vychcani Pepici porad nemohou pochopit, ze v Bruselu se hraje dle jinych pravidel nez v Cesku obvykle "ja na brachu, bracha na mne".

lucina 6.10.2007 12:09

tak nač tam jste vy?

Paní Bobo, vaše hraběcí rady by měly jisté kouzlo, pokud byste je udělovala odjinud za jiné než naše peníze. Takhle je to spíš drzost.