17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N 26.11.2008 9:49

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízku, ty jsi měl na to, abys přišel "k rozumu", celý život. Ne, ty jsi komunistou zůstal...;-)

jirka.s. 26.11.2008 9:49

Tož se ptám po OSMÉ, francku!!!

9.11.2008 kolem 18-té hodiny jsi zde na Psu napsal:

"Po parlamentních svobodných  demokratických volbách získali komunisté více poslanců než mají lidovci a zelení dohromady.  Líbit se to nemusí, ale je to tak. "  

A teď kápni božskou !!! Tobě osobně - LÍBÍ nebo NELÍBÍ ???? Každou odpověď, která bude mít více než JEDNO SLOVO si klidně strč do řiti!  

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:48

Otázka zbytečná...

Být 4 roky zákonodárcem a 4 roky poradcem v parlamentu a nemít tyto texty zažité - to bych mlčel a seděl v koutku...

Přesto bych se ale divil, proč premiér z ODS a prezident z ODS a vláda vedená ODS a Senát s převahou ODS jsou tak "na kordy" ve věci tak prosté:  ČR v Evropě bez EU?  No to by to u nás fungovalo !

PROKOP BUBEN 26.11.2008 9:46

Re: "...A reportérka se jí zeptala, proč tito lidé, co ji četli, nevysvětlili Irům, že smlouvu mají přijmout. A ta Irka jí odpověděla: "No protože ji četli!" ....

Snad si alesponˇ uvědomujete, když ne nic, že nejen váš Kormidelník, ale i komunisté jsou proti LS.....

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:45

Více než rok...

Klaus mohl a měl víc než rok na to, aby svoji vládu "dostat k rozumu"...

Je to vláda vedená ODS, premiér je ODS a Klaus je zakladatel ODS a čestný předseda.  Proč se chová jako uražený klučina ? Nebýt Topolánka a ODS, tak by na Hradě neseděl, že? 

Proč právě část ODS je právě s KSČM na jednom břehu a proč zelení, lidovci a sociální demokraté na druhém?  Zajímavé !

Ladislav N 26.11.2008 9:44

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízku, to je ale průšvih, tebe nikdo na žádnou přednášku nepozve, co? Ani na Kubu, ani do severní Koreje... ;-)

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:41

Jednoduché vysvětltení

Lisabonskou smlouvu (ostatně stejně jako někdejší euroústavu) podepsali představitelé všech zemí Evropské unie (!) s tím, že prosadí její ratifikaci. Čili podpisem na sebe vzali závazek, že proces ratifikace dovedou až do konce...

Solidní vlády by při nezdaru (= při neprosazení toho, co samy podepsaly) měly dobrovolně odejít ze scény... Ale tato politická kultura se většinou už "nevede".

Závěr:  Za ČR podepsal Topolánek, vláda je povinna dovést proces ratifikace do konce. Nezdaří-li se, dolů z višně !   Kuriozní je, že potíže dělá sama ODS (včetně prezidenta) a samozřejmě KSČM.   Ostatní strany - ČSSD, zelení i lidovci - jsou pro !  

Lišák FOX 26.11.2008 9:41

Re: Také mě zajímá především osud ČR v Evropě !

Nové řešení nabízeli i nacisti a komunisti.....

Ladislav N 26.11.2008 9:40

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízek: "...pokus, který se nemusí zdařit, ale je nadějí... "

Takovým pokusem byl kdysi tvůj vysněný komunismus, není liž pravda? ;-P

Vízku, kde se v tobě bere drzost hlásat tyhle nesmysly?

Lišák FOX 26.11.2008 9:39

Re: Chci poukázat třeba na toto:

Dle mého prezident svojí aktivitou v této věci čestně plní závazek ze svého prezidentského slibu a jsem rád, že tak činí. Dle mého se v této věci chová Klaus jako veliký politik a ne jako politický přizdisráč, což bohužel předvádí řada politiků, kteří náši zem a vlast prakticky zrazují a zaprodávají.

H.K. 26.11.2008 9:35

Re: Lisabon nahrazuje stohy papíru !

.....někdejší euroústava i nynější lisabonská smlouva tomu dává řád a smysl - a všechno skutečně zpřehledňuje.

Vy jste, pane Vízku, četl Lisabonskou smlouvu?

Ladislav N 26.11.2008 9:34

"...A reportérka se jí zeptala, proč tito lidé, co ji četli, nevysvětlili Irům, že smlouvu mají přijmout. A ta Irka jí odpověděla: "No protože ji četli!" ....

viz víže komentář jura-p :-)

Vízku, a ty jsi Lisaboskou smlouvu četl, a nebo tady jenom tak plácáš své komunistické třesky-plesky jako obvykle? ;-P

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:31

Chci poukázat třeba na toto:

Proč prokazatelně do Strakovky na jednání vlády ani jednou jedinkrát Klaus nepřišel v průběhu více než roku a nesnažil se za "zavřenými dveřmi" ministry -  které jmenoval - svými argumenty přesvědčit, že podpis "Lisabonu" je chyba? Proč Klaus volí cestu veřejné a ve světě nevídané komedie, která světu ukazuje, že vrcholný orgán exekutivní moci (=vláda) je v rozporu s hlavou státu, která je součástí exekutivy a navíc podle ústavy neodpovědná, čili za ni odpovídá vláda?

Tento postup vyhovuje leda Klausovi: pozvánky na přednášky se mu ze světa jen pohrnou, protože takový exot - to je něco k pohledání ! 

A ještě poznámku: Dejte alternativu k existenci ČR v Evropě a mimo EU !   

MGM 26.11.2008 9:30

Re: Já si myslím, že text smlouvy

Jste neskutečný optimista! Pan Vízek je totiž stroj určený pro nekonečné šíření demagogie a není naprogramován na diskuze s reálnými argumenty. Zkuste schválně s panem Vízkem chvíli diskutovat. Brzy zjistíte, že když se dostanete k opravdu jednoduchým, každému srozumitelným, ale pro program pana Vízka nepříjemným argumentům, přestane stroj komunikovat a už jenom opakuje naučené demagogie. Ale raději to nezkoušejte, škoda času na takovou on-lin hru. Už to vyzkoušelo tolik lidí, že další testy nemají smysl.

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:29

Lisabon nahrazuje stohy papíru !

Za 50 let procesu evropské integrace se nahromadily stohy nezbytných papírů pro fungování společenství a někdejší euroústava i nynější lisabonská smlouva tomu dává řád a smysl - a všechno skutečně zpřehledňuje.

To pochopí každý, kdo se v problému nějakou dobu pohybuje.  Zdá se, že jsem to pochopil nejen já...  Pusťte se do toho !

A dejte alternativu pro existenci ČR v Evropě, ale mimo EU ! 

emil 26.11.2008 9:26

Pane Vízku

co chcete tímto článkem dokázat ? Že ODS je divná, když různí členové ODS jsou pro Lisabonskou smlouvu a někteří proti ? To se vám stýská po stádním způsobu řešení problému, kdy tlustý vůdce vyhlásí vizi a všichni ji musí propagovat, ažtomu věří či nikoliv ? Doma mně říkali, když jsem se bránil, že Pepík to udělal taky, "to skočíš z okna, když ostatní skočí" ? Tím bylo myšleno právě to, co vy propagujete, stádnost. Když ostatní státy to schválily, nám se něco nelíbí, tak musíme podle vás také schválit. Vaše články jsem rád četl, ale tuto hloupost nemohu zkousnout.

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 9:23

Také mě zajímá především osud ČR v Evropě !

Vždyť Češi byli v minulých staletích fackováni ze všech stran...a "suverenita" (nejen jejich)  byla zadupána kdykoli si mocní a nejmocnější zamanuli.   Kdykoli se v Evropě sešli dva potentáti, pokaždé pouze kuli pikle, jak zatočit se třetím. A sešli-li se tři, potom aby domluvili postup na jiné tři... Tak to bylo po celá staletí.

Není těžké pochopit, že EU nabízí docela nové řešení.  Ovšem i po 50 letech fungování je to pořád ještě batole, čili pokus, který se nemusí zdařit, ale je nadějí... Pokud ovšem díky „klausistům“  nebude v soukolí více písku, než je zdrávo...  

xy 26.11.2008 9:18

Souhlasím s presidentem

že Lisabonská smlouva bude znamenat konec české samostatnosti. Není náhodou, že se jedná o spis o několika tisíci stranách pro normální lidi nesrozumitelný. Běžná ústava mívá stran pouze několik a pochopí ji každý gramotný člověk. A to, že to schválili všude okolo není argument - možná ještě tak pro občana Jablonce nad Nisou nebo bývalého pracovníka družstva invalidů META, takto vicepremiéra pro evropské záležitosti Vondru.

Ladislav N :-))) 26.11.2008 9:16

Re: A reportérka se ji zeptala, proč tito lidé, co ji četli, nevysvětlili Irům, že smlouvu mají přijmout. A ta Irka ji odpověděla: No protože ji četli.

;-DR^

To je to nejlepší, co jsem si mohl pod Vízkovým nesmyslem přečíst... ;-)

Ladislav N 26.11.2008 9:13

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízku, rozdíl je v tom, že ty jsi věřícím komunistou zůstal. Celý život. ;-D

Ladislav N 26.11.2008 9:11

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Pro tebe, Vízku, nabízel "nové řešení" už komunismus. Za celý svůj komunistickou vírou naplněný život jsi nezmoudřel. A už to od tebe ani nikdo nečeká. ;-P

jasan 26.11.2008 9:07

Vizek jako vzdy

zcela mimo misu.... jeho zajima dalsich 25 statu - presneji receno elity techto statu - mne zajima CR.

Obcane chodi kazde 4 roky k volbam a kdyz se jim zachce, je vse jinak - viz posledni krajske.

Po prijeti LS  k volbam chodit netreba - i kdyby se obcan preskocil, nezmeni pravidla a zakony (ty nam nadiktuje brusel slunecko jasne)  ale jen osobu mistodrziciho....

pak uz budou volby opravdu jen bojem o koryta.....

realysta 26.11.2008 9:02

Re: Maminka mi vždycky říkala

R^ Velmi správně...!!Navíc dodávám - Lisabonskou smlouvu přijali politici 25 zemí!! Nikoliv občané! O LS rozhodovali občané jediné Unijní země - Irska a ti ji odmítli. Když o její předchůdkyni - Euroústavě rozhododvala referenda více zemí - byla euroústava odmítnuta hend 2x a pak raději bylo právo občanů se k unijním věcem odňato z jejich rukou... !!Výsledek prvního "nedemkratizačního kroku".

EU dnes formují tytéž země (Německo,. Francie, Británie, Itálie), které nás v roce 1938 prodali Německu. V roce 1968 nás nechali napospas SSSR... Dnes podle svých interních potřeb mění a porušují vesele a beztrestně Unijní pravidla a směrnice... Prostě bližší jim košile než kabát... K čemu tedy lezeme do jha, které zapřahá někdo jiný a ne v našem zájmu?

Copak nemáme z Rakouska-Uherska dost zkušeností z protekcionalismem vůči vybraným národům mnohonárdonstních říší na úkor národů bezprávných?

Haui1 26.11.2008 9:01

Můžete mi vysvětlit, pane Vízku,

jak je možné, že 25 údajně demokratických států pokračuje ve schvalování či projednávání smlouvy, když ta se stala neplatnou už v okamžiku, kdy s ní nesouhlasilo Irsko? Je to demokracie nebo není? Já bych to viděl jako normální diktaturu, s demokracií to nemá nic společného.

michal 26.11.2008 8:53

Maminka mi vždycky říkala

, když jsem se vymlouval, že jsem něco nedělal sám. "A až Pepíček vyskočí z okna, tak ty vyskočíš taky?" Pan Vízek asi tohle jednoduché pravidlo selského rozumu nezná.

SID 26.11.2008 8:51

Další neskutečný blábol

ze šuplíku dojmologie a nikoliv ze šuplíku, kde by měly prodit fakta. Jděte do háje dojmologu a zbavte se nenávisti vůči prezidentovi. Jděte se stydět do kouta a sypejte si popel na hlavu, jak jste hloupej, že můžete psát proti svým potomkům a příbuzným, když vynechám vás, jako hlupáka.

karel h 26.11.2008 8:48

Re: Nerad bych se mýlil...

jako treba predseda snemovny?! nebo stinovej ministr zahranici Zaoralek?Ten kdyby ji cetl tak Klause rozcupuje na kousky...ale bohuzel asi na to nema zaoralek IQ tak co by si fando chtel....nech to konovi ten ma vetsi hlavu a nebo tem erudovanejsim jako je treba Ustavni soud oni se s tim popasuji.

PS. a pred kazdym klobouk kdo ten paskvil receny lisabonska smlouva cetl az do konceRv8-o

MUDr Jiří Kilian 26.11.2008 8:47

Re: Já si myslím, že text smlouvy

:-D:-D:-D:-D:-DR^R^R^R^R^

MUDr Jiří Kilian 26.11.2008 8:44

Re: Přemýšlejte...

exot ?  Kdyby ve světě věděli o Vás, možná by ani tak nechtěli přednášky jako putovní výstavku.

Tatar 26.11.2008 8:41

Politická elita

v Evropě neztratila pud sebezáchovy a proto v drtivé většině nepřipustila referendum o LS. A pokud v Irsku se má hlasovat tak dlouho, až výsledek bude ano, pak je to minimálně na zamyšlení: Smíme vůbec k nějaké otázce, an které se dohodne ona politická elita, říci Ne? Pokud mezi politickou elitu řadíme např. bývalého prezidenta Francie Chiraka, který nás okřikl, že jsme propásli příležitost mlčet, tak se mi chce před ono elita dát jedno písmenko.