21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N 26.11.2008 15:19

Re: Starý komouš "rudý Goebbels" Vízek IP: 88.100.57.xxx

Vízku, opakuji ti to pořád dokola. Pitomci jako ty udělali z členství v KSČ "pracovní knížku", bez níž by spousta lidí vůbec nemohla ve svém oboru projít na kvalifikovanější (i lépe placené) místo v komunisticko-socialistickém státě, kde nebylo soukromých fierem a jediným zaměstnavatelem byl stát.

Lidi jako Kočárník nebo Čalfa rozhodně nepovažuji za ty, cop vstupovali do komunistické partaje s nadšením, jak jsi to učinil sám. Jakmile z téhle vypečené partaje mohli beztrestně odejít, odešli a za své členství se dnes stydí.

Blb jsi ty, ne Kočárník, ne Čalfa, ne Dlouhý. Ti lidé, na rozdíl od tebe, uměli po pádu bolševické vlády v ČR něco, co jiní (v rámci své odbornosti) neuměli, a proto se dostali do vysokých vládích funkcí. Tebe rudá partaj protlačila do parlamentu, a výsledek tomu taky odpovídá. Nacpal sis kapsy, tak si běž svých prachů užít  a nestraš tady svými bláboly!!Rv:-/

Petr 26.11.2008 15:14

Re: lžete pane Františku Vízku

Vízek se stydět neumí. Hroší kůže komunisty, víme...?

Ladislav N 26.11.2008 15:13

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízku, co tobě jako komunistovi říká PRÁVO NÁRODA NA SEBEURČENÍ?  O čem bys chtěl v Česku hlasovat při oddělení Slovenska? Tady je krásně vidět tvůj komunistický pohled na problematiku dělení státu...

Běž k čertu i se svými bláboly....

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 15:12

Znova vedle jako jedle!

Nikdy jsem nebyl ani vteřinu tajemníkem MV KSČ v Jablonci a ani nikde jinde. To byla totiž odjakživa placená uvolěná funkce... a tu by mi byl nikdo ve 27 letech nesvěřil, že? 

Takže přestaň blábolit a pomlouvat.  V srpnovém týdnu 1968 jsem jako kantor ovládající ruský jazyk a nezatížený mladík minulostí stál přesně tam, kde jsem měl: zastupoval jsem jabloneckou veřejnost při jednání s okupačními vojsky. A dělal jsem to bez ohledu na to, co mě mohlo potkat a co mě nakonec potkalo. Tečka.  Za tu důvěru dodnes děkuji všem, kteří věděli, že já nikdy nezradím, nikdy necouvnu, nikdy se okupantům nepodřídím.

milan007 26.11.2008 15:10

to FV

Stydět se můžete , ale nemusíte. Ale co by bylo vhodné , po tak fatálním omylu jako je funkce tajemníka MV KSČ už by bylo fajn neplést se do politiky.

Ve svém prvním příspěvku kde jsem Vás (úmyslně ) povýšil na  tajemníka OV KSČ , jsem byl zvědav na odpověď. Nazval jste mě lhářem , s tím, že jste na OV KSČ nikdy nefunkcionařil. Ale ta druhá půlka , pro kterou jsem ten test učinil , chyběla.

Podle mne byla správná odpověď " Mýlíte se, nebyl jsem tajemníkem OV KSČ ale jen tajemníkem MV KSČ v Jablonci n.N. "

Takže mi nezbývá než konstatovat. "Lžete pane Vízku"

Petr 26.11.2008 15:09

Re: Nemám rád komouše staré,mladé ani ti co se převlékají!

Máte naprostou pravdu, ale komunista ji svým rudým mozkem nikdy nepochopí.

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 15:07

Starý komouš?

Bylo mi 29, když jsem po roce 1968 byl "odejit" na periferii. To jsem byl hodně starý komouš?  A pro pád totality jsem udělal málo? No, když se porovnám s 99,9% občanů, tož červenat se nemusím !  Až tolik lidí dávalo opakovaně KSČ a NF ano, ano, ano. 

A co říkáš, anonyme, na skutečné Husákovy komunisty, které si Klaus přivedl do vlády a založil s nimi kapitalismus, který bývá nazýván gangsterský?  Viditelní byli jenom Kočárník, Dlouhý, Dyba, ale za kulisami jich číhaly desítky, ba stovky... 

Vadí x nevadí?  Tak zamiř, kam je třeba...

milan007 26.11.2008 15:05

lžete pane Františku Vízku

Stydět se můžete , ale nemusíte. Ale co by bylo vhodné , po tak fatálním omylu jako je funkce tajemníka MV KSČ už by bylo fajn neplést se do politiky.

Ve svém prvním příspěvku kde jsem Vás (úmyslně ) povýšil na  tajemníka OV KSČ , jsem byl zvědav na odpověď. Nazval jste mě lhářem , s tím, že jste na OV KSČ nikdy nefunkcionařil. Ale ta druhá půlka , pro kterou jsem ten test učinil , chyběla.

Podle mne byla správná odpověď " Mýlíte se, nebyl jsem tajemníkem OV KSČ ale jen tajemníkem MV KSČ v Jablonci n.N. "

Takže mi nezbývá než konstatovat. "Lžete pane Vízku"

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 15:03

Vím, že máte pravdu....

Ale já (kantor se nezapře) pořád mám potřebu vychovávat, vychovávat a vychovávat... 

Ano, neměl bych se s lidmi jistého typu vůbec obtěžovat, ale... 

Malý Aston 26.11.2008 15:01

Nemám rád komouše staré,mladé ani ti co se převlékají!

Pane Vízku,jako starý komouš by jste měl pochopit jednu základní věc.Tam kde jste vládli to dopadlo vždy špatně.Vás neomlouvá že Vás Vaši soudruzi kopnuli do zadnice,Vy jste nic nepochopil a jen se tváříte jako demokrat a snažíte se svou minulost lží ospravedlnit.Nebýt Vaší ideologie byl by vývoj v České republice na úrovni Rakouska.Vy a Vaši soudruzi jste nás 41 let vykořisťovali o čemž svědčí ještě dnešní životní úroveň.Vnější ani vnitřní podmínky pro Vaši vládu tyranů není podstatný,vše se dělo pod vedením Komunistické strany.Prostě vzdejte se pokusů nám vysvětlovat,že jste mysleli upřímně a nebýt roku 1989 byla by životní úroveň u čechůnů nejlepší na celém světě.Pokud jste jak uvádíte bojovníkem proti Komunismu,měl by jste být snad na pravé straně politického spektra ale Vy jste pořád ten stejný komouš jako jste byl dříve jen se to stydíte přiznat.:-D

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 15:01

Souhlasím...

K likvidaci našeho státu, který měl mezinárodně uznanou právní subjektivitu, sice u nás došlo zaplaťbůh klidnou cestou, ale občan, rozumíte - občan nedostal šanci k vyjádření: referendum bylo a je pro Klause vždy nepřijatelné...  Tak to tvrdil  mnohokrát!   Z tohoto pohledu vždy bude na stole otázka, zda řešení o rozdělení Československa bylo po stránce právní - ústavní...  (Připomenu, že i já se ztotožňuji se závěrem, že praxe potvrdila, že jsme si tím neublížili.)

Klaus volá po referendu až nyní (a chválí za něj Irsko),  přestože onen lisabonský  "tlustospis" je k přečtení (nemluvím ani o pochopení) jen pro někoho, doslova pro silné nátury.  Proto je správné, že budou rozhodovat zvolení zákonodárci. 

PS: Co myslíte, kolik procent občanů četlo a pochopilo českou ústavu a kolik rodin ten malý spisek má ve své knihovně?  5% či víc?  

Harry 26.11.2008 14:38

Jaka byla dalsi moznost

"který uměl tak elegantně „spoluposlat“ do historie Masarykovo Československo" Jaka byla jina moznost? Pomlckova agonie statu do nekonecna? Obcanska valka? Se vsim s V.Klausem nesouhlasim, ale s rozdelenim CR ano.

Ladislav N 26.11.2008 14:04

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízku, opakuji ti to pořád dokola. Magor jsi ty, protože ...věřící komunista. Pitomci jako ty udělali z členství v KSČ "pracovní knížku", bez níž by spousta lidí vůbec nemohla ve svém oboru projít na kvalifikovanější (i lépe placené) místo v komunisticko-socialistickém státě, kde nebylo soukromých fierem a jediným zaměstnavatelem byl stát.

Lidi jako Kočárník nebo Čalfa rozhodně nepovažuji za ty, cop vstupovali do komunistické partaje s nadšením, jak jsi to učinil ty sám. Jakmile z téhle vypečené partaje mohli odejít, odešli a za své členství se dnes stydí.

Blb jsi ty, ne Kočárník, ne Čalfa, ne Dlouhý. Ti lidé, na rozdíl od tebe, uměli po pádu bolševické vlády v ČR něco, co jiní (v rámci své odbornosti) neuměli, a proto se dostali do vysokých vládích funkcí. Tebe rudá partaj protlačila do parlamentu, a výsledek tomu taky odpovídá. Nacpal sis kapsy, tak si běž svých prachů užít  a nestraš tady svými bláboly!!Rv:-/

Martin 26.11.2008 13:56

Naprostý souhlas

R^R^!!

AKIBUA 26.11.2008 13:55

Re: Konkrétně...

Vážený pane doktore Vízku,

protože Vás znám jako slušného a rozumného člověka nedovedu pochopit, proč diskutujete s hulváty. Ten článek je prostě rozumný a vyvážený. Ostatní země EU se nebály ztráty suverenity, proč? Nespíše ji LS prostě nevidí. Nemá smyslu vyjmenovávat země, které nemají naší zkušenost a přesto schválily. Pro vstup do EU bylo u nás referendum, protože předpokládalo omezení suverenity nebo její širší sdílení, proč tedy o tom znovu diskutovat? Stává se v historii, že jedinec může mít pravdu proti úplně všem, ale nemyslím si, že by tím jedincem měl být právě náš prezident a ani bych si to nepřál. Nenechte se proto otrávit výkřiky do tmy internetu, protože je zřejmé, že jde o hysterické a iracionální jedince. i takoví sdílejí internet na ulici nebo v parlamentu by je totiž nikdo neposlouchal.

JJ 26.11.2008 13:52

To: F. Vizek

Myslim, ze jste cestny clovek a se zakladnimy myslenkami Vaseho clanku mohu souhlasit. Proto nerozumim tomu, ze propagujete myslenky, ktere vedly k Vasi nesvobode a papalase typu Paroubka s Filipem.

Vont 26.11.2008 13:43

Pane Vízku

Pořád musím opakovat je to boj s tupci. Obdivuji se, že na tyto anonymy, z nichž  někteří jsou možná případy pro psychiatra, odpovídáte.

emil 26.11.2008 13:24

Re: Vašku, Vašku...

Začněme od začátku. Kdyby takové ohromné stádo lidí nevítalo s radostí Gottwalda v roce 48, určitě by v této době bylo všechno jinak. Následky demoralizující "vlády lidu", na které máte podíl i vy, coby představitel té "správné strany", se řeší dodnes. Jen připomínám tu obrovskou stádnost lidí (ti co nesouhlasili, okamžitě zabít, do lágrů, zničit). A zase je stádnost na programu dne. Řekni jinou myšlenku (třeba že Lisabonská smlouva není dobrá), a banda bývalých aparátčíku opět by nejraději zavírala, přikazovala co se musí říkat. To už tu bylo, tak to znovu nepřivolávejte. Stačí, že se Paroubek se svým stádem opět sblížil s komunisty.

emil 26.11.2008 13:17

Re: Více než rok...

Jste fakt dobrý komik. JednouKlausovi nadáváte, že není nestranný, že podporuje ODS (osobní návštěva ma mítinku), podruhé dostane vynadáno, že na ODS nepůsobil. Chce to si udělat pořádek a nadávat jen na stejnou věc. Trochu mi připomínáte ješitného slizského Drátha, který jednou tvrdě vyžadoval poplatky, po druhé tvrdě proti poplatkům. Vaše omluva, že názor se vyvíjí, je dost chabá. Asi se vyvíjí, ale zatím vždy podle směru pláště a výhodnějšího koryta a následných prebend.

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 13:12

milane, milane007...

Po invazi pěti armád  v roce 1968 - kdy lidé s nadšením přijímali usnesení předsednictva KSČ a volali slávu Dubčekovi a dalším - bylo potřeba hodně statečnosti, hodně odvahy k tomu, aby mladý 27 letý kantor Vízek po odstranění starých kolaborantů a zrádců z vedení okresů, krajů a měst - kteří by vítali okupanty s nadšením - na sebe vzal úkol postavit se cizí moci tváří v tvář a dát jim jasně na srozuměnou, co o nich soudí on i lidé v zemi... Šlo o krk! 

Nebál jsem se (byť jsem měl "na cestě"  už třetí dítě) a šel do toho. Inu - mládí !  

A že poté lidé otočili a Dubček "změknul"?  Já ne, já jsem se neshrbil, já se neotočil.  Mám se za to stydět?

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 13:03

Vašku, Vašku...

Kdyby ona "bruselská" legislativa zavítala do republiky dřív, nemusel onem gangsterský kapitalismus 90. let způsobit Česku tolik škod, ztrát a dluhů a utrpení mnoha nevinných a naivních lidí...

Kdyby se více lidí přidalo k disidentům v 70. letech, nemuselo právo, ekonomika a morálka v naší zemi upadat plných 40 let !

Kdyby KSČ po oddělení se od Stalina a Gotwalda a politických procesů (v 60. letech) razantněji a odvážněji bila s Moskvou (a doma bylo méně zrádců a kolaborantů) a kdyby se dubčekisté nedali zahnat do kouta, mohl se život ubírat jinak než Husákovou cestou...

Kdyby, kdyby...

bm2 26.11.2008 13:01

hanopis prezidenta

"nyní preferuje referendum k materii, která je i pro právníky na hranici stravitelnosti (dokonce i svým rozsahem)".

Je stastim pre CR, ze aspon pan Vizek uvedenu "materiu" stravil ( cim obcanom usetril plebiscit ) a evidentne tymto clankom aj vylucil. Akurat by mal exkrementy dat do sackov a kosov na to urcenych, podobne ako u tych psich.

pH7 26.11.2008 12:59

Re: Šest let starý text...

Tak teď jste se dokonale ztrapnil. To všichni (objektivně uvažující a s pamětí) ví, že Rath tohle prosazoval. Včetně výroku ... stávka musí pacienta bolet...Jenže v té době populisticky bojoval za lékaře a podrážel nohy neschopné Součkové.Bojujte za ten svůj socialismus, ale neobhajujte morální kvality nového hejtmana.

jenom hlupák nemění svoje názory, když ho život přesvědčil o jejich neudržitelnosti... tak proč se toho Melčáka s Pohankou tak zlobíte ?

F.VÍZEK 88.100.57 26.11.2008 12:56

Ladislave, vysvětli nám...

Vysvětli, proč pan Klaus vzal do své vlády normalizační Husákovy komunisty, např. pana Kočárníka, pana Dlouhého a pana Dybu...  Byli komunisty ještě 16. listopadu 1989. 

Vadí x nevadí ?   Kdo se ukázal jako - podle tebe - magor?  A že má na "zeleném" ministerstvu pan Bursík mezi 2000 zaměstnanci (!) dokonce i důstojníka STB, jak prozradila poslankyně Zubová vadí x nevadí ? 

Zklidni hormony a svými plky zvyšuj preference ODS ! (Porážka 13:0  a 23:3 se ti zdá málo? ) 

Ladislav N 26.11.2008 12:56

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízek: "...i dnes vytrvale bojuji s bolševismem..."  ;-D Tak to se budeš muset střelit do hlavy nebo oběsit... ;-)

Ty jsi bojoval proti svému vyloučení z KSČ, tak nám tady neplácej o "boji s bolševismem"... ;-)

Vašek 26.11.2008 12:54

Radostné křepčení

nad tím,že Klausův názor na LS ústavní soud neakceptoval je projevem primitiuvního chápání politiky vůbec.Zda volná cesta k definitivnímu schválení LS bude pro občany EU přínosem ukáže čas.Něco určitě bude jinak,např.p.Vízek už nebude moci nadávat Topolánkovi a ODS  i Klausovi za řadu politických rozhodnutí,prtože budou z rozhodnutí Bruselu a stejně na tom budou jeho soukmenovci z levice,kteří dosud veškeré argumenty zjednodušovali do prostinké věty :za vše mohou modří ptáci,kteří všechno rozkradli.Chvíli to bude trvat,zvyknou si nadávat Bruselu,ale mezi námi nebude to ono,ti modří ptáci jim v remcání budou chybět!

janoryna 26.11.2008 12:54

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: proti Lisabonské smlouvě...

je pan prezident a komunisti ! náš gebls vízek je proti komunistům !!!

milan007 26.11.2008 12:53

lžete pane Františku Vízku

Díky za reakci, tajemník OV KSČ jste tedy nebyl . A co takhle MV KSČ ??

Ladislav N 26.11.2008 12:53

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Bolševik jsi ty, Vízku. A ještě máš drzost nám kázat o tom, kdo je bolševik... :-)

janoryna 26.11.2008 12:52

Re: Levičácký dokument podporuje vízek, ale proti

jsou komunisti v čele s panem prezidentem.