4.6.2024 | Svátek má Dalibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Takže Švejnare! 17.1.2008 7:39

www.viditelnymacek.cz včerejší list-otázky pro Švenara

Ross Hedvicek tam panu Svejnarovi pokládá několik otázek- jedna z mírných zní - váš otec,nomenklaturní kádr KSČ a STB s diplomatickým pasem a Vaše emigrace v sedmnácti letech také s diplomatickým pasem ....atd. doporučuji, jinak jste považován za dalšího "náhodného blbce"...

Alice 17.1.2008 7:38

Re: Američan podporuje Američana na prezidenstkou funkci. OK. Ale pánové, ať se oba raději starají o funkci prezidenta USA.

Urbane DRŽ HUBU !!!!  Zlej zakomplexovanej disident . Ubozi studenti! (Y)

fake 17.1.2008 7:37

teda p.Urban

konstrukce, že p.Švejnar je nebezpečný pro KSČM, tím, že by je instaloval do vlády, je k popukání, představa, Jyrky a Falmera ve vládě, už zas tak moc k popukání není, i kdyby byl prezidentem Švejnar a ne, ten zbabělec Klausů. K vaší osobě, měl by jste také uvádět o své osobě, nejen, že "Bývalý disident a novinář ještě nelegálních Lidových novin. Později psal o válkách ve Střední Americe a bývalé Jugoslávii. Dva dokumentární filmy, tři knihy. Učí na New York University v Praze. Profesní i osobní přesvědčení: Ve chvíli, kdy mě chválí mocní, někde dělám chybu. Dokud jsem zvědavý, žiji.", ale také proč jste byl odejit ČRO6, když už se tak oháníte tou odvahou a bojem za morálku. začněte u sebe.

Ale 17.1.2008 7:34

Re: Fascinuje mě

Jan Urban nepracuje v NY. NY University je soukromá firma v Praze, ve které dělá ředitele Pehe

Takže Švejnare!16.11 17.1.2008 7:34

Tvůj otec,KSČ a STB měl jakou funkci?viditelnymacek.cz

Na adrese viditelnymacek.cz je pár otázek, které panu Švejnarovi poslal Ross Hedvicek, známý bloger .Těch otázek je tam asi pět a jen z těch otázek je jasné, proč pan Švejnar dodnes ani jednu nezodpověděl. Přišlo by se totiž na slušný průsšvih ve životopisu jeho, i jeho otce, agenta stb . Začínám chápat, že tenhle člověk vyhovuje Paroubkovi, ví na něj a dokáže toho využít...jak typické a zbabělé, jako vše, co od parouback a   přijde ....

Petr Kohout 17.1.2008 7:30

Američan podporuje Američana na prezidenstkou funkci. OK. Ale pánové, ať se oba raději starají o funkci prezidenta USA.

Mimochodem - kdybychom měli stejné prezidentské zákonodárství jako USA, Švenar by za a) nemohl kandidovat (nežil 10 let v zemi) a za b) prohrál by (Klaus by asi lehce získal nadpoloviční většinu v nadpoloviční většině krajů.

ll 17.1.2008 7:29

Jen díky Klausovi na Hradě nesedí Paroubek ve Strakovce

Paroubek to ví, a proto ta i na naše poměry neuvěřitelná nenávist. Musí

dostat Klause z Hradu a tím se mu otevře cesta do Strakovky.  To snad

je každému naprosto jasné, a proto podporuje Svejnara, i když ten o

sobě prohlašuje, že je pravicovým kandidátem. To jsou řeči. V první

řadě je kandidátem Havlovým, který si tak s Paroubkem dobře rozumí.

Huaskaran 17.1.2008 7:26

Re: Na New York University v Praze . . . . .

Naopak, ten článek je výborný, psaný s nadhledem a dokumentující veškerou Klausovu bídu. Je vidět, že autor Klause a klausisty dokonale zná.

abc 17.1.2008 7:25

Nazývat Klause zbabělcem nejvíce vypovídá o panu Urbanovi.

Pomalu začínají pracovat státní úředníci, takže se objeví sprška antiklausovských příspěvků. Nějak si je potřeba zpříjemnit "pracovní" dobu.

emil 17.1.2008 7:25

Fascinuje mě

Fascinuje mě neustále, že lidé žijíjí v zahraničí vědí nejlépe, jak by to tu mělo vypadat, kdo tu udělal co špatného a kárají a strašně chytře radí. Takové bláboly o nevedení debaty kandidátů mezi sebou (v Americe se to děje, ale  názor na kandidáty si musí dělat každý, protože každý prezidenta volí)to je fakt síla. Takže se objevil další chytrý pan profesor v zahraničí, který všechno ví. Bože chrań nás před těmito přechytralými pány profesory.

Karla 17.1.2008 7:24

jen

chudáci studenti.

Vocílka 17.1.2008 7:23

Zbytečný článek, zbytečná diskuse

Václav Klaus má zvolení téměř jisté. Je pravděpodobné, že ho podpoří někteří poslanci soc. demokracie a komunistů, ale určitě většina lidovců. Pan Topolánek vcelku jasně řekl, že nezvolením pana Klause by končil i on. Lidovci si velice rozmyslí vyvolat pád vlády a předčasné volby. A pánové Melčák a Pohanka budou jistě jako vždy na místě.

Náhodný příchozí 17.1.2008 7:22

Výborné.

Pane Urbane, výborné.   Modrokomunisti se zalknou vzteky, že jste o jejich zmodralém Gottwaldovi řekl trochu pravdy. 8-o

ll 17.1.2008 7:21

Smyslem tzv. veřejné diskuze je jediné

Představit Klause jako jediného viníka všeho zlého, za satana, který svou činností pokazil dílo božské, dílo Havlovo.

ll 17.1.2008 7:18

V DR ČSOB

A světový ekonom? Ani náhodou. Koukněte se na jeho publikační činnost

A jeho žena se zřejmě za jméno Svejnar stydí - viz její osobní stránky.

POklop 17.1.2008 7:12

Re: Pane Urbane, vaše názory jsou zcestné.

A on ten Klaus zbabělec je a že lhal u soudu,tak je také lhář.

BuBu 17.1.2008 7:09

Na New York University v Praze . . . . .

. . . učí pravý a nefalšovaný BURAN křížený Křupanem !

Nic více se k naprosto tendenčnímu a jednostranně zaměřenému blábolu, který soudně uvažující člověk musí nutně chápat tak, že byl psán na objednávku  - nedá dodat ! (Y)Rv

POklop 17.1.2008 7:09

Klaus

Klaus by měl jít do důchodu.Mě se líbí jak jeho fanatici zapomněli,že se rval s novinářkou,novináři sebral telefon a zničil,lhal u soudu apod.Chtělo by to změnu.

Lerak 17.1.2008 7:04

Re: Kdo viděl Jana Švejnara, jak kultivovaně hovoří na jakékoliv téma, tak je mu jasné

SOUHLAS. BEZ REDAKTORA!R^

Lerak 17.1.2008 7:02

Re: Re: Důvody proč televizní debata nemá smysl:

A navíc lže jako když RP tiskne (Švejnar)

trojan 17.1.2008 7:02

Re: Urbane, ty debile

klaus především neumí diskutovat a to je podstatné.Je to nabubřelý  do sebe zahleděný  populista a měl by skončit.

chytrý horák 17.1.2008 6:44

Jindy kultivovaný pan Urban projevil se jako buran

"profesor Klaun" to je síla snad ho z toho nepostihla duševní kýla

honzak 17.1.2008 6:33

kouknou, voni Urban,

že by toho prezidenta vzali voni, když jsou tak chytrej?

Jindra 17.1.2008 6:25

Pane Urbane, vaše názory jsou zcestné.

Klaus je konzistentní a racionální. I když s ním nemusím souhlasit, dovedu jeho argumentům porozumět - narozdíl od těch vašich. Za prvé, jsme obětí levicové hysterie environmentalistů, kteří chtějí ovlivńovat životy jiných lidí, zejména těch, co mají odlišné názory. Jedním slovem se to dá

označit jako násilí. Za druhé, tzv. antievropanství je upřímná snaha postavit se plíživé socializaci a federalizaci Evropy. Snahou Bruselu je vytvořit Evropský svaz socialistických republik a Bruselskou RVHP. Protože s tím už máme zkušenosti, každý rozumný se musí tomu bránit. Za třetí - nevím o nikom, kdo by dobrovolně dělal takové kroky, které pro něj jsou zjevně nevýhodné, jako je debata prezidenta s neznámým profesůrkem. Zbabělec jste vy, a lhář k tomu.

Jovo Miks 17.1.2008 6:16

A kdo jako ze je ten zbabelec?

Rozumim tomu dobre, ze autor clanku nam chce nasugerovat ze Vaclav Klaus je zbabelec?Zbabelci jsou ti, kteri toho pana Svejnara navrhli na presidenta a neposkytuji mu radnou podporu,aby se nenamocili,kdyby nevyhral. Pane Paroubku, vytahnete Zemaka z garaze a jezdete s panem Svejnarem od pouti k pouti a ukazujte ho lidem!Pane Pitharte, privazujte se jako zamlada retezem k brane Temelina a vezmete pana Svejnara s sebou!Pane Bursiku, jezdete s panem Svejnarem na kafe a babovku k Jihoceskym Mutram, pani Zakvesova, poperte se spolu s panem Svejnarem s nejakym straznikem! At vi, jakym lidem vdeci za kandidaturu. Ted jeste uvest pana Svejnara do kravina,aby videl,ze jiz dnes se mame lepe nez pozitri,dale  do AZ kvizu, rozdat par koleckovych zidli v utulcich, popit krabicak s  homelesakem,navstivit s panem Srstkou nejake pejsky,vytocit si kolo stesti u Mountfieldu,otevrit FERNET-ARENU v Horni Dolni, pohladit Anicku nebo Adamka po hlavicce...a zajet si do Pelhrimova, at pan Svejnar vi, do ceho jde.To pan president Klaus to bere s noblesou: zajel se poradit s Generalnim Prokuratorem Ceskoslovenske Socialisticke Republiky p.Dr.Gasparovicem....

brok 17.1.2008 6:11

Re: Re: Re: Kdo potřebuje Švejnara za prezidenta?

Nvrhuju na prezidentskou židli položit hezký polštářek, ozdobit ho mašlí a jmenovat "zdraviče", který denně ráno přijde a řekne "Dobrý den pane prozidente". Bude to levnější, zdravič nemusí mít vysoký plat, případně může během dne dělat jiné věci a bude jistě vyhověno všem expertům. Kde se o mém návrhu bude hlasovat?

brok 17.1.2008 6:03

Chybná interpretace

Autor se domnívá, že se Klaus Švejnara nějakým způsobem bojí. To je opravdu dost nesmyslná interpretace. Klaus jen neví (ani já), o řem a proč by měl se Švějnarem diskutivat. Pokud si potřesu pravicí s nějakou celebritou, je to reklama pro mě, ale ne pro tu celebritu.

JI 17.1.2008 6:01

Re: Re: prostředí

Co když je pitomý Váš názor, že Klaus hájí pitomé názory? Poznáte to? Vaše jistota je asi tak velká, jako Vaše znalost pana Švejnara. Víte, že navrhuje vědce na Nobelovu cenu, že utekl s lyžemi a kdyby to zde vedl v devadesátých letech on, bylo by to výborné.

Tino 17.1.2008 5:32

Re: Re: Kdo potřebuje Švejnara za prezidenta?

...aby ho nikdo neznal, aby nikdo nevěděl co je vlastně zač. Prostě nikdo. Není lepší tu funkci potom zrušit?

 Jinak vůbec nechápu, co je na tom mém příspěvku nahnědlé. Já spíš rozebíral proč byl Švejnar vybraný, ačkoliv v našem systému volby prezidenta má  minimální šance na úspěch.

 A pokud by byl přeci jen zvolený, pak jsem zvědavý co nám asi tak převratného předvede. To snad zbaví republiku ekonomických problémů? Nebo zavede nové pořádky? Vždyť prezident má méně pravomocí než premier s vládou! Jedině, žeby šel hodně na ruku komunistům a pomohl jim k moci jako Beneš. Pak jistě něco dokáže!!

mojo 17.1.2008 5:16

Re: Kdo potřebuje Švejnara za prezidenta?

No na můj vkus je ten příspěvek trochu moc nahnědlý. To je furt národ sem, národ tam, Čech nečech...chybí už snad jen "nic než národ".

Umím so představit plno důvodů, proč by bylo vhodné, aby českým prezidentem byl někdo jinej než Čech. A nejlíp, aby vůbec neuměl česky. Myslím si, že by to přinášelo prakticky jen výhody.